Poświata Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Grzecznie nadrobiłam zaległości w bywaniu i czytaniu (internet mi padł). I cóż widzę, letnie wspominki, a na moim topicu zima :shiny: . Dla każdego coś miłego :P . Quote
Alka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):mmbbaj napisał(a): Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8) Hania rozdaje po galeriach prezenciki, piękne różyczki, gdzieś widziałam jakieś mięsiwo , foteczki Gezia na dobranoc... :wink: :D ładnie z jej strony :kciuki: tylko u mnie nic nie wkleiła Quote
anetta Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Dostalam rozdwojenia jazni :scatter: Bardzo fajne foty! :D Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alka napisał(a): tylko u mnie nic nie wkleiła widać czyms jej podpadłaś :lol: :lol: Mmbbaj, a dzisiaj odkryłam, że niedaleko mnie jest ulica Bajana :o Czym on sie tak zasłużył, że ma już swoją ulicę? :o Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Maga100 napisał(a): Mmbbaj, a dzisiaj odkryłam, że niedaleko mnie jest ulica Bajana :o Czym on sie tak zasłużył, że ma już swoją ulicę? :o Aaaaa! :lol: ...to tak "na wyrost" :wink: A na poważnie Bajan był polskim lotnikiem :D Nasz Bajan nie nosi po nim imienia. Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 A oto ciąg dalszy spotkania braci i" historia pewnej zabawki"... :wink: Bajan znalazł "sobie" zabawkę Bławata... i postanowił się nią pobawić... Bławat poczuł się lekko zaniepokojony więc "na wszelki wypadek" do akcji wkroczył Pan :D Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 To zabawka Maksia- powiedział, ale Bajan nie był o tym przekonany.. :-? Bławat wpadł w lekką rozpacz i szukał u "wujka" pocieszenia... a potem wyszeptał mu do ucha, że chętnie pobawi się razem z Bajanem :P Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 No cudnie ! Bajen cały czas trzyma zabawke przktycznie w jednej pozycji :o Wokoło się dzieje - a ON NIC - ON SE MA ! :lol: Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Bądz grzeczny Bajanku i pobaw się z Maksiem - powiedział pan :lol: Och tak, tak! pobaw się ze mną!!! "zawołal" Bławat Dobra, dobra...nawet mi wcale nie zależy na tej zabawce...- odpowiedział Bajan :wink: Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Bławat! miałbym pokłócić się z tobą o głupią zabawkę? :roll: wiem Bajan , wiem...przecież jesteśmy braćmi! :D szkoda, że już jedziesz... :cry:, fajnie było! No to daj pyska! :lol: ...i kiedy już my z Bajanem odjeżdżaliśmy, Bławacik stał przy furtce i zawodził z żalu, a Bajan długo wypatrywał go z okna samochodu... :D Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 I jeszcze kilka letnich fotek z wypadów Bajana nad Wisłę...tak tytułem kontrastu dla dzisiejszej podłej aury :lol: :wink: Biegaaaaaaaaaaaaaaaam!!! Ale fajna woda!!!!!!!! Ty, jamnik!!! bawmy się!!! :lol: Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale siem rozmarzyłam 8) Noooo! ja też.... :lol: Quote
anetta Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Super historyjka :D Az lezka pod koniec sie zakrecila :lol: Fota z jamnikiem jest ekstra :lol: :lol: chyba mial lekkiego cykorka :lol: Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Małgosiu, wspaniałe historyjki.. bardzo lubię takie fotoopowiadanka... i opisy extra.... ucałuj Bajanka w ten jego sliczny pysiolek ode mnie :P Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 anetta napisał(a):Super historyjka :D Az lezka pod koniec sie zakrecila :lol: Dzięki Anetta :buzi: anetta napisał(a): Fota z jamnikiem jest ekstra :lol: :lol: chyba mial lekkiego cykorka :lol: chyba nie bo szalały razem w wodzie i bawiły się tak dobrze, że Bajan udawał, że nie słyszy jak go wołamy :lol: Quote
mmbbaj Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Gosiek napisał(a):Małgosiu, wspaniałe historyjki.. bardzo lubię takie fotoopowiadanka... i opisy extra.... ucałuj Bajanka w ten jego sliczny pysiolek ode mnie :P Dzięki Gosiu! :P Pysiolek od Ciebie wycałowany! :buzi: :D Quote
Alka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 mmbbaj napisał(a):bawimy się! To ja Bajanek :P extra foteczki! :thumbs: Bajanek jest pięknym psem Quote
KUMPELka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witaj Gosiu - dawno mnie nie było i musiałam... ku mojej radości :P dużo nadrobić Zdjęcia piękne - super z braciszkiem się dogadują ale jakże mogło być inaczej - wkońcu to łogary no nie :wink: Jednak najbardziej podobało mi się wspólne polowanie na ...krowy :lol: rozłożyło mnie na łopatki :roflt: Pozdrawiam i czekam na więcej :hand: Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 KUMPELka napisał(a):Witaj Gosiu - dawno mnie nie było i musiałam... ku mojej radości :P dużo nadrobić Zdjęcia piękne - super z braciszkiem się dogadują ale jakże mogło być inaczej - wkońcu to łogary no nie :wink: Jednak najbardziej podobało mi się wspólne polowanie na ...krowy :lol: rozłożyło mnie na łopatki :roflt: Pozdrawiam i czekam na więcej :hand: Witaj Magda! :D bardzo się cieszę, że tu zaglądasz!Bajan z Bławatem dogadały się bez problemów, ale sama wiesz, że z Kumplem było tak samo :P Nie wiem czy to kwestia rasy czy jeszcze wieku :wink: , ale generalnie Bajan jest pozytywnie nastawiony do psów i ładnie to okazuje. Oby tak było dalej :roll: Co do krów... :lol: fascynują go strasznie! Jak byliśmy na urlopie to nie słuchał się jak go wołaliśmy i leciał do nich koniecznie obszczekać! A najśmieszniejsze to to, że cesował do nich i pilnie obserwował jak one reagują :roflt: A krowy miały go w wielkim poważaniu :lol: Pozdrawiam i...czekam na galerię Kumpla! :wink: :P Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Alka napisał(a): extra foteczki! :thumbs: Bajanek jest pięknym psem Ala, dziękujemy za tak miły komentarz i za to, że tu do nas zaglądasz Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Super foty :iloveyou: , a Bajan prześliczny :lilangel: Ah... te letnie fotki przywołują same cieplutkie wspomnienia, a za oknem niestety mróz :roll: Quote
Recommended Posts