Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
mmbbaj napisał(a):

Haniu, to jakaś nowa zagadka...? :hmmmm: :D

Nie, nie ! Małgoś, to była różyczka dla Was na dobranoc 8)

Hania rozdaje po galeriach prezenciki, piękne różyczki, gdzieś widziałam jakieś mięsiwo , foteczki Gezia na dobranoc... :wink: :D
ładnie z jej strony :kciuki:

tylko u mnie nic nie wkleiła

Posted

Alka napisał(a):

tylko u mnie nic nie wkleiła

widać czyms jej podpadłaś :lol: :lol:

Mmbbaj, a dzisiaj odkryłam, że niedaleko mnie jest ulica Bajana :o Czym on sie tak zasłużył, że ma już swoją ulicę? :o

Posted

Maga100 napisał(a):

Mmbbaj, a dzisiaj odkryłam, że niedaleko mnie jest ulica Bajana :o Czym on sie tak zasłużył, że ma już swoją ulicę? :o

Aaaaa! :lol: ...to tak "na wyrost" :wink: A na poważnie Bajan był polskim lotnikiem :D Nasz Bajan nie nosi po nim imienia.

Posted

A oto ciąg dalszy spotkania braci i" historia pewnej zabawki"... :wink:

Bajan znalazł "sobie" zabawkę Bławata...

i postanowił się nią pobawić...

Bławat poczuł się lekko zaniepokojony więc "na wszelki wypadek" do akcji wkroczył Pan :D

Posted

To zabawka Maksia- powiedział, ale Bajan nie był o tym przekonany.. :-?

Bławat wpadł w lekką rozpacz i szukał u "wujka" pocieszenia...

a potem wyszeptał mu do ucha, że chętnie pobawi się razem z Bajanem :P

Posted

Bądz grzeczny Bajanku i pobaw się z Maksiem - powiedział pan :lol:

Och tak, tak! pobaw się ze mną!!! "zawołal" Bławat

Dobra, dobra...nawet mi wcale nie zależy na tej zabawce...- odpowiedział Bajan :wink:

Posted

Bławat! miałbym pokłócić się z tobą o głupią zabawkę? :roll:

wiem Bajan , wiem...przecież jesteśmy braćmi! :D

szkoda, że już jedziesz... :cry:, fajnie było! No to daj pyska! :lol:

...i kiedy już my z Bajanem odjeżdżaliśmy, Bławacik stał przy furtce i zawodził z żalu, a Bajan długo wypatrywał go z okna samochodu... :D

Posted

I jeszcze kilka letnich fotek z wypadów Bajana nad Wisłę...tak tytułem kontrastu dla dzisiejszej podłej aury :lol: :wink:

Biegaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

Ale fajna woda!!!!!!!!

Ty, jamnik!!! bawmy się!!! :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Super historyjka :D Az lezka pod koniec sie zakrecila :lol:

Dzięki Anetta :buzi:

anetta napisał(a):

Fota z jamnikiem jest ekstra :lol: :lol: chyba mial lekkiego cykorka :lol:

chyba nie bo szalały razem w wodzie i bawiły się tak dobrze, że Bajan udawał, że nie słyszy jak go wołamy :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Małgosiu, wspaniałe historyjki.. bardzo lubię takie fotoopowiadanka... i opisy extra.... ucałuj Bajanka w ten jego sliczny pysiolek ode mnie :P

Dzięki Gosiu! :P Pysiolek od Ciebie wycałowany! :buzi: :D

Posted

Witaj Gosiu - dawno mnie nie było i musiałam... ku mojej radości :P dużo nadrobić
Zdjęcia piękne - super z braciszkiem się dogadują ale jakże mogło być inaczej - wkońcu to łogary no nie :wink:
Jednak najbardziej podobało mi się wspólne polowanie na ...krowy :lol: rozłożyło mnie na łopatki :roflt:
Pozdrawiam i czekam na więcej :hand:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Witaj Gosiu - dawno mnie nie było i musiałam... ku mojej radości :P dużo nadrobić
Zdjęcia piękne - super z braciszkiem się dogadują ale jakże mogło być inaczej - wkońcu to łogary no nie :wink:
Jednak najbardziej podobało mi się wspólne polowanie na ...krowy :lol: rozłożyło mnie na łopatki :roflt:
Pozdrawiam i czekam na więcej :hand:

Witaj Magda! :D bardzo się cieszę, że tu zaglądasz!Bajan z Bławatem dogadały się bez problemów, ale sama wiesz, że z Kumplem było tak samo :P Nie wiem czy to kwestia rasy czy jeszcze wieku :wink: , ale generalnie Bajan jest pozytywnie nastawiony do psów i ładnie to okazuje. Oby tak było dalej :roll: Co do krów... :lol: fascynują go strasznie! Jak byliśmy na urlopie to nie słuchał się jak go wołaliśmy i leciał do nich koniecznie obszczekać! A najśmieszniejsze to to, że cesował do nich i pilnie obserwował jak one reagują :roflt: A krowy miały go w wielkim poważaniu :lol:
Pozdrawiam i...czekam na galerię Kumpla! :wink: :P