mmbbaj Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Na Kazimierzu...gdzie oni mnie jeszcze zaciągną? :roll: Padłem... ...hrrrrrrrrrr.....hrrrrrrrrr... Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Oj cieżka dla Bajanka ta wyprawa do Krakowa :wink: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O rety! Bajanka można zabrać na wycieczkę ! :o ON JEST CYWILIZOWANYM PSEM ! ! A my musimy przemykać opłotkami - bo inaczej wstyd :oops: :oops: :oops: Haniu, nie wierzę :shake: taki lord jak Gezio na pewno umie się doskonale zachować tylko się z tym nie zdradza! :lol: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):MÓJ KRAKÓW ! Ech ... :roll: I MÓJ CI ON... Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oj cieżka dla Bajanka ta wyprawa do Krakowa :wink: On był zachwycony :lol: , tylko był straszny upał i go zmogło... Alu, czy Ty zauważyłaś? :roll: ...u Ozziego rozkwita pijaństwo, a u Bajana jakieś podejrzane związki zaczynają się kojarzyć... :o :wink: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 mmbbaj napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Oj cieżka dla Bajanka ta wyprawa do Krakowa :wink: On był zachwycony :lol: , tylko był straszny upał i go zmogło... Alu, czy Ty zauważyłaś? :roll: ...u Ozziego rozkwita pijaństwo, a u Bajana jakieś podejrzane związki zaczynają się kojarzyć... :o :wink:oj a to chyba nielegalne w IV Rzeczpospolitej Kaczej :-? 8) Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):..oj a to chyba nielegalne w IV Rzeczpospolitej Kaczej :-? 8) Jessssssu! Bajana... Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 mmbbaj napisał(a): Haniu, nie wierzę :shake: taki lord jak Gezio na pewno umie się doskonale zachować tylko się z tym nie zdradza! :lol: Oj to, to, to ! :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Bajan baaardzo do Krakowa pasuje :lol: Przeprowadzacie się? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 mmbbaj napisał(a):Bajan turysta :P Jedziemy do Krakowa! po drodze posilamy się w Chłopskim Jadle 8) Jestem na Rynku!!! Ale gorąco!!! Zaśpiewam hejnał! swietne foty, Bajan widac byl zadowolony z wycieczki bo az mu sie pysio smieje :lol: :lol: Ja ciem ciepelko i tak na letnio chodzic ubrana :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Tenczynek Potańczyłoby się...:P Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 W Chrzanowie :D Na Rynku W parku Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ja chcę takiego grzecznego Bajanka ! Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ja chcę takiego grzecznego Bajanka ! agabass napisał(a):ale turysta słodki super Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 "pieczone" w Chrzanowie :eating: dadzą mi coś wreszcie...? :roll: Podaj łapę wujkowi! z Kubusiem Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Super fotki tylko czemu Bajan nie dostał piffka 8) :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Super fotki tylko czemu Bajan nie dostał piffka 8) :lol: :lol: :lol: Bo małolat! :lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 mmbbaj napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Super fotki tylko czemu Bajan nie dostał piffka 8) :lol: :lol: :lol: Bo małolat! :lol:eeee tam a w witaminkach są drożdże piwne :wink: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts