Alka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Może dzisiaj zapodacie nowe foteczki...czekamy... :D :D Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']Bajanku, ciocia Alicja czeka :wink: Alusia, teraz nie zdążę bo do weta jedziemy, a mnie wklejanie troszkę czasu zajmuje, postaram się po powrocie :P [quote name='Alicjarydzewska'] a ja myslałam że zęby myjecie :wink: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: , a Bajan tak się zapienił? :lol: To jest bocianek! No to Małgosiu - Gezio przynosi swojego bocianka. Może da Bajankowi go pomietoliić ? Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 no no, geziowy bocianek duzo większy, to miłe, ze chce się podzielić, naprawdę, miły chłopczyk 8) Bo MMbbaj pożałowała na bocianka i kupiła takiego małego :-? 8) Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No to Małgosiu - Gezio przynosi swojego bocianka. Może da Bajankowi go pomietoliić ? Witaj Geziu!!! :D Jaka miła wizyta :multi: Haniu, obawiam się, że na pomiętoleniu by się nie skończyło... :wink: Takie maskotki to wielka namiętność Bajanka, ale....nie mają długiego żywota :lol: Ale się obśmiałem! :cunao: Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):... MMbbaj pożałowała na bocianka i kupiła takiego małego :-? 8) :evilbat: nie kupowałam! :lol: Bajan dostał go od naszego przyjaciela i o dziwo :o bocianek jeszcze "żyje", może dlatego, że taki mały... :roll: :wink: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 nic nie mow teraz ja pozuje :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska'] No to Małgosiu - Gezio przynosi swojego bocianka. Może da Bajankowi go pomietoliić ? Witaj Geziu!!! :D Jaka miła wizyta :multi: Haniu, obawiam się, że na pomiętoleniu by się nie skończyło... :wink: Takie maskotki to wielka namiętność Bajanka, ale....nie mają długiego żywota Ale się obśmiałem! :cunao: :lol: ale Bajanek zdziwiony tym co wylazło z maskotki :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 znam to spojrzenie qrcze jak to sie stalo sama sie zabaweczka rozpadla tak oooooo :lol: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='mmbbaj'] O matko . Małgosiu ! Znowu TO SAMO ! :o :o :o Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'] O matko . Małgosiu ! Znowu TO SAMO ! :o :o :o Bajan ma zabawki jak Gezio , toż to BRATY :angel: Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'] O matko . Małgosiu ! Znowu TO SAMO ! :o :o :o Haniu, tylko u nas już ...nie istnieje, a u Gezia? :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Hahaha, mmbbaj, Haniu, idziecie łeb w łeb :lol: Zdjęcia cudne :D Zwłąszcza to z miną niewiniątka :lol: Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):... Bajan ma zabawki jak Gezio , toż to BRATY :angel: No! Same duble! :roflt: asher napisał(a):Hahaha, mmbbaj, Haniu, idziecie łeb w łeb :lol: Zdjęcia cudne :D Zwłąszcza to z miną niewiniątka :lol: Dzięki Asher! :calus: A mina niewiniątka to "nasz" znak firmowy :lol: :wink: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A jak sie okaże, że Bajan ma łosia, to wypiję flaszeczke Absoluta :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 A dzisiaj został dokładnie "rozpracowany" kangurek kupiony wczoraj :lol: Niestety z wiadomych powodów :evilbat: nie mogłam uwiecznić tego na zdjęciu :wink: Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A jak sie okaże, że Bajan ma łosia, to wypiję flaszeczke Absoluta :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ooooooooooo! Tego Ci zrobić nie mogię :lol: , nie ma łosia, ale ten Geziowy bardzo mi się podoba i jak zobaczę to kupię....tak z sentymentu :lol: :wink: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']A jak sie okaże, że Bajan ma łosia, to wypiję flaszeczke Absoluta :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ooooooooooo! Tego Ci zrobić nie mogię :lol: , nie ma łosia, ale ten Geziowy bardzo mi się podoba i jak zobaczę to kupię....tak z sentymentu :lol: :wink: :angel: o tak kup na świeta Bajankowi łośka :wink: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']A jak sie okaże, że Bajan ma łosia, to wypiję flaszeczke Absoluta :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ooooooooooo! Tego Ci zrobić nie mogię :lol: , nie ma łosia , O to przykrośc straszliwą Hani zrobilas :( Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hello te bocianki to chyba popularne są - Axio też ma takiego bocianka... większego (takiego jak Gezio ) 8) a Bajanek ma cudną minkę.. takie niewiniątko Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 świetne zdjęcie :lol: On ma tu minę pt - no cio? to białe same wylazło ze środka 8) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100'] świetne zdjęcie :lol: On ma tu minę pt - no cio? to białe same wylazło ze środka 8)taaa pewnie jeszcze chciałby zapytać , kto je tam nawciskał :roll: 8) Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Jeśli z taką nadzieją patrzy nam w oczy, to trudno jest mu czegokolwiek odmówić...:lol: :wink: Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Małgosiu, jak mogłabyś czegoś odmawiać takiemu słodziakowi :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='mmbbaj']Jeśli z taką nadzieją patrzy nam w oczy, to trudno jest mu czegokolwiek odmówić...:lol: :wink: Małgosiu ! Nie możesz niczego Bajankowi odmawiać :lol: Bo sie biedny zestresuje ... I potem jeszcze wpadnie w depresję... I wtedy bedziesz miała wyrzuty sumienia ... Gezio wogóle nie niszczy swouch pluszaków. On Je poprostu MA. I gdyby nie Mania, która czasami pożyczy sobie zabawke - to miałby je wieczyście. Śą wyłysiałe, wymemłane - ale całe. A Mani zdaży się czasami zrobić to, co tak ładnie pokazałas na górze 8) Quote
Recommended Posts