dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 jaaaaaaaaaaaaaakie slodziaki :angel: dzis probowalam cos napisac u Ciebie i mnie wywalalo z dgm :( ciekawe czy teraz sie uda Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='dbsst'] dzis probowalam cos napisac u Ciebie i mnie wywalalo z dgm :( ciekawe czy teraz sie uda :lol: nie mam z tym nic wspólnego! Jednak się udało Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='dbsst'] dzis probowalam cos napisac u Ciebie i mnie wywalalo z dgm :( ciekawe czy teraz sie uda :lol: nie mam z tym nic wspólnego! Jednak się udało udalo udalo udalo ufffffffff ;) to jak juz tu jestem i moge zawierac glos to gratuluje tempa rozrostu galerii tak trzymaj :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='dbsst'] dzis probowalam cos napisac u Ciebie i mnie wywalalo z dgm :( ciekawe czy teraz sie uda :lol: nie mam z tym nic wspólnego! Jednak się udało udalo udalo udalo ufffffffff ;) to jak juz tu jestem i moge zawierac glos to gratuluje tempa rozrostu galerii tak trzymaj :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='dbsst'] jaaaaaaaaaaaaaakie slodziaki :angel: dzis probowalam cos napisac u Ciebie i mnie wywalalo z dgm :( ciekawe czy teraz sie udamnie też dzis kilka razy wywaliło i Image też robiło psikusy :evilbat: Słodziaki :angel: maluchy :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 http://img435.imageshack.us/img435/8976/0533dv.jpg O jeeeeeeee jakie słodkie kuleczki :D Zdjęcie nadaje sie na pocztówkę :lol: Śliczności tylko schrupać :eating: Pozdrawiamy :lol: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 dbsst napisał(a):... to jak juz tu jestem i moge zawierac glos to gratuluje tempa rozrostu galerii tak trzymaj :angel: :angel: :angel: Muszę przystopować bo straciłam kontakt z realem :lol: :wink: Quote
LAZY Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Malutkie ogarki są przecudowne!!! Jeszcze chcę takie maluszki... :oops: Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 dbsst napisał(a): udalo udalo udalo ufffffffff ;) to jak juz tu jestem i moge zawierac glos to gratuluje tempa rozrostu galerii tak trzymaj :angel: :angel: :angel: ale teraz za to w drugą stronę poszło i piszesz podwójnie :wink: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Oj nie ty jedna niedziele spedziłas przy dogo / no popołudnie :wink: / A kiedy nowe fotaski , znaczy nowe dla potrzeb dogo a twoje archiwalne :wink: Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Oj nie ty jedna niedziele spedziłas przy dogo / no popołudnie :wink: / Alusiu...sobotę i niedzielę :lol: Fotki częściowo mamy zgrane na płyty więc musiałam wyszukiwać, zmniejszać, pogubić się od czasu do czasu :wink: Nie mam wielkiej wprawy więc dopiero w trakcie zaczęło mi iść nieco sprawniej :lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']Oj nie ty jedna niedziele spedziłas przy dogo / no popołudnie :wink: / Alusiu...sobotę i niedzielę :lol: Fotki częściowo mamy zgrane na płyty więc musiałam wyszukiwać, zmniejszać, pogubić się od czasu do czasu :wink: Nie mam wielkiej wprawy więc dopiero w trakcie zaczęło mi iść nieco sprawniej :lol: :-? a spacerek z Bajankiem :o 8) nie było :o Oj ja wiem to zgrywanie zmniejszanie nazywanie i jeszcze mulący się net , skad my to znamy :oops: :lol: Quote
Alka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 mmbbaj napisał(a):dbsst napisał(a):... to jak juz tu jestem i moge zawierac glos to gratuluje tempa rozrostu galerii tak trzymaj :angel: :angel: :angel: Muszę przystopować bo straciłam kontakt z realem :lol: :wink: protestuje, nie zwalniaj tempa Małgosiu ! :D :D :D z wielką przyjemnością oglądam Bajankowe foteczki :loveu: Quote
Sabina1 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='dbsst'] nie zwalniaj tempa Małgosiu ! :D :D :D z wielką przyjemnością oglądam Bajankowe foteczki :loveu: Podpisuję się pod tym, a zdjęcia archiwalne Twoje Małgosiu i Beatki, to po prostu ogromna radość i wzruszenie :lol: [quote name='mmbbaj'] [quote name='mmbbaj'] Czy oni nie są podobni ? Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='mmbbaj']W ogrodzie u mamy Duni i wujaszka Beja :D Ach w takim ogrodzie to można sobie pospacerować 8) Oj podobny Bajanek do tatusia - tylko kolorki ciut inne... a może to inne oświetlenie na fotkach :wink: Buziaki dla Was i czekamy na kolejne zdjęcia Gosia Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):... a spacerek z Bajankiem :o 8) nie było :o Ależ był spacerek!Bajanek ma swoje sposoby żeby pańcię od komputerka oderwać :wink: Alicjarydzewska napisał(a):...Oj ja wiem to zgrywanie zmniejszanie nazywanie i jeszcze mulący się net , skad my to znamy :oops: :lol: No właśnie...a jak jeszcze pomyliłam i wgrywałam zdjęcia nie zmniejszone to musiałam wszystko zaczynać od początku :evilbat: I do tego "ledwo" usiadłam do kompa, a okazuje się, że to pół dnia...jakoś szybko ten czas leci :roll: Alka napisał(a):... protestuje, nie zwalniaj tempa Małgosiu ! :D :D :D z wielką przyjemnością oglądam Bajankowe foteczki :loveu: Bardzo się cieszę Alu, że fotki Ci się podobają :P , choć mój TZ-ecik powiedział mi dzisiaj, że to trochę nudne takie umieszczanie zdjęć ciągle małego Bajanka bo wiadomo, że teraz już jest "troszkę" inny :wink: I chyba ma rację więc odstąpię od koncepcji zachowania jakiej takiej chronologii i zacznę mieszać :lol: Quote
Alka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Mam podobne zdanie do twojego TZ, pal licho chronologię. :evil_lol: Małgosiu, ja też nie trzymam klejności fot Tuffiego.( nie miałam dostepu do cyfrówki) Jakiego pokazesz nam Bajanka to zaręczam ,że będziemy oglądac, możesz być tego pewna. :wink: :D Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 [quote name='sabina1']... zdjęcia archiwalne Twoje Małgosiu i Beatki, to po prostu ogromna radość i wzruszenie :lol: Sabinko, wiedziałam, że sprawią Ci przyjemność :lol: :wink: [quote name='sabina1']Czy oni nie są podobni ? No, syn swojego ojca! :lol: [quote name='Gosiek']...Oj podobny Bajanek do tatusia - tylko kolorki ciut inne... a może to inne oświetlenie na fotkach :wink: Gosiu, Bajan ciągle jeszcze się przebarwia bo tak to się dzieje u ogarków, a oświetlenie dużo robi, nawet w realu :wink: [quote name='Gosiek']Ach w takim ogrodzie to można sobie pospacerować 8) Nam też marzy się taki ogród :lol: W tym bywaliśmy tylko gościnnie... :wink: Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wiem że oswietlenie robi ogromną różnicę w zdjeciach - u nas np w pełnym słonku Axio ma niesamowity rudy pycholek :wink: A ogrody to wspaniała rzecz - choćby i najmniejsze więc nie mozemy narzekać :wink: Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Z mamą Dunią :P ćwiczymy... rozmawiamy... Quote
mmbbaj Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 odpoczywamy... z wujkiem Bejem... Czyż nie jestem uroczy?... :wink: Quote
Gosiek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='mmbbaj'] Czyż nie jestem uroczy?... :wink: Ależ na turalnie ze uroczy - i to spojrzenie z zadziornym błyskiem :lol: Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ŚŁiczne. Proszę o więcej :D A wybarwiaja się ogórki faktycznie niesamowicie :o Kazdy ma taki etap "siwizny"? :wink: Quote
Sabina1 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Jest taka, Asherku., słynna książka Ostroroga pt. "Cztery etapy siwizny u ogarów polskich" :roflt: Quote
Recommended Posts