Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 mmbbaj napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):... Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8) :evilbat: wiesz, że nie mam aparata! Nie krzycz na mnie .... :oops: :oops: :oops: Bajanek jest śliczny ! Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ho ho, ja widzę, ze Bajan jest znany w szerokim świecie 8) :lol: śliczny jest jako malutka kluseczka i jako większa kluseczka tyż 8) Quote
Poświata Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 To jeszcze trochę :P tylko niestety, zdjęcia robią się coraz bardziej zaludnione :roll: : Tu jeszcze Bajan był zainteresowany konwersacją ze mną... ..potem poszedł zobaczyć cóż "to" się poniewiera po podłodze... ...zainteresowany oglądał "to coś" baaardzodokładnie... ...aż zajęcie pochłonęło go bez reszty (widać tylko ogonek). A mój syncio z wizyty wyszedł z lekko poobgryzanymi uszami :wink: . Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj'] modlitwa o pełną miskę Gosiu - świetny pomysł z tą budą - możesz ją "obfocić" bliżej - plizzz... Quote
anetta Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Nowa galeriaaaaa :D Sliczny Bajanek!! :loveu: W bloku obok tez mieszak sobie ogarek, piesek :P Quote
Poświata Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 I część ostatnia: Gabi też się nieźle oberwało... :wink: ...aż nie miało dziecko siły wstać :roll: ... ... ale i zwycięzców też dopadło zmęczenie :P . Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Hi Hi po wizycie małych i dużych Poświatków :wink: maluchy popadały :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Poświata']I część ostatnia: Beatko Poświatko :lol: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :modla: Uśmiałam się z tych zdjęć bo dzieci Twoje dość sfatygowane przez tę niezmordowaną sforę! :wink: Dobrze to pamiętam! Jak przyjeżdżałam do nich to zawsze odjeżdżałam w obsikanych spodniach, poobgryzana i rozczochrana :silly: , ale i tak były cudowne! :fadein: Jak odbieraliśmy Bajanka, a jako pierwszy żegnał się z rodzeństwem, to z jednej strony byłam szczęśliwa, że już jedzie do nas..., ale z drugiej było mi bardzo żal, że pozostałe w takiej gromadce widzę po raz ostatni :cry: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Poświata']I część ostatnia: Beatko Poświatko :lol: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :modla: Uśmiałam się z tych zdjęć bo dzieci Twoje dość sfatygowane przez tę niezmordowaną sforę! :wink: Dobrze to pamiętam! Jak przyjeżdżałam do nich to zawsze odjeżdżałam w obsikanych spodniach, poobgryzana i rozczochrana :silly: , ale i tak były cudowne! :fadein: Jak odbieraliśmy Bajanka, a jako pierwszy żegnał się z rodzeństwem, to z jednej strony byłam szczęśliwa, że już jedzie do nas..., ale z drugiej było mi bardzo żal, że pozostałe w takiej gromadce widzę po raz ostatni :cry: Małgosiu to miałaś tak jak ja :wink: .Kiedy zabieraliśmy Ozzyego zostało jeszcze 10cioro maluchów / rodzeństwo i kuzynostwo :wink: /i pańcia ich płakała bo Ozzy odjeżdzał , a ja że swoją mamusię żegna i rodzeństwo , poza tym byłam na przemian szczęśliwa i pełna rozterek jak to znowu będzie z takim malcem 8) :wink: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']... Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8) :evilbat: wiesz, że nie mam aparata! Nie krzycz na mnie .... :oops: :oops: :oops: Haniu :o , krzyczeć na Ciebie??? :oops: w życiu!!!,ale czy wiesz jaka jestem zła, że nie mam TERAZ tego aparata?! :pissed: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='aga1215']... Gosiu - świetny pomysł z tą budą - możesz ją "obfocić" bliżej - plizzz... Aga, :roll: obfocić to ja bym ją mogła (i bardzo chciała) gdybym miała czym...Niestety naszą cyfrówkę "zjadł" Bajanek :( , a na następną musimy nieco poczekać :-? Teraz szperam w zdjęciach więc może znajdę takie gdzie ją lepiej widać. Opowiem Ci jednak :lol: W przedpokoju jest taka zabudowana szafką, dość głęboka wnęka. Drzwi szafki zostały obcięte do wysokości budy, nad budą jest dno szafki, a sama buda została zaopatrzona w osobne drzwiczki z płyty z wyciętym (w castoramie) otworem. Otwór został wykończony taką taśmą "na wcisk" :lol: To pomysł mojego męża! :P Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Poświata'] rozpłynęłam sie, umarłam i jestem w niebie :iloveyou: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Poświata'] rozpłynęłam sie, umarłam i jestem w niebie :iloveyou: Ooooch... Niezależnie od tego czy chcesz - czy nie - to ja jestem razem z Tobą :angel: Małgosiu - z tym krzyczeniem to ja tylko żartowałam :wink: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska']... Małgosiu - z tym krzyczeniem to ja tylko żartowałam :wink: Wiem Haniu!!! :lol: Czekam na jedzonko... :roll: :evilbat: nie dali...to zjem marchewkę! Quote
Poświata Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj']Beatko Poświatko :lol: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :modla: Uśmiałam się z tych zdjęć bo dzieci Twoje dość sfatygowane przez tę niezmordowaną sforę! :wink: Cieszę się, że fotki po ponad roku jeszcze komuś przynosły trochę radochy. Nie ma to jak miłe wspomnienia :P :P :P . Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Odwiedził mnie tatuś Trop :multi: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='mmbbaj'] no no no, tatuś przystojniak 8) Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] no no no, tatuś przystojniak 8) :D to prawda! Trop jest bardzo piękny, nie bez przyczyny jest Interchampionem! Bajan ma pięknych rodziców :fadein: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='KUMPELka']Gosiu - wreszcie mamy galerię Bajanka. :laola: Piękne zdjęcia maluszka - my niestety Kumpla także widzięliśmy dopiero jak miał 3 miesiące. Ale nic straconego - nadrabiamy :lol: Czekamy na więcej. Będziemy tu często zaglądać. :iloveyou: Magda! dziękuję :buzi: bywaj tu jak najczęściej, ale nie widzę też powodu aby Kumpelek nie miał swojej galerii! :D Co Ty na to? :wink: [quote name='sabina1'] Jaka wspaniała niespodzianka ! Piękne zdjęcia, te rozpoczynające galerię to już historyczne! Ja również bardzo serdecznie gratuluję ! Początek imponujący ! Sabinko dziękuję Ci za życzliwość i za to, że jesteś taką ciepłą osobą :buzi: Te zdjęcia, które rozpoczynają galerię nie są takie historyczne bo z tegorocznego, jesiennego urlopu :lol: :wink: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] no no no, tatuś przystojniak 8)a Bajanek pewnie myśli ,, kulce cy ja taki duzy ulosne 8) '' Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 W ogrodzie u mamy Duni i wujaszka Beja :D Quote
Recommended Posts