Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):
...
Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8)

:evilbat: wiesz, że nie mam aparata!

Nie krzycz na mnie .... :oops: :oops: :oops:

Bajanek jest śliczny !

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeszcze trochę :P tylko niestety, zdjęcia robią się coraz bardziej zaludnione :roll: :

Tu jeszcze Bajan był zainteresowany konwersacją ze mną...

..potem poszedł zobaczyć cóż "to" się poniewiera po podłodze...

...zainteresowany oglądał "to coś" baaardzodokładnie...

...aż zajęcie pochłonęło go bez reszty (widać tylko ogonek).
A mój syncio z wizyty wyszedł z lekko poobgryzanymi uszami :wink: .

Posted

[quote name='Poświata']I część ostatnia:

Beatko Poświatko :lol: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :modla: Uśmiałam się z tych zdjęć bo dzieci Twoje dość sfatygowane przez tę niezmordowaną sforę! :wink: Dobrze to pamiętam! Jak przyjeżdżałam do nich to zawsze odjeżdżałam w obsikanych spodniach, poobgryzana i rozczochrana :silly: , ale i tak były cudowne! :fadein: Jak odbieraliśmy Bajanka, a jako pierwszy żegnał się z rodzeństwem, to z jednej strony byłam szczęśliwa, że już jedzie do nas..., ale z drugiej było mi bardzo żal, że pozostałe w takiej gromadce widzę po raz ostatni :cry:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Poświata']I część ostatnia:

Beatko Poświatko :lol: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :modla: Uśmiałam się z tych zdjęć bo dzieci Twoje dość sfatygowane przez tę niezmordowaną sforę! :wink: Dobrze to pamiętam! Jak przyjeżdżałam do nich to zawsze odjeżdżałam w obsikanych spodniach, poobgryzana i rozczochrana :silly: , ale i tak były cudowne! :fadein: Jak odbieraliśmy Bajanka, a jako pierwszy żegnał się z rodzeństwem, to z jednej strony byłam szczęśliwa, że już jedzie do nas..., ale z drugiej było mi bardzo żal, że pozostałe w takiej gromadce widzę po raz ostatni :cry:
Małgosiu to miałaś tak jak ja :wink: .Kiedy zabieraliśmy Ozzyego zostało jeszcze 10cioro maluchów / rodzeństwo i kuzynostwo :wink: /i pańcia ich płakała bo Ozzy odjeżdzał , a ja że swoją mamusię żegna i rodzeństwo , poza tym byłam na przemian szczęśliwa i pełna rozterek jak to znowu będzie z takim malcem 8) :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']...
Małgosia, proszę o kilka aktualnych Bajanków 8)

:evilbat: wiesz, że nie mam aparata!

Nie krzycz na mnie .... :oops: :oops: :oops:

Haniu :o , krzyczeć na Ciebie??? :oops: w życiu!!!,ale czy wiesz jaka jestem zła, że nie mam TERAZ tego aparata?! :pissed:

Posted

[quote name='aga1215']...

Gosiu - świetny pomysł z tą budą - możesz ją "obfocić" bliżej - plizzz...

Aga, :roll: obfocić to ja bym ją mogła (i bardzo chciała) gdybym miała czym...Niestety naszą cyfrówkę "zjadł" Bajanek :( , a na następną musimy nieco poczekać :-? Teraz szperam w zdjęciach więc może znajdę takie gdzie ją lepiej widać. Opowiem Ci jednak :lol: W przedpokoju jest taka zabudowana szafką, dość głęboka wnęka. Drzwi szafki zostały obcięte do wysokości budy, nad budą jest dno szafki, a sama buda została zaopatrzona w osobne drzwiczki z płyty z wyciętym (w castoramie) otworem. Otwór został wykończony taką taśmą "na wcisk" :lol: To pomysł mojego męża! :P

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Poświata']

rozpłynęłam sie, umarłam i jestem w niebie :iloveyou:

Ooooch...
Niezależnie od tego czy chcesz - czy nie - to ja jestem razem z Tobą :angel:

Małgosiu - z tym krzyczeniem to ja tylko żartowałam :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']...

Małgosiu - z tym krzyczeniem to ja tylko żartowałam :wink:

Wiem Haniu!!! :lol:

Czekam na jedzonko... :roll:

:evilbat: nie dali...to zjem marchewkę!

Posted

[quote name='mmbbaj']Beatko Poświatko :lol: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :modla: Uśmiałam się z tych zdjęć bo dzieci Twoje dość sfatygowane przez tę niezmordowaną sforę! :wink:
Cieszę się, że fotki po ponad roku jeszcze komuś przynosły trochę radochy. Nie ma to jak miłe wspomnienia :P :P :P .

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj']

no no no, tatuś przystojniak 8)

:D to prawda! Trop jest bardzo piękny, nie bez przyczyny jest Interchampionem! Bajan ma pięknych rodziców :fadein:

Posted

[quote name='KUMPELka']Gosiu - wreszcie mamy galerię Bajanka. :laola:
Piękne zdjęcia maluszka - my niestety Kumpla także widzięliśmy dopiero jak miał 3 miesiące. Ale nic straconego - nadrabiamy :lol:
Czekamy na więcej. Będziemy tu często zaglądać. :iloveyou:

Magda! dziękuję :buzi: bywaj tu jak najczęściej, ale nie widzę też powodu aby Kumpelek nie miał swojej galerii! :D Co Ty na to? :wink:

[quote name='sabina1']

Jaka wspaniała niespodzianka ! Piękne zdjęcia, te rozpoczynające galerię to już historyczne! Ja również bardzo serdecznie gratuluję ! Początek imponujący !

Sabinko dziękuję Ci za życzliwość i za to, że jesteś taką ciepłą osobą :buzi: Te zdjęcia, które rozpoczynają galerię nie są takie historyczne bo z tegorocznego, jesiennego urlopu :lol: :wink: