Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']Zaglądają i pamiętają, a jakże :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

śliczności Gosiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
http://img236.imageshack.us/img236/2893/zdjcia060640kadrbf5.jpg

[quote name='bigos']alez z niego dorodny kawaler:razz::razz::razz:

[quote name='anetta']Nooo, wyrósł chłopak :iloveyou:

Dziękuję :lol:

[quote name='agag22']Zagrajku, gratuluje udanego debiutu wystawowego! Tak trzymaj piesku!
A na żywo jesteś jeszcze fajniejszy niż na fotkach!!!

A twoje spotkanie z Zagrajkiem zostało uwiecznione :eviltong:

Radość z sukcesu również :evil_lol:

Zagrajek ci dziękuje za te miłe słowa Agag :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Piękny chłopak!!!! :klacz: a pochwalcie się jaki to sukces wystawowy :razz::razz::razz:

Debiut Zagrajka na wystawie w Nowym Dworze :lol: Dostał ocenę doskonałą, złoty medal i tytuł Zwycięzca Młodzieży :multi:

Posted

Gratulacje dla Zagraja :loveu:
Ale dlaczego nie dostałam żadnego sms-a :placz::placz::placz:, musiałam siuę od osób trzecich dowiadywać :mad::mad::mad:

Posted

Hania napisał(a):
Gratulacje dla Zagraja :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

Hania napisał(a):
Ale dlaczego nie dostałam żadnego sms-a :placz::placz::placz:, musiałam siuę od osób trzecich dowiadywać :mad::mad::mad:

Bo dobrze wiedzieliśmy, że z wieściami, dzwoni do ciebie Jurek, który prawie cały czas nam towarzyszył ;) Gdyby nie to, sama bym do ciebie zadzwoniła, jeszcze z wystawy :lol: Bardzo żałowałam, że cię nie ma :mad: I wiedziałam, że się ucieszysz :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Debiut Zagrajka na wystawie w Nowym Dworze :lol: Dostał ocenę doskonałą, złoty medal i tytuł Zwycięzca Młodzieży :multi:

nooo to rzeczywiście REWELACJA!!!!!! :laola: tak trzymać!!!! :multi:

Posted

Zagrajki- jeszcze raz- najszczersze gratulacje-byłam, dopingowałam, widziałam, klaskałam i nadal jestem pod wrażeniem (cały czas się cieszę z debiutu Zagraja :loveu:)

Agag22: skoro tu jesteś to ja chciałam Ci serdecznie pogratulować Twojego świetnego wystawowego "występu" i zarazem ukończenia z Jocią dorosłego Championatu :multi:

Wielkie gratulacje wraz z podziękowaniami ode mnie składam dla Hani- Zagraj wspaniale zaczął karierę wystawową- a to, że z nami jest to jej zasługa (jej wielkiego serca i jej ogarzego czujnego oka hodowcy :loveu:) oraz składam tu podziękowania dla wszystkich ludzi zaagngażowanych w to, by mogło się stać to- co się stało w niedzielę- to wielka radość dla wszystkich ogarowców !!! :multi: Zagraj nie skończy Mł Champ (bo zwyczajnie nie starczy mu czasu) ale wspaniale zaczął i to się liczy!!!

Posted

[quote name='mmbbaj']Debiut Zagrajka na wystawie w Nowym Dworze :lol: Dostał ocenę doskonałą, złoty medal i tytuł Zwycięzca Młodzieży :multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
BRAWO :multi::multi::multi:
i cieszę sie dodatkowo wspominająć te dyskusje na temat ...ogarowatości ;)Zagrajka ;)

BRAWO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo to rzeczywiście REWELACJA!!!!!! :laola: tak trzymać!!!! :multi:

Dzięki Waszko :lol:

[quote name='bea100']Zagrajki- jeszcze raz- najszczersze gratulacje-byłam, dopingowałam, widziałam, klaskałam i nadal jestem pod wrażeniem (cały czas się cieszę z debiutu Zagraja :loveu:)

Jeszcze raz dziękujemy ;)

[quote name='bea100']Wielkie gratulacje wraz z podziękowaniami ode mnie składam dla Hani- Zagraj wspaniale zaczął karierę wystawową- a to, że z nami jest to jej zasługa (jej wielkiego serca i jej ogarzego czujnego oka hodowcy :loveu:) oraz składam tu podziękowania dla wszystkich ludzi zaagngażowanych w to, by mogło się stać to- co się stało w niedzielę- to wielka radość dla wszystkich ogarowców !!! :multi: Zagraj nie skończy Mł Champ (bo zwyczajnie nie starczy mu czasu) ale wspaniale zaczął i to się liczy!!!

:crazyeye: Bea, mowa iście oskarowa :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
BRAWO :multi::multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska'] i cieszę sie dodatkowo wspominająć te dyskusje na temat ...ogarowatości ;)Zagrajka ;)

Mówiąc szczerze, to mnie, chyba, cieszy najbardziej :bigcool:Paru "znawców" dostało nieco po nosie :eviltong: ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Dzięki Waszko :lol:

Jeszcze raz dziękujemy ;)

:crazyeye: Bea, mowa iście oskarowa :evil_lol:

Mówiąc szczerze, to mnie, chyba, cieszy najbardziej :bigcool:Paru "znawców" dostało nieco po nosie :eviltong: ;)
mnie też to uradowało .....i teraz radość jest podwójna .....

:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Wielkie , przeogromne GRATULACJE :multi: :multi: i oby tak dalej :multi: :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Wielkie , przeogromne GRATULACJE :multi: :multi: i oby tak dalej :multi: :cool3:

Vectra, bardzo dziękuję :loveu: A jak będzie dalej, zobaczymy ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Vectra, bardzo dziękuję :loveu: A jak będzie dalej, zobaczymy ;)
dalej będzie jeszcze lepiej :cool2:........ku pamieci Bajanka o którym pamiętamy :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dalej będzie jeszcze lepiej :cool2:........ku pamieci Bajanka o którym pamiętamy :loveu:

:loveu::loveu::loveu:........... Alu, dziękuję :buzi:

Pewno nie wiecie o tym, ale do Bajanka dołączyła Charlie... :-(

Posted

Zagrajku, tak pięknie zaczetą karierę koniecznie trzeba kontynuować!!! Kiedy kolejny występ na ringu? Znam pewną suczkę, która śni o Tobie po nocach, więc... Sam rozumiesz ;)!

• 4 weeks later...
Posted

Tego dnia byliśmy jeszcze razem na spacerze. Pogoda była prawie taka jak dziś, ale byliśmy w świetnych humorach, bawiliśmy się znalezioną rękawiczką... Wieczorem miałeś wokół siebie całą najbliższą rodzinę, a ja dałam ci kawałek szarlotki... Później, pękły nam serca......................................................

Dziś mija rok od tego dnia, od naszego ostatniego spaceru i pożegnania. Przez cały ten czas jesteś stale obecny w moich myślach, wspomnieniach i moim sercu, ale przecież o tym wiesz...

Bajanku syneczku, śpij spokojnie, kochamy Cię [ " ]

Posted

Mambajkowe Ludzieńki .:loveu:..Gosiu ...Marku ...pamietam .:-(..
pamiętam cały czas ....jak weszłam na DOGO :shake:i przeczytałam :shake:...a potem rozsyłałam straszne wieści na GG :-(.......i pytanie DLACZEGO:placz::placz::placz:

Bajanku .....na ZAWSZE w pamięci

• Posted

I ja pamiętam.
    Ze wszystkich wtedy znanych ogarków, tak szczególnie zapadł mi w serce.
    Każdą cechę miał doskonałą.
    Godny, delikatny, nienarzucający się.
    I to nigdy nie wypowiedziane pytanie "dlaczego?".
    Można sobie odpowiadać na nie na różne sposoby, dorabiając teorie, a i tak pozostanie ten bolesny wyrzut skierowany do losu.
    Wspaniały, Szlachetny Przyjacielu,
    Piesku o duszy rycerza,
    Śpij spokojnie !