Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :multi:wow Zagrajek na wakacjach ....SUPER:loveu: Quote
mmbbaj Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Justa']Oooj to Zagraj miał raj na Ziemi i kolege do tańców i hulanek:lol: Tak, Zagraj był zachwycony, kolega Zielony też :lol: [quote name='anetta']Niewidomym powiadasz...:roll: :lol: Tak, Zielony ma takie oczka.. Na jedno ni widzi wcale, na drugie jakieś 40% :roll: Ale jest wesołym i bardzo miłym pieskiem :loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']Fajne miał Zagraj wakacje:multi: Fajne! Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś pojedziemy :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:wow Zagrajek na wakacjach ....SUPER:loveu: To jego pierwsze w życiu wakacje :lol: Quote
Sabina1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Bajaneczko ! Przykro takpatrzeć w te biedne oczka. Całe szczęście, ze Zagraj jest taki łagodny i rozruszał kolegę Quote
mmbbaj Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Sabina1']Witaj Bajaneczko ! Przykro takpatrzeć w te biedne oczka. Całe szczęście, ze Zagraj jest taki łagodny i rozruszał kolegę Witaj Sabinko! Jednak mimo wszystko, Zielony jest wesołym psem, jest zresztą młody, ma jakieś 3 - 4 lata. I jest chętny do zabawy ;) Ogromnie go polubiłam, żal mi było się z nim rozstawać i fajnie było patrzeć na zabawy tych dwóch :lol: Jedną z atrakcji dla Zagrajka było to, że w niektórych miejscach wolno mu było pokopać ;) Quote
Sabina1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mmbbaj napisał(a): Jedną z atrakcji dla Zagrajka było to, że w niektórych miejscach wolno mu było pokopać ;) A niechby sobbie wszystko przekopał. On na pewno liczy na to, ze jeszcze dzieś wyjedzie :lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://images23.fotosik.pl/22/460c4eb60fd3b86a.jpg I jak widac chętnie skorzystal z pozwolenia :loveu: A kolega mimo że niewidomy :( to dawał Zagrajkowi popalić :cool3: :loveu: Quote
mmbbaj Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Sabina1 napisał(a):A niechby sobbie wszystko przekopał Tak, tak, bo to nie twój ogród :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): A kolega mimo że niewidomy :( to dawał Zagrajkowi popalić :cool3: :loveu: No, raczej bym tego tak nie nazwała ;) Byli do siebie przyjaźnie nastawieni, Zagrajek bęcków nie dostał :lol: A w innych "konkurencjach" Zagrajek był szybszy i zwinniejszy, ale oczywiście Zielony radzi sobie świetnie, na szczęście :p Quote
Poświata Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Sabina1 napisał(a):A niechby sobbie wszystko przekopał. On na pewno liczy na to, ze jeszcze dzieś wyjedzie :lol: Do cioteczki Beatki do Podkowy, też do ogrodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
LAZY Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 O cholercia! Jaki wspaniały Ogar się przypominiał! Cudny jest:multi: Quote
Hanna R. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Małgosiu Cudem Uratowana Spod Kół Pociągu jak miło widzieć Was znowu :loveu: Quote
Lucy* Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='mmbbaj'] Jedną z atrakcji dla Zagrajka było to, że w niektórych miejscach wolno mu było pokopać ;) skądś znam skłonność do kopania dołków :mad: można się wtedy dwoić i troić :diabloti: Quote
bigos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a co tu taka cisza?:mad: gdzie nowe foteczki? Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 witajcie Zagrajki :) pokazcie sie, pokazcie!!! cichutko sobie Was podgladalam, ale teraz strona swieci pustkami... :shake: no az musialam sie odezwac! :eviltong: Bohater bloga jest zapewne powaznym roslym ogarem, a na dogo dalej jest Zagrajkiem - to z powodu braku fotek! :evil_lol: pozdrawiam! -Kaska i Hasta Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]wpadłam pozamiatać kurze ....[/FONT] Quote
bea100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj Alu...ja też tu czasem zaglądam (sprzątam? :razz: ) Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='bea100']Witaj Alu...ja też tu czasem zaglądam (sprzątam? :razz: )[FONT=Arial]czyli obie jesteśmy sentymentalne.....:razz:[/FONT] Quote
agag22 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Czy to juz zlikwidowany lokal? Chciałam zobaczyc jak wygląda dorosły Zagrajek a tu nic :( Quote
rekma Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 galeria żyje! c.d. na: http://********.com/forum/showthread.php?t=156 Aaa.... na tym forum nie można używać słowa ********:crazyeye: psia kosc!!! Quote
mmbbaj Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 agag22 napisał(a):Czy to juz zlikwidowany lokal? Chciałam zobaczyc jak wygląda dorosły Zagrajek a tu nic :( Nie, jeszcze nie zlikwidowany ;), ale nie wiedziałam, że ktoś tu jeszcze zagląda :cool3: Dziękuję tym, którzy nas jeszcze pamiętają :loveu: A Zagrajek, wygląda tak, :lol: Quote
Sabina1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 mmbbaj napisał(a): ale nie wiedziałam, że ktoś tu jeszcze zagląda :cool3: Dziękuję tym, którzy nas jeszcze pamiętają :loveu: Zaglądają i pamiętają, a jakże :multi: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]śliczności Gosiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img236.imageshack.us/img236/2893/zdjcia060640kadrbf5.jpg [/FONT] Quote
bigos Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 alez z niego dorodny kawaler:razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts