Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Oooj to Zagraj miał raj na Ziemi i kolege do tańców i hulanek:lol:

Tak, Zagraj był zachwycony, kolega Zielony też :lol:

[quote name='anetta']Niewidomym powiadasz...:roll:
:lol:

Tak, Zielony ma takie oczka..

Na jedno ni widzi wcale, na drugie jakieś 40% :roll: Ale jest wesołym i bardzo miłym pieskiem :loveu:

[quote name='Hugo-Kochaś']Fajne miał Zagraj wakacje:multi:

Fajne! Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś pojedziemy :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:wow Zagrajek na wakacjach ....SUPER:loveu:

To jego pierwsze w życiu wakacje :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Witaj Bajaneczko !
Przykro takpatrzeć w te biedne oczka. Całe szczęście, ze Zagraj jest taki łagodny i rozruszał kolegę

Witaj Sabinko! Jednak mimo wszystko, Zielony jest wesołym psem, jest zresztą młody, ma jakieś 3 - 4 lata. I jest chętny do zabawy ;) Ogromnie go polubiłam, żal mi było się z nim rozstawać i fajnie było patrzeć na zabawy tych dwóch :lol:

Jedną z atrakcji dla Zagrajka było to, że w niektórych miejscach wolno mu było pokopać ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):

Jedną z atrakcji dla Zagrajka było to, że w niektórych miejscach wolno mu było pokopać ;)

A niechby sobbie wszystko przekopał. On na pewno liczy na to, ze jeszcze dzieś wyjedzie :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A niechby sobbie wszystko przekopał

Tak, tak, bo to nie twój ogród :evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):

A kolega mimo że niewidomy :( to dawał Zagrajkowi popalić :cool3: :loveu:

No, raczej bym tego tak nie nazwała ;) Byli do siebie przyjaźnie nastawieni, Zagrajek bęcków nie dostał :lol: A w innych "konkurencjach" Zagrajek był szybszy i zwinniejszy, ale oczywiście Zielony radzi sobie świetnie, na szczęście :p

Posted

Sabina1 napisał(a):
A niechby sobbie wszystko przekopał. On na pewno liczy na to, ze jeszcze dzieś wyjedzie :lol:

Do cioteczki Beatki do Podkowy, też do ogrodu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

[quote name='mmbbaj']

skądś znam skłonność do kopania dołków :mad: można się wtedy dwoić i troić :diabloti:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

witajcie Zagrajki :)
pokazcie sie, pokazcie!!!

cichutko sobie Was podgladalam, ale teraz strona swieci pustkami... :shake: no az musialam sie odezwac! :eviltong:

Bohater bloga jest zapewne powaznym roslym ogarem, a na dogo dalej jest Zagrajkiem - to z powodu braku fotek! :evil_lol:

pozdrawiam!
-Kaska i Hasta

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

agag22 napisał(a):
Czy to juz zlikwidowany lokal? Chciałam zobaczyc jak wygląda dorosły Zagrajek a tu nic :(

Nie, jeszcze nie zlikwidowany ;), ale nie wiedziałam, że ktoś tu jeszcze zagląda :cool3: Dziękuję tym, którzy nas jeszcze pamiętają :loveu:

A Zagrajek, wygląda tak, :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
ale nie wiedziałam, że ktoś tu jeszcze zagląda :cool3: Dziękuję tym, którzy nas jeszcze pamiętają :loveu:

Zaglądają i pamiętają, a jakże :multi: