Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

No Zagraj, niech Ci na ringach tancza sedziowie i konkurenci w rytm twego grania !

:lol:
WIELKIE BRAWA :multi: :multi: :multi:

Teraz czekamy na wystawowe trofea, a potem sliczne ogarze dzieciaki

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']trochę spóżnione :oops: ale szczere gratulacje :multi:

Witaj Gosiu! Dawno mnie u Was nie było...:oops: ale już nadrobiłam :p spodziewałam się większych zaległości...

Poogladałam foteczki i cóż mogę powiedzieć , Zagraj jest pięknym kawalerem :loveu:

serdecznie pozdrawiam!:loveu:

Alu, bardzo ci dziękuję za gratulacje, nic nie szkodzi, że spóźnione ;) Zaległości dużych nie miałaś bo i my tu ostatnio mało zaglądamy więc idziemy w zapomnienie ;) A Zagrajek.. tak, jest śliczny i do tego ma naprawdę mnóstwo wdzięku i przytulak z niego wielki :loveu: Miło mi bardzo, że o nas pamiętasz

[quote name='*luthien*']
Niemozliwe, jak Zagrajek wyrosł....

Możliwe, możliwe :lol:

[quote name='*luthien*']Piękny

A tak po za tym to GRATULACJE:multi: :multi: :multi:

Dziękujemy luthien

[quote name=':: FiGa ::']Piękne zdjęcia :loveu: Zagrajek to zaradny chłopak jest, takie dłuugie paytczki nosi

Im dłuższe, tym bardziej jest nimi zachwycony :evil_lol:

[quote name='shirrrapeira']jakie piekne patyczki nosi Zagrajek i sam Zagrajek jest cudowny. Piekniuszek.

Zagraj też uważa, że patyczki są piękne, zawsze się nimi chwali :evil_lol:

[quote name='aga1215']czy Zagraj szykuje opał na ognisko??? ;)

A tak! :lol:, bo to jest ogar pracujący :eviltong:

[quote name='Evelina']No Zagraj, niech Ci na ringach tancza sedziowie i konkurenci w rytm twego grania !

:lol:

Hahahaha :evil_lol:, nie mamy aż takich zapędów, skromni jesteśmy :eviltong:

[quote name='Evelina'] WIELKIE BRAWA :multi: :multi: :multi:

Teraz czekamy na wystawowe trofea, a potem sliczne ogarze dzieciaki

Dziękujemy Ewelinko :buzi:

Posted

Witaj Gosiu!
[quote name='"mmbbaj"']
Cytat:
Napisał aga1215
czy Zagraj szykuje opał na ognisko??? ;-)

A tak! :lol:, bo to jest ogar pracujący :eviltong:

Znaczy szykujecie się do prób polowych?

• 2 weeks later...
Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:razz:Gosia juz chyba na psiejkostce szaleje:cool1:[/FONT]

Dopiero się rozkręcam ;) A tak na poważnie... zobacz co się dzieje na dogo :diabloti: Ja nie lubię tej ciągłej niepewności, co się stanie z moją galerią, która tak wiele dla mnie znaczy, a dla administracji tego forum, może znaczyć tyle, że za chwilę poleci do archiwum :cool1: Za chwilę może być kolejna awaria, kolejne zmiany, kolejna nerwówa. Coś takiego jak rzetelna informacja ze strony administracji, nie istnieje ;) Teraz już się nie martwię, nasza galeria spokojnie sobie jest na naszym dysku i na płycie :lol: A TAM ;), jest fajnie, spokojnie, miło :lol: I tylko brakuje mi niektórych osób, z którymi się zżyłam na dogo, ale mam nadzieję, że i one tam trafią ;)

LAZY napisał(a):
Ej a co tu tak pusto???

Paulinko witaj :multi: Zapraszamy do naszej nowej galerii na wiadomym forum ;) Jeśli nie znasz adresu, to prześlę ci na PV :lol:, choć zdaje się, że i tam jest ocenzurowany :cool1:

Teklunia napisał(a):
Gosiu,ślicznie dziękujemy za życzenia :buzi:

Kasiu, nawet nie wiesz jak mi ulżyło, że się odezwałaś :loveu: Nadal bardzo żałuję, że nie mogłam osobiście :roll:

Pozdrawiamy wszystkich :multi:

Posted

[FONT=Arial]:multi:o Małgosia:multi::multi::multi:
Gosiu a ja nadal nie wiem jak zachować mojego blożka:-(...a tyle fajnych rzeczy na nim jest ...trudno nie takie rzeczy sie straciło w życiu ...
szkoda mi dogo ....tu zaczynałam i jakoś żal .....
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:multi:o Małgosia:multi::multi::multi:
Gosiu a ja nadal nie wiem jak zachować mojego blożka:-(...a tyle fajnych rzeczy na nim jest ...trudno nie takie rzeczy sie straciło w życiu ...
szkoda mi dogo ....tu zaczynałam i jakoś żal .....
[/FONT]

Alu, ja cię doskonale rozumiem, mnie też żal, choć muszę stwierdzić, że administracja dogo raczej ułatwia takie decyzje ;) Teraz mogę sobie tu wpadać towarzysko i nie będzie mi niczego żal stracić. Tylko czasu trochę mało ;) A co do twojego blożka, to przecież na wiadomym forum, jest instrukcja jak skopiować blożka, jeśli sama nie umiesz, to syn ci pomoże, na pewno jest bardziej kumaty w sprawach komputerowych :lol: O dziwo, wcale nie zajmuje tak dużo miejsca na dysku :crazyeye: Zachęcam cię bardzo, nawet nie wiesz jaki mam teraz komfort psychiczny ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Kasiu, nawet nie wiesz jak mi ulżyło, że się odezwałaś :loveu: Nadal bardzo żałuję, że nie mogłam osobiście :roll:

ja też bardzo żałuję, ale na pewno jeszce będzie okazją! nie do ślubu rzecz jasna, ale do spotkania ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Dopiero się rozkręcam ;) A tak na poważnie... zobacz co się dzieje na dogo :diabloti: Ja nie lubię tej ciągłej niepewności, co się stanie z moją galerią, która tak wiele dla mnie znaczy, a dla administracji tego forum, może znaczyć tyle, że za chwilę poleci do archiwum :cool1: Za chwilę może być kolejna awaria, kolejne zmiany, kolejna nerwówa. Coś takiego jak rzetelna informacja ze strony administracji, nie istnieje ;) Teraz już się nie martwię, nasza galeria spokojnie sobie jest na naszym dysku i na płycie :lol: A TAM ;), jest fajnie, spokojnie, miło :lol: I tylko brakuje mi niektórych osób, z którymi się zżyłam na dogo, ale mam nadzieję, że i one tam trafią ;)

niestety nie pocieszę Cię :cool1: po kilku przygodach z serwerami mojeforum.net powiem że tam też się dzieją ciekawe rzeczy :cool3: np bez żadnego ostrzeżenia znikają wpisy z dwóch tygodni , albo bez ostrzeżenia serwer nie działa ,
dogobanitki mogą potwierdzić :diabloti:
także w darmowe fora nie wierze tak samo jak i dogomanii :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
niestety nie pocieszę Cię :cool1: po kilku przygodach z serwerami mojeforum.net powiem że tam też się dzieją ciekawe rzeczy :cool3: np bez żadnego ostrzeżenia znikają wpisy z dwóch tygodni , albo bez ostrzeżenia serwer nie działa ,
dogobanitki mogą potwierdzić :diabloti:
także w darmowe fora nie wierze tak samo jak i dogomanii :cool1:

Nie oczekuję żadnego pocieszenia ;) I oczywiście rozumiem, że awarie mogą się zdarzyć wszędzie, jak i to, że administracja na żadnym tego typu forum może nie mieć na nie wpływu. Jednak co innego awaria, a co innego lekceważący stosunek administracji do użytkowników. A to co się w tej chwili dzieje na dogo, to nie jest awaria ;)

Posted

Matko...a ja pojęcia nie mam co się dzieje, czemu wszyscy z dogo uciekają...Pewnego dnia wejdę tutaj i nikogo nie zastanę...Szkoda...

Posted

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechów, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń, dużo uśmiechu i moc słodyczy.

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[FONT=Century Gothic]Najserdeczniejsze Życzenia , spełnienia marzeń o domku i całym siedlisku, radości i zdrowia w rodzinie,[/FONT]
[FONT=Century Gothic]składa Sabina1[/FONT]

Posted

Oj, załapałam sie na imprezkę:loveu::loveu::loveu:

Wszystkiego naj...naj...naj...

A Zagrajek jaki przystojniaczek fju, fju:cool3::cool3::cool3:

Posted

Anetta, Sabinko, Bigosku, bardzo dziękuję za życzenia, oby się spełniły :lol:

Bigosku, Zagrajek to już kawaler jest ;), gdzie się podział mój mały szczeniorek..:loveu:

No to, może wam się przypomnimy.. ;)

Monia, Zagraj, Dunia i pańcia :lol:

oczywiście, Zagraj i Monia ;)

Zagrajek :loveu: