bigos Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='mmbbaj']Witajcie kochani :lol: Chcemy podzielić się z wami radosną dla nas wiadomością! Otóż dziś, na wystawie międzynarodowej w Łodzi, po przeglądzie, Zagraj oficjalnie został uznany Ogarem Polskim :sweetCyb: Na wystawie bardzo mu się podobało, w prezencie dostał nową obrożę, a po powrocie uczciliśmy to wydarzenie u Bei w ogrodzie gdzie oczywiście wyszalał się z Monią. Teraz zjadł pełną michę i śpi :lol: No wiedzielismy kiedy sie znowu pokazać...:cool3::cool3::cool3: GRATULUJE SERDECZNIE:multi::multi::multi: i pozdrawiam:loveu: Quote
Sabina1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bigosiku, z bardzo podobnym wyżliną jak mój, jak Cię dawno nie było !!!!!!!!gdzie byłeś ? Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 o kurcze, ale wiadomość!!! wielkie gratulacje dla Was!!! :multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='bigos']No wiedzielismy kiedy sie znowu pokazać...:cool3::cool3::cool3: GRATULUJE SERDECZNIE:multi::multi::multi: i pozdrawiam:loveu: Dzięki Bigosku kochany :loveu: i jak fajnie, że o nas pamiętasz :lol: [quote name='Sabina1']Bigosiku, z bardzo podobnym wyżliną jak mój, jak Cię dawno nie było !!!!!!!!gdzie byłeś ? Że niby Caruś podobny jest do Bigoska? ;) [quote name='Teklunia']o kurcze, ale wiadomość!!! wielkie gratulacje dla Was!!! :multi::multi::multi: Kasieńko dzięki :loveu:, a ja myślę o tobie, jako, że to już niedługo ;) A my, mimo takiej mieszanej pogody, pojechaliśmy do Bei. Jak wyjeżdżaliśmy od nas, było słońce, jak zajechaliśmy ... lunął deszcz :evil_lol: Nasze ogarki za deszczem nie przepadają więc kotłowały się pod daszkiem, ale wreszcie przestało padać i latały po ogrodzie! I to jak latały! Oczywiście jako, że ślisko na trawie, miały dodatkowe atrakcje w postaci niezamierzonego lądowania w błocie i fikołków :evil_lol: Dobrze, że mają sierść łatwą w utrzymaniu bo Zagraj był cały wyszargany :lol: Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Małgosiu :) Brudny pies , szczęśliwy pies ;) Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 mmbbaj napisał(a): Kasieńko dzięki :loveu:, a ja myślę o tobie, jako, że to już niedługo ;) :buzi: i do zobaczenia ;) Quote
Koma Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Spóźnione, ale najszczersze gratulacje dla najprawdziwszego Ogara!:multi: :multi: :multi: W Łodzi byliście i nie wymiziałam Zagrajka:placz: Quote
mmbbaj Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Koma napisał(a):Spóźnione, ale najszczersze gratulacje dla najprawdziwszego Ogara!:multi: :multi: :multi: W Łodzi byliście i nie wymiziałam Zagrajka:placz: Dziękuję Koma :loveu: Mam nadzieję, że wymiziasz go innym razem ;) Quote
Sabina1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dzień dobry! Dlaczego nikogo nie ma? Gdzie Państwo z Zagrajem. Od dwóch dni ani fotek, ani ludzkiego słowa. Wyjechaliście ? Bardzo proszę udzielić się towarzysko :loveu: Quote
mmbbaj Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Sabina1 napisał(a):Dzień dobry! Dlaczego nikogo nie ma? Gdzie Państwo z Zagrajem. Od dwóch dni ani fotek, ani ludzkiego słowa. Wyjechaliście ? Bardzo proszę udzielić się towarzysko :loveu: Sabinko :loveu:, stęskniłaś się za nami? :lol: Nie wyjechaliśmy, jesteśmy, tylko jakoś czasu nie było ;) Fakt, że fotek dawno nie wstawiałam, ale też i fakt, że nikt specjalnie o nie nie zabiegał, nawet MOD :evil_lol: Postaram się dziś coś wstawić, ale muszę poobrabiać, a strasznie mi się nie chce, może jak kawkę wypiję :roll: Quote
Sabina1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Sabinko :loveu:, stęskniłaś się za nami? :lol: Nie wyjechaliśmy, jesteśmy, tylko jakoś czasu nie było ;) :roll: No widzisz, jak to jest. Jesteście, to jest normalne i prawidłowe, poczytam sobie i lecę dalej, ale jak Cie dłużej nie ma to sie zastanawiam i zastanawiam dlaczego. Nie wiem czy to jest t ę s k n o t a :evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jak sie ciesze, ze Was widze, piekny jest Zagraj Quote
bona_46 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 a tu dalej cisza:shake: a moze znowu posty pozjadalo?:mad: gdzie te obiecane zdjecia? Quote
mmbbaj Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Sabina1 napisał(a): jak Cie dłużej nie ma to sie zastanawiam i zastanawiam dlaczego. Nie wiem czy to jest t ę s k n o t a :evil_lol: No.. ja też nie wiem ;) shirrrapeira napisał(a):Jak sie ciesze, ze Was widze, piekny jest Zagraj Cześć Shirrra :loveu:, miło nam :lol: bona_46 napisał(a):a tu dalej cisza:shake: a moze znowu posty pozjadalo?:mad: gdzie te obiecane zdjecia? Nie pozjadało :eviltong: Witaj Bona :multi:, a fotki już wstawiam ;) nie ma jak patyczek.. albo jeszcze dłuższy patyczek ;) Zagrajek poważny ;) Zagraj startujący Zagraj i Monia oględziny :evil_lol: Zagraj wesolutki :lol: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jak sprytnie go niesie...:evil_lol: Witajcie!:loveu: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :loveu:ale ta para tu pięknie sie prezentuje:loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a): jak sprytnie go niesie...:evil_lol: Witajcie!:loveu: Bo to spryciarz jest ;) Witaj :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale ta para tu pięknie sie prezentuje:loveu::loveu::loveu: Jaka para? jaka para? Zagraj to jeszcze dziecko jest :eviltong: :evil_lol: Witaj Aluś :loveu: Quote
Sabina1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Bajaneczko, co porabiacie ? Już po ogrodnikach, a zimnica dalej :mad: Quote
Alka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 mmbbaj napisał(a): Chcemy podzielić się z wami radosną dla nas wiadomością! Otóż dziś, na wystawie międzynarodowej w Łodzi, po przeglądzie, Zagraj oficjalnie został uznany Ogarem Polskim :sweetCyb: trochę spóżnione :oops: ale szczere gratulacje :multi::multi::multi: Witaj Gosiu! Dawno mnie u Was nie było...:oops: ale już nadrobiłam :p spodziewałam się większych zaległości...:evil_lol: Poogladałam foteczki i cóż mogę powiedzieć , Zagraj jest pięknym kawalerem :loveu::loveu: serdecznie pozdrawiam!:loveu: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jeju kiedy ja tu ostatni raz byłam:-o :oops: Niemozliwe, jak Zagrajek wyrosł.... Piękny A tak po za tym to GRATULACJE:multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Piękne zdjęcia :loveu: Zagrajek to zaradny chłopak jest, takie dłuugie paytczki nosi :loveu: Quote
shirrrapeira Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jakie piekne patyczki nosi Zagrajek i sam Zagrajek jest cudowny. Piekniuszek. Quote
aga1215 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 "mmbbaj" napisał(a): czy Zagraj szykuje opał na ognisko??? ;) :loveu: Quote
Recommended Posts