Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Witajcie kochani :lol: Chcemy podzielić się z wami radosną dla nas wiadomością! Otóż dziś, na wystawie międzynarodowej w Łodzi, po przeglądzie, Zagraj oficjalnie został uznany Ogarem Polskim :sweetCyb:

Na wystawie bardzo mu się podobało, w prezencie dostał nową obrożę, a po powrocie uczciliśmy to wydarzenie u Bei w ogrodzie gdzie oczywiście wyszalał się z Monią. Teraz zjadł pełną michę i śpi :lol:

No wiedzielismy kiedy sie znowu pokazać...:cool3::cool3::cool3:

GRATULUJE SERDECZNIE:multi::multi::multi:

i pozdrawiam:loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bigos']No wiedzielismy kiedy sie znowu pokazać...:cool3::cool3::cool3:

GRATULUJE SERDECZNIE:multi::multi::multi:

i pozdrawiam:loveu:

Dzięki Bigosku kochany :loveu: i jak fajnie, że o nas pamiętasz :lol:

[quote name='Sabina1']Bigosiku, z bardzo podobnym wyżliną jak mój, jak Cię dawno nie było !!!!!!!!gdzie byłeś ?

Że niby Caruś podobny jest do Bigoska? ;)

[quote name='Teklunia']o kurcze, ale wiadomość!!! wielkie gratulacje dla Was!!! :multi::multi::multi:

Kasieńko dzięki :loveu:, a ja myślę o tobie, jako, że to już niedługo ;)

A my, mimo takiej mieszanej pogody, pojechaliśmy do Bei. Jak wyjeżdżaliśmy od nas, było słońce, jak zajechaliśmy ... lunął deszcz :evil_lol: Nasze ogarki za deszczem nie przepadają więc kotłowały się pod daszkiem, ale wreszcie przestało padać i latały po ogrodzie! I to jak latały! Oczywiście jako, że ślisko na trawie, miały dodatkowe atrakcje w postaci niezamierzonego lądowania w błocie i fikołków :evil_lol: Dobrze, że mają sierść łatwą w utrzymaniu bo Zagraj był cały wyszargany :lol:

Posted

Spóźnione, ale najszczersze gratulacje dla najprawdziwszego Ogara!:multi: :multi: :multi:
W Łodzi byliście i nie wymiziałam Zagrajka:placz:

Posted

Koma napisał(a):
Spóźnione, ale najszczersze gratulacje dla najprawdziwszego Ogara!:multi: :multi: :multi:
W Łodzi byliście i nie wymiziałam Zagrajka:placz:

Dziękuję Koma :loveu: Mam nadzieję, że wymiziasz go innym razem ;)

Posted

Dzień dobry!
Dlaczego nikogo nie ma? Gdzie Państwo z Zagrajem. Od dwóch dni ani fotek, ani ludzkiego słowa. Wyjechaliście ? Bardzo proszę udzielić się towarzysko :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Dzień dobry!
Dlaczego nikogo nie ma? Gdzie Państwo z Zagrajem. Od dwóch dni ani fotek, ani ludzkiego słowa. Wyjechaliście ? Bardzo proszę udzielić się towarzysko :loveu:

Sabinko :loveu:, stęskniłaś się za nami? :lol: Nie wyjechaliśmy, jesteśmy, tylko jakoś czasu nie było ;) Fakt, że fotek dawno nie wstawiałam, ale też i fakt, że nikt specjalnie o nie nie zabiegał, nawet MOD :evil_lol: Postaram się dziś coś wstawić, ale muszę poobrabiać, a strasznie mi się nie chce, może jak kawkę wypiję :roll:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Sabinko :loveu:, stęskniłaś się za nami? :lol: Nie wyjechaliśmy, jesteśmy, tylko jakoś czasu nie było ;) :roll:

No widzisz, jak to jest. Jesteście, to jest normalne i prawidłowe, poczytam sobie i lecę dalej, ale jak Cie dłużej nie ma to sie zastanawiam i zastanawiam dlaczego. Nie wiem czy to jest t ę s k n o t a :evil_lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
jak Cie dłużej nie ma to sie zastanawiam i zastanawiam dlaczego. Nie wiem czy to jest t ę s k n o t a :evil_lol:

No.. ja też nie wiem ;)

shirrrapeira napisał(a):
Jak sie ciesze, ze Was widze, piekny jest Zagraj

Cześć Shirrra :loveu:, miło nam :lol:

bona_46 napisał(a):
a tu dalej cisza:shake:
a moze znowu posty pozjadalo?:mad:
gdzie te obiecane zdjecia?

Nie pozjadało :eviltong: Witaj Bona :multi:, a fotki już wstawiam ;)

nie ma jak patyczek..

albo jeszcze dłuższy patyczek ;)

Zagrajek poważny ;)

Zagraj startujący

Zagraj i Monia

oględziny :evil_lol:

Zagraj wesolutki :lol:

Posted

AlKil napisał(a):

jak sprytnie go niesie...:evil_lol:

Witajcie!:loveu:

Bo to spryciarz jest ;) Witaj :loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:ale ta para tu pięknie sie prezentuje:loveu::loveu::loveu:

Jaka para? jaka para? Zagraj to jeszcze dziecko jest :eviltong: :evil_lol: Witaj Aluś :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Chcemy podzielić się z wami radosną dla nas wiadomością! Otóż dziś, na wystawie międzynarodowej w Łodzi, po przeglądzie, Zagraj oficjalnie został uznany Ogarem Polskim :sweetCyb:

trochę spóżnione :oops: ale szczere gratulacje :multi::multi::multi:

Witaj Gosiu! Dawno mnie u Was nie było...:oops: ale już nadrobiłam :p spodziewałam się większych zaległości...:evil_lol:

Poogladałam foteczki i cóż mogę powiedzieć , Zagraj jest pięknym kawalerem :loveu::loveu:

serdecznie pozdrawiam!:loveu:

Posted

jeju kiedy ja tu ostatni raz byłam:-o :oops:
Niemozliwe, jak Zagrajek wyrosł....

Piękny

A tak po za tym to GRATULACJE:multi: :multi: :multi: