Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, dogo tak chodzi, że można zasnąc w trakcie otwierania każdej strony :angryy:, a może to tylko u mnie? :diabloti:

[quote name='Vectra']Jak chcesz będę ci przypominać co godzinę :diabloti:

Dzięki, ja może bym zapomniała, ale Zagraj pamięta :evil_lol:

[quote name='idabo']Nie to żebym dziś byla jakaś zmęczona czy rozleniwiona...ale zdjęć wklejać nie będę tu jest do nich link http://idabo.fotosik.pl/albumy/175795.html
jak ktoś ma chęci to niech wklei - nie mam nic przeciw:evil_lol:
teraz lecę na spacerek, potem trening i do pracy
papa

papa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :evil_lol:

[quote name='Behemot']Małgosiu, no i jak tam Niuń?
Obstawiam jednak niskie ciśnienie, dziś pogoda taka, że pochlastać się można :shake:

Nie, to nie ciśnienie. Albo wirus, albo coś mu podrażniło jelito :cool1: Niestety dostał antybiotyk, przeciwzapalny i No-Spa, w zastrzykach. Lepiej się czuje bo bawić się już chce i je normalnie, ale kupa była jeszcze brzydka.

[quote name='shirrrapeira']Jaka masz piekna fryzurke Malgosiu, a Zagrajek jest cudownhy i jaki madry

Dzięki Shirrra, fryzura była ;)

[quote name='bea100']:eviltong: Pogoda tylko na czytanie...apropos- może ktoś ma ochotę na fajną książkę?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62351

Książka chyba fajna, ale co ty kochana chcesz od pogody? Idealna na spacerki z pieskiem ;) Byłam z Zagrajkiem na długim spacerku po ulicach i wróciliśmy bardzo zadowoleni :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']U mnie w komputerze, z tego pierwszego, masakra :angryy:, po prostu czkawka :angryy:
W drugim piksele, ale przynajmniej czkawki nie ma :p

Jakość obrazu mam dobrą i tu, i tu, ale „Wrzuta” nie czka.

Marku, jaki Ty masz radiowy głos!!!
Jestem pod wrażeniem.

Posted

mmbbaj napisał(a):
U mnie w komputerze, z tego pierwszego, masakra :angryy:, po prostu czkawka :angryy:
W drugim piksele, ale przynajmniej czkawki nie ma :p

Obejrzałam tylko ten z wrzuty, czkało okropnie, ale filmik uroczy :loveu: To taki słodki widok, kiedy młody piesek radośnie bawi się piłką :loveu:
A głos Marka... mmm... zupełnie jak Miecugow :loveu:

Posted

Marku, jaki Ty masz radiowy głos!!!
Jestem pod wrażeniem.
Kiedyś pracowałem ze Zdzisłąwem Szczotkowskim - dziś już nestorem sztuki czytania dialogów filmowych, lektorem - on proponował mi pracę w tej branży, ale jakoś mi to nie leżało. A najlepiej mnie słuchac po przepiciu , jak mam kecenjammerka (co zdarza się to b. rzadko i coraz rzadziej - żałuję)

Posted

[quote name='rekma']
Jestem pod wrażeniem.
Kiedyś pracowałem ze Zdzisłąwem Szczotkowskim - dziś już nestorem sztuki czytania dialogów filmowych, lektorem - on proponował mi pracę w tej branży, ale jakoś mi to nie leżało. A najlepiej mnie słuchac po przepiciu , jak mam kecenjammerka (co zdarza się to b. rzadko i coraz rzadziej - żałuję)

Urżnę Cię!!! I będę słuchać…

Posted

Cześc Zagrajki :multi:

Filmiki grzecznie obejrzalam :evil_lol:

I na pocieszenie Ci powiem, ze teraz ja przestalam widzieć zdjęcia z fotosika a co ciekawsze to nie wszystkie, niektóre widze niektóre nie :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Wpadam jak ślimak i pomykam dalej.
Ciekawe co było Zagrajkowi:razz:...my też nie dawno mieliśmy kłopotki;)ale było minęło

U nas też już, mam nadzieję po, kłopotach ;)

dogaja napisał(a):
a baby w tle – rajdają jak… na Dogo! :evil_lol:

Bo i wszystkie z dogo :evil_lol:

PIKA napisał(a):

I na pocieszenie Ci powiem, ze teraz ja przestalam widzieć zdjęcia z fotosika a co ciekawsze to nie wszystkie, niektóre widze niektóre nie :evil_lol:

A to może też masz to IP z prywatną rejestracją, a nie publiczną? :cool3: Bo taka była u nas przyczyna, przekroczyło limit i basta, a przy publicznym IP nie masz żadnych limitów :p

Wpadłam na chwilę bo u mnie dogo nadal muli okrutnie :angryy: Wkurza mnie to i nie mam czasu czekać na ładowanie się stron, po kilka minut :angryy: Ale oczywiście tęsknię za wami :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A to może też masz to IP z prywatną rejestracją, a nie publiczną? :cool3: Bo taka była u nas przyczyna, przekroczyło limit i basta, a przy publicznym IP nie masz żadnych limitów :p

Nie, mam publiczny :evil_lol:
Wy zeście nie widzieli żadnych zdjęc z fotosika a ja niektore widze
Widzocznie mam połowiczny limit :evil_lol:

Posted

Cześć, Małgosiu! :) pozdrawiam z lasu koło Pomiechówka :) Jest fantastycznie, wreszcie możemy odpocząć, a Sonia jest po prostu przeszczęśliwa :) Dziś trochę padało, ale to był miły, ciepły, wiosenny deszczyk, a jak potem pachniało ozonem! w oddali kumkają żaby, ptaki pitolą jak popitolone ;) i jest po prostu git!!! :) Życzę Tobie, Markowi i Niuniowi takiego samego udanego urlopiku :) Bądźcie zdrowi! :)

Posted

Behemot napisał(a):
Cześć, Małgosiu! :) pozdrawiam z lasu koło Pomiechówka :) Jest fantastycznie, wreszcie możemy odpocząć, a Sonia jest po prostu przeszczęśliwa :) Dziś trochę padało, ale to był miły, ciepły, wiosenny deszczyk, a jak potem pachniało ozonem! w oddali kumkają żaby, ptaki pitolą jak popitolone ;) i jest po prostu git!!! :) Życzę Tobie, Markowi i Niuniowi takiego samego udanego urlopiku :) Bądźcie zdrowi! :)

Cześć Behemotku :multi: Cieszę się bardzo, że jest wam cudnie, ale i zazdroszczę bo my, niestety, siedzimy w Warszawie :roll: Mam nadzieję, że nawet pogoda, która siakoś się psuje, nie wpłynie na jakość waszego odpoczynku i humoru :lol: Wyobrażam sobie jaka szczęśliwa jest Sonia :loveu:Ciekawa jestem czy nadal tak szczeka czy już jej przeszło? ;) Pozdrawiamy was serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

:multi:doberek Gosiu.
U nas dziś już też zimno .....a miało być tak pięknie.
Ozzy po chwilowych kłopotkach ma straszny apetyt i bezczelnie szczeka jak jest głodny:evil_lol:

Posted

Witajcie Zagrajkowie!!!:loveu:
Filmiki obejrzałam z wielką przyjemnością.U mnie na szczęście pięknie
chodziły.Zagrajek bardzo wyrósł, juz prawie zrównał się we wzroście
z Monią.:loveu: Świetnie razem bawia sie i wyglądają:loveu:
Życzymy udanego weekendu.

Posted

Vogue napisał(a):
Witajcie Zagrajkowie!!!:loveu:
Filmiki obejrzałam z wielką przyjemnością.U mnie na szczęście pięknie
chodziły.Zagrajek bardzo wyrósł, juz prawie zrównał się we wzroście
z Monią.:loveu: Świetnie razem bawia sie i wyglądają:loveu:
Życzymy udanego weekendu.

Witaj Vogue! :loveu: Jak miło, że do nas zaglądasz, mimo, że dogo tak okropnie muli! Tak, Zagrajek bardzo urósł, właśnie wczoraj oglądałam jego fotki jak był malutki :lol: Trochę szkoda, że okres szczenięcy trwa tak krótko..choć dla nas on jest ciągle naszym maluszkiem ;) Zagrajek jest nadal bardzo żywotny i chętny do zabawy, ale już nie jest taki permanentnie nakręcony :evil_lol: Mimo, że dziś jest chłodniej, to jednak pogoda piękna, my również życzymy udanego weekendu.

Dziś wybraliśmy się na Pola Mokotowskie. Kiedy zajechaliśmy na miejsce i wysiedliśmy z samochodu, podekscytowany i rozkojarzony Zagrajek, podniósł nogę i obsikał mi spodnie :evil_lol:

A tu, jedna fotka z Pól, z pozdrowieniami dla was wszystkich :lol:

Posted

Haniu, u nas chłodniej niż wczoraj, ale zimno nie jest :lol: I jest piękne słońce i błękitne niebo :eviltong: Tylko czy taka pogoda się utrzyma... :cool3: Ślemy cieplutkie myśli na południe :loveu: