Sabina1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='dogaja']A ja mam teorię, że Zagrajek jest reinkarnacją jakiegoś bardzo kumatego gościa! Ja mam teorię, że Einsteina :lol: Wiesz Małgosiu, chyba nie tak było, ze on ne był niczego uczony, bo chodzi np bardzo ładnie, umie stój, zostań, równaj, noga. Jest gorzej i Hania też to potwierdziła,ze on mógł być bardzo bity. dlatego jego pierwszą reakcją na polecenie, jest takie osłupiałe wpatrywanie się we mnie. Jak mu coś kazę, musi to być powiedziane tak mimochodem, wesołym głosem, nie nakazem, wtedy to wykona. Ale nie ma sie co czepiać. jest radosny, nauczył się bawić, bywa w tej zabawie dowcipny. Najbardziej mnie bawi, że jak mu smycz wejdzie między nogi, to rozumie:"poczekaj,poczekaj, nózki się zplątały" staje i czeka. No ale dosyć o Carusiu. Quote
Evelina Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gosia, wspaniale, ze Zagrajek taki madry :loveu: Niech sie nauczy tez to ukrywac :evil_lol: Zal gdyby sie okazalo, ze taki ogar nie ma wziecia u sedziow :placz: A nie daj Boze by mu wpisali w ocenie "Piekny ogar, ale przeintelektualizowany" :lol: :evil_lol: P.S. Mam nadzieje, ze Twoj nowy, wybitnie twarzowy fryz :loveu: nadal trzyma fason ;) Quote
idabo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gosiu, a może jutro z samego rana (tak ok.12) spotkanko na polach? Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 mmbbaj napisał(a): Taaaak? :crazyeye: A z drugiej strony wydaje się, że to najprostsza komenda :cool3: Zagrajka JA nauczyłam, podaje i lewą i prawą :eviltong:...:lol: To jest proste przy psie, ktory ma tendencje w różnych sytuacjach do "machania łapą" sam z siebie, wtedy tylko dodajesz komende, przy psie, ktory z reguly lapy trzyma twardo na ziemi bez wzgledu na okoliczności takie proste to już nie jest ;) Quote
mmbbaj Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Sabina1']Ja mam teorię, że Einsteina :lol: To dla mnie za mądry jest :evil_lol: [quote name='Sabina1'] Wiesz Małgosiu, chyba nie tak było, ze on ne był niczego uczony, bo chodzi np bardzo ładnie, umie stój, zostań, równaj, noga. Jest gorzej i Hania też to potwierdziła,ze on mógł być bardzo bity. dlatego jego pierwszą reakcją na polecenie, jest takie osłupiałe wpatrywanie się we mnie. Jak mu coś kazę, musi to być powiedziane tak mimochodem, wesołym głosem, nie nakazem, wtedy to wykona. Ale nie ma sie co czepiać. jest radosny, nauczył się bawić, bywa w tej zabawie dowcipny. Najbardziej mnie bawi, że jak mu smycz wejdzie między nogi, to rozumie:"poczekaj,poczekaj, nózki się zplątały" staje i czeka. No ale dosyć o Carusiu. No więc wniosek jest taki, że to z całą pewnością nie jest tępy pies :p [quote name='Evelina']Gosia, wspaniale, ze Zagrajek taki madry :loveu: Mamy szczęście do mądrych ogarków :loveu::loveu: [quote name='Evelina'] Niech sie nauczy tez to ukrywac :evil_lol: a dlaczego? :cool3: [quote name='Evelina'] Zal gdyby sie okazalo, ze taki ogar nie ma wziecia u sedziow :placz: Ewelinko, co będzie to będzie, dla nas to nie priorytet, nigdy nie był ;) [quote name='Evelina'] A nie daj Boze by mu wpisali w ocenie "Piekny ogar, ale przeintelektualizowany" :lol: :evil_lol: Echhh, chyba mu nie pozwolę więcej książek czytać :roll: [quote name='Evelina'] P.S. Mam nadzieje, ze Twoj nowy, wybitnie twarzowy fryz :loveu: nadal trzyma fason ;) Hmmmm, jakby tu powiedzieć... :evil_lol: [quote name='idabo']Gosiu, a może jutro z samego rana (tak ok.12) spotkanko na polach? Jasne!!!!!!!!!!!!! :multi: [quote name='PIKA']To jest proste przy psie, ktory ma tendencje w różnych sytuacjach do "machania łapą" sam z siebie, wtedy tylko dodajesz komende, przy psie, ktory z reguly lapy trzyma twardo na ziemi bez wzgledu na okoliczności takie proste to już nie jest ;) Masz rację Pika, u ogarków łapeczki chodzą :lol: Ja zresztą myślę, że w ogóle czasem nam się wydaje, że dla psa coś powinno być proste bo my tak uważamy ;) A to nie jest wcale takie oczywiste! A teraz zapraszam na filmy, oczywiście z Zagrajkiem w roli głównej :lol: Miejsce akcji ogród u Bei, w pozostałych rolach Monia i pańcia :evil_lol: http://bomar.wrzuta.pl/film/cENo7lO78K/ http://bomar.wrzuta.pl/film/gK99HQBmOr/ http://bomar.wrzuta.pl/film/qUjrJMUSqI/ Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Małgosiu!:multi: Widziałam filmiki, Zagraj super wykonuje komendy.:multi: Twoja osoba nie umknęła mojej uwadze, Małgosiu świetnie wyglądasz i ładny masz głosik.:loveu::loveu: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='mmbbaj'] A teraz zapraszam na filmy, oczywiście z Zagrajkiem w roli głównej :lol: Miejsce akcji ogród u Bei, w pozostałych rolach Monia i pańcia :evil_lol: http://bomar.wrzuta.pl/film/cENo7lO78K/ http://bomar.wrzuta.pl/film/gK99HQBmOr/ http://bomar.wrzuta.pl/film/qUjrJMUSqI/ No i cóż tu powiedzieć... :modla: :modla: :modla: P.S. Rzeczywiście masz b. ładny głos, Małgosiu :loveu: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Behemot napisał(a):No i cóż tu powiedzieć... :modla: :modla: :modla: P.S. Rzeczywiście masz b. ładny głos, Małgosiu :loveu: Ponieważ znam Twój głos z realu, nie był on dla mnie takim zaskoczeniem, jak dla niektórych koleżanek i Twojej r o d z o n e j siostry - Edgara. :evil_lol: Zachwycił mnie, natomiast zapał i oddanie, z jakim Zagrajek wykonuje wszystkie odpowiedzialne zadania, które mu powierzyłaś. Filmik o warowaniu obejrzałam sobie już trzy razy, a jak dzisiaj nic nie będzie w TV to sobie go jeszcze parę razy strzelę! :loveu: Quote
bea100 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dogaja'] ... Zachwycił mnie, natomiast zapał i oddanie, z jakim Zagrajek wykonuje wszystkie odpowiedzialne zadania, które mu powierzyłaś. Filmik o warowaniu obejrzałam sobie już trzy razy... :lol: Popatrzcie jak-mimo rozproszenia (np drapiącej się filmowo Mońki na pierwszym planie itd)- Zagraj się potrafi koncentrować na przewodniku i na zadaniu jakie ma wykonać- niesamowity jest :multi: Gdzie tam moim przerasowionym ogarzycom do niego- wodę nosić :shake: Wyjątkowy ogarek ten nasz Zagrajek (już widzicie czemu stoję twardo w tej kolejce...:evil_lol: ) Quote
mmbbaj Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Alka napisał(a):Witaj Małgosiu!:multi: Widziałam filmiki, Zagraj super wykonuje komendy.:multi: Twoja osoba nie umknęła mojej uwadze, Małgosiu świetnie wyglądasz i ładny masz głosik.:loveu::loveu: Witaj Alu :lol: No widzisz polansowałam się nieco :evil_lol: Tym głosem to mnie zaskoczyłaś :crazyeye:, ale cieszę się, że filmiki ci się podobały! Behemot napisał(a):No i cóż tu powiedzieć... :modla: :modla: :modla: No nie przesadzaj :cool1: Behemot napisał(a): P.S. Rzeczywiście masz b. ładny głos, Małgosiu :loveu: Jak usłyszałam cię pierwszy raz w twoim filmie, to wydało mi się, że mamy podobne głosy :cool3: tylko zapewniam cię, że ja nie umiem tak ładnie śpiewać jak ty :lol: dogaja napisał(a):Ponieważ znam Twój głos z realu, nie był on dla mnie takim zaskoczeniem, jak dla niektórych koleżanek i Twojej r o d z o n e j siostry - Edgara. :evil_lol: Prawdę mówiąc nie widzę powodu dla którego mój głos miałby w ogóle zaskakiwać :evil_lol: dogaja napisał(a): Zachwycił mnie, natomiast zapał i oddanie, z jakim Zagrajek wykonuje wszystkie odpowiedzialne zadania, które mu powierzyłaś. TAK :multi: I to wam właśnie chciałam pokazać :lol: Zauważ także, że wykonuje je w sytuacji dużego rozproszenia :eviltong: dogaja napisał(a): Filmik o warowaniu obejrzałam sobie już trzy razy, a jak dzisiaj nic nie będzie w TV to sobie go jeszcze parę razy strzelę! :loveu: Bardzo słusznie! TV nie jest dla nas konkurencją :evil_lol: A dzisiaj byliśmy na Polach Mokotowskich z Idą i Charlie, która jest śliczna, bardzo urosła i waży prawie drugie tyle co Zagrajek :lol: Różnica wagowa nie przeszkadzała im w zabawie, a szczególnie Charlie ;) Przygniatany przez nią Zagrajek z trudem, ale jakoś się wyczołgiwał :evil_lol: Mam nadzieję, że Ida wstawi foteczki ;) Quote
mmbbaj Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='bea100']:lol: Popatrzcie jak-mimo rozproszenia (np drapiącej się filmowo Mońki na pierwszym planie itd)- Zagraj się potrafi koncentrować na przewodniku i na zadaniu jakie ma wykonać- niesamowity jest :multi: Dziś na Polach było tak samo :lol: I co dla mnie bardzo ważne, Zagrajek pozornie zaangażowany na całego w zabawie, kontroluje gdzie jestem ja. Ida odeszła do samochodu po wodę i psy oczywiścioe pobiegły za nią. Postanowiłam się schować za krzakiem i jak tylko ruszyłam z miejsca, Zagrajek gnał do mnie aż się kurzyło :loveu: [quote name='bea100']już widzicie czemu stoję twardo w tej kolejce...:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
idabo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 mmbbaj napisał(a): A dzisiaj byliśmy na Polach Mokotowskich z Idą i Charlie, która jest śliczna, bardzo urosła i waży prawie drugie tyle co Zagrajek :lol: Różnica wagowa nie przeszkadzała im w zabawie, a szczególnie Charlie ;) Przygniatany przez nią Zagrajek z trudem, ale jakoś się wyczołgiwał :evil_lol: Mam nadzieję, że Ida wstawi foteczki ;) Ida wstawi foteczki jutro, bo dziś się pracuje do późna... Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Gosiu , filmy widziałam - Zagrajek mądry chłopczyk :) jutro obejrzę jeszcze raz dokładniej jeszcze raz więc ich nie usówaj ;) Quote
mmbbaj Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 idabo napisał(a):Ida wstawi foteczki jutro, bo dziś się pracuje do późna... Tylko niech się Ida nie przepracuje :evil_lol: Vectra napisał(a):Witaj Gosiu , filmy widziałam - Zagrajek mądry chłopczyk :) jutro obejrzę jeszcze raz dokładniej jeszcze raz więc ich nie usówaj ;) Nie usunę, możesz oglądać do upojenia ;) Quote
aga1215 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jakie piekne filmiki:multi: :multi: :multi: Quote
Alka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 mmbbaj napisał(a):W No widzisz polansowałam się nieco :evil_lol: teraz lanserka w modzie ...:evil_lol: Witaj Małgosiu ! z niecierpliwością czekamy na foteczki z Pól ...:multi: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Alka napisał(a):teraz lanserka w modzie ...:evil_lol: I teraz kolej na ciebie :eviltong: Już się doczekać nie mogę twoich fotek po fryzjerze :lol: Alka napisał(a): Witaj Małgosiu ! z niecierpliwością czekamy na foteczki z Pól ...:multi: Witaj Alu :multi: A foteczki z Pól to Ida, a ona śpi :mad: A ja mam milion zaległych fotek, z zabaw Zagraja z Monią w ogrodzie i mi się nie chce :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Leń :mad: normalnie leń w najczystszej postaci :mad: dawaj foty , rozruszamy się ;) CZEŚĆ Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Vectra napisał(a):Leń :mad: normalnie leń w najczystszej postaci :mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to do MNIE??? :obrazic: Vectra napisał(a): dawaj foty , rozruszamy się ;) :shake: nie teraz, muszę powybierać, pozmniejszać, kupa roboty :sleep:..., a ja niedługo muszę z Zagrajkiem na spacerek iść :razz: Vectra napisał(a): CZEŚĆ CZEŚĆ :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 mmbbaj napisał(a): :shake: nie teraz, muszę powybierać, pozmniejszać, kupa roboty :sleep:..., a ja niedługo muszę z Zagrajkiem na spacerek iść :razz: Żadna wymówka. Za godzinę znowu będziesz musiała iść :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Behemot napisał(a): Za godzinę znowu będziesz musiała iść :diabloti: Dziękuję, że mi przypomniałaś :lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 mmbbaj napisał(a):Dziękuję, że mi przypomniałaś :lol: Jak chcesz będę ci przypominać co godzinę :diabloti: Quote
idabo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nie to żebym dziś byla jakaś zmęczona czy rozleniwiona...ale zdjęć wklejać nie będę tu jest do nich link http://idabo.fotosik.pl/albumy/175795.html jak ktoś ma chęci to niech wklei - nie mam nic przeciw:evil_lol: teraz lecę na spacerek, potem trening i do pracy papa Quote
Behemot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Małgosiu, no i jak tam Niuń? Obstawiam jednak niskie ciśnienie, dziś pogoda taka, że pochlastać się można :shake: Quote
Recommended Posts