shirrrapeira Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gratuluje. A Kasienka to jakas osoba z dogo? Obejrzalam film, Zagraj cudowny i te dwie suczynki tez. Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 shirrrapeira napisał(a):Gratuluje. A Kasienka to jakas osoba z dogo? Tak, Kasia to dogomaniaczka z krwi i kości :lol: shirrrapeira napisał(a): Obejrzalam film, Zagraj cudowny i te dwie suczynki tez. Cieszę się, że ci się podobają :loveu: Przed chwilą wróciliśmy z ogrodu właśnie, gdzie Zagraj z Monią dokazywał z takim rozmachem, że wpadł do miednicy z wodą :evil_lol: Żałuję, że dziś nie mieliśmy ze sobą aparatu, ale zapomniałam :diabloti: A były gonitwy do namiociku, szalone wyścigi po ogrodzie, przepychanki i oczywiście przeciąganie czarnej szmaty, przy którym to Zagrajek wykazał upór typowo ogarzy i do tego pierwszy raz zdenerwował się na Monię :evil_lol: Do zabawy przyłączyła się nawet, zwykle chadzająca własnymi ścieżkami, szefowa Dunieczka :lol: Jako, że przed pojechaniem do ogrodu, byłam z Zagrajkiem na spacerze, na którym ćwiczyliśmy komendy w warunkach ulicznych, już w samochodzie zasypiał na siedząco :evil_lol: Teraz pojadł i padł ;) A ja wybieram się do fryzjera więc nie wiem jeszcze w jakim humorze wrócę :cool1: Miłego popołudnia wszystkim życzę :razz: Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mmbbaj napisał(a): Przed chwilą wróciliśmy z ogrodu właśnie, gdzie Zagraj z Monią dokazywał z takim rozmachem, że wpadł do miednicy z wodą :evil_lol: :evil_lol: To musiał być boski widok, jaka szkoda, że nie miałaś aparatu :placz: mmbbaj napisał(a):A ja wybieram się do fryzjera więc nie wiem jeszcze w jakim humorze wrócę :cool1: A pokażesz swoje zdjątka w nowej fryzurce? :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Behemot napisał(a): A pokażesz swoje zdjątka w nowej fryzurce? :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mmbbaj napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a co coś nie wyszło :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 albo wyszło za dobrze i nie chce nas w oczy kolić :razz: Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Małgosiu, czyżby fryzjerowi się rączka omsknęła i ogolił Cię na łysą glacę? :cool3: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Behemot napisał(a):Małgosiu, czyżby fryzjerowi się rączka omsknęła i ogolił Cię na łysą glacę? :cool3: za mocno podtrymował :diabloti: Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 przecież wytrymowane są na topie...:razz: pokaż fotkę...:cool3::cool3::cool3: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Małgosiu, poszłaś popełnić seppuku? :shock: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Vectra napisał(a):a co coś nie wyszło :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: właściwie, nie wiem :cool3:, ale nie lubie takiej fryz "prosto od fryzjera" :diabloti: Patka napisał(a):albo wyszło za dobrze i nie chce nas w oczy kolić :razz: myślisz, że wpadłam w samouwielbienie? :evil_lol: Behemot napisał(a):Małgosiu, czyżby fryzjerowi się rączka omsknęła i ogolił Cię na łysą glacę? :cool3: O, to by było po twojej myśli :mad: Vectra napisał(a):za mocno podtrymował :diabloti: no może.. :cool1: AlKil napisał(a):przecież wytrymowane są na topie...:razz: pokaż fotkę...:cool3::cool3::cool3: AlKil podniosłaś mnie na duchu :lol: Wiecie co.. zaraz wam pokaże, a niech tam ;) Quote
bea100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A mnie dzisiaj u Mmbajków w domu Zagraj wziął ząbkami za dłoń i zaprowadził mnie sobie do ich sypialni na łóżko...:evil_lol: On to robi z wyczuciem i na granicy bólu- po prostu pokazuje/prowadzi tam gdzie chce- tupta obok tak boczkiem- minę ma wielce poważną- a wrażenie ,,prowadzonego" jest niesamowite :-o Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Maga100']Małgosiu, poszłaś popełnić seppuku? :shock: Jeszcze nie.. :nonono2: [quote name='Behemot'] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='mmbbaj']Wiecie co.. zaraz wam pokaże, a niech tam ;) Co tak wolno, szybcej, szybcej :mad: [quote name='bea100']A mnie dzisiaj u Mmbajków w domu Zagraj wziął ząbkami za dłoń i zaprowadził mnie sobie do ich sypialni na łóżko...:evil_lol: On to robi z wyczuciem i na granicy bólu- po prostu pokazuje/prowadzi tam gdzie chce- tupta obok tak boczkiem- minę ma wielce poważną- a wrażenie ,,prowadzonego" jest niesamowite :-o O rany, Niuń to naprawdę mądry chłopak! :-o Dlaczego jego siostra cioteczna jest taka durnowata? :placz: Przecież to ta sama krew :placz: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Behemot']Co tak wolno, szybcej, szybcej :mad: Nie bądź taka nerwowa :evil_lol: No to macie, tylko weźcie pod uwagę, że jak człowiek tak pozuje to zwykle ma głupią minę :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wcale nie masz głupiej miny ............... ja bym jednak poprawiła coś w tej Twojej fryzurce :hmmmm: czegoś mi brakuje :hmmmm: czegoś różowego :hmmmm: już wiem płukanka :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 padłyście trupem???? :placz::placz::placz: Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='mmbbaj']Nie bądź taka nerwowa :evil_lol: No to macie, tylko weźcie pod uwagę, że jak człowiek tak pozuje to zwykle ma głupią minę :evil_lol: Bomba!!!! Naprawdę super!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo, bardzo, bardzo ładnie wyglądasz :loveu: A w ogóle to masz śliczne włosy, mówiłam Ci to już kiedyś? :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Vectra napisał(a): ja bym jednak poprawiła coś w tej Twojej fryzurce :hmmmm: czegoś mi brakuje :hmmmm: czegoś różowego :hmmmm: już wiem płukanka :evil_lol: no wiedziałam! wiedziałam, że coś nie tak :placz: Behemot napisał(a):Bomba!!!! Naprawdę super!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo, bardzo, bardzo ładnie wyglądasz :loveu: A w ogóle to masz śliczne włosy, mówiłam Ci to już kiedyś? :loveu: Oj Aldonciu moja ukochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I powiem ci, bo jestem szczery człowiek :evil_lol:, że nie mam ślicznych włosów, naprawdę :shake: Powiem ci więcej... to ty masz śliczne włosy :happy1: Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mmbbaj napisał(a):I powiem ci, bo jestem szczery człowiek :evil_lol:, że nie mam ślicznych włosów, naprawdę :shake: No weź mi tu głupot nie opowiadaj. Ślepa nie jestem :p mmbbaj napisał(a):Powiem ci więcej... to ty masz śliczne włosy :happy1: No weź mi tu głupot nie opowiada. Ślepa nie jestem :p Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a teraz bajcie sobie buzi i dość komplementów bo będzie deszcz padał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Vectra napisał(a):a teraz bajcie sobie buzi i dość komplementów bo będzie deszcz padał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zazdrośnica :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='bea100']A mnie dzisiaj u Mmbajków w domu Zagraj wziął ząbkami za dłoń i zaprowadził mnie sobie do ich sypialni na łóżko...:evil_lol: On to robi z wyczuciem i na granicy bólu- po prostu pokazuje/prowadzi tam gdzie chce- tupta obok tak boczkiem- minę ma wielce poważną- a wrażenie ,,prowadzonego" jest niesamowite :-o Bea, kiedy wróciłam od fryzjera, Marek zrobił kolację i mnie zawołał.. Na co Zagrajek przydreptał do pokoju, wziął mnie za rękę i zaprowadził do stołu, do mojego nakrycia :evil_lol: [quote name='Behemot']No weź mi tu głupot nie opowiadaj. Ślepa nie jestem :p No weź mi tu głupot nie opowiada. Ślepa nie jestem :p Pamiętaj, że był taki dzień, kiedy powiedziałam ci prawdę :eviltong: [quote name='Vectra']a teraz bajcie sobie buzi i dość komplementów bo będzie deszcz padał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewuniu, ty też masz śliczne włosy :lol: Quote
Recommended Posts