Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Gratuluje. A Kasienka to jakas osoba z dogo?

Tak, Kasia to dogomaniaczka z krwi i kości :lol:

shirrrapeira napisał(a):
Obejrzalam film, Zagraj cudowny i te dwie suczynki tez.

Cieszę się, że ci się podobają :loveu:

Przed chwilą wróciliśmy z ogrodu właśnie, gdzie Zagraj z Monią dokazywał z takim rozmachem, że wpadł do miednicy z wodą :evil_lol: Żałuję, że dziś nie mieliśmy ze sobą aparatu, ale zapomniałam :diabloti: A były gonitwy do namiociku, szalone wyścigi po ogrodzie, przepychanki i oczywiście przeciąganie czarnej szmaty, przy którym to Zagrajek wykazał upór typowo ogarzy i do tego pierwszy raz zdenerwował się na Monię :evil_lol: Do zabawy przyłączyła się nawet, zwykle chadzająca własnymi ścieżkami, szefowa Dunieczka :lol:
Jako, że przed pojechaniem do ogrodu, byłam z Zagrajkiem na spacerze, na którym ćwiczyliśmy komendy w warunkach ulicznych, już w samochodzie zasypiał na siedząco :evil_lol: Teraz pojadł i padł ;)
A ja wybieram się do fryzjera więc nie wiem jeszcze w jakim humorze wrócę :cool1: Miłego popołudnia wszystkim życzę :razz:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Przed chwilą wróciliśmy z ogrodu właśnie, gdzie Zagraj z Monią dokazywał z takim rozmachem, że wpadł do miednicy z wodą :evil_lol:

:evil_lol: To musiał być boski widok, jaka szkoda, że nie miałaś aparatu :placz:

mmbbaj napisał(a):
A ja wybieram się do fryzjera więc nie wiem jeszcze w jakim humorze wrócę :cool1:

A pokażesz swoje zdjątka w nowej fryzurce? :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
a co coś nie wyszło :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

właściwie, nie wiem :cool3:, ale nie lubie takiej fryz "prosto od fryzjera" :diabloti:

Patka napisał(a):
albo wyszło za dobrze i nie chce nas w oczy kolić :razz:

myślisz, że wpadłam w samouwielbienie? :evil_lol:

Behemot napisał(a):
Małgosiu, czyżby fryzjerowi się rączka omsknęła i ogolił Cię na łysą glacę? :cool3:

O, to by było po twojej myśli :mad:

Vectra napisał(a):
za mocno podtrymował :diabloti:

no może.. :cool1:

AlKil napisał(a):
przecież wytrymowane są na topie...:razz: pokaż fotkę...:cool3::cool3::cool3:

AlKil podniosłaś mnie na duchu :lol: Wiecie co.. zaraz wam pokaże, a niech tam ;)

Posted

A mnie dzisiaj u Mmbajków w domu Zagraj wziął ząbkami za dłoń i zaprowadził mnie sobie do ich sypialni na łóżko...:evil_lol: On to robi z wyczuciem i na granicy bólu- po prostu pokazuje/prowadzi tam gdzie chce- tupta obok tak boczkiem- minę ma wielce poważną- a wrażenie ,,prowadzonego" jest niesamowite :-o

Posted

[quote name='mmbbaj']Wiecie co.. zaraz wam pokaże, a niech tam ;)

Co tak wolno, szybcej, szybcej :mad:

[quote name='bea100']A mnie dzisiaj u Mmbajków w domu Zagraj wziął ząbkami za dłoń i zaprowadził mnie sobie do ich sypialni na łóżko...:evil_lol: On to robi z wyczuciem i na granicy bólu- po prostu pokazuje/prowadzi tam gdzie chce- tupta obok tak boczkiem- minę ma wielce poważną- a wrażenie ,,prowadzonego" jest niesamowite :-o

O rany, Niuń to naprawdę mądry chłopak! :-o Dlaczego jego siostra cioteczna jest taka durnowata? :placz: Przecież to ta sama krew :placz:

Posted

[quote name='Behemot']Co tak wolno, szybcej, szybcej :mad:

Nie bądź taka nerwowa :evil_lol:

No to macie, tylko weźcie pod uwagę, że jak człowiek tak pozuje to zwykle ma głupią minę :evil_lol:

Posted

wcale nie masz głupiej miny ...............
ja bym jednak poprawiła coś w tej Twojej fryzurce :hmmmm: czegoś mi brakuje :hmmmm: czegoś różowego :hmmmm: już wiem płukanka :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Nie bądź taka nerwowa :evil_lol:

No to macie, tylko weźcie pod uwagę, że jak człowiek tak pozuje to zwykle ma głupią minę :evil_lol:

Bomba!!!! Naprawdę super!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo, bardzo, bardzo ładnie wyglądasz :loveu:
A w ogóle to masz śliczne włosy, mówiłam Ci to już kiedyś? :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):

ja bym jednak poprawiła coś w tej Twojej fryzurce :hmmmm: czegoś mi brakuje :hmmmm: czegoś różowego :hmmmm: już wiem płukanka :evil_lol:

no wiedziałam! wiedziałam, że coś nie tak :placz:

Behemot napisał(a):
Bomba!!!! Naprawdę super!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo, bardzo, bardzo ładnie wyglądasz :loveu:
A w ogóle to masz śliczne włosy, mówiłam Ci to już kiedyś? :loveu:

Oj Aldonciu moja ukochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I powiem ci, bo jestem szczery człowiek :evil_lol:, że nie mam ślicznych włosów, naprawdę :shake: Powiem ci więcej... to ty masz śliczne włosy :happy1:

Posted

mmbbaj napisał(a):
I powiem ci, bo jestem szczery człowiek :evil_lol:, że nie mam ślicznych włosów, naprawdę :shake:

No weź mi tu głupot nie opowiadaj. Ślepa nie jestem :p

mmbbaj napisał(a):
Powiem ci więcej... to ty masz śliczne włosy :happy1:

No weź mi tu głupot nie opowiada. Ślepa nie jestem :p

Posted

[quote name='bea100']A mnie dzisiaj u Mmbajków w domu Zagraj wziął ząbkami za dłoń i zaprowadził mnie sobie do ich sypialni na łóżko...:evil_lol: On to robi z wyczuciem i na granicy bólu- po prostu pokazuje/prowadzi tam gdzie chce- tupta obok tak boczkiem- minę ma wielce poważną- a wrażenie ,,prowadzonego" jest niesamowite :-o

Bea, kiedy wróciłam od fryzjera, Marek zrobił kolację i mnie zawołał.. Na co Zagrajek przydreptał do pokoju, wziął mnie za rękę i zaprowadził do stołu, do mojego nakrycia :evil_lol:

[quote name='Behemot']No weź mi tu głupot nie opowiadaj. Ślepa nie jestem :p

No weź mi tu głupot nie opowiada. Ślepa nie jestem :p

Pamiętaj, że był taki dzień, kiedy powiedziałam ci prawdę :eviltong:

[quote name='Vectra']a teraz bajcie sobie buzi i dość komplementów bo będzie deszcz padał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ewuniu, ty też masz śliczne włosy :lol: