bea100 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dogaja'] ... Słuchajcie Bea, Wy tu nie zmylajcie przeciwnika! Zresztą ta skóra jako żywo przypomina… czaprak… Wykazaliście czujność socjalistyczną Towarzyszko Dogaja. Zuch!!! Napiszę prawdę co następuje: To moje suki upolowały skórę-czaprak z sąsiada bruneta z naprzeciwka- tego co miał mieszkanie z kwaterunkowego przydziału. Nie szkodzi, że go wrzepili do czyjejś prywatnej kamienicy. Nie szkodzi, że od lat nie płacił. Nie szkodzi, że miał roszczeniowy charakter i pisał donosy. Każdemu po równo- moje bestie potraktowały go po socjalistycznemu-został z niego ino sznur :p Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Witajcie :multi: Chyba mnie szlag trafi :diabloti: Wstawiłam fotki, napisałam posta i wcięło mi go :angryy: Fotki muszę od początku :mad: Wczoraj i dziś byliśmy u Bei w ogrodzie. Psy wyszalane, Zagraj z przerwą na siusiu śpi do teraz :evil_lol: My też ucieliśmy sobie drzemkę syci powietrzem i pizzą ;) Jako, że zdjęcia mi wcięło :angryy: wstawiam na razie film z Zagrajkiem (powszechny obowiązek oglądania :evil_lol:) Zdjęcia wstawię później, ale wstawię czy chcecie czy nie :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 :lol::lol::lol: http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProgramIDCryp=016176A4-FA9B-4363-AC0B-D Quote
Vectra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProgramIDCryp=016176A4-FA9B-4363-AC0B-D Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProgramIDCryp=016176A4-FA9B-4363-AC0B-D Ktos tu sie szkoli na operatora kamery :evil_lol: Ladny trawniczek ma Bea :evil_lol: Quote
idabo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 jak zabawa ringo to tylko z pańcią...ogarki do tego nie dobre - pewnie za słabo rzucaą:evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Vectra'] Co za potok wymowy Vectro :cool1: [quote name='PIKA']Ktos tu sie szkoli na operatora kamery :evil_lol: Ladny trawniczek ma Bea :evil_lol: No nie gadaj :diabloti: Bardzo dobrze widać jak Zagrajek ślicznie aportuje :obrazic: [quote name='idabo']jak zabawa ringo to tylko z pańcią...ogarki do tego nie dobre - pewnie za słabo rzucaą:evil_lol: :evil_lol: A zwróciłaś uwagę jak wymijał Dunię i Monię żeby do pańci aporcik przynieść? :loveu: ;) Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Hania napisał(a):Ślicznie :loveu: Wszelki duch...:crazyeye:, Hania do nas zajrzała! Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Vectra napisał(a):KUNA nie weszły napisiki :placz: A co, zamówiłaś u Kamci? :eviltong: Quote
Vectra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 mmbbaj napisał(a):A co, zamówiłaś u Kamci? :eviltong: tiaaaa :cool1: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :multi::multi::multi:widziałam filmik ....super Zagrajek Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:widziałam filmik ....super Zagrajek Noooooo :loveu::loveu::loveu: Quote
Hania Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 mmbbaj napisał(a):Wszelki duch...:crazyeye:, Hania do nas zajrzała! Hania zagląda regularnie - czyta wszystko, tylko już czasu na pisanie nie staje. Quote
Sabina1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hania napisał(a):Hania zagląda regularnie - czyta wszystko, . Więcej jest takich, np Sabinka1 Quote
Behemot Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProgramIDCryp=016176A4-FA9B-4363-AC0B-D Woooow! :crazyeye: Niuń jest niesamowity! Zaryzykowałabym twierdzenie, że aportuje lepiej niż taka jedna ruda (i nie mówię tu o sobie :evil_lol:). Małgosiu, a tak z ciekawości, czy Niuń już kiedyś pływał? Czy ogary w ogóle są wodolubne? Quote
Evelina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='mmbbaj'] :lol::lol::lol: Malgorzatko, koniecznie, ale to koniecznie wyrobcie Zagrajkowi ogarze papiery. Zdajesz sobie sprawe jak on moze poprawic rase ? :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Hania']Hania zagląda regularnie - czyta wszystko, tylko już czasu na pisanie nie staje. Dobrze, powiem Zagrajkowi, że go jednak kochasz :lol: [quote name='Sabina1']Więcej jest takich, np Sabinka1 I ty Sabinko1, biedna czasu nie masz? :shake: [quote name='Behemot']Woooow! :crazyeye: Niuń jest niesamowity! Zaryzykowałabym twierdzenie, że aportuje lepiej niż taka jedna ruda (i nie mówię tu o sobie :evil_lol:). Małgosiu, a tak z ciekawości, czy Niuń już kiedyś pływał? Czy ogary w ogóle są wodolubne? Behemotku, Niń aportuje ślicznie, ale kiedy już wszystko wywącha,zrobi rozeznanie w okolicy i wybawi się z piesami ;) No i oczywiście w domu :evil_lol: W nowym miejscu i w dodatku kiedy są obce pieski, jest rozkojarzony i sam nie wie co robić :evil_lol: Kontakty towarzyskie są dla niego wielką pokusą :lol: Co do pływania, to Zagrajek nie pływał bo niby kiedy, w zimie? :evil_lol: Mam nadzieję, że polubi wodę. Z ogarami jest bardzo różnie, Bajanek uwielbiał wodę i bardzo szybko nauczył się pływać. [quote name='Evelina']Malgorzatko, koniecznie, ale to koniecznie wyrobcie Zagrajkowi ogarze papiery. Zdajesz sobie sprawe jak on moze poprawic rase ? :loveu: Ewelinko, nie wiem czy żartujesz czy mówisz poważnie :lol: ale, to nie jest kwestia wyrobienia papierów. Zagrajek będzie musiał przejść przez ocenę sędziowską i to oni zdecydują, nie my. Na to jest, zdaje się jeszcze za wcześnie.. Jeśli przejdzie pomyślnie ocenę, założą mu KW i wtedy będzie oficjalnie ogarem. A rasie... myślę, że miałby wiele do zaoferowania. Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;) Quote
Evelina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='mmbbaj']Ewelinko, nie wiem czy żartujesz czy mówisz poważnie :lol: ale, to nie jest kwestia wyrobienia papierów. Zagrajek będzie musiał przejść przez ocenę sędziowską i to oni zdecydują, nie my. Na to jest, zdaje się jeszcze za wcześnie.. Jeśli przejdzie pomyślnie ocenę, założą mu KW i wtedy będzie oficjalnie ogarem. A rasie... myślę, że miałby wiele do zaoferowania. Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;)Pisalam jak najbardziej powaznie. Wiem ze musi miec zalozona Ksiege Wstepna i przejsc pozytywnie wszelkie etapy uznania go za ogara, czego mu goraco zycze :loveu: [size="1"]Napisalam o "papierach" majac na mysli KW. Aportujacy tak pieknie ogarek to przeciez skarb, dlatego trzymaj w dobrze zabezpieczonym sejfie jego klejnoty :loveu: ;) Quote
dogaja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Evelina']Malgorzatko, koniecznie, ale to koniecznie wyrobcie Zagrajkowi ogarze papiery. Zdajesz sobie sprawe jak on moze poprawic rase ? :loveu: Jeszcze bardziej? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dogaja napisał(a):Jeszcze bardziej? :evil_lol: Uderz w stół... :eviltong: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zagraj , zagra pierwsze skrzypce w poprawianiu rasy :diabloti: Quote
dogaja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 mmbbaj napisał(a):Uderz w stół... :eviltong: :evil_lol: Pijesz do tych nożyc od trymowania? :evil_lol: Quote
bea100 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hej, jak możecie to zaglądnijcie tutaj, może się skusicie ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60296 Haniu, Haniu, Mmbbaj pisze o ,,wykastrowaniu" Zagrajka ???!!! To jeszcze Prima Aprillis??? Quote
Recommended Posts