Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogaja']
...
Słuchajcie Bea, Wy tu nie zmylajcie przeciwnika!
Zresztą ta skóra jako żywo przypomina… czaprak

Wykazaliście czujność socjalistyczną Towarzyszko Dogaja. Zuch!!!

Napiszę prawdę co następuje:
To moje suki upolowały skórę-czaprak z sąsiada bruneta z naprzeciwka- tego co miał mieszkanie z kwaterunkowego przydziału. Nie szkodzi, że go wrzepili do czyjejś prywatnej kamienicy. Nie szkodzi, że od lat nie płacił. Nie szkodzi, że miał roszczeniowy charakter i pisał donosy. Każdemu po równo- moje bestie potraktowały go po socjalistycznemu-został z niego ino sznur :p

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :multi:

Chyba mnie szlag trafi :diabloti: Wstawiłam fotki, napisałam posta i wcięło mi go :angryy: Fotki muszę od początku :mad:

Wczoraj i dziś byliśmy u Bei w ogrodzie. Psy wyszalane, Zagraj z przerwą na siusiu śpi do teraz :evil_lol: My też ucieliśmy sobie drzemkę syci powietrzem i pizzą ;)
Jako, że zdjęcia mi wcięło :angryy: wstawiam na razie film z Zagrajkiem (powszechny obowiązek oglądania :evil_lol:) Zdjęcia wstawię później, ale wstawię czy chcecie czy nie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']

Co za potok wymowy Vectro :cool1:

[quote name='PIKA']Ktos tu sie szkoli na operatora kamery :evil_lol:
Ladny trawniczek ma Bea :evil_lol:

No nie gadaj :diabloti: Bardzo dobrze widać jak Zagrajek ślicznie aportuje :obrazic:

[quote name='idabo']jak zabawa ringo to tylko z pańcią...ogarki do tego nie dobre - pewnie za słabo rzucaą:evil_lol: :evil_lol:

A zwróciłaś uwagę jak wymijał Dunię i Monię żeby do pańci aporcik przynieść? :loveu: ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wszelki duch...:crazyeye:, Hania do nas zajrzała!

Hania zagląda regularnie - czyta wszystko, tylko już czasu na pisanie nie staje.

Posted

[quote name='mmbbaj'] :lol::lol::lol:
Malgorzatko, koniecznie, ale to koniecznie wyrobcie Zagrajkowi ogarze papiery.
Zdajesz sobie sprawe jak on moze poprawic rase ? :loveu:

Posted

[quote name='Hania']Hania zagląda regularnie - czyta wszystko, tylko już czasu na pisanie nie staje.

Dobrze, powiem Zagrajkowi, że go jednak kochasz :lol:

[quote name='Sabina1']Więcej jest takich, np Sabinka1

I ty Sabinko1, biedna czasu nie masz? :shake:

[quote name='Behemot']Woooow! :crazyeye: Niuń jest niesamowity! Zaryzykowałabym twierdzenie, że aportuje lepiej niż taka jedna ruda (i nie mówię tu o sobie :evil_lol:).
Małgosiu, a tak z ciekawości, czy Niuń już kiedyś pływał? Czy ogary w ogóle są wodolubne?

Behemotku, Niń aportuje ślicznie, ale kiedy już wszystko wywącha,zrobi rozeznanie w okolicy i wybawi się z piesami ;) No i oczywiście w domu :evil_lol: W nowym miejscu i w dodatku kiedy są obce pieski, jest rozkojarzony i sam nie wie co robić :evil_lol: Kontakty towarzyskie są dla niego wielką pokusą :lol:
Co do pływania, to Zagrajek nie pływał bo niby kiedy, w zimie? :evil_lol: Mam nadzieję, że polubi wodę. Z ogarami jest bardzo różnie, Bajanek uwielbiał wodę i bardzo szybko nauczył się pływać.

[quote name='Evelina']Malgorzatko, koniecznie, ale to koniecznie wyrobcie Zagrajkowi ogarze papiery.

Ewelinko, nie wiem czy żartujesz czy mówisz poważnie :lol: ale, to nie jest kwestia wyrobienia papierów. Zagrajek będzie musiał przejść przez ocenę sędziowską i to oni zdecydują, nie my. Na to jest, zdaje się jeszcze za wcześnie.. Jeśli przejdzie pomyślnie ocenę, założą mu KW i wtedy będzie oficjalnie ogarem. A rasie... myślę, że miałby wiele do zaoferowania. Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Ewelinko, nie wiem czy żartujesz czy mówisz poważnie :lol: ale, to nie jest kwestia wyrobienia papierów. Zagrajek będzie musiał przejść przez ocenę sędziowską i to oni zdecydują, nie my. Na to jest, zdaje się jeszcze za wcześnie.. Jeśli przejdzie pomyślnie ocenę, założą mu KW i wtedy będzie oficjalnie ogarem. A rasie... myślę, że miałby wiele do zaoferowania. Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;)Pisalam jak najbardziej powaznie.
Wiem ze musi miec zalozona Ksiege Wstepna i przejsc pozytywnie wszelkie etapy uznania go za ogara, czego mu goraco zycze :loveu:
[size="1"]Napisalam o "papierach" majac na mysli KW.

Aportujacy tak pieknie ogarek to przeciez skarb, dlatego trzymaj w dobrze zabezpieczonym sejfie jego klejnoty :loveu: ;)

Posted

[quote name='Evelina']Malgorzatko, koniecznie, ale to koniecznie wyrobcie Zagrajkowi ogarze papiery.

Jeszcze bardziej? :evil_lol: