Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Nie! U nas bez takich wymysłów :shake: Pies to pies :p Ja Zagrajkowi rowerek kupię :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mmbbaj napisał(a):A Gajka, jak nie zwracasz uwagi na jej subtelne yyyyyyyyyyyyyyyy albo yyyyyyyyyyyyyyy (na tym innym tonie) oczywiście robi urażone mmmmmmmmmmmmmmm? Sonia również lubi literkę y :evil_lol: Kiedy chce, żeby jej otworzyć balkon, staje przed nim i mówi "Y", nie yyyyyyyy, tylko pojedyncze Y :evil_lol: mmbbaj napisał(a):Przyspawaj :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witam kochani, psinek gadatliwy jest tak? A moj kochany munsterlander, jak sie ukladal do snu to mowil mhy i sie kladl. Super, ze pieski gadaja. Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Widzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb:Wreszcie widzę zdjęcia z Imageshecka :sweetCyb: I nie było żadnej awarii! Okazało się, że przyczyną są jakieś limity, które nas objęły bo mieliśmy prywatne, a nie publiczne API (nie wiem czy tak się to pisze :cool3:) Wystrczył jeden telefon łebskiego(wreszcie!) chłopaka i cud się stał :evil_lol: Quote
rekma Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 W ogrodzie zamieszkała para pięknych ptaków, podobnych do gołębi, ale o 1 ½ razy wiesze ( z białą łątką na szyi. Może ktoś rozpozna jaka „rasa” ptaka? Te ptaki nawet nie bardzo boją się naszych psów, a one mają obiekty do obserwacji i chyba też je podziwiają. Jaka dumna poza! Quote
bea100 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='rekma'] Jaka dumna poza! :evil_lol: Gołąb Gołąb Gołąb a ten ostatni to dopiero ORZEŁ :multi: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ;)orzeł jak na orła przystało DUmny i zamyślony:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)orzeł jak na orła przystało DUmny i zamyślony:evil_lol: dobrze że nie blady :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Vectra napisał(a):dobrze że nie blady :diabloti: Ale się rozpisała :diabloti: A filmy widziała? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)orzeł jak na orła przystało DUmny i zamyślony:evil_lol: A mi się przypomniał kawał z orłem i szynką :evil_lol: Aaaale nie chce mi się opowiadać :p Quote
Vectra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Behemot napisał(a):A mi się przypomniał kawał z orłem i szynką :evil_lol: Aaaale nie chce mi się opowiadać :p masz racje bo i tak by się nikt nie śmiał :diabloti: widziała filmy widziała :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Behemot napisał(a):A mi się przypomniał kawał z orłem i szynką :evil_lol: Aaaale nie chce mi się opowiadać :p No i bardzo dobrze :obrazic: Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Vectra napisał(a):masz racje bo i tak by się nikt nie śmiał :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a): widziała filmy widziała :eviltong: :multi: :loveu: Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Vectra']masz racje bo i tak by się nikt nie śmiał :diabloti: Chodź, Vectra, poród Ci odbiorę [quote name='mmbbaj']No i bardzo dobrze :obrazic: Małgosiu, Tobie też mogę odebrać Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Behemot'] Małgosiu, Tobie też mogę odebrać Coś taka czerwona? Idź sobie tym tasaczkiem szczypiorek posiekać :evil_lol: Akuszerka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Coś taka czerwona? Idź sobie tym tasaczkiem szczypiorek posiekać :evil_lol: Akuszerka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tym czymś to se może najwyżej brud zza paznokci powyjmować :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Vectra']tym czymś to se może najwyżej brud zza paznokci powyjmować :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc :eviltong: Quote
Vectra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc :eviltong: oj nieładnie Małgosiu , nie ładnie :shake: tak nas olewać :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Coś taka czerwona? Idź sobie tym tasaczkiem szczypiorek posiekać :evil_lol: Akuszerka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):tym czymś to se może najwyżej brud zza paznokci powyjmować :evil_lol: Oficjalnie się na Was obrażam :razz: Wiem, wiem, zaraz powiecie: "Nareszcie!" :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Vectra napisał(a):oj nieładnie Małgosiu , nie ładnie :shake: tak nas olewać :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: Behemot napisał(a):Oficjalnie się na Was obrażam :razz: Wiem, wiem, zaraz powiecie: "Nareszcie!" :diabloti: NARESZCIE :mdleje: Quote
Katerinas Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='mmbbaj'] co tam masz Zagrajku? sznureczek... :roll: To jest boskie :loveu: :loveu: :loveu: A jaką on ma minę niewiniątka ;) [quote name='mmbbaj'] Cudny Bej :-) [quote name='rekma']W ogrodzie zamieszkała para pięknych ptaków, podobnych do gołębi, ale o 1 ½ razy wiesze ( z białą łątką na szyi. Może ktoś rozpozna jaka „rasa” ptaka? Te ptaki nawet nie bardzo boją się naszych psów, a one mają obiekty do obserwacji i chyba też je podziwiają. To gołąb grzywacz :-) U nas na ogrodzie też takie mieszkają :-) http://www.anad.republika.pl/golab.htm http://www.jerzygrzesiak.pl/lista79.html Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Katerinas']To jest boskie :loveu: :loveu: :loveu: A jaką on ma minę niewiniątka ;) Cudny Bej :-) To gołąb grzywacz :-) U nas na ogrodzie też takie mieszkają :-) http://www.anad.republika.pl/golab.htm http://www.jerzygrzesiak.pl/lista79.html O, chociaż jedna rozsądnie się wypowiedziała :lol: Quote
LAZY Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 O rany jaki ten Zagrajek już wielki! Trochę mie nie było a tu taki wspaniały pies nam rosnie. Cudny! Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Vectra napisał(a):czy ja mówiłam dziś tu cześć :hmmmm: :) Dwie godziny przed północą :shake: Weź się Vectra nie pogrążąj :cool1: Quote
Recommended Posts