mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 co tam masz Zagrajku? sznureczek... :roll: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 czesć Zagrajkowa rodzinko ach jaka słodka przytulana scenka :loveu: Quote
dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='mmbbaj'] co tam masz Zagrajku? "Mam duże pupsko, Małgosiu. Czy na stanie w tym domu jest jakiś większy fotel, bo ten mnie już trochę uwiera?..." [quote name='mmbbaj'] O, Zagrajek próbuje wyrwać sobie mlecznego ząbka. :razz: Oj, rośnie nam chłop, jak - nie przymierzając - drożdżóweczka w piecu... :happy1: Quote
bea100 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='mmbbaj'] KRÓl (i) LEW PS Bardzo się cieszę, że smakował Ci Mmbbaj mój barszczyk biały:multi: . Cały widz polega na tym, że zrobiony został na wywarze po ugotowanej furze warzyw różnych (na sałatkę jarzynową). Psy (mówię o parze-Monia-Zagraj) zachowywały się nieżle. Nie rozniosły mi chałupy. A uprany dywan już następnego dnia przestał być uprany, więc nie widzę problemu. Wiesz co Vectra? Nie wiem jak u Ciebie, ale mój salonowy dywan wygląda aktualnie gorzej niż przed świątecznym praniem:evil_lol: Dogajko: Gaja ślicznie się opalała do cukrowej nagródki ( a pogody dzisiejszej- u Was-tylko pozazdrościć:loveu: ). Czy po tej udanej sesji zdjęciowej Gaja zdobyła/schrupała tego zajączka? Quote
dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='bea100'] Dogajko: Gaja ślicznie się opalała do cukrowej nagródki ( a pogody dzisiejszej- u Was-tylko pozazdrościć:loveu: ). Czy po tej udanej sesji zdjęciowej Gaja zdobyła/schrupała tego zajączka? Skończyło się... na nadziei, bo zajączek tylko się wietrzył, jak to zajączki... Ale dostała coś... z większą ilością białka. Była zachwycona! :multi: Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='dogaja']"Mam duże pupsko, Małgosiu. Czy na stanie w tym domu jest jakiś większy fotel, bo ten mnie już trochę uwiera?..." A wiesz, że Marek dziś to samo powiedział, że urosła mu pupa :evil_lol: Ale w fotelu mieści się jeszcze bardzo dobrze ;) [quote name='dogaja'] O, Zagrajek próbuje wyrwać sobie mlecznego ząbka. :razz: Oj, rośnie nam chłop, jak - nie przymierzając - drożdżóweczka w piecu... :happy1: Dogaja, jesteś nie na bieżąco! Zagrajek nie ma już mlecznych ząbków :p No, ale rośnie.. i pomyśleć, że na ten fotel, jeszcze niedawno, tak się nieporadnie gramolił :loveu: [quote name='bea100'] Psy (mówię o parze-Monia-Zagraj) zachowywały się nieżle. Nie rozniosły mi chałupy Nieźle, to właściwe określenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 mmbbaj napisał(a): Dogaja, jesteś nie na bieżąco! Zagrajek nie ma już mlecznych ząbków :p Na pewno jakiegoś ma. Bo po co byłby mu ten sznureczek? :razz: Małgosiu, zajrzyj na poprzednią stronę - wstawiłam "kobietę przy nadziei" jeszcze raz - specjalnie dla Ciebie z Fotosika. Już widzisz? Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dogaja napisał(a): Małgosiu, zajrzyj na poprzednią stronę - wstawiłam "kobietę przy nadziei" jeszcze raz - specjalnie dla Ciebie z Fotosika. Już widzisz? Kochana jesteś :loveu: widzę Gajeczkę :multi: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sama rozkosz:loveu::loveu::loveu: z tymi minami to istny komik;) Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] z tymi minami to istny komik;) No! Chyba go do cyrku oddam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Jakoś się tak u Vectry wspomnieniowo nastroiłam ;) I dlatego te fotki z pewnym młodziutkim azjatą :lol: miał wtedy zaledwie kilka miesięcy, taki malutki szczeniorek :loveu: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Małgosiu gadaj no tu co to za psiak , skąd ..... rewelacyjnie śliczny :) Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ewa, to dawno było.. Teraz jest już z niego wielki, dorosły pies :lol: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mmbbaj napisał(a):Ewa, to dawno było.. Teraz jest już z niego wielki, dorosły pies :lol: piękny :loveu: :loveu: taki masiutki :loveu: :loveu: masz z nim kontakt ??? :cool3: Quote
Vogue Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='mmbbaj'] Witam serdecznie poświątecznie:multi::multi: Zagrajek już ledwo mieści się w fotelu. :loveu: jak ten czas szybko leci..... Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra'] masz z nim kontakt ??? :cool3: Nie, teraz nie mam z nim kontaktu a na tym zdjęciu jest z malutkim Bajankiem [quote name='Vogue']Witam serdecznie poświątecznie:multi::multi: Zagrajek już ledwo mieści się w fotelu. :loveu: jak ten czas szybko leci..... Witaj Vogue :multi: No właśnie, czas tak szybko leci, ale Zagrajek w fotelu... spoko ;) Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gdybyś nie napisała że z Bajankiem to bym pewna była że to Zagrajątko :) CAO superowy :) a co do rośnięcia psiaków to niestety strasznie szybko czas leci :( Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):Gdybyś nie napisała że z Bajankiem to bym pewna była że to Zagrajątko :) Nieee... Zagrajek jest zupełnie inny niż Bajanek Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mmbbaj napisał(a):Nieee... Zagrajek jest zupełnie inny niż Bajanek Każda "mamusia" swoje dzieci poznaje po drobniutkich szczegółach ;) Quote
bea100 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']Małgosiu gadaj no tu co to za psiak , skąd ..... rewelacyjnie śliczny :) To wnuk Ilgiza. ABU-Hassan Rodem z Tajgi (Bej). Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bea100']To wnuk Ilgiza. ABU-Hassan Rodem z Tajgi (Bej). to jest Twój pies :cool3: Quote
bea100 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']to jest Twój pies :cool3: Należy do IzaM (a raczej do jej rodziców) a mieszka sobie szczęsliwie w Baboszewie razem z rówieśnicą sunią azjatką Doną. Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='mmbbaj']Jakoś się tak u Vectry wspomnieniowo nastroiłam ;) I dlatego te fotki z pewnym młodziutkim azjatą :lol: miał wtedy zaledwie kilka miesięcy, taki malutki szczeniorek :loveu: A ja znam tego Pana :multi: Losobiście :loveu: Quote
Recommended Posts