bea100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :multi::multi::multi:Hey Zagrajki ponadrabiałam troszkę bo ostatnio tylko wpadałam oglądać fotaski:oops:..ale juz się poprawiam:evil_lol: Quote
Patka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 dla mnie od pieczeni bardziej mniam jest ta fota ... Quote
Behemot Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Małgosiu, to ostatnie zdjęcie urzekło mojego tezeta :loveu: Quote
jo-jo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Rodzinko Zagrajkowa Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 mmmm pieczeń wygląda na megasmakowitą... aż slinka leci :crazyeye: cudowna foteczka :loveu: bardzo mi się podobają talkie rozkoszne oczka Zagrajka.... takie... takie... rozmarzone :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Behemot']Małgosiu, to ostatnie zdjęcie urzekło mojego tezeta :loveu: Uhhhhh jestem pod wrażeniem :loveu: Kochani mnie spod roboty nie widać, teraz też kroję warzywka na sałatkę, mam nadzieję wieczorkiem dopaść kompa, ale póki co.... Quote
shirrrapeira Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zycze Wam smacznego Jajka, puchatego baranka i pysznosci znakomitych w gronie rodzinnym spozytych. Zdrowia wszelakiego i szczescia bogatego. Swiat rodzinnych, swiat radosnych jak mgnienie wczesnej wiosny, milosci i szacunku wzajemnego. Zycze Wam tez spokoju swietego i smigusa mokrego. Trzymajcie sie cieplutko, wy i wasze psiaki. Zajmijcie sie takze nimi, bo macie wiecej czasu. Nie umiem skladac zyczen wiec sklecilam takie jakies, ale one plyna prosto z serca dla Was. Quote
bea100 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witajcie, jest tu kto? Jak mijają Wam dni świąteczne? Pogoda pod psem, rano lało teraz się chmurzy, suki osowiałe spią (do czasu-rzecz jasna- bo czekamy za wizytę Zagrajkowych:evil_lol: ), nie mamy w tym roku farta do pogody:cool3: Quote
dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='bea100']Witajcie, jest tu kto? Jak mijają Wam dni świąteczne? Pogoda pod psem, rano lało teraz się chmurzy, suki osowiałe spią (do czasu-rzecz jasna- bo czekamy za wizytę Zagrajkowych:evil_lol: ), nie mamy w tym roku farta do pogody:cool3: Ja to dobrze, że mamy takie piękne święta: wczoraj słońce, dzisiaj słońce, chociaż troszkę bledsze i wieje. Jednym słowem - pogoda, że tylko z psem! Na spacer, oczywiście. :lol: Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Witajcie :lol:, mam nadzieję, że spędzacie miło czas i nie chorujecie z przejedzenia ;) [quote name='dogaja']Spam?????????????? :shake: Wiem, co to spam i na pewno nie są nim życzenia, które tu złożyłam. Tylko tu. Dogajka :buzi: i nie przejmuj się! Admin się wykazał czujnością ;) [quote name='PIKA']ADMIN (bo to podobno Admin osobiście) zajrzal akurat do tego watku Co za zaszczyt nas spotkał :evil_lol: [quote name='bea100']Witajcie, jest tu kto? Jak mijają Wam dni świąteczne? właśnie tu zajrzałam :lol: [quote name='bea100']Pogoda pod psem, rano lało teraz się chmurzy, suki osowiałe spią (do czasu-rzecz jasna- bo czekamy za wizytę Zagrajkowych:evil_lol: ) No i ty się tak nie ciesz ;) Suki, a przynajmniej jedna przestanie być osowiała :evil_lol: Chałupę ci rozniosą, nie mówiąc już o wypranym dywanie :eviltong: Bo Zagrajek wczoraj był nawet grzeczny, ale dziś już mu się nudzi i chętnie wykorzysta okazję :lol: [quote name='dogaja']Ja to dobrze, że mamy takie piękne święta: wczoraj słońce, dzisiaj słońce, chociaż troszkę bledsze i wieje. Jednym słowem - pogoda, że tylko z psem! Na spacer, oczywiście. :lol: A co ty dogajka, na Hawaje się przeniosłaś? :lol: Spacerki jak najbardziej wskazane dla przyszłej mamusi :loveu: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :multi:witajcie ...obzartuchy , spacerowicze , śpiochy;) Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='mmbbaj']Witajcie :lol:, mam nadzieję, że spędzacie miło czas i nie chorujecie z przejedzenia ;) ja mam już dość Świąt i dość jedzenia :cool1: i w dodatku pogoda do d..., właśnie leje :angryy: Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 mmbbaj napisał(a): A co ty dogajka, na Hawaje się przeniosłaś? :lol: Spacerki jak najbardziej wskazane dla przyszłej mamusi :loveu: :crazyeye: Alienie, czy ja o czymś nie wiem? :crazyeye: :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Maga100']ja mam już dość Świąt i dość jedzenia :cool1: i w dodatku pogoda do d..., właśnie leje :angryy: A ja się z tobą solidaryzuję :p U nas też zaczęło padać i pada coraz bardziej :angryy: Dobra pogoda ma być podobno dopiero od soboty :angryy: A my sobie takie ładne plany robiliśmy o kawce w ogrodzie u Bei :placz: Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Behemot napisał(a)::crazyeye: Alienie, czy ja o czymś nie wiem? :crazyeye: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........:eviltong: Gaja będzie mamusią :multi: Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cześć, przyszlam po cichu zlozycz zyczenia swiateczne:oops: Quote
dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Behemot napisał(a)::crazyeye: Alienie, czy ja o czymś nie wiem? :crazyeye: :loveu: mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........:eviltong: Gaja będzie mamusią :multi: Bo ja, Edgarze, to już tylko babcią... :evil_lol: Quote
dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='mmbbaj'] A co ty dogajka, na Hawaje się przeniosłaś? [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........:eviltong: Gaja będzie mamusią :multi: Sorry, że zaśmiecam Zagrajkowi galerię, ale mam takie świeżutkie zdjątko sprzed 5 minut i nie mogłam się oprzeć... Dwa w jednym: Full sun i kobieta przy nadziei... (specjalnie dla niedoinformowanego Behemota). Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']Cześć, przyszlam po cichu zlozycz zyczenia swiateczne:oops: Witaj luthien :lol:, a czemu tak po cichu? ;) [quote name='dogaja']Sorry, że zaśmiecam Zagrajkowi galerię, ale mam takie świeżutkie zdjątko sprzed 5 minut i nie mogłam się oprzeć... Dwa w jednym: Full sun i kobieta przy nadziei... (specjalnie dla niedoinformowanego Behemota). A zaśmiecaj kochana :loveu: I cieszę się ogromnie, że ja to zdjątko też widzę ;) A żeby cię dogajka nie denerwować to powiem, że komputerowiec już u nas był i nic nie pomógł :shake: Wina najwyraźniej leży po stronie dostawcy netu, ale się od odpowiedzialności chciałby uchylić :mad: Jednak jutro przychodzi od nich pracownik i ma sprawdzać :roll: A tak na okoliczność świąteczną jeszcze, nie zrażeni okropną pogodą i padającym deszczem, pojechaliśmy do Bei :multi: Psy wyszalały się w ogrodzie oraz uświniły tak, że wyglądały jak prosiaczki :evil_lol: Głównie oczywiście Zagraj i Monia bo Dunieczka to dama i ona po ogrodzie stąpa, a nie biega w taką aurę ;) A potem byliśmy u Bei na pysznym jedzonku i muszę to publicznie oświadczyć, że jadłam u niej barszcz biały tak pyszny, że jeszcze teraz ślinka mi leci :eating: Bea! Jesteś Marią Skłodowską barszczu białego i zasługujesz na Nobla :multi: Zagraj był niezmordowany w zabawie z Monią, ani myślał o odpoczynku, ale po powrocie do domu padł i spał ze dwie godziny, a to jak na niego bardzo dużo :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gosiu niewiem czy zauważyłaś że Behemiotowa łazi po dogo i skarży sie że jest głodna :cool1: może podrzuć jej fote twojej pieczeni to sobie chociaż monitor poliże :evil_lol: :evil_lol: a w ogóle to cześć :loveu: Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dogaja']Sorry, że zaśmiecam Zagrajkowi galerię, ale mam takie świeżutkie zdjątko sprzed 5 minut i nie mogłam się oprzeć... Dwa w jednym: Full sun i kobieta przy nadziei... (specjalnie dla niedoinformowanego Behemota). Gratuluję, babuniu! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']Gosiu niewiem czy zauważyłaś że Behemiotowa łazi po dogo i skarży sie że jest głodna :cool1: może podrzuć jej fote twojej pieczeni to sobie chociaż monitor poliże :evil_lol: :evil_lol: Zamorduję Cię, ale gdzieś za tydzień, jak strawię to wszystko :ekmm: Cześć, Małgosiu :loveu: Buziaki z niuniowego nochala :loveu: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Behemot'] Zamorduję Cię, ale gdzieś za tydzień, jak strawię to wszystko :ekmm: obiecujesz :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Vectra napisał(a):Gosiu niewiem czy zauważyłaś że Behemiotowa łazi po dogo i skarży sie że jest głodna :cool1: może podrzuć jej fote twojej pieczeni to sobie chociaż monitor poliże :evil_lol: :evil_lol: Oj nie wiedziałam :shake: Biedny Behemiot, ale foty jej nie podrzucę..., jakoś nie mam ochoty jej oglądać :evil_lol: Vectra napisał(a): a w ogóle to cześć :loveu: cześć :loveu: Behemot napisał(a): Zamorduję Cię, ale gdzieś za tydzień, jak strawię to wszystko :ekmm: Już za tydzień strawisz? :roll: Behemot napisał(a): Cześć, Małgosiu :loveu: Cześć :loveu: A jak masz ochotę na pieczeń to wpadnij do mnie :lol: Quote
Recommended Posts