Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzinko Zagrajkowa
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.

Posted

mmmm pieczeń wygląda na megasmakowitą... aż slinka leci :crazyeye:

cudowna foteczka :loveu: bardzo mi się podobają talkie rozkoszne oczka Zagrajka.... takie... takie... rozmarzone :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Małgosiu, to ostatnie zdjęcie urzekło mojego tezeta :loveu:

Uhhhhh jestem pod wrażeniem :loveu:

Kochani mnie spod roboty nie widać, teraz też kroję warzywka na sałatkę, mam nadzieję wieczorkiem dopaść kompa, ale póki co....

Posted

Zycze Wam smacznego Jajka, puchatego baranka i pysznosci znakomitych w gronie rodzinnym spozytych. Zdrowia wszelakiego i szczescia bogatego. Swiat rodzinnych, swiat radosnych jak mgnienie wczesnej wiosny, milosci i szacunku wzajemnego. Zycze Wam tez spokoju swietego i smigusa mokrego. Trzymajcie sie cieplutko, wy i wasze psiaki. Zajmijcie sie takze nimi, bo macie wiecej czasu. Nie umiem skladac zyczen wiec sklecilam takie jakies, ale one plyna prosto z serca dla Was.

Posted

Witajcie, jest tu kto? Jak mijają Wam dni świąteczne?
Pogoda pod psem, rano lało teraz się chmurzy, suki osowiałe spią (do czasu-rzecz jasna- bo czekamy za wizytę Zagrajkowych:evil_lol: ), nie mamy w tym roku farta do pogody:cool3:

Posted

[quote name='bea100']Witajcie, jest tu kto? Jak mijają Wam dni świąteczne?
Pogoda pod psem, rano lało teraz się chmurzy, suki osowiałe spią (do czasu-rzecz jasna- bo czekamy za wizytę Zagrajkowych:evil_lol: ), nie mamy w tym roku farta do pogody:cool3:

Ja to dobrze, że mamy takie piękne święta: wczoraj słońce, dzisiaj słońce, chociaż troszkę bledsze i wieje.
Jednym słowem - pogoda, że tylko z psem! Na spacer, oczywiście. :lol:

Posted

Witajcie :lol:, mam nadzieję, że spędzacie miło czas i nie chorujecie z przejedzenia ;)

[quote name='dogaja']Spam?????????????? :shake:
Wiem, co to spam i na pewno nie są nim życzenia, które tu złożyłam. Tylko tu.

Dogajka :buzi: i nie przejmuj się! Admin się wykazał czujnością ;)

[quote name='PIKA']ADMIN (bo to podobno Admin osobiście) zajrzal akurat do tego watku

Co za zaszczyt nas spotkał :evil_lol:

[quote name='bea100']Witajcie, jest tu kto? Jak mijają Wam dni świąteczne?

właśnie tu zajrzałam :lol:

[quote name='bea100']Pogoda pod psem, rano lało teraz się chmurzy, suki osowiałe spią (do czasu-rzecz jasna- bo czekamy za wizytę Zagrajkowych:evil_lol: )

No i ty się tak nie ciesz ;) Suki, a przynajmniej jedna przestanie być osowiała :evil_lol: Chałupę ci rozniosą, nie mówiąc już o wypranym dywanie :eviltong: Bo Zagrajek wczoraj był nawet grzeczny, ale dziś już mu się nudzi i chętnie wykorzysta okazję :lol:

[quote name='dogaja']Ja to dobrze, że mamy takie piękne święta: wczoraj słońce, dzisiaj słońce, chociaż troszkę bledsze i wieje.
Jednym słowem - pogoda, że tylko z psem! Na spacer, oczywiście. :lol:

A co ty dogajka, na Hawaje się przeniosłaś? :lol: Spacerki jak najbardziej wskazane dla przyszłej mamusi :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witajcie :lol:, mam nadzieję, że spędzacie miło czas i nie chorujecie z przejedzenia ;)

ja mam już dość Świąt i dość jedzenia :cool1: i w dodatku pogoda do d..., właśnie leje :angryy:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A co ty dogajka, na Hawaje się przeniosłaś? :lol: Spacerki jak najbardziej wskazane dla przyszłej mamusi :loveu:

:crazyeye: Alienie, czy ja o czymś nie wiem? :crazyeye: :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']ja mam już dość Świąt i dość jedzenia :cool1: i w dodatku pogoda do d..., właśnie leje :angryy:

A ja się z tobą solidaryzuję :p U nas też zaczęło padać i pada coraz bardziej :angryy: Dobra pogoda ma być podobno dopiero od soboty :angryy: A my sobie takie ładne plany robiliśmy o kawce w ogrodzie u Bei :placz:

Posted

Behemot napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........:eviltong: Gaja będzie mamusią :multi:

Posted

Behemot napisał(a):

mmbbaj napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........:eviltong: Gaja będzie mamusią :multi:

Bo ja, Edgarze, to już tylko babcią... :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']

A co ty dogajka, na Hawaje się przeniosłaś?

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........:eviltong: Gaja będzie mamusią :multi:

Sorry, że zaśmiecam Zagrajkowi galerię, ale mam takie świeżutkie zdjątko sprzed 5 minut i nie mogłam się oprzeć...
Dwa w jednym: Full sun i kobieta przy nadziei... (specjalnie dla niedoinformowanego Behemota).

Posted

[quote name='*luthien*']Cześć, przyszlam po cichu zlozycz zyczenia swiateczne:oops:

Witaj luthien :lol:, a czemu tak po cichu? ;)

[quote name='dogaja']Sorry, że zaśmiecam Zagrajkowi galerię, ale mam takie świeżutkie zdjątko sprzed 5 minut i nie mogłam się oprzeć...
Dwa w jednym: Full sun i kobieta przy nadziei... (specjalnie dla niedoinformowanego Behemota).

A zaśmiecaj kochana :loveu: I cieszę się ogromnie, że ja to zdjątko też widzę ;) A żeby cię dogajka nie denerwować to powiem, że komputerowiec już u nas był i nic nie pomógł :shake: Wina najwyraźniej leży po stronie dostawcy netu, ale się od odpowiedzialności chciałby uchylić :mad: Jednak jutro przychodzi od nich pracownik i ma sprawdzać :roll:

A tak na okoliczność świąteczną jeszcze, nie zrażeni okropną pogodą i padającym deszczem, pojechaliśmy do Bei :multi: Psy wyszalały się w ogrodzie oraz uświniły tak, że wyglądały jak prosiaczki :evil_lol: Głównie oczywiście Zagraj i Monia bo Dunieczka to dama i ona po ogrodzie stąpa, a nie biega w taką aurę ;) A potem byliśmy u Bei na pysznym jedzonku i muszę to publicznie oświadczyć, że jadłam u niej barszcz biały tak pyszny, że jeszcze teraz ślinka mi leci :eating:
Bea! Jesteś Marią Skłodowską barszczu białego i zasługujesz na Nobla :multi:

Zagraj był niezmordowany w zabawie z Monią, ani myślał o odpoczynku, ale po powrocie do domu padł i spał ze dwie godziny, a to jak na niego bardzo dużo :evil_lol:

Posted

Gosiu niewiem czy zauważyłaś że Behemiotowa łazi po dogo i skarży sie że jest głodna :cool1: może podrzuć jej fote twojej pieczeni to sobie chociaż monitor poliże :evil_lol: :evil_lol:

a w ogóle to cześć :loveu:

Posted

[quote name='dogaja']Sorry, że zaśmiecam Zagrajkowi galerię, ale mam takie świeżutkie zdjątko sprzed 5 minut i nie mogłam się oprzeć...

Gratuluję, babuniu! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Vectra']Gosiu niewiem czy zauważyłaś że Behemiotowa łazi po dogo i skarży sie że jest głodna :cool1: może podrzuć jej fote twojej pieczeni to sobie chociaż monitor poliże :evil_lol: :evil_lol:

Zamorduję Cię, ale gdzieś za tydzień, jak strawię to wszystko :ekmm:

Cześć, Małgosiu :loveu: Buziaki z niuniowego nochala :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Gosiu niewiem czy zauważyłaś że Behemiotowa łazi po dogo i skarży sie że jest głodna :cool1: może podrzuć jej fote twojej pieczeni to sobie chociaż monitor poliże :evil_lol: :evil_lol:

Oj nie wiedziałam :shake: Biedny Behemiot, ale foty jej nie podrzucę..., jakoś nie mam ochoty jej oglądać :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a w ogóle to cześć :loveu:

cześć :loveu:

Behemot napisał(a):

Zamorduję Cię, ale gdzieś za tydzień, jak strawię to wszystko :ekmm:

Już za tydzień strawisz? :roll:

Behemot napisał(a):
Cześć, Małgosiu :loveu:

Cześć :loveu: A jak masz ochotę na pieczeń to wpadnij do mnie :lol: