bea100 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='dogaja']Ooooooooo, co spojrzę w górę to sami spiskowcy... pierwszokwietniowi. Witajcie towarzyszki! :razz: Nic się nie ukryje przed Dogajką:evil_lol: Wita towarzyszka ogórkowa i zyczy miłego dnia :razz: Zawsze mi sie podobała nazwa ,,towarzyszka" :diabloti: Quote
AlKil Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry! szybciutko sie witam, póki wszystko działa...:diabloti: Quote
dogaja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='bea100']Nic się nie ukryje przed Dogajką:evil_lol: Wita towarzyszka ogórkowa i zyczy miłego dnia :razz: Zawsze mi sie podobała nazwa ,,towarzyszka" :diabloti: Bo ja, Beatko, też byłam w tej grupie. Po prostu witam towarzyszki z... naszej szajki. :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Mówimy wszystkim dzień dobry, lecimy na spacerek i dalej do roboty :lol: Quote
dogaja Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='mmbbaj']Mówimy wszystkim dzień dobry, lecimy na spacerek i dalej do roboty :lol: Rozumiem, że tu - już w robocie (?): [quote name='mmbbaj'] Quote
Evelina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cudne spojrzenie :loveu: Tylko inteligentne psy i straszne psoty tak patrza :loveu: Przeuroczy bombajowy Zagraj. [SIZE="1"]Gosiu, strasznie dlugo nie moglam dojsc skad Twoj nick sie wzial ? :oops: Jako, ze w myslach trzeba bylo jakos Cie nazywac, na wlasny uzytek mialam dla Ciebie ksywke Bombaj :lol: Quote
Behemot Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niuń ma tu niemalże ludzkie spojrzenie :-o Jego mimika jest powalająca :loveu: Evelinko, doszłaś już, skąd się wziął nick Małgosi? :cool3: Quote
Evelina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Behemot']Evelinko, doszłaś już, skąd się wziął nick Małgosi? :cool3:Yes Behemotku :lol: Od kiedy pojawil sie Mramrarek oswiecilo mnie ;) Quote
shirrrapeira Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witajcie. Niun naprawde ma ludzkie spojrzenie. Piekne oczyska. Quote
bea100 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Super zdjęcie, powalające spojrzenie. Zagraj jest nadzwyczaj inteligentnym ogarkiem- widac to na tej focie doskonale :multi: Shirrapeira a co Ty kochana tak się ,,rozciągnęłaś"? :-o Quote
jo-jo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='mmbbaj'] Cześć piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witajcie Kochani :multi: Quote
mmbbaj Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Witajcie :loveu: Ja w trakcie roboty i jestem :grab: Teraz właśnie trzymam pieczeń w piekarniku i mam nadzieję jej dopilnować :evil_lol: [quote name='Evelina']Cudne spojrzenie :loveu: Tylko inteligentne psy i straszne psoty tak patrza :loveu: Przeuroczy bombajowy Zagraj. Tak, kocham to jego spojrzenie :loveu: I mały skubaniec umie nim czarować ;) A inteligentny... czasem aż za bardzo :evil_lol: Psoty jek na razie (odpukać) nieszkodliwe i wynikają z temperamentu i wesołości bo jest ogromnie radosnym psem i... uroczym :loveu: [quote name='Evelina']Gosiu, strasznie dlugo nie moglam dojsc skad Twoj nick sie wzial ? :oops: Jako, ze w myslach trzeba bylo jakos Cie nazywac, na wlasny uzytek mialam dla Ciebie ksywke Bombaj :lol: Bombaj? :evil_lol: super! [quote name='Behemot'] Niuń ma tu niemalże ludzkie spojrzenie :-o Jego mimika jest powalająca :loveu: No i nie mogę się z tobą nie zgodzić :lol: [quote name='Behemot']Evelinko, doszłaś już, skąd się wziął nick Małgosi? :cool3: A ty? ;) [quote name='Evelina']Yes Behemotku :lol: Od kiedy pojawil sie Mramrarek oswiecilo mnie ;) Ewelinko, bardzo podobają mi się te twoje ksywki :evil_lol: A dla uzupełnienia dodam, że pierwsze b w naszym nicku to pierwsza litera naszego nazwiska.. [quote name='shirrrapeira']Witajcie. Niun naprawde ma ludzkie spojrzenie. Piekne oczyska. I z tobą się zgadzam Shirrra ;) [quote name='bea100']Super zdjęcie, powalające spojrzenie. Zagraj jest nadzwyczaj inteligentnym ogarkiem- widac to na tej focie doskonale :multi: Nooo...:cool3:.. chyba dam to zdjęcie na konkurs, było zrobione w kwietniu :lol: Quote
mmbbaj Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Behemot napisał(a):Lecę nominować Niunia do konkursu :loveu: ha ha ha :evil_lol: zobacz co napisałam powyżej ;) jo-jo napisał(a):Cześć piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witajcie Kochani :multi: Witaj jojku :loveu: Quote
shirrrapeira Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 On jest naprawde cudowny. Ma takie piekne oczka. Taki misio sliczniasty. Taki cud. Ah Bea cos sie tak rozciaglam nie wiem czemu juz sie poprawilam. Quote
mmbbaj Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Vectra napisał(a):przypominam o pieczeni :evil_lol: Dzięki kochana :loveu:, w samą porę :evil_lol: shirrrapeira napisał(a):On jest naprawde cudowny. Ma takie piekne oczka. Taki misio sliczniasty. Taki cud. Co ci tu dużo powiem Shirrra... :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Żeby nie być gołosłowną, oto moja pieczeń :bigok: Quote
Koma Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mmbbaj, no wiesz, robić ludziom apetyt o tej godzinie :shake: Te jego spojrzenia to są zabójcze :loveu: Słodziak :) Quote
Vogue Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dobry Wieczór Małgosiu!!! Pieczeń prezentuje się wyśmienicie:lol: Ja właśnie włożyłam do pieca ostatniego mazurka.:loveu:. Ale jeszcze chcę wyprać dywan choć sama nie wiem po co Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='mmbbaj']Żeby nie być gołosłowną, oto moja pieczeń :bigok: :pmniam Zagrajek też chętny na pieczone;) Quote
bea100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Vogue']...Ale jeszcze chcę wyprać dywan choć sama nie wiem po co Hihi, mam akurat taki sam dylemat :razz: Ranek pochmurny i zanosi się na deszcz, wypiorę dywany i nie wyschną i wpuszczę na nie suki z ogrodu, to pogorszy tylko wszystko, no cóż...:shake: Mmbbaj: pieczeń- jak widzę-palce lizać:p Wyobrażam sobie, jak jej ,,pilnuje" Zagrajek :evil_lol: Quote
Katerinas Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='mmbbaj'] ale słodziak :loveu: :lol: uszy zawinięte, ozor na wierzchu :lol: bomba :lol: Quote
LAZY Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej Zagrajkowe rozrabiaki! Wpadłam żeby życzyć Wam spokojnych świąt i dać dużego buziaka. Postaram sie bywać częściej już po przeprowadzce! :buzi: Quote
Recommended Posts