Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogaja']Ooooooooo, co spojrzę w górę to sami spiskowcy...
pierwszokwietniowi. Witajcie towarzyszki! :razz:
Nic się nie ukryje przed Dogajką:evil_lol: Wita towarzyszka ogórkowa i zyczy miłego dnia :razz:
Zawsze mi sie podobała nazwa ,,towarzyszka" :diabloti:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bea100']Nic się nie ukryje przed Dogajką:evil_lol: Wita towarzyszka ogórkowa i zyczy miłego dnia :razz:
Zawsze mi sie podobała nazwa ,,towarzyszka" :diabloti:

Bo ja, Beatko, też byłam w tej grupie.
Po prostu witam towarzyszki z... naszej szajki. :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Mówimy wszystkim dzień dobry, lecimy na spacerek i dalej do roboty :lol:

Rozumiem, że tu - już w robocie (?):
[quote name='mmbbaj']

Posted

Cudne spojrzenie :loveu: Tylko inteligentne psy i straszne psoty tak patrza :loveu:
Przeuroczy bombajowy Zagraj.

[SIZE="1"]Gosiu, strasznie dlugo nie moglam dojsc skad Twoj nick sie wzial ? :oops:
Jako, ze w myslach trzeba bylo jakos Cie nazywac, na wlasny uzytek mialam dla Ciebie ksywke Bombaj :lol:

Posted

Super zdjęcie, powalające spojrzenie. Zagraj jest nadzwyczaj inteligentnym ogarkiem- widac to na tej focie doskonale :multi:

Shirrapeira a co Ty kochana tak się ,,rozciągnęłaś"? :-o

Posted

Witajcie :loveu: Ja w trakcie roboty i jestem :grab: Teraz właśnie trzymam pieczeń w piekarniku i mam nadzieję jej dopilnować :evil_lol:

[quote name='Evelina']Cudne spojrzenie :loveu: Tylko inteligentne psy i straszne psoty tak patrza :loveu:
Przeuroczy bombajowy Zagraj.

Tak, kocham to jego spojrzenie :loveu: I mały skubaniec umie nim czarować ;) A inteligentny... czasem aż za bardzo :evil_lol: Psoty jek na razie (odpukać) nieszkodliwe i wynikają z temperamentu i wesołości bo jest ogromnie radosnym psem i... uroczym :loveu:

[quote name='Evelina']Gosiu, strasznie dlugo nie moglam dojsc skad Twoj nick sie wzial ? :oops:
Jako, ze w myslach trzeba bylo jakos Cie nazywac, na wlasny uzytek mialam dla Ciebie ksywke Bombaj :lol:

Bombaj? :evil_lol: super!

[quote name='Behemot']

Niuń ma tu niemalże ludzkie spojrzenie :-o Jego mimika jest powalająca :loveu:

No i nie mogę się z tobą nie zgodzić :lol:

[quote name='Behemot']Evelinko, doszłaś już, skąd się wziął nick Małgosi? :cool3:

A ty? ;)

[quote name='Evelina']Yes Behemotku :lol:
Od kiedy pojawil sie Mramrarek oswiecilo mnie ;)

Ewelinko, bardzo podobają mi się te twoje ksywki :evil_lol: A dla uzupełnienia dodam, że pierwsze b w naszym nicku to pierwsza litera naszego nazwiska..

[quote name='shirrrapeira']Witajcie. Niun naprawde ma ludzkie spojrzenie. Piekne oczyska.

I z tobą się zgadzam Shirrra ;)

[quote name='bea100']Super zdjęcie, powalające spojrzenie. Zagraj jest nadzwyczaj inteligentnym ogarkiem- widac to na tej focie doskonale :multi:

Nooo...:cool3:.. chyba dam to zdjęcie na konkurs, było zrobione w kwietniu :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Lecę nominować Niunia do konkursu :loveu:

ha ha ha :evil_lol: zobacz co napisałam powyżej ;)

jo-jo napisał(a):
Cześć piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Witajcie Kochani :multi:

Witaj jojku :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
przypominam o pieczeni :evil_lol:

Dzięki kochana :loveu:, w samą porę :evil_lol:

shirrrapeira napisał(a):
On jest naprawde cudowny. Ma takie piekne oczka. Taki misio sliczniasty. Taki cud.

Co ci tu dużo powiem Shirrra... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dobry Wieczór Małgosiu!!!
Pieczeń prezentuje się wyśmienicie:lol:
Ja właśnie włożyłam do pieca ostatniego mazurka.:loveu:.
Ale jeszcze chcę wyprać dywan choć sama nie wiem po co

Posted

[quote name='Vogue']...Ale jeszcze chcę wyprać dywan choć sama nie wiem po co
Hihi, mam akurat taki sam dylemat :razz:
Ranek pochmurny i zanosi się na deszcz, wypiorę dywany i nie wyschną i wpuszczę na nie suki z ogrodu, to pogorszy tylko wszystko, no cóż...:shake:

Mmbbaj: pieczeń- jak widzę-palce lizać:p Wyobrażam sobie, jak jej ,,pilnuje" Zagrajek :evil_lol:

Posted

Hej Zagrajkowe rozrabiaki! Wpadłam żeby życzyć Wam spokojnych świąt i dać dużego buziaka. Postaram sie bywać częściej już po przeprowadzce! :buzi: