zurdo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 khmmm, dawno mnie tu nie było... Nie będę oryginalna (ale co tam), jak stwierdzę, że Zagraj wielgaśny się jednak zrobił, wbrew temu co twierdzi jego pańcia. To w sumie rozumiem, dzieci rosną, normalka... Ale dlaczego wymutował w gremlina? Quote
Alka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='mmbbaj'] Jestem na urlopie :p Ale wpadłam was odwiedzić :eviltong: Fotki będą jutro! Teraz wstawiam jedną, jest kiepska, ale jaką minę robie Zagraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miło Małgosiu z Twojej strony ,że odwiedziłaś swój fotoblog.:evil_lol::evil_lol: a mina Zagrajka nie z tej ziemi...:evil_lol::evil_lol: Quote
dogaja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='zurdo']khmmm, dawno mnie tu nie było... Nie będę oryginalna (ale co tam), jak stwierdzę, że Zagraj wielgaśny się jednak zrobił, wbrew temu co twierdzi jego pańcia. To w sumie rozumiem, dzieci rosną, normalka... Ale dlaczego wymutował w gremlina? Bardzo proszę odczepić się od ogara! One TAKIE SĄ. :shake: Quote
mmbbaj Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 zurdo napisał(a):khmmm, dawno mnie tu nie było... Nie będę oryginalna (ale co tam), jak stwierdzę, że Zagraj wielgaśny się jednak zrobił, wbrew temu co twierdzi jego pańcia. Witaj Zurdo :lol: Oj dawno cię nie było, ale fajnie, że nas pamiętasz! Zagrajek waży (waga z dzisiaj) 25,300, ale naprawdę nie jest wielgaśny :eviltong: zurdo napisał(a): To w sumie rozumiem, dzieci rosną, normalka... Ale dlaczego wymutował w gremlina? Bo to gremlinek jest :evil_lol: Alka napisał(a): mina Zagrajka nie z tej ziemi...:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:, sama się śmiałam jak zobaczyłam fotkę! Zagrajek właśnie się otrzepywał ;) dogaja napisał(a):Bardzo proszę odczepić się od ogara! One TAKIE SĄ. :shake: A któż temu zaprzecza? :niewiem: Wiadomo ogarek= gremlinek :evil_lol: A z najświeższych wiadomości....Zagrajek zaczął znaczyć teren i zadzierać nóżkę do siusiania, z dzidziusia zrobił się chłop :roll: Dzisiaj pierwszy raz zadarł nóżkę na drzewo, tak wysoko, że się przegibnął... i zrezygnował :evil_lol: Jednak trening czyni mistrza! ;) Quote
Hanna R. Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Małgosiu ... To wcale nie jest prawda, że Zagrajek jest wielgaśny ... :loveu: Gezesław Upasły waży 44 kg :diabloti: Quote
bea100 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='mmbbaj'] To jest dog :p :evil_lol: ,,Dog"? Jesteś pewna?!?...Hmmm (mnie się nasuwa pytanie ,,czy to pies, czy to bies?" ;) ) Quote
dogaja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='bea100']mnie się nasuwa pytanie ,,czy to pies, czy to bies?" ;) ) Zagrajku, bies nogi za pas, bo ci tu twoją piękną... ogoniastą obrabiają! A zrobisz jeszcze jakąś minę na odchodnym :mdrmed:? Quote
Behemot Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Fafkulec :loveu: A pamiętacie ten dowcip? Przychodzi facet do perfumerii. - Czy są Fa w kulce? Sprzedawczyni (w oczach pogoń za rozumem) kręci głową. Po chwili przychodzi kolejny klient: - Czy są Fa w kulce? Sprzedawczyni znowu kręci głową. Po czym stawia na ladzie kartkę "Fafkulców brak". :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 mmbbaj napisał(a): A z najświeższych wiadomości....Zagrajek zaczął znaczyć teren i zadzierać nóżkę do siusiania, z dzidziusia zrobił się chłop :roll: Dzisiaj pierwszy raz zadarł nóżkę na drzewo, tak wysoko, że się przegibnął... i zrezygnował :evil_lol: Jednak trening czyni mistrza! ;) no to Małgosiu obie dziś mogłyśmy świętować :evil_lol: Zagrajek leje jak facet ,a Franek stracił ostatnie szczenięce zęby :multi: dorosleją nam chłopaki - troche szkoda :roll: Quote
mmbbaj Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Cześć dziewczynki :loveu: Pisałam wczoraj, ale dogo się skończyło i mi posta wcięło :diabloti: [quote name='HankaRupczewska'] To wcale nie jest prawda, że Zagrajek jest wielgaśny ... :loveu: Gezesław Upasły waży 44 kg :diabloti: No i teraz już wiadomo kto jest wielgaśny :lol: [quote name='bea100']:evil_lol: ,,Dog"? Jesteś pewna?!?.. ) Toć to gołym okiem widać, że dog :p [quote name='Vectra']no to Małgosiu obie dziś mogłyśmy świętować :evil_lol: Zagrajek leje jak facet ,a Franek stracił ostatnie szczenięce zęby :multi: dorosleją nam chłopaki - troche szkoda :roll: Oj tak, mnie też trochę żal, że Zagrajek już nie szczeniorek :roll: Jakoś mi się zdaje, że u niego to szybko poszło.. Bajanek długo nóżki nie podnosił.. Tak się dzieje u ras dużych więc chyba z tego wniosek, że Zagrajek duży nie będzie :cool3:A wczoraj byliśmy u wetki, bo Zagrajek bardzo kicha i powiedziała, że skoro znaczy teren i nóżkę podnosi to znaczy, że już będzie się interesował sukami z cieczką bo jest zdolny do krycia. I to nie podoba mi się najbardziej :diabloti: Quote
dogaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='mmbbaj'] chyba z tego wniosek, że Zagrajek duży nie będzie :cool3: (...) już będzie się interesował sukami z cieczką. [quote name='rekma'] Chodź tu, mój malutki... Quote
bea100 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witajcie, pogoda wymarzona. Ogary wchodzą na ring ok 13tej- poprosimy o mocne kciuki :lol: Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='bea100']Witajcie, pogoda wymarzona. Ogary wchodzą na ring ok 13tej- poprosimy o mocne kciuki :lol: Bea, trzymamy kciuki z całych sił i czekamy na wieści :lol: Szkoda, że taka piękna pogoda, a my nie możemy przyjechać do ogrodu :shake: Zagrajek jest od wczoraj na antybiotyku, pozostają na razie spokojne spacerki i ograniczenie kontaktu z pieskami. Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Właśnie się dowiedziałam :sweetCyb: Wielkie brawa dla Monieczki :klacz::klacz::klacz: Złoty medal, Najlepsza Suka w Rasie i CWC, a tym samym Monia ukończyła dorosły champonat :lol: Bea, gratulujemy baaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
dogaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='mmbbaj']Właśnie się dowiedziałam :sweetCyb: Wielkie brawa dla Monieczki :klacz::klacz::klacz: Złoty medal, Najlepsza Suka w Rasie i CWC, a tym samym Monia ukończyła dorosły champonat :lol: Bea, gratulujemy baaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Gratulacje, Bea!!! Gratulacje, MONIA!!! :cool2: [SIZE=2]Nie chcę Zagrajkowi zabierać miejsca, więc lecę do naszych "Powystawowych jaj, jak berety..." Quote
dogaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Zagrajki, nominowałam duet Monia-Zagrajek do "Najśmieszniejszych fot marca". Ale nie wiem, czy wyszłam ze słusznego założenia, że ich autorem jest Marek? Zajrzyjcie na str. 6 i - jakby co - to poprawię. Quote
bona_46 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 czytam ten watek wlasciwie od poczatku ale dopiero teraz sie ujawniam;) poniewaz zobaczylam zdjecia z Bemowa pewnie spotkamy sie po Swietach wszystkiego dobrego, bardzo Was lubie:multi: Quote
bea100 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jestem i dziękuję slicznie za gratulacje:loveu: - jestem bardzo szczęśliwa a Monia? ...odsypia :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 dogaja napisał(a):Zagrajki, nominowałam duet Monia-Zagrajek do "Najśmieszniejszych fot marca". Ale nie wiem, czy wyszłam ze słusznego założenia, że ich autorem jest Marek? Zajrzyjcie na str. 6 i - jakby co - to poprawię. Dogaja, bardzo nam miło i dziękujemy! Jedno zdjęcie robiłam ja, drugie Marek, ale to nie ma znaczenia i tak wszystko zostaje w rodzinie ;) bona_46 napisał(a):czytam ten watek wlasciwie od poczatku ale dopiero teraz sie ujawniam;) poniewaz zobaczylam zdjecia z Bemowa pewnie spotkamy sie po Swietach wszystkiego dobrego, bardzo Was lubie:multi: Witaj Bona :multi:Bardzo się cieszę, że się odezwałaś :loveu: Mam nadzieję, że teraz już zostaniesz z nami i odezwiesz się częściej? ;) Na Bemowie właściwie byliśmy okazjonalnie żeby poznać Hipka i zobaczyć jak tam wygląda szkolenie. Teren jest faktycznie lepszy niż na Gocławiu, ale prowadzenie szkolenia nieco gorsze ;) Zagrajek jest już "za stary" na przedszkole, a na Gocławiu od 15.04 zaczyna się szkolenie PT i chyba tam będziemy chodzić. Serdecznie cię pozdrawiamy :lol: Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześc Malgosiu :multi: Jak bylo na urlopie ? :evil_lol: Bea tutaj Ci pogratuluje :multi: a wlaściwie nie Tobie a Mońce ;) Quote
shirrrapeira Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Gratuluje Bea, gratuluje Monia. Super. Quote
dogaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 mmbbaj napisał(a):Jedno zdjęcie robiłam ja, drugie Marek, ale to nie ma znaczenia i tak wszystko zostaje w rodzinie ;) No, ja myślę! Myślę też, że wierni zaglądacze do zagrajkowej galerii wreszcie będą mogli się wykazać! :cool3: Bo ja, niestety, nie mogę głosować na zdjęcia, które nominowałam. Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Malgosiu :multi: Jak bylo na urlopie ? :evil_lol: Krótko :evil_lol: Cześć Pikuś :multi: Quote
mmbbaj Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 dogaja napisał(a):No, ja myślę! Myślę też, że wierni zaglądacze do zagrajkowej galerii wreszcie będą mogli się wykazać! :cool3: Bo ja, niestety, nie mogę głosować na zdjęcia, które nominowałam. A ja tych zdjęć nie widzę bo wstawiałaś je przez ImageShecka, prawda? :cool3: Koziołki to wiem, które, a "lany poniedziałek" domyślam się :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='mmbbaj']Właśnie się dowiedziałam :sweetCyb: Wielkie brawa dla Monieczki :klacz::klacz::klacz: Złoty medal, Najlepsza Suka w Rasie i CWC, a tym samym Monia ukończyła dorosły champonat :lol: Bea, gratulujemy baaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:brawa dla Moni i Bei;) No no z Zagrajka wyrasta facet;) Gosiu ja bym tym się nie sugerowałaze Zagrajek nie podrośnie już bo nogę podnosi ....Harley zaczął szybciej niż Ozzy a wyrósł na ponadstandartowego boxia;) Quote
Recommended Posts