dogaja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rekma napisał(a): On taki po trymowaniu :evil_lol:, czy to przeróbka?... Quote
rekma Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dogaja napisał(a):On taki po trymowaniu :evil_lol:, czy to przeróbka?... To w galopie go tak wygło:razz: Quote
mmbbaj Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 LAZY napisał(a):Witajcie Zagrajki!:loveu: Witaj Paulinko :loveu: idabo napisał(a): Gosiu jestem z Ciebie dumna:multi: - WRESZCIE się przyznalaś:diabloti: Tak, zdecydowałam się powiedzieć prawdę, a zresztą... przecież to już każdy widzi... dog, nie? :evil_lol: bea100 napisał(a):Zagraj jest niemożebny :evil_lol: To niebywałe, żaden inny pies jakiego znam- nie robi aż taaakich min:crazyeye: To prawda, ja już się zastanawiam, czy go do szkoły aktorskiej nie posłać :cool3: dogaja napisał(a):On taki po trymowaniu :evil_lol:, czy to przeróbka?... A nie, nie, nie! Żadna przeróbka! Oczywiście, że trymowanie :p Że też od razu nie poznałaś :shake: rekma napisał(a): To w galopie go tak wygło:razz: Tak, trymowaliśmy go galopem, bardzo nam się spieszyło :p Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:miniaste fotki fantastyczne;) Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rekma napisał(a): Rewelacja :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 witam pięknego psa Leona. Tfu, Zagraja. Cholera no, nie odróżniam ich :cool1: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Maga100 napisał(a):witam pięknego psa Leona. Tfu, Zagraja. Cholera no, nie odróżniam ich :cool1: :evil_lol: Tak, po prostu jak bliźniaki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:dzień dobry Cześć Aluś :multi: A my byliśmy na Polach Mokotowskich, oczywiście z Idą i Charlie :lol: Pogoda cudniasta, cieplutko :loveu: Zagraj i Charlie jak zwykle szalały, a jako nowa zabawa doszło teraz przeciąganie patyka. Później dołączyła młoda dobermanka i Zagrajek mało nie został stratowany przez te dwie olbrzymki :evil_lol: Teraz pojedzony padł i śpi :loveu: Zagraj coś mi kicha :cool3: Kichał i w nocy i na spacerze... nie wiem czy to jakieś przeziębieniowe czy alergiczne od trawy.. No i mam problemik bo stresują go spacery po ulicy.. I dziwne, że głównie chodzi o spacer popołudniowy :roll: Wczoraj chciałam mu zrobić dodatkową frajdę po pobycie u Bei w ogrodzie i po 17-tej poszliśmy oswajać ulicę.. Cały czas był zestersowany, a nerwy opuściły go dopiero jak wróciliśmy do naszej ulicy :cool1: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Nikt nas nie kocha :diabloti: Idziemy na urlop :diabloti::p Quote
Vectra Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mmbbaj napisał(a):Nikt nas nie kocha :diabloti: Idziemy na urlop :diabloti::p :diabloti: Quote
dogaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mmbbaj napisał(a):Nikt nas nie kocha :diabloti: Idziemy na urlop :diabloti::p G...o prawda: Quote
Behemot Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mmbbaj napisał(a):Nikt nas nie kocha :diabloti: Idziemy na urlop :diabloti::p Sis przecież ja Cie uwielbiam nad życie! To mało???? :placz: Quote
Żaneta Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witajcie Zagrajki:lol: jaki urlop- co to ma znaczyć:placz: Quote
shirrrapeira Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja tez Was kocham, a w szczegolnosci przepieknego Zagraja. Jaki urlop od dogo nie ma urlopu. Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 mmbbaj napisał(a):Nikt nas nie kocha :diabloti: Idziemy na urlop :diabloti::p to ja wróciłam:oops: , a ty chcesz jakiś urlop brać :cool3::diabloti: Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witajcie kochane mmbbaj'ki:loveu::loveu::loveu: Wpadłam sobie tutaj przelotem (wydaje się, że my z Bigolem cały czas na urlopie tak na malutko:evil_lol:, ale my tu czuwamy, obserwujemy), obejrzałam foteczki, postępy Zagrajka:loveu: Pozdrawiam Was kochani serdecznie i do zobaczenia wkrótce:lol: Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 o rany, a on znowu urósł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gosia, on Ci niedługo sie w doga jakiegoś zamieni... ;) Quote
idabo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a tak bawiliśmy się wczoraj: najpierw były uściski http://images22.fotosik.pl/73/cd1d605a64e990e7.jpg i wygibasy http://images20.fotosik.pl/175/5bbbc6460050217f.jpg a później przeciąganie patyczka http://images20.fotosik.pl/175/6a47d0e38aedf7c9.jpg Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cześć "Zagrajki" - wróciłam tym razem na dobre (nie liczac oczywiście pracowitych dzionków) - oswiadczam ze Zagraj zdecydowanie urósł, zmężniał i wypiękniał przez ten czas gdy go nie widziałam (tzn fot) :loveu: Quote
Behemot Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Małgosia, wracaaaaj! :placz: Natychmiast :mad: Quote
Agga Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A co to za gimnastyka:cool3: Ahhh i tak dla przypomnienia zdjęcia mx 500 x 500 Quote
bea100 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wpadłam nowe fotki pooglądać a Ty tu Mmbbaj o jakimś urlopie nam opowiadasz?!? :-o PS Lecę ogladać mecz, naszym nawet dobrze idzie, właśnie strzelili gola :multi: Quote
mmbbaj Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Teklunia']o rany, a on znowu urósł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gosia, on Ci niedługo sie w doga jakiegoś zamieni... ;) To jest dog :p On wcale nie jest taki duży ;) [quote name='Gosiek'] oswiadczam ze Zagraj zdecydowanie urósł, zmężniał i wypiękniał przez ten czas gdy go nie widziałam (tzn fot) :loveu: No, w sprawie "urósł" to ja tego tak nie zauważam, a szczególnie jak się bawi z Charlie :evil_lol:, ale jest śliczny :loveu: I ma bardzo dużo uroku, a tego fotki niestety tak nie oddają :loveu: Cieszę się Gosiu, że wróciłaś :multi: [quote name='Behemot']Małgosia, wracaaaaj! :placz: Natychmiast :mad: I czego się wydziera? :mad: Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo :evil_lol: [quote name='bea100']Wpadłam nowe fotki pooglądać a Ty tu Mmbbaj o jakimś urlopie nam opowiadasz?!? :-o Jestem na urlopie :p Ale wpadłam was odwiedzić :eviltong: Fotki będą jutro! Teraz wstawiam jedną, jest kiepska, ale jaką minę robie Zagraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts