Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Witajcie Zagrajki!:loveu:

Witaj Paulinko :loveu:

idabo napisał(a):

Gosiu jestem z Ciebie dumna:multi: - WRESZCIE się przyznalaś:diabloti:

Tak, zdecydowałam się powiedzieć prawdę, a zresztą... przecież to już każdy widzi... dog, nie? :evil_lol:

bea100 napisał(a):
Zagraj jest niemożebny :evil_lol: To niebywałe, żaden inny pies jakiego znam- nie robi aż taaakich min:crazyeye:

To prawda, ja już się zastanawiam, czy go do szkoły aktorskiej nie posłać :cool3:

dogaja napisał(a):
On taki po trymowaniu :evil_lol:, czy to przeróbka?...

A nie, nie, nie! Żadna przeróbka! Oczywiście, że trymowanie :p Że też od razu nie poznałaś :shake:

rekma napisał(a):
To w galopie go tak wygło:razz:

Tak, trymowaliśmy go galopem, bardzo nam się spieszyło :p

Posted

Maga100 napisał(a):
witam pięknego psa Leona. Tfu, Zagraja. Cholera no, nie odróżniam ich :cool1: :evil_lol:

Tak, po prostu jak bliźniaki :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:dzień dobry

Cześć Aluś :multi:

A my byliśmy na Polach Mokotowskich, oczywiście z Idą i Charlie :lol: Pogoda cudniasta, cieplutko :loveu: Zagraj i Charlie jak zwykle szalały, a jako nowa zabawa doszło teraz przeciąganie patyka. Później dołączyła młoda dobermanka i Zagrajek mało nie został stratowany przez te dwie olbrzymki :evil_lol: Teraz pojedzony padł i śpi :loveu:
Zagraj coś mi kicha :cool3: Kichał i w nocy i na spacerze... nie wiem czy to jakieś przeziębieniowe czy alergiczne od trawy..
No i mam problemik bo stresują go spacery po ulicy.. I dziwne, że głównie chodzi o spacer popołudniowy :roll: Wczoraj chciałam mu zrobić dodatkową frajdę po pobycie u Bei w ogrodzie i po 17-tej poszliśmy oswajać ulicę.. Cały czas był zestersowany, a nerwy opuściły go dopiero jak wróciliśmy do naszej ulicy :cool1:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nikt nas nie kocha :diabloti: Idziemy na urlop :diabloti::p

to ja wróciłam:oops: , a ty chcesz jakiś urlop brać :cool3::diabloti:

Posted

Witajcie kochane mmbbaj'ki:loveu::loveu::loveu:

Wpadłam sobie tutaj przelotem (wydaje się, że my z Bigolem cały czas na urlopie tak na malutko:evil_lol:, ale my tu czuwamy, obserwujemy), obejrzałam foteczki, postępy Zagrajka:loveu:

Pozdrawiam Was kochani serdecznie i do zobaczenia wkrótce:lol:

Posted

cześć "Zagrajki" - wróciłam tym razem na dobre (nie liczac oczywiście pracowitych dzionków) - oswiadczam ze Zagraj zdecydowanie urósł, zmężniał i wypiękniał przez ten czas gdy go nie widziałam (tzn fot) :loveu:

Posted

Wpadłam nowe fotki pooglądać a Ty tu Mmbbaj o jakimś urlopie nam opowiadasz?!? :-o

PS Lecę ogladać mecz, naszym nawet dobrze idzie, właśnie strzelili gola :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']o rany, a on znowu urósł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gosia, on Ci niedługo sie w doga jakiegoś zamieni... ;)

To jest dog :p On wcale nie jest taki duży ;)

[quote name='Gosiek'] oswiadczam ze Zagraj zdecydowanie urósł, zmężniał i wypiękniał przez ten czas gdy go nie widziałam (tzn fot) :loveu:

No, w sprawie "urósł" to ja tego tak nie zauważam, a szczególnie jak się bawi z Charlie :evil_lol:, ale jest śliczny :loveu: I ma bardzo dużo uroku, a tego fotki niestety tak nie oddają :loveu: Cieszę się Gosiu, że wróciłaś :multi:

[quote name='Behemot']Małgosia, wracaaaaj! :placz: Natychmiast :mad:

I czego się wydziera? :mad: Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo :evil_lol:

[quote name='bea100']Wpadłam nowe fotki pooglądać a Ty tu Mmbbaj o jakimś urlopie nam opowiadasz?!? :-o

Jestem na urlopie :p Ale wpadłam was odwiedzić :eviltong: Fotki będą jutro! Teraz wstawiam jedną, jest kiepska, ale jaką minę robie Zagraj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: