mmbbaj Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Behemot']i wracamy... na luźnej smyczy Łaaaaał.... Jak to zrobiłaś? :modla: eeeeeee :roll:, wiesz tak różowo nie jest, ale czasem się zdarza ;) [quote name='Behemot']I Pikę zobaczyłam! :loveu: Niewiele brakowało, a Vectrę też byś zobaczyła :p Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a):eeeeeee :roll:, wiesz tak różowo nie jest, ale czasem się zdarza ;) No, ale pierwsze koty za płoty! :thumbs: mmbbaj napisał(a):Niewiele brakowało, a Vectrę też byś zobaczyła :p O kurde, dobrze, że się nie udało :shocked!: A co, Vectrunia główkę leczy po mniodku? :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a): O kurde, dobrze, że się nie udało :shocked!: A wiesz, ja żałuję, zawsze miałabym już to za sobą :roll: Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a):A wiesz, ja żałuję, zawsze miałabym już to za sobą :roll: Cóż, takie życie :niewiem: Czasami trzeba pójść do dentysty, czasami trzeba wypełnić PIT, a czasami trzeba poznać Vectrę :shocked!: Quote
Vectra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 i znowu to biedne dziewcze ze wsi Zielonki Wsi obgadujecie tak za plecami :shake: nie ładnie oj nie ładnie :shake: :mad: jeszcze się obrazi i na urlop pójdzie :-( :diabloti: ale i tak was kocham :diabloti: mimo że dziś zaspałam do psedskola :oops: Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a): No, cóś pięknego i jeszcze się błyszczy! A uszka to mu, Małgosiu, malujesz tak cudnie co dzień z rana, czy przygotowujesz poprzedniego wieczoru? Jakiego pędzelka używasz do brzeżków? :evil_lol: mmbbaj napisał(a): korekty szkoleniowca w nauce chodzenia przy nodze Potwornie zmyślny ten Wasz korektor : w ręce boczuś, czy paluchy wymazał sobie tym, no... czymś... równie zabójczo pachnącym? :eviltong: Quote
PIKA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a): Ach, nie zrób krzywdy mojemu Hipciowi moje maleństwo, nic ci się nie stało? No kurna,:mad: no nie rpb, ze ze mnie chisteryczki :mad: Saba gorzej go traktuje :evil_lol: i stresa nie mam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a):Wy mówicie o moim dogu? :diabloti: tak patrzę i patrzę i..... ty masz labradora! Biszkoptowego. Ja wybitny znawca ras ci to mówię :grins: Behemot napisał(a):No to śmigaj do nocnego, kup se litra i gadamy dalej :evil_lol: Na banioszy nie ma nocnych :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Vectra napisał(a): :diabloti: ale i tak was kocham :diabloti: mimo że dziś zaspałam do psedskola :oops: :diabloti::diabloti::diabloti: dogaja napisał(a): A uszka to mu, Małgosiu, malujesz tak cudnie co dzień z rana, czy przygotowujesz poprzedniego wieczoru? Jakiego pędzelka używasz do brzeżków? :evil_lol: Nie maluję :p Trymuję :evil_lol: dogaja napisał(a): Potwornie zmyślny ten Wasz korektor : w ręce boczuś, czy paluchy wymazał sobie tym, no... czymś... równie zabójczo pachnącym? :eviltong: Nie boczuś :roll:, ale kiełbaska i to moja własna! A niby jak ma uczyć? :cool3: PIKA napisał(a):No kurna,:mad: no nie rpb, ze ze mnie chisteryczki :mad: aaaaaaaaaa :roflt::roflt::roflt:, wiedziałam, że tak zareagujesz :multi: PIKA napisał(a): Saba gorzej go traktuje :evil_lol: i stresa nie mam :evil_lol: Acha! :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):tak patrzę i patrzę i..... ty masz labradora! Biszkoptowego. Ja wybitny znawca ras ci to mówię :grins: Noooo! I ja od razu mówiłam, że on do Leona to kubek w kubek podobny :p Po prostu nie odróżnisz! :-? Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a): Nie boczuś :roll:, ale kiełbaska i to moja własna! Małgosiu, przepraszam, że się wtrącam w Twoje osobiste sprawy, ale to Ty masz kiełbaskę? :oops::oops::oops: :evil_lol: Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a):Małgosiu, przepraszam, że się wtrącam w Twoje osobiste sprawy, ale to Ty masz kiełbaskę? :oops::oops::oops: :evil_lol: Z ust mi wyjęłaś... tę kiełbaskę... :diabloti: Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dogaja napisał(a):Z ust mi wyjęłaś... tę kiełbaskę... :diabloti: Fuj, fuj, fuj!!!! :-? Co kiełbaska Małgosi robiła w Twoich ustach??? :crazyeye: Nie... lepiej nie odpowiadaj, to są Wasze prywatne sprawy... :cool3: Alienie..... Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mmbbaj napisał(a):Noooo! I ja od razu mówiłam, że on do Leona to kubek w kubek podobny :p Po prostu nie odróżnisz! :-? dlatego nie możemy sie spotkać z naszymi psami :shake: bo potem ich nie odróżnimy :shake: I ty pójdziesz do domu z Leonem, a ja z Zagrajem :evil_lol: Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a):Fuj, fuj, fuj!!!! :-? Co kiełbaska Małgosi robiła w Twoich ustach??? :crazyeye: Nie... lepiej nie odpowiadaj, to są Wasze prywatne sprawy... :cool3: Nie wiem, czy załapałaś: ale napisałam, że to TY mi ją wyjęłaś! I kto się domyśli, gdzie ją trzymasz?! To są również Twoje prywatne sprawy... Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dogaja napisał(a):Nie wiem, czy załapałaś: ale napisałam, że to TY mi ją wyjęłaś! I kto się domyśli, gdzie ją trzymasz?! Nie wyjmowałabym, gdybym wiedziała, że to kiełbaska Małgosi :bigcry: I co ja teraz mam z nią zrobić? :bigcry:Soni dać? Kiełbaskę Małgosi? Jak Małgosia będzie bez kiełbaski chodziła? :bigcry:Może jeszcze chirurdzy dadzą radę ją z powrotem przyszyć? :bigcry: Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a):Nie wyjmowałabym, gdybym wiedziała, że to kiełbaska Małgosi :bigcry: I co ja teraz mam z nią zrobić? :bigcry:Soni dać? Kiełbaskę Małgosi? Jak Małgosia będzie bez kiełbaski chodziła? :bigcry:Może jeszcze chirurdzy dadzą radę ją z powrotem przyszyć? :bigcry: Przyszyć????????????!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co Ty mówisz [SIZE=7]?! [SIZE=7][SIZE=3]Chyba zeżreć?!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=7][SIZE=3][SIZE=2] Chirurdzy są strasznie pazerni. Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dogaja napisał(a):Przyszyć????????????!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co Ty mówisz [SIZE=7]?! [SIZE=7][SIZE=3]Chyba zeżreć?!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=7][SIZE=3][SIZE=2] Chirurdzy są strasznie pazerni. Też tak słyszałam... Ale myślisz, że któryś by się połasił na kiełbaskę Małgosi? A może któryś przyszyje ją sobie.... na waleta? :eek2: Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a):Też tak słyszałam... Ale myślisz, że któryś by się połasił na kiełbaskę Małgosi? A może któryś przyszyje ją sobie.... na waleta? :eek2: A walet to ma gdzie? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dogaja napisał(a):A walet to ma gdzie? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No znaczy się, na drugiego :oops: ewentualnie do góry nogami :roll: Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Behemot napisał(a):No znaczy się, na drugiego :oops: ewentualnie do góry nogami :roll: Behemocie, "do góry nogami" ???!!!:shocked!: Że niby gdzie te... nogi?!!! Widziałaś już taki numer? :evilbat: Quote
idabo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wróciłam z integracji...nadrobiłam zaległości... Gosiu jestem z Ciebie dumna:multi: - WRESZCIE się przyznalaś:diabloti: mmbbaj napisał(a):Wy mówicie o moim dogu? :diabloti: Quote
rekma Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dominowało dzisiaj słońce, radość i swoboba :crazyeye: Quote
bea100 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rekma napisał(a):... Zagraj jest niemożebny :evil_lol: To niebywałe, żaden inny pies jakiego znam- nie robi aż taaakich min:crazyeye: Quote
Recommended Posts