Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mmbbaj napisał(a):Wy mówicie o moim dogu? :diabloti: hahahaha weś mie nie rozśmieszaj dobsze Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mmbbaj napisał(a):Wy mówicie o moim dogu? :diabloti: nie mówimy o Twoim hundzie :diabloti: bo do doga to taki niepodobny :shake: no może troche do psa ,ale naprawde podobieństwo jest minimalne :p już ja o psach wiem fszystko , mam książke o Reksiu :p Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Było się nie lansowac :evil_lol: No właśnie... tak myślę, że chyba urlop sobie zrobię :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):hahahaha weś mie nie rozśmieszaj dobsze oj nie śmiej się bo mi jezd przykro :-( Vectra napisał(a):nie mówimy o Twoim hundzie :diabloti: bo do doga to taki niepodobny :shake: no może troche do psa ,ale naprawde podobieństwo jest minimalne :p to jest dog niemiecki nieagresywny :p A na hundzie to się jeździ :eviltong: Vectra napisał(a): już ja o psach wiem fszystko , mam książke o Reksiu :p a ja mam książkę o Lessi :lol:, też masz? Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mmbbaj napisał(a):oj nie śmiej się bo mi jezd przykro :-( to jest dog niemiecki nieagresywny :p A na hundzie to się jeździ :eviltong: a ja mam książkę o Lessi :lol:, też masz? HA i wydało się że ściemniasz HA :eviltong: nie ma nieagresywnych dogów HA :diabloti: nie mam o Lessi bo jeszcze nie ucze sie angielskiego Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czytam te Wasze wypociny i dochodzę do wniosku, że trochę Was porąbało :shake: Jedna była w miarę rozsądna w tej rozmowie, jak jej tam... Bemehat, czy jakoś tak :roll: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Czytam te Wasze wypociny i dochodzę do wniosku, że trochę Was porąbało :shake: Jedna była w miarę rozsądna w tej rozmowie, jak jej tam... Bemehat, czy jakoś tak :roll: nie no w sumie ta Behemiot całkiem wpożo jest tylko troche zarozumiała :shake: o jezuu a jak śpiewa ,artystka jedna :evil_lol: :evil_lol: ajakie ma nogi :crazyeye: do samej ziemi normalnie :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra'] nie mam o Lessi bo jeszcze nie ucze sie angielskiego ja jej nie czytam bo film widziałam :p, ale MAM :p [quote name='Behemot']Czytam te Wasze wypociny i dochodzę do wniosku, że trochę Was porąbało :shake: Jedna była w miarę rozsądna w tej rozmowie, jak jej tam... Bemehat, czy jakoś tak :roll: No była właśnie! Bo bana za tę mądrość dostała i zdjęli ja z moda, teraz ja będę modem :p Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a): o jezuu a jak śpiewa ,artystka jedna :evil_lol: :evil_lol: ajakie ma nogi :crazyeye: do samej ziemi normalnie :cool3: a ty zdaje się wyczerpałaś limit i teraz miałaś już tylko dołować, zapomniałaś? :cool1: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):nie no w sumie ta Behemiot całkiem wpożo jest tylko troche zarozumiała :shake: o jezuu a jak śpiewa ,artystka jedna :evil_lol: :evil_lol: ajakie ma nogi :crazyeye: do samej ziemi normalnie :cool3: to jest moja dobra psyjaciolka i jest bardzo madra, piekna i zdolna i mila tesh, a wy jej zazdrosciciecicie :eviltong: mmbbaj napisał(a): No była właśnie! Bo bana za tę mądrość dostała i zdjęli ja z moda, teraz ja będę modem :p to dobsze bo mod musi byc gupi zeby nie stresowac swojo madroscio domoganiakow Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mmbbaj napisał(a):a ty zdaje się wyczerpałaś limit i teraz miałaś już tylko dołować, zapomniałaś? :cool1: to nie ja wyczerpałam tylko moja siostra :cool1: my mamy oddzielne limity :eviltong: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a): to dobsze bo mod musi byc gupi zeby nie stresowac swojo madroscio domoganiakow Oooo to już wiem dlaczego ta Behemocina mnie nie stresowała :lol: Fffffcale :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mmbbaj napisał(a):Oooo to już wiem dlaczego ta Behemocina mnie nie stresowała :lol: Fffffcale :evil_lol: Behemocina???? Foch, foch, straszny foch!!!! :angryy: A Zagraj to umie grać tylko na nerwach, o! :eviltong: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Behemocina???? Foch, foch, straszny foch!!!! :angryy: Co się tak unosisz :crazyeye: twoja siostra cy co? :razz: Behemot napisał(a): A Zagraj to umie grać tylko na nerwach, o! :eviltong: Ale jak on gra.... :loveu::loveu::loveu: Właśnie szamie paucia pana :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='mmbbaj']papucia :lol: papatki :loveu: wróć jutro i zajrzyj do mojego blogaska :loveu: nowych fotek nie będzie bo aparat będzie trymowany :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):papatki :loveu: wróć jutro i zajrzyj do mojego blogaska :loveu: nowych fotek nie będzie bo aparat będzie trymowany :loveu: ty czytaj posty w moim blogasku :diabloti: mówiłam o papuciu pańcia :evil_lol: jeszcze nie mówiłam papatki :p Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):papatki :loveu: wróć jutro i zajrzyj do mojego blogaska :loveu: nowych fotek nie będzie bo aparat będzie trymowany :loveu: Boshe, Vectra, weź już te swoje tabletki na głowę :shake: małgosia nie żegnała się z Tobą, tylko wyznała, że Zagraj kapcia jej męża zjadł. Głucha jakaś jesteś, czy co? Na uszy też się lecz :shake: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mmbbaj napisał(a):ty czytaj posty w moim blogasku :diabloti: mówiłam o papuciu pańcia :evil_lol: jeszcze nie mówiłam papatki :p Behemot napisał(a):Boshe, Vectra, weź już te swoje tabletki na głowę :shake: małgosia nie żegnała się z Tobą, tylko wyznała, że Zagraj kapcia jej męża zjadł. Głucha jakaś jesteś, czy co? Na uszy też się lecz :shake: no co jest kurna noo mniodek mi się skończył :placz: :placz: troche zrozumienia dla głodnego co ?!!! :angryy: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):no co jest kurna noo mniodek mi się skończył :placz: :placz: troche zrozumienia dla głodnego co ?!!! :angryy: No to śmigaj do nocnego, kup se litra i gadamy dalej :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='mmbbaj']No to, polansujemy się trochę :evil_lol: pobawimy się? proszę .. baaaaaaardzo proooooszę!!!!!!!!!!!! kółeczkiem? :cool3: zmówię paciorek :loveu: o co chodzi? :cool1: No co się gapicie?! :eviltong: jestem grzeczny... :cool3: Jaaaaaaaaacie jaki wielkolud już niego !!!Pies o 10000 twarzach ! Genialny jets Gosiu :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):No to śmigaj do nocnego, kup se litra i gadamy dalej :evil_lol: a co myślisz że będe po nocy po wsi latać :crazyeye: zimno , wilki jakieś :shake: litra to mam w lodówce :diabloti: przezorny zawsze ubezpieczony :p Quote
mmbbaj Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dziś, w tę piękną, słoneczną choć wietrzną mocno pogodę, wybraliśmy się do przedszkola na Bemowie. Dało się zauważyć nieobecność "niektórych" :cool1:, którzy wcześniej byli baaaaardzo napaleni , ale widocznie wypity uprzednio miodek zadziałal nasennie :cool3: Jednak ci, którym dobro psów leży na sercu najbardziej na świecie przybyli :evil_lol: Oto skromna fotorelacja :p spotkanie z Piką i Intim, czekamy na tych "od miodku" ;) Ach, nie zrób krzywdy mojemu Hipciowi moje maleństwo, nic ci się nie stało? kim jesteś? ty! przywitaj się ze mną! :loveu: :loveu: ćwiczymy nooooo.. ćwiczymy, nie? bokserka była niemiła i w dodatku w kolczatce i to za dużej :diabloti: dobra ciocia Pika dała nam wody, pańcia zapomniała :oops: odchodzimy... i wracamy... na luźnej smyczy krótka przerwa grupa "zostań" :p korekty szkoleniowca w nauce chodzenia przy nodze Zagraja chyba nauka kompletnie wycińczyła bo po powrocie do domu padł i śpi :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 i wracamy... na luźnej smyczy Łaaaaał.... Jak to zrobiłaś? :modla: Ile zdjęć! I jakie fajne! I urozmaicone! I Pikę zobaczyłam! :loveu: Quote
Recommended Posts