Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):Cicho tam :mad: I jak Ty w ogóle się odnosisz do starszych, smarkulo? :mad: precz do roboty zramolały przychlaście :eviltong: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):precz do roboty zramolały przychlaście :eviltong: :evil_lol: AAAAAAAAAAAAAA.... ......a pójdę sobie :eviltong: Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale tu miło:loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Małgosiu:multi::multi::multi: Quote
rekma Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Proszę Państwa: Przedstawiamy filmik z Zagrajkiem i świnką w w roli głównej :lol: http://www.vidilife.com/video_play_987128_zagraj_ze_swinka.htm?tc=980160 Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='rekma']Proszę Państwa: Przedstawiamy filmik z Zagrajkiem i świnką w w roli głównej :lol: http://www.vidilife.com/video_play_987128_zagraj_ze_swinka.htm?tc=980160 Wariatuńcio! Wariatuńcio! :multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):Wariatuńcio! Wariatuńcio! :multi::multi::multi: :evil_lol:... tylko urwało zakończenie, filmik był za długi na dogo, chyba :cool3: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a)::evil_lol:... tylko urwało zakończenie, filmik był za długi na dogo, chyba :cool3: No własnie, miałam wrażenie, że gdzieś się zapodziało zakończenie ;) A dźwięk był? Bo oglądałam na laptopuniu, gdzie mam wyłączony dźwięk. Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):No własnie, miałam wrażenie, że gdzieś się zapodziało zakończenie ;) A dźwięk był? Bo oglądałam na laptopuniu, gdzie mam wyłączony dźwięk. To włącz głośniki bo era filmu niemego już się skończyła :diabloti: Oczywiście, że z dźwiękiem :p Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a):To włącz głośniki bo era filmu niemego już się skończyła :diabloti: Jak to??? :crazyeye: Może mi jeszcze powiesz, że Pola Negri i Rudolf Valentino nie żyją, co??? :razz: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ale się lansujesz, sis, ale się lansujesz :shake: :evil_lol: To ja też się polansuję - dostałam od Eveliny lampę (patrz: galeria Soni) :diabloti: Quote
Hanna R. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Małgosiu, filmik wart jest WSZYSTKICH pieniedzy ! :loveu: :loveu: :loveu: Aaaaaaa - jaki on CUDNY ! :loveu: Cudny Zagrajek ! :loveu: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przychlaście Haniu, a co Ty dzisiaj taka aktywna? :crazyeye: Amfy się nafukałaś, czy jak? :crazyeye: (Zostało Ci trochę...? :oops:) Quote
Hanna R. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Behemot']Przychlaście Haniu, a co Ty dzisiaj taka aktywna? :crazyeye: Amfy się nafukałaś, czy jak? :crazyeye: (Zostało Ci trochę...? :oops:) Tabsy ??? Czy chcesz zioło uciabachać ??? :p Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Tabsy ??? Czy chcesz zioło uciabachać ??? :p jestem przerażona babciu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):jestem przerażona babciu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ojtam ojtam ! :cool1: Uważaj, bo Cię głowa rozboli :cool3: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ojtam ojtam ! :cool1: Uważaj, bo Cię głowa rozboli :cool3: nie kracz wredny babsztylu :eviltong: :diabloti: narazie się znieczulam :cool1: miodem :diabloti: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Małgosiu, filmik wart jest WSZYSTKICH pieniedzy ! :loveu: :loveu: :loveu: Aaaaaaa - jaki on CUDNY ! :loveu: Cudny Zagrajek ! :loveu: Uciachało koniec, a na końcu wył jak do karetki pogotowia :evil_lol: A jest CUDNY :loveu: Behemot napisał(a):Przychlaście Haniu, a co Ty dzisiaj taka aktywna? :crazyeye: Oooo! jaka zzdrośnica :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Tabsy ??? Czy chcesz zioło uciabachać ??? :p Dopiero mówiła jak człowiek :roll: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a): narazie się znieczulam :cool1: miodem :diabloti: Zanim się znieczulisz całkiem to film z Zagrajkiem obejrzyj :diabloti: To nasz pierwszy na dogo :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a):Zanim się znieczulisz całkiem to film z Zagrajkiem obejrzyj :diabloti: To nasz pierwszy na dogo :evil_lol: moja miła :cool1: Ty mnie wogóle nie doceniasz :shake: ja TU jestem bardzo często każdego dnia :eviltong: i oglądam fotki i filmik też widziałam :loveu: tylko ja nieśmiała jestem :oops: i tak pocichutku tu się zjawiam co by się nie lansować zbyt mocno :oops: :diabloti: Quote
PIKA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześc Zagrajki :multi: [quote name='Evelina']Witaj Gosiu, Marku, drozdzowy Zagrajku i szanowni goscie :lol: Widze, ze literkowanie juz Was wzielo :evil_lol: Tylko na Boga miejcie oko na to co sie dzieje ze strona :cool1: Behemot juz u siebie po lepetynie za to oberwal :evil_lol: Kurna Evelina :evil_lol: Mnie sie tam nic nigdzie nie rozjeżdza :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Tabsy ??? Czy chcesz zioło uciabachać ??? :p Palić zioło jest niewesoło :shake: Kwasu byś mi troszku zapodała, right? Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):moja miła :cool1: Ty mnie wogóle nie doceniasz :shake: ja TU jestem bardzo często każdego dnia :eviltong: i oglądam fotki i filmik też widziałam :loveu: tylko ja nieśmiała jestem :oops: i tak pocichutku tu się zjawiam co by się nie lansować zbyt mocno :oops: :diabloti: Ewuś to mnie jest bardzo, ale to bardzo milusio :loveu::loveu::loveu: PIKA napisał(a):cześc Zagrajki :multi: Kurna Evelina :evil_lol: Mnie sie tam nic nigdzie nie rozjeżdza :evil_lol: A film widziała? :mad::mad::mad:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a): A film widziała? :mad::mad::mad:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jasne, ze widziala :mad: Juz się tak nie chwalcie, ze kamerę macie :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 PIKA napisał(a):no jasne, ze widziala :mad: Juz się tak nie chwalcie, ze kamerę macie :evil_lol: nie mają łesta to się kamerą chwalą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: phii taki ten film nie do góry nogami :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts