idabo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Podobno od soboty wiosna... jakby pogoda dopisała to może się spotkamy tam w niedzielę (tylko po 14, bo pracuję) albo jutro:cool3: Quote
Behemot Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 idabo napisał(a):Podobno od soboty wiosna... jakby pogoda dopisała to może się spotkamy tam w niedzielę (tylko po 14, bo pracuję) albo jutro:cool3: Ja orzyn przyszla w niedzziela jesli wam to nie przekasza; :oops: gdzie sie umowialusamcie? :lol: Quote
mmbbaj Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Behemot napisał(a):Ja orzyn przyszla w niedzziela jesli wam to nie przekasza; :oops: gdzie sie umowialusamcie? :lol: Nam to nie przekasza :evil_lol: Mnie przekasza za duży ruch w niedzielę ;) Wybrałyśmy się dziś z Idą w to piękne przedpołudnie :cool3:, psy się wyszalały, a my zmokłyśmy :lol: Zanim dotarłam do domu to przemoczyło mi kurtkę do środka, a Zagraj był jak po kąpieli :evil_lol: Teraz wtulił się w podusie i śpi :loveu: Quote
bea100 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Behemot']Ja orzyn przyszla w niedzziela jesli wam to nie przekasza; :oops: gdzie sie umowialusamcie? :lol: Oooo, dialekt suahili? :razz: Quote
Behemot Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='mmbbaj'] Hehe, mamy nową modę :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='mmbbaj'] [quote name='Behemot']Hehe, mamy nową modę :evil_lol: :multi::multi::multi:o rany ale was wzięło Czekam na pogodę i fotki z waszych spacerkow;) Quote
Evelina Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Gosiu, Marku, drozdzowy Zagrajku i szanowni goscie :lol: Widze, ze literkowanie juz Was wzielo :evil_lol: Tylko na Boga miejcie oko na to co sie dzieje ze strona :cool1: Behemot juz u siebie po lepetynie za to oberwal :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Evelina'] Tylko na Boga miejcie oko na to co sie dzieje ze strona :cool1: Behemot juz u siebie po lepetynie za to oberwal :evil_lol: Jak??!! Gdzie??!! :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Evelina']Witaj Gosiu, Marku, drozdzowy Zagrajku i szanowni goscie :lol: Witaj Ewelinko :Rose: [quote name='Evelina'] Tylko na Boga miejcie oko na to co sie dzieje ze strona :cool1: :crazyeye: ale co się dzieje, bo ja nic nie widzę? Stronka równiutka :lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a): :crazyeye: ale co się dzieje, bo ja nic nie widzę? Stronka równiutka :lol: Małgosiu, jesteś moją najlepszą koleżanką :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):Małgosiu, jesteś moją najlepszą koleżanką :loveu: Wszystkim tak mówisz judaszu :mad: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a):Wszystkim tak mówisz judaszu :mad:następna się znalazła co to mówieniem prawdy ma problemy :mad: :evil_lol: wytrymujemy ją ? :cool3: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a):Wszystkim tak mówisz judaszu :mad: To ja jestem judaszem, czyli takim wizjerem w drzwiach? :crazyeye: Jak to? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):następna się znalazła co to mówieniem prawdy ma problemy :mad: :evil_lol: wytrymujemy ją ? :cool3: Ja mam problemy z mówieniem prawdy? :crazyeye: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mmbbaj napisał(a):Ja mam problemy z mówieniem prawdy? :crazyeye: nie Ty tylko ta jak jej tam no ta na B no :hmmmm: BBB :hmmmm: BBBehemot:evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):nie Ty tylko ta jak jej tam no ta na B no :hmmmm: BBB :hmmmm: BBBehemot:evil_lol: Ja wszystko widzę :mad: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):Ja wszystko widzę :mad: :evil_lol: serio :crazyeye: masz światło :cool3: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):serio :crazyeye: masz światło :cool3: :evil_lol: Zdaje się, że miałaś coś pilnego do załatwienia? :cool3: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Behemot napisał(a):Zdaje się, że miałaś coś pilnego do załatwienia? :cool3: może poczekać :cool1: a Ty miałaś chyba pracować ? chciało ci się jeszcze niedawno :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a):może poczekać :cool1: a Ty miałaś chyba pracować ? chciało ci się jeszcze niedawno :evil_lol: Cicho tam :mad: I jak Ty w ogóle się odnosisz do starszych, smarkulo? :mad: Quote
Recommended Posts