Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Małgosiu, ja z ciągnięciem na smyczy też mam wielkiego problema :roll: To znaczy nie ja ciągnę, tylko Sonia :evil_lol: Oczywiście próbowałam ją tego oduczyć, lekcje brałyśmy, ale guzik :roll: Nie ciągnie tylko wtedy, kiedy wie, że nie zostanie spuszczona - czyli wcześnie rano albo w nocy. Quote
mmbbaj Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Senne, niedzielne przedpołudnie dwóch panów, po porannym spacerku :lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudne Ale nie byłabym sobą ...gdybym nie zacytowała;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='mmbbaj']Senne, niedzielne przedpołudnie dwóch panów, po porannym spacerku :lol: poranna pogawędka :multi: :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='LAZY']Hej Zagrajki! On Małgosiu na pewno wie co to znacyz isc przy nodze, albo na luźnej smyczy, ale najzwyczajniej nie chce! Ida tez wie..Pieknie równa jak chce!, ale generalnie to jej wszędzie spiesznnie to po co ma isc równo ze mną:mad: No też tak myślę tym bardziej, że jak zarobił klapsa to natychmiast wiedział o co biega :evil_lol: Równać też umie, ale nie ma czasu zbyt długo, jak nie dostaje smaka to zaczyna skakać na mnie i się dopominać :cool1: Jak widzę kogoś kto idzie z psem przy boku na luźnej smyczy, to mnie skręca z zazdrości ;) Ale nauczyliśmy się, że przed przejściem przez jezdnię należy czekać i robimy ładnie siad, wpadki jeszcze się zdarzają, ale coraz mniej :lol: [quote name='Behemot']Małgosiu, ja z ciągnięciem na smyczy też mam wielkiego problema :roll: To znaczy nie ja ciągnę, tylko Sonia :evil_lol: Oczywiście próbowałam ją tego oduczyć, lekcje brałyśmy, ale guzik :roll: Nie ciągnie tylko wtedy, kiedy wie, że nie zostanie spuszczona - czyli wcześnie rano albo w nocy. A ja nawet miałam ciebie spytać o to ciągnięcie :roll: A skoro nie ciągnie jak wie, że nie zostanie spuszczona to może powinnaś jej fundować czasem niespodzianki w formie spacerku na smyczy kiedy ona myśli, że właśnie będzie luzem latać ;) [quote name='Alicjarydzewska'] Ale nie byłabym sobą ...gdybym nie zacytowała;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i ja wiem dlaczego :eviltong: [quote name='aga1215']poranna pogawędka :multi: :loveu: Ano, pogadali sobie :lol: Quote
rekma Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='mmbbaj']Senne, niedzielne przedpołudnie dwóch panów, po porannym spacerku :lol: Gdyby nie ten nosek, to bym nie uwierzył, że to Zagrajek - to jakiś rasowy ogar:crazyeye: Quote
bea100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='rekma']Gdyby nie ten nosek, to bym nie uwierzył, że to Zagrajek - to jakiś rasowy ogar:crazyeye: Zagraj jest rasowy, tyle, że nie rodowodowy (ale też=do czasu :evil_lol: ). Jeszcze się coponiektórzy zdziwią ;) A ten nosek się przebarwi- spoks :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='mmbbaj']Senne, niedzielne przedpołudnie dwóch panów, po porannym spacerku :lol: Niuniuś jakiś taki skrępowany trochę :evil_lol: [quote name='mmbbaj'] Markowi fafel się zawinął :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='bea100'] A ten nosek się przebarwi- spoks :evil_lol: Marek właśnie dziś stwierdził, że mu znowu zjaśniał :evil_lol: [quote name='Behemot']Niuniuś jakiś taki skrępowany trochę :evil_lol: Niuniuś i :turn-l: skrępowany? Śpiący był jeszcze :lol: [quote name='Behemot'] Markowi fafel się zawinął :evil_lol: Jaka bystra i dowcipna :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='mmbbaj'] O, Niuń ma na czym usiąść! :thumbs: BTW: Małgosiu, masz śliczne włosy :) Quote
Hania Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 LAZY napisał(a):Hej Zagrajki! On Małgosiu na pewno wie co to znacyz isc przy nodze, albo na luźnej smyczy, ale najzwyczajniej nie chce! Ida tez wie..Pieknie równa jak chce!, ale generalnie to jej wszędzie spiesznnie to po co ma isc równo ze mną:mad: Nie jest problemem, czy pies wie, czy nie. Problemem jest, zeby go przekonać, że ciągnięcie nie jest fajne a luźna smycz jest. Jeżeli pies jest nagradzany za ciągnięcie - bo ciągnąc dochodzi tam gdzie chce to dlaczego ma nie ciągnąć? Przecież osiąga to co chce a metodą na to jest ciągnięcie. Quote
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Franio pyta kiedy spotka Zagrajka :evil_lol: Quote
bea100 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='mmbbaj'] A oto smutne (słynne) ogarze spojrzenie :lol: Śliczny jest i powiem Wam, że nieczęsto się spotyka tak mimicznego i fotogenicznego psa :p Witajcie- stawiam :kaffee_2: -zaczynamy nowy tydzień :morning: Quote
shirrrapeira Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam po weekendzie nie wyspana, zmeczona i co tam chcecie mialam szkole przez te dwa dni, bylo meczaco. Ale super cudowne zdjecia Zagraja. Quote
mmbbaj Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Behemot']O, Niuń ma na czym usiąść! :thumbs: I co pokazać :eviltong: [quote name='Behemot'] Help! It's Godzilla! :shocked!: No co ty? Dziecko takie uśmiechnięte jest :evil_lol: [quote name='Vectra']Franio pyta kiedy spotka Zagrajka :evil_lol: No może w sobotę :cool3: [quote name='bea100']A oto smutne (słynne) ogarze spojrzenie :lol: zdziwione i pełne niewinności ;) Rozbraja lepiej niż saper :evil_lol: [quote name='shirrrapeira']Witam po weekendzie nie wyspana, zmeczona i co tam chcecie mialam szkole przez te dwa dni, bylo meczaco. Ale super cudowne zdjecia Zagraja. Witaj :lol: Już niedługo wakacje to sobie odpoczniesz ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :loveu::loveu::loveu:jaki janiołek;) cześć Zagrajkowe ludzieńki:multi::multi::multi: Quote
Tomo 2 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Świetne zdjęcia piękne psy Pozdrowionka od małego bigielka Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Męska nić porozumienia....:loveu: Dzień dobry!:lol: Quote
mmbbaj Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Tomo 2']Świetne zdjęcia piękne psy Pozdrowionka od małego bigielka Witaj Tomo :lol: Jak miło, że nas odwiedziłeś :loveu: Pozdrawiamy ciebie i małego bigielka :hand: [quote name='AlKil'] Męska nić porozumienia....:loveu: Dzień dobry!:lol: Bo pan jest najlepszy na świecie :lol: Witaj! Pogoda fatalna, nawet Zagrajek szuka dziś tylko miejsca do spanka :cool1: Quote
idabo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 mmbbaj napisał(a): Pogoda fatalna, nawet Zagrajek szuka dziś tylko miejsca do spanka :cool1: Coś trudno mi uwierzyć w to,że Zagrajek taki spokojniutki...:lol: Quote
mmbbaj Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 idabo napisał(a):Coś trudno mi uwierzyć w to,że Zagrajek taki spokojniutki...:lol: Był... do 11.30 ;) Nawet sobie razem pokimaliśmy. Potem już pełen czad :evil_lol: Biedny, niewybiegany od dwóch dni, chyba się na PM muszę z nim wybrać, tylko nie wiem jak będzie z pogodą :roll: Quote
Recommended Posts