Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Bylam dziś z Charlie na polach na spacerku i widzialam już drugi raz klonika Zagrajka (tylko młodszego)- oni z ni chyba chodzą tam na szkolenie w weekendy o 12. Jak mi się jeszcze raz uda ich spotkać to jak pozwolą to zrobię zdjęcie...

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idabo napisał(a):
Bylam dziś z Charlie na polach na spacerku i widzialam już drugi raz klonika Zagrajka (tylko młodszego)- oni z ni chyba chodzą tam na szkolenie w weekendy o 12. Jak mi się jeszcze raz uda ich spotkać to jak pozwolą to zrobię zdjęcie...

:crazyeye:, a to ciekawe :lol: Koniecznie zrób fotkę i popytaj o niego! A nie wiedziałam, że na Polach są jakieś szkolenia :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
A nie wiedziałam, że na Polach są jakieś szkolenia :cool3:

Tam jest szkoła "Cywil". Miałam tam z Sonią chodzić do przedszkola, ale na Dogo mi odradzili :p

Posted

Dzisiaj 11-go - mijają 4 miesiące jak już nie ma z nami Bajanka, a Zagrajek w tych dzniach kończy 6 miesięcy.

Dzisiaj zabawa z Monią polegałe głównie na dopadaniu i zagryzaniu;)

A cierpliwa Monia też w końcu pokazałą mu (ale nie w złości) ząbki

Przyjacielskie dzielenie się miską wody.

ukradziony patyczek.

"poznańskie koziołki"

Posted

rekma napisał(a):

Dzisiaj 11-go - mijają 4 miesiące jak już nie ma z nami Bajanka, a Zagrajek w tych dzniach kończy 6 miesięcy.

"poznańskie koziołki"

jak ten czas leci... niesamowite...

buziaczki dla Zagrajka :loveu::loveu:

świetne foteczki,:multi: bardzo zabawne ostatnie ujęcie..:evil_lol:

Posted

idabo napisał(a):
Dziś znów na polach spotkalam pieska, o którym pisalam wam wczoraj -jednak po drugim rzucie oka przestał wyglądać jak miniZagraj
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/593a64b4d2b7d8bc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65a9b2d12f8ef9e2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a07bee536f1fff3.html

w sumie szkoda, acz z drugiej strony potwierdza to w 100%, że Zagraj jest jedyny w swoim rodzaju :):cool3:

Nooooooo...

Posted

Witajcie z rana- stawiam kawkę z pianką :p
Zagraj- jest Ogarem a ten ładny chłopczyk na fotkach mi wygląda raczej na mix z domieszką dobka (chociaż fotki- mylą czasem- a te nie są wyrażne dosyć). Idabo, pytałaś w jakim jest wieku?

Posted

idabo napisał(a):
Dziś znów na polach spotkalam pieska, o którym pisalam wam wczoraj -jednak po drugim rzucie oka przestał wyglądać jak miniZagraj....

w sumie szkoda, acz z drugiej strony potwierdza to w 100%, że Zagraj jest jedyny w swoim rodzaju :):cool3:

Oczywiście, że Zagraj jest jedyny :loveu:, ale tamten piesek jest faktycznie podobny, przynajmniej na zdjęciach ;)

Vectra napisał(a):
to kiedy przenosicie się na bemowo ?? :)
bo my startujemy do psedskola z Franiem w następną sobote ....
i Pika z Hipolitem również :)

W następną sobotę, czyli za 2 tygodnie? No, może my też się wybierzemy tylko mam dwa dylematy.. czy do przedszkola czy na PT i czy przenosić się czy nie :hmmmm:

Zgrany duet :evil_lol:

Posted

cześć Gosiu - wpadłam w króciutkie odwiedzinki do Ciebie - zdjecia jak zawsze urocze... czas płynie nieubłaganie (wydaje mi sie ze coraz szybciej) ale pamieć ludzka jest wielka...

pozdrawiam serdecznie

Posted

Behemot napisał(a):
:evil_lol: I zestaw do parzenia herbaty :evil_lol:

:hmmmm: myślisz że to dobry pomysł ?? parzyć herbatę pośród tysięcy samochodów na ulicy ? :PROXY5: :evil_lol: