idabo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Bylam dziś z Charlie na polach na spacerku i widzialam już drugi raz klonika Zagrajka (tylko młodszego)- oni z ni chyba chodzą tam na szkolenie w weekendy o 12. Jak mi się jeszcze raz uda ich spotkać to jak pozwolą to zrobię zdjęcie... Quote
mmbbaj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 idabo napisał(a):Bylam dziś z Charlie na polach na spacerku i widzialam już drugi raz klonika Zagrajka (tylko młodszego)- oni z ni chyba chodzą tam na szkolenie w weekendy o 12. Jak mi się jeszcze raz uda ich spotkać to jak pozwolą to zrobię zdjęcie... :crazyeye:, a to ciekawe :lol: Koniecznie zrób fotkę i popytaj o niego! A nie wiedziałam, że na Polach są jakieś szkolenia :cool3: Quote
Behemot Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 mmbbaj napisał(a):A nie wiedziałam, że na Polach są jakieś szkolenia :cool3: Tam jest szkoła "Cywil". Miałam tam z Sonią chodzić do przedszkola, ale na Dogo mi odradzili :p Quote
bea100 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 rekma napisał(a): ... Monia mówi tu wyrażnie : ,,Zagraj idziemy" :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 mmbbaj napisał(a)::loveu::loveu::loveu:ten podpis mowi wszystko............ Quote
rekma Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzisiaj 11-go - mijają 4 miesiące jak już nie ma z nami Bajanka, a Zagrajek w tych dzniach kończy 6 miesięcy. Dzisiaj zabawa z Monią polegałe głównie na dopadaniu i zagryzaniu;) A cierpliwa Monia też w końcu pokazałą mu (ale nie w złości) ząbki Przyjacielskie dzielenie się miską wody. ukradziony patyczek. "poznańskie koziołki" Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 rekma napisał(a): "Na zakręcie" Haha... komus sie lapy poplataly:evil_lol::evil_lol: Ale Zagrajek urosl od ostatniej wizyty:loveu: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 rekma napisał(a): Dzisiaj 11-go - mijają 4 miesiące jak już nie ma z nami Bajanka, a Zagrajek w tych dzniach kończy 6 miesięcy. "poznańskie koziołki" jak ten czas leci... niesamowite... buziaczki dla Zagrajka :loveu::loveu: świetne foteczki,:multi: bardzo zabawne ostatnie ujęcie..:evil_lol: Quote
idabo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dziś znów na polach spotkalam pieska, o którym pisalam wam wczoraj -jednak po drugim rzucie oka przestał wyglądać jak miniZagraj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/593a64b4d2b7d8bc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65a9b2d12f8ef9e2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a07bee536f1fff3.html w sumie szkoda, acz z drugiej strony potwierdza to w 100%, że Zagraj jest jedyny w swoim rodzaju :):cool3: Quote
rekma Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 idabo napisał(a):Dziś znów na polach spotkalam pieska, o którym pisalam wam wczoraj -jednak po drugim rzucie oka przestał wyglądać jak miniZagraj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/593a64b4d2b7d8bc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65a9b2d12f8ef9e2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a07bee536f1fff3.html w sumie szkoda, acz z drugiej strony potwierdza to w 100%, że Zagraj jest jedyny w swoim rodzaju :):cool3: Nooooooo... Quote
bea100 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witajcie z rana- stawiam kawkę z pianką :p Zagraj- jest Ogarem a ten ładny chłopczyk na fotkach mi wygląda raczej na mix z domieszką dobka (chociaż fotki- mylą czasem- a te nie są wyrażne dosyć). Idabo, pytałaś w jakim jest wieku? Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 to kiedy przenosicie się na bemowo ?? :) bo my startujemy do psedskola z Franiem w następną sobote .... i Pika z Hipolitem również :) Quote
mmbbaj Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 idabo napisał(a):Dziś znów na polach spotkalam pieska, o którym pisalam wam wczoraj -jednak po drugim rzucie oka przestał wyglądać jak miniZagraj.... w sumie szkoda, acz z drugiej strony potwierdza to w 100%, że Zagraj jest jedyny w swoim rodzaju :):cool3: Oczywiście, że Zagraj jest jedyny :loveu:, ale tamten piesek jest faktycznie podobny, przynajmniej na zdjęciach ;) Vectra napisał(a):to kiedy przenosicie się na bemowo ?? :) bo my startujemy do psedskola z Franiem w następną sobote .... i Pika z Hipolitem również :) W następną sobotę, czyli za 2 tygodnie? No, może my też się wybierzemy tylko mam dwa dylematy.. czy do przedszkola czy na PT i czy przenosić się czy nie :hmmmm: Zgrany duet :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cześć Gosiu - wpadłam w króciutkie odwiedzinki do Ciebie - zdjecia jak zawsze urocze... czas płynie nieubłaganie (wydaje mi sie ze coraz szybciej) ale pamieć ludzka jest wielka... pozdrawiam serdecznie Quote
Behemot Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pełna synchronizacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bea100 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mmbbaj napisał(a):... LANY PONIEDZIAŁEK :multi: Mmbbaj: wklejaj w konkurs na fotkę marca :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Uffff, nie ma nowych fotek... jaka ulga :evil_lol: To ja tu sobie trochę poodpoczywam Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Małgosia mnie prosiła, żeby jej przypilnować blogaska. No to pilnuję... Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bohemot pomogie Ci :diabloti: a Ty w tym czasie pisz pieśń dla mnie :mad: :evil_lol: cześć Zagrajkowa rodzinko :multi: :multi: Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a):Bohemot pomogie Ci :diabloti: a Ty w tym czasie pisz pieśń dla mnie :mad: :evil_lol: Vectra haiku Ci napisałam :oops: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Behemot napisał(a):Vectra haiku Ci napisałam :oops: :evil_lol: to lece se kimono kupić :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a):to lece se kimono kupić :evil_lol: :evil_lol: I zestaw do parzenia herbaty :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Behemot napisał(a)::evil_lol: I zestaw do parzenia herbaty :evil_lol: :hmmmm: myślisz że to dobry pomysł ?? parzyć herbatę pośród tysięcy samochodów na ulicy ? :PROXY5: :evil_lol: Quote
Recommended Posts