idabo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Behemot napisał(a):No ba! :cool3: Okażę swe wielkie miłosierdzie i temi białemi ręcami zaraz zmniejszę te fotki :p Dziękuję...byłam pewna, że już wystarczająco je pomniejszyłam:oops: ale możliwe, że coś poknociłam z tymi pikselami Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 idabo napisał(a):Dziękuję...byłam pewna, że już wystarczająco je pomniejszyłam:oops: ale możliwe, że coś poknociłam z tymi pikselami Maksymalna wielkość zdjęć na naszym forum to 500 na 500 pikseli :) Twoje miały 585 na prawie 900 :cool3: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Niuń złapał Charliego w dość strategicznym miejscu i jeszcze mu czułe słówka do ucha szepcze :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Behemot napisał(a):No ba! :cool3: Okażę swe wielkie miłosierdzie i temi białemi ręcami zaraz zmniejszę te fotki :p O kochana moja :modla: Bo mi się bloguś rozjechał :evil_lol: idabo napisał(a):Dziękuję...byłam pewna, że już wystarczająco je pomniejszyłam:oops: ale możliwe, że coś poknociłam z tymi pikselami Nie przejmuj się ida! Behemot to ludzki człowiek!.... noooo prawie :cool3: A jak tam Charlie? Bo Zagrajek spokojniutki był do tej pory, a teraz zaczyna nadawać :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Behemot'] Niuń złapał Charliego w dość strategicznym miejscu i jeszcze mu czułe słówka do ucha szepcze :cool3: Charlie to dziewczynka :obrazic: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 mmbbaj napisał(a): Nie przejmuj się ida! Behemot to ludzki człowiek!.... noooo prawie :cool3: Nie jestem człowiekiem :shake: Jestem ludzkim androidem :sg168: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='mmbbaj']Charlie to dziewczynka :obrazic: No to tym bardziej! Pies na baby! :evil_lol: Quote
nathaniel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zagraj pies na baby...dobre. Dawno mnie u Was nie było. Strasznie wyrósł Zag. Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='mmbbaj']Pogłaskałam, pogłaskałam i nie tylko Kontrę, ale i Gochę :eviltong: I żebyś wiedziała, że o tobie w tym czasie myślałam :lol: Gosia, jesteś cudownym aniołem!!! Dziękuję ślicznie za fotkę jamniorka :buzi: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapasy w stylu wolnym Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj Małgosiu ! Piekną pogodę mamy, jest słonecznie i cieplutko.Prawdziwa wiosenka...:multi::multi: życzę wam Miłego dzioneczka :loveu: Quote
samograj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ŁADNE FOTKI a psie zapasy mi się bardzo podobają:loveu: Ja na krótko z wiadomych względów...... Quote
PIKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 aaaa doziek u Zagraja :loveu: [quote name='mmbbaj']A co ty jojku, Zagraja wzrostowo do doga porównujesz? :evil_lol: moze się z moim umowisz, jak nam się kwarantanna skończy, będzie co porównywac :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Teklunia']Gosia, jesteś cudownym aniołem!!! Dziękuję ślicznie za fotkę jamniorka :buzi: Oczywiście, że jestem :lilangel:....:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapasy w stylu wolnym Tylko żebyś nie myślała, że Zagraj zawsze na dole :evil_lol: [quote name='Alka']Witaj Małgosiu ! Piekną pogodę mamy, jest słonecznie i cieplutko.Prawdziwa wiosenka...:multi::multi: życzę wam Miłego dzioneczka :loveu: Dzięki Aluś :loveu: Pogoda była cudna i byliśmy na Polach :lol: Jutro, niestety, ma być deszcz :cool1: [quote name='samograj']ŁADNE FOTKI DZIĘKI :p [quote name='PIKA']aaaa doziek u Zagraja :loveu: Doziowa :lol: To jest Charlie :loveu: [quote name='PIKA'] moze się z moim umowisz, jak nam się kwarantanna skończy, będzie co porównywac :evil_lol: Pikuś, z twoim to ja bardzo chętnie się umówię, byle bez Saby :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gosiu, podglądam Was tak bezgłośnie.... Ten to umie się wyluzować :evil_lol: Gosiu, wczoraj właśnie obejrzałam Galerię Hani od początku - do samiutkiego końca . Bardzo mi się podobała. Ale NIC nie napisałam. Bo jakaś taka nieśmiała się zrobiłam ... :oops: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, podglądam Was tak bezgłośnie.... A wiesz... nie ty jedna ;) [quote name='HankaRupczewska'] Ten to umie się wyluzować :evil_lol: No, jak już wyładują mu się akumulatorki :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Gosiu, wczoraj właśnie obejrzałam Galerię Hani od początku - do samiutkiego końca . Bardzo mi się podobała. Ale NIC nie napisałam. Bo jakaś taka nieśmiała się zrobiłam ... :oops: Nie martw się, Hania sobie u mnie przeczyta :p Quote
sota36 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ojej!! Dawno mnie u Wa snie bylo - przperaszam... Ale chlop Wam wyrosl!!!!!! Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :multi::multi::multi:u nas dziś też była wiosna:loveu: zaraz inaczej człek na świat spogląda:p Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='sota36']Ojej!! Dawno mnie u Wa snie bylo - przperaszam... Ale chlop Wam wyrosl!!!!!! Jolu, nie masz za co przepraszać, to ja już tyle razy wybieram się do twojej galerii i ciągle czasu brakuje :oops: A Zagrajek urósł, ale wcale wielki nie jest ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:u nas dziś też była wiosna:loveu: zaraz inaczej człek na świat spogląda:p Tak, było pięknie :loveu: Zagrajek biegał po Polach, było dużo piesków. Tak, robi się wiosna.... Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mmbbaj napisał(a): Tak, było pięknie :loveu: Zagrajek biegał po Polach, było dużo piesków. Tak, robi się wiosna.... Buuu, jaka szkoda, że nie mieszkam bliżej Pól :placz: Ode mnie pieszo szybkim marszem idzie się 45 min. w jedną stronę. W tygodniu takie wycieczki odpadają... Małgosiu, a Ty tam pieszo chodzisz? Ile czasu Ci to zajmuje? Od Ciebie to właściwie rzut beretem, prawda? Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Behemot napisał(a):Buuu, jaka szkoda, że nie mieszkam bliżej Pól :placz: Ode mnie pieszo szybkim marszem idzie się 45 min. w jedną stronę. W tygodniu takie wycieczki odpadają... Małgosiu, a Ty tam pieszo chodzisz? Ile czasu Ci to zajmuje? Od Ciebie to właściwie rzut beretem, prawda? Jaki rzut beretem, kobito :stupid: Idziemy z pół godzinki, oczywiście pieszo :p I do tego całą drogę trenujemy luźną smycz :grab: Ale ja swojemu dziecku czasu nie szczędzę :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mmbbaj napisał(a):Jaki rzut beretem, kobito :stupid: Idziemy z pół godzinki, oczywiście pieszo :p I do tego całą drogę trenujemy luźną smycz :grab: Ale jakbyś szła szybko, to pewnie z 15 minut, nie? Śmignąć tylko kawałek przez Wawelską i już! :) Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Behemot napisał(a):Ale jakbyś szła szybko, to pewnie z 15 minut, nie? Śmignąć tylko kawałek przez Wawelską i już! :) Nooo, może 20 minut :evil_lol: A ty z jakiej ulicy, że masz tak daleko? Quote
bigos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witajcie mmbajki Zagrajkowe:cool3::loveu::loveu::loveu: Widzę, że maleństwo dorasta i ma sie dobrze co mnie ogromnie cieszy AAAAAAAAA jakie zęby:evil_lol: Pozdrawiamy Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mmbbaj napisał(a):Nooo, może 20 minut :evil_lol: A ty z jakiej ulicy, że masz tak daleko? Ja to, pani kochana, z Wyględowa. Koło Woronicza mieszkam, ale na drugim końcu,nie od Puławskiej. Najsampierw ;) muszę przejść wzdłuż torów kolejowych na tyłach Mariny do Żwirki i Wigury, potem przez park zołnierzy radzieckich i znowu kawałek Żwirki. Quote
Recommended Posts