Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Behemot napisał(a):
No ba! :cool3: Okażę swe wielkie miłosierdzie i temi białemi ręcami zaraz zmniejszę te fotki :p

Dziękuję...byłam pewna, że już wystarczająco je pomniejszyłam:oops: ale możliwe, że coś poknociłam z tymi pikselami

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idabo napisał(a):
Dziękuję...byłam pewna, że już wystarczająco je pomniejszyłam:oops: ale możliwe, że coś poknociłam z tymi pikselami

Maksymalna wielkość zdjęć na naszym forum to 500 na 500 pikseli :) Twoje miały 585 na prawie 900 :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
No ba! :cool3: Okażę swe wielkie miłosierdzie i temi białemi ręcami zaraz zmniejszę te fotki :p

O kochana moja :modla: Bo mi się bloguś rozjechał :evil_lol:

idabo napisał(a):

Nie przejmuj się ida! Behemot to ludzki człowiek!.... noooo prawie :cool3:

A jak tam Charlie? Bo Zagrajek spokojniutki był do tej pory, a teraz zaczyna nadawać :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']

Niuń złapał Charliego w dość strategicznym miejscu i jeszcze mu czułe słówka do ucha szepcze :cool3:

Charlie to dziewczynka :obrazic:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Nie przejmuj się ida! Behemot to ludzki człowiek!.... noooo prawie :cool3:

Nie jestem człowiekiem :shake: Jestem ludzkim androidem :sg168:

Posted

[quote name='mmbbaj']Pogłaskałam, pogłaskałam i nie tylko Kontrę, ale i Gochę :eviltong: I żebyś wiedziała, że o tobie w tym czasie myślałam :lol:

Gosia, jesteś cudownym aniołem!!! Dziękuję ślicznie za fotkę jamniorka :buzi:

Posted

Witaj Małgosiu !

Piekną pogodę mamy, jest słonecznie i cieplutko.Prawdziwa wiosenka...:multi::multi:
życzę wam Miłego dzioneczka :loveu:

Posted

aaaa doziek u Zagraja :loveu:

[quote name='mmbbaj']A co ty jojku, Zagraja wzrostowo do doga porównujesz? :evil_lol:

moze się z moim umowisz, jak nam się kwarantanna skończy, będzie co porównywac :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosia, jesteś cudownym aniołem!!! Dziękuję ślicznie za fotkę jamniorka :buzi:

Oczywiście, że jestem :lilangel:....:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapasy w stylu wolnym

Tylko żebyś nie myślała, że Zagraj zawsze na dole :evil_lol:

[quote name='Alka']Witaj Małgosiu !

Piekną pogodę mamy, jest słonecznie i cieplutko.Prawdziwa wiosenka...:multi::multi:
życzę wam Miłego dzioneczka :loveu:

Dzięki Aluś :loveu: Pogoda była cudna i byliśmy na Polach :lol: Jutro, niestety, ma być deszcz :cool1:

[quote name='samograj']ŁADNE FOTKI

DZIĘKI :p

[quote name='PIKA']aaaa doziek u Zagraja :loveu:

Doziowa :lol: To jest Charlie :loveu:

[quote name='PIKA'] moze się z moim umowisz, jak nam się kwarantanna skończy, będzie co porównywac :evil_lol:

Pikuś, z twoim to ja bardzo chętnie się umówię, byle bez Saby :evil_lol:

Posted

Gosiu, podglądam Was tak bezgłośnie....
Ten to umie się wyluzować :evil_lol:

Gosiu, wczoraj właśnie obejrzałam Galerię Hani od początku - do samiutkiego końca .
Bardzo mi się podobała.
Ale NIC nie napisałam. Bo jakaś taka nieśmiała się zrobiłam ... :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu, podglądam Was tak bezgłośnie....

A wiesz... nie ty jedna ;)
[quote name='HankaRupczewska'] Ten to umie się wyluzować :evil_lol:

No, jak już wyładują mu się akumulatorki :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska'] Gosiu, wczoraj właśnie obejrzałam Galerię Hani od początku - do samiutkiego końca .
Bardzo mi się podobała.
Ale NIC nie napisałam. Bo jakaś taka nieśmiała się zrobiłam ... :oops:

Nie martw się, Hania sobie u mnie przeczyta :p

Posted

[quote name='sota36']Ojej!! Dawno mnie u Wa snie bylo - przperaszam...
Ale chlop Wam wyrosl!!!!!!

Jolu, nie masz za co przepraszać, to ja już tyle razy wybieram się do twojej galerii i ciągle czasu brakuje :oops: A Zagrajek urósł, ale wcale wielki nie jest ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:u nas dziś też była wiosna:loveu:
zaraz inaczej człek na świat spogląda:p

Tak, było pięknie :loveu: Zagrajek biegał po Polach, było dużo piesków. Tak, robi się wiosna....

Posted

mmbbaj napisał(a):

Tak, było pięknie :loveu: Zagrajek biegał po Polach, było dużo piesków. Tak, robi się wiosna....

Buuu, jaka szkoda, że nie mieszkam bliżej Pól :placz: Ode mnie pieszo szybkim marszem idzie się 45 min. w jedną stronę. W tygodniu takie wycieczki odpadają...
Małgosiu, a Ty tam pieszo chodzisz? Ile czasu Ci to zajmuje? Od Ciebie to właściwie rzut beretem, prawda?

Posted

Behemot napisał(a):
Buuu, jaka szkoda, że nie mieszkam bliżej Pól :placz: Ode mnie pieszo szybkim marszem idzie się 45 min. w jedną stronę. W tygodniu takie wycieczki odpadają...
Małgosiu, a Ty tam pieszo chodzisz? Ile czasu Ci to zajmuje? Od Ciebie to właściwie rzut beretem, prawda?

Jaki rzut beretem, kobito :stupid: Idziemy z pół godzinki, oczywiście pieszo :p I do tego całą drogę trenujemy luźną smycz :grab: Ale ja swojemu dziecku czasu nie szczędzę :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Jaki rzut beretem, kobito :stupid: Idziemy z pół godzinki, oczywiście pieszo :p I do tego całą drogę trenujemy luźną smycz :grab:

Ale jakbyś szła szybko, to pewnie z 15 minut, nie? Śmignąć tylko kawałek przez Wawelską i już! :)

Posted

Behemot napisał(a):
Ale jakbyś szła szybko, to pewnie z 15 minut, nie? Śmignąć tylko kawałek przez Wawelską i już! :)

Nooo, może 20 minut :evil_lol: A ty z jakiej ulicy, że masz tak daleko?

Posted

Witajcie mmbajki Zagrajkowe:cool3::loveu::loveu::loveu:

Widzę, że maleństwo dorasta i ma sie dobrze co mnie ogromnie cieszy

AAAAAAAAA jakie zęby:evil_lol:

Pozdrawiamy

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nooo, może 20 minut :evil_lol: A ty z jakiej ulicy, że masz tak daleko?

Ja to, pani kochana, z Wyględowa. Koło Woronicza mieszkam, ale na drugim końcu,nie od Puławskiej. Najsampierw ;) muszę przejść wzdłuż torów kolejowych na tyłach Mariny do Żwirki i Wigury, potem przez park zołnierzy radzieckich i znowu kawałek Żwirki.