Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='bea100']No nie mozna Was zostawić nawet na trochę samych, bo od razu świntuszycie:evil_lol:

Ja nie świntuszę, ja tylko brudna chodzę :obrazic: Tak jak i Ida :evil_lol:

[quote name='bea100']Mmbbaj, czy mi się wydaje, czy Zagraj jest wzrostem równy z Irgą? Cieszę się, że na fotkach zobaczyłam Dumkę:loveu:

A skąd! Zagraj jest niższy od Irgi :p A Dumeczka jest po prostu wzruszająca :loveu::loveu::loveu:

I też mam nadzieję, że wreszcie będziesz miała ten net na stałe bo nam ciebie tu brakowało :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
o rany :crazyeye: ależ Zagrajek już wielki chłop :crazyeye: :crazyeye: :loveu:
rośnie jak na drożdzach :evil_lol:

Na czym rośnie?! Bo niedosłyszę! Głośniej proszę! :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale fajnie lula!!!:loveu:
Cieszę się, że zobaczyłam zdjęcia DUMKI z Gończaków (wiem, że była bardzo chora, czy już lepiej???)
A co ten urwis niesie w pysku???

P.S.
Powinniście uczcić 700 stronę - przynajmniej w ustawieniach domyślnych dla forum.

Posted

[quote name='mmbbaj']...

...
Dobre :evil_lol: Powinno nosić tytuł ,,zasłużony odpoczynek" :lol: , czy to po tym bieganiu z psiakami Hani tak padł był?
Witajcie z rana, byłam zdumiona, że od rana mam net :diabloti: bo jakoś odwykłam:evil_lol:
No to- stawiam :kaffee_2: zaczynamy nowy tydzień :eviltong:

Posted

[quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale bowski widok ....

Gosiu piję kawę ....jednak zaryzykuję ...piwo o tej porze odpada bo do pracy jeszcze idę;)

Posted

[quote name='bea100']Dobre :evil_lol: Powinno nosić tytuł ,,zasłużony odpoczynek" :lol: , czy to po tym bieganiu z psiakami Hani tak padł był?
Witajcie z rana, byłam zdumiona, że od rana mam net :diabloti: bo jakoś odwykłam:evil_lol:
No to- stawiam :kaffee_2: zaczynamy nowy tydzień :eviltong:
OK, przyjmuję zaproszenie, choć ten ranek jest dla mnie przedłużeniem dnia wczorajszego, jeszcze się nie położyłam, kawa dobrze mi zrobi

Posted

[quote name='samograj']Ale fajnie lula!!!:loveu:
Cieszę się, że zobaczyłam zdjęcia DUMKI z Gończaków (wiem, że była bardzo chora, czy już lepiej???)

Odrobinę, ale ciągle jest słabiutka

A co ten urwis niesie w pysku???

To jedna z zabawek Irgi.

Posted

[quote name='Vectra']o rany :crazyeye: ależ Zagrajek już wielki chłop :crazyeye: :crazyeye: :loveu:
rośnie jak na drożdzach :evil_lol:

A te drożdże to mu już zaczynają nosem wychodzić bo nochalek też mu urósł :evil_lol:

[quote name='Żaneta']padł ze zmęczenia:-o,ciekawe czy się podniesie:razz:

Podniósł się ;)

[quote name='Alicjarydzewska']

Gosiu piję kawę ....jednak zaryzykuję ...piwo o tej porze odpada bo do pracy jeszcze idę;)

Ale w razie co pamiętaj, że najlepsze na klawiaturkę piwo z sokiem :evil_lol:

[quote name='samograj'] ten ranek jest dla mnie przedłużeniem dnia wczorajszego, jeszcze się nie położyłam, kawa dobrze mi zrobi

Właśnie widziałam, że pisałaś tu po 2 w nocy :crazyeye:

Posted

[quote name='leemonca']Zagraj rzeczywiście bardzo urósł, ja tu do was często zaglądam, ale tak po cichutku tylko oglądam zdjęcia

A czemu po cichutku? :lol: Bardzo się cieszę, że tu zaglądasz :multi: Co do Zagraja... ja już sama nie wiem czy on dużo urósł czy nie :evil_lol: Dla mnie jest ciągle maluszkiem :loveu:

[quote name='Teklunia']u Hani? a Kontre pogłaskalas ode mnie? ;)

Pogłaskałam, pogłaskałam i nie tylko Kontrę, ale i Gochę :eviltong: I żebyś wiedziała, że o tobie w tym czasie myślałam :lol:

A ja z Zagrajkiem wybraliśmy się dziś na Pola Mokotowskie gdzie umówiliśmy się z Idą i Charlie :multi: Psy były przeszczęśliwe i szalały na całego, a pogoda piękna, wiosna! :lol: Niestety ja nie brałam aparatu, a Ida zrobiła chyba ze trzy fotki i aparat zdechł :evil_lol: Zagrajek do domu wracał na luźniutkiej smyczce, najadł się, napił, padł i śpi kompletnie zmordowany :lol:

Posted

Jaka róznica wieku jest między Charlie a Zagrajem?
Bo wzrostowo daje im jakies kilka tygodni, ale zachowaniowo tyle samo :evil_lol:

Cześć Rodzino Zagrajowa :loveu:

Posted

Z szacunków wynika, że są mniej więcej w tym samym wieku i to się sprawdza bo nijak nie mogą się zdecydować "kto tu rządzi":evil_lol: :evil_lol:

Witam właściciela mojego najulubieńszego pana doga:lol: (mój kolejny doziek będzie w podobnych barwach:loveu: )

Posted

idabo napisał(a):
Z szacunków wynika, że są mniej więcej w tym samym wieku i to się sprawdza bo nijak nie mogą się zdecydować "kto tu rządzi":evil_lol: :evil_lol:

Życze im powodzeni w decyzji "kto tu rządzi" :evil_lol:

idabo napisał(a):
Witam właściciela mojego najulubieńszego pana doga:lol: (mój kolejny doziek będzie w podobnych barwach:loveu: )

Ojej Dziękujem yza tak miłe słowa :oops: :multi:
(bardzo dobra decyzja płaszczyki sa cudowne:loveu: )
Musimy się wkońcu na jakiś spacerek umówić :))

Posted

[quote name='jo-jo']Jaka róznica wieku jest między Charlie a Zagrajem?
Bo wzrostowo daje im jakies kilka tygodni, ale zachowaniowo tyle samo :evil_lol:

A co ty jojku, Zagraja wzrostowo do doga porównujesz? :evil_lol:

[quote name='jo-jo'] Cześć Rodzino Zagrajowa :loveu:

Cześć jojeczku :loveu:

[quote name='Behemot']idabo, zmniejsz zdjęcia, pliz, bo strona się masakrycznie rozjechała.

:crazyeye: Aleś ty czujna Behemotku :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
A co ty jojku, Zagraja wzrostowo do doga porównujesz? :evil_lol:

Gdybym nie wiedziała w jakim tempie dogi potrafią rosnąc to chyba tak :evil_lol:
Poprostu jakoś tak nasunęło mi sie to pytanie :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

:crazyeye: Aleś ty czujna Behemotku :evil_lol:

No ba! :cool3: Okażę swe wielkie miłosierdzie i temi białemi ręcami zaraz zmniejszę te fotki :p