samograj Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Poczytałam i stwierdzam, że prasa kłamie jak z nut - nic się kupy nie trzyma (to a propos owczarka polskiego:crazyeye: ) To teraz mamy prze***ne.:mad: :mad: OGAR MORDERCA- w dodatku posługujący sie dwururką !!!! Qrcze, teraz nikt nie będzie chciał kupic ogara (a moja ŻMIŁKA po kryciu!!!) CZY ZAGRAJ SIĘ NIE UDŁAWI???? BO JAK NA TO PATRZĘ, TO MNIE CIARKI PRZECHODZĄ: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 mmbbaj napisał(a): Nie pytaj jak wyglądaliśmy oboje wracając:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak z ciekawości: jak wyglądaliście oboje wracając? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mmbbaj napisał(a):Myślisz, że potem już był grzeczny? :roll: Przespał się godzinkę i nakręcony był do nocy :evil_lol: Skąd ja to znam? :roll: :evil_lol: mmbbaj napisał(a):ale w ramach spaceru byliśmy w przychodni, zaopatrzyć się w Advantix. Kleszcze chyba robią pobudkę na takie ciepło :cool3: No żesz cholerka, już te dziady się pobudziły? :mad: Latoś właściwie nie było zimy, z jesieni od razu przeszliśmy do wiosny... :roll: No tak, sezon kleszczowy można oficjalnie uznać za rozpoczęty :cool1: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 dogaja napisał(a):Jestem od wczoraj wieczór, ale uaktywnię się dopiero za jakiś czas. Dzięki za pamięć. :lol::lol::lol: O, Alienie, żyjesz! :multi: It's alive! :multi: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='samograj'] CZY ZAGRAJ SIĘ NIE UDŁAWI???? BO JAK NA TO PATRZĘ, TO MNIE CIARKI PRZECHODZĄ: Nie udławi się, spoko! Zagraj to specjalista ;) [quote name='Behemot']A tak z ciekawości: jak wyglądaliście oboje wracając? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz, muszę powiedzieć, że jednak ja wyglądałam gorzej od Zagraja :evil_lol: Ubłocone buty, kurtka, bo przecież nie obyło się bez radosnych skoków na pańcię ;) Jakoś ubłocony pies budzi większe zrozumienie w oczach przechodniów, nie wiem dlaczego..:cool1: Ogólnie ujmując wuglądaliśmy jak "nurki" :evil_lol: [quote name='Behemot']No żesz cholerka, już te dziady się pobudziły? :mad: Latoś właściwie nie było zimy, z jesieni od razu przeszliśmy do wiosny... :roll: No tak, sezon kleszczowy można oficjalnie uznać za rozpoczęty :cool1: Nooo, może ja przedwcześnie, ale wolę na zimne dmuchać :cool3: A dziś też byliśmy na Polach :multi: Błota mniej i Zagrajek polatał, tylko pieska żadnego do zabawy nie było. Zagraj był przeszczęśliwy bo biegać uwielbia :lol: A potem i tak pojechaliśmy do Bei więc pobawił się z Monieczką, tylko ulewa nas wygoniła! Jutro jedziemy do Hani więc Zagrajek będzie szalał z Irgą, a uwielbiał się z nią bawić w czasie kiedy mieszkał u Hani :lol: Mam tylko nadzieję, że nie będzie lało :mad: Quote
idabo Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 mmbbaj napisał(a):Ogólnie ujmując wuglądaliśmy jak "nurki" :evil_lol: A masz coś przeciwko nurkom??:diabloti: mmbbaj napisał(a):A dziś też byliśmy na Polach :multi: Błota mniej i Zagrajek polatał, tylko pieska żadnego do zabawy nie było. Zagraj był przeszczęśliwy bo biegać uwielbia :lol: To następnym razem daj znać, jak będę miała wolne to się zjawię z Charlie:p Quote
mmbbaj Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 idabo napisał(a):A masz coś przeciwko nurkom??:diabloti: :evil_lol: uderz w stół ;) Ja mówię o takich "nurkach kanałowych"..., "misiach"... nooo... ciulach takich :eviltong: idabo napisał(a): To następnym razem daj znać, jak będę miała wolne to się zjawię z Charlie:p Oj no jasne! :multi: Nie wiedziałam, że jesteś dziś w domku, a poza tym poszliśmy tak spontanicznie :lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='mmbbaj'] Ja mówię o takich "nurkach kanałowych"..., "misiach"... nooo... ciulach takich :eviltong: Uuuuu, a Ty wiesz, co to po ślasku znaczy "ciul"? :cool3: Może lepiej, żebyś nie wiedziała, bo...... ciul to..... ordynarne określenie męskiego narządu płciowego. Tak więc wychodzi na to, Małgosiu, że wyglądaliście oboje jak dwa (przepraszam za łacinę) ch.....je :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Behemot napisał(a):Uuuuu, a Ty wiesz, co to po ślasku znaczy "ciul"? :cool3: Może lepiej, żebyś nie wiedziała, bo...... ciul to..... ordynarne określenie męskiego narządu płciowego. Tak więc wychodzi na to, Małgosiu, że wyglądaliście oboje jak dwa (przepraszam za łacinę) ch.....je :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahaha :evil_lol: :evil_lol: i kawa wylądowała na klawiaturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Behemot napisał(a):Uuuuu, a Ty wiesz, co to po ślasku znaczy "ciul"? :cool3: Może lepiej, żebyś nie wiedziała, bo...... ciul to..... ordynarne określenie męskiego narządu płciowego. Tak więc wychodzi na to, Małgosiu, że wyglądaliście oboje jak dwa (przepraszam za łacinę) ch.....je :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko dodaj jeszcze, że brudne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 mmbbaj napisał(a):Tylko dodaj jeszcze, że brudne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie tylko brudne, ale i śmierdzące :evil_lol: Jakoś tak nam się dość frywolnie zrobiło :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Behemot']Uuuuu, a Ty wiesz, co to po ślasku znaczy "ciul"? :cool3: Może lepiej, żebyś nie wiedziała, bo...... ciul to..... ordynarne określenie męskiego narządu płciowego. Tak więc wychodzi na to, Małgosiu, że wyglądaliście oboje jak dwa (przepraszam za łacinę) ch.....je :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']buhahahaha :evil_lol: :evil_lol: i kawa wylądowała na klawiaturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja już rezygnuje z picia kawy przy kompie [quote name='mmbbaj']Tylko dodaj jeszcze, że brudne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę ...przyznała sie bez bicia [quote name='Behemot']Nie tylko brudne, ale i śmierdzące :evil_lol: Jakoś tak nam się dość frywolnie zrobiło :evil_lol:;)i to bardzo frywolnie Witajcie kochani ....dobrze że pomomo chmur na niebie mamy jeszcze dobre humorki;) Quote
idabo Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A ja już wiem jak Wyglądała Gosia z Zagrajem po spacerku na polach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak siedem nieszczęść:diabloti: :multi: Dziś tam pojechałam i...całe szczęście, że wracalam autkiem - to mi pozwoliło uniknąć dziwnych spojrzeń przechodniów...:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Behemot napisał(a):Uuuuu, a Ty wiesz, co to po ślasku znaczy "ciul"? :cool3: Może lepiej, żebyś nie wiedziała, bo...... ciul to..... ordynarne określenie męskiego narządu płciowego. Tak więc wychodzi na to, Małgosiu, że wyglądaliście oboje jak dwa (przepraszam za łacinę) ch.....je :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O matko Behemot :roflt: :roflt: :roflt: Oplulam kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Gosiu :) Czy Ty w czasie ostatnich 3 tygodni, jak mnie nie było, nie zmieniłaś psa na jakiegoś dwa razy większego ?:crazyeye:!? Quote
mmbbaj Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 A my wczoraj byliśmy u Hani :multi: Na samym początku wizyty Irga chciała spuścić Zagrajowi bęcki i go zjeść :evil_lol: Teraz się śmieję, ale wiecie jaka ze mnie panikara :oops: Szybko jednak doszli do porozumienia ;) Quote
aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='"mmbbaj"'] Uczucie sie rodzi:multi: :multi: :multi: Witajcie Mmbajki:multi: Quote
Behemot Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Niuń-dominator! :diabloti: Dumna jestem z Ciebie, chłopie! :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 A później przyszła Arnika. Sunia była początkowo bardzo nieśmiała, ale jak widać na fotkach "doszła do siebie" i szalała z Zagrajem na całego :lol: Na koniec naszej wizyty wyszła do ogrodu Dumka :loveu:, ostatnio choruje i jest bardzo słaba.To wiekowa dama o pięknym spojrzeniu, pobielonym pysiu, taka delikatna..To babcia naszego Bajanka.. Bałam się żeby Zagraj nie skakał na nią i dlatego jest na smyczy Quote
mmbbaj Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol: ja już rezygnuje z picia kawy przy kompie Ja też, na rzecz piwa z sokiem :evil_lol: [quote name='idabo']A ja już wiem jak Wyglądała Gosia z Zagrajem po spacerku na polach:evil_lol: :evil_lol: jak siedem nieszczęść:diabloti: :multi: Dziś tam pojechałam i...całe szczęście, że wracalam autkiem - to mi pozwoliło uniknąć dziwnych spojrzeń przechodniów...:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Oj, no to następnym razem musimy razem tak wyglądać :evil_lol: A ja widziałam fotki waszego raju na ziemi i zazdraszczaaaaam :placz: [quote name='PIKA']O matko Behemot :roflt: :roflt: Behemot jest twoją matką??? :crazyeye: [quote name='LAZY']Cześć Zagrajki!!!! Cześć Idunie :lol: [quote name='Teklunia']Cześć Gosiu :) Czy Ty w czasie ostatnich 3 tygodni, jak mnie nie było, nie zmieniłaś psa na jakiegoś dwa razy większego ?:crazyeye:!? Kasiu, to ciebie 3 tygodnie nie było? Nie 3 lata??? Cieszę się, że jesteś :multi: A psa oczywiście zamieniliśmy :eviltong: [quote name='aga1215']Uczucie sie rodzi:multi: :multi: :multi: Witajcie Mmbajki:multi: Jakie uczucie? :mad: Dziecko się bawi :loveu: Witaj Aguś ! [quote name='Behemot'] Niuń-dominator! :diabloti: Dumna jestem z Ciebie, chłopie! :loveu: Jak to cioteczka :loveu: Quote
aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='mmbbaj']Ja też, na rzecz piwa z sokiem :evil_lol: Oj, no to następnym razem musimy razem tak wyglądać :evil_lol: A ja widziałam fotki waszego raju na ziemi i zazdraszczaaaaam :placz: Behemot jest twoją matką??? :crazyeye: Cześć Idunie :lol: Kasiu, to ciebie 3 tygodnie nie było? Nie 3 lata??? Cieszę się, że jesteś :multi: A psa oczywiście zamieniliśmy :eviltong: Jakie uczucie? :mad: Dziecko się bawi :loveu: Witaj Aguś ! Siostrzane, Gosiu, siostrzane to uczucie:multi: a o czym Ty myślałaś? ;) :evil_lol: Quote
Hania Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale super fotki wyszły :loveu: . Moja Mama byłą zachwycona tym jak Zagraj wyrósł i jaki jest wesoły :p Ale Dumeczka Małgosiu jest prababcią Bajanka. Babcia Śpiewka jest razem z nim za TM. Quote
bea100 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witajcie, juz mi cholibka (chyba) włączyli net, mam nadzieję, że mnie zaraz (znowu) nie odłaczą:mad: Poczytałam, nadrobiłam. No nie mozna Was zostawić nawet na trochę samych, bo od razu świntuszycie:evil_lol: Mmbbaj, czy mi się wydaje, czy Zagraj jest wzrostem równy z Irgą? Cieszę się, że na fotkach zobaczyłam Dumkę:loveu: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Hania napisał(a):Ale super fotki wyszły :loveu: . Moja Mama byłą zachwycona tym jak Zagraj wyrósł i jaki jest wesoły :p Cieszę się bardzo :loveu: Szkoda, że nie wzięłaś go na chwilę żeby się z mamą przywitał, z pewnością Ją pamięta :lol: Hania napisał(a): Ale Dumeczka Małgosiu jest prababcią Bajanka. Babcia Śpiewka jest razem z nim za TM. Tak, myślałam prababcia, a napisałam babcia.. Wiele razy myślałam o tym, że Bajanek ma Tam swoją babcię Śpiewkę :loveu: Quote
Recommended Posts