Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Napisał mmbbaj Jak widzisz nasze ciuchy też w niebezpieczeństwie :evil_lol: od razu mi raźniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
idabo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zagrajkowie i reszta ogaro-posiadaczy BARDZO się o was martwię od wczoraj:cool1: kiedy to przeczytałam w super expresie o ogarze polskim, który postrzelił swojego pana:razz: :diabloti: . Jedynie ukojenie znajduję w myśli, iż nie polujecie, a zatem nie macie strzelb w domkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rekma Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='idabo']Zagrajkowie i reszta ogaro-posiadaczy BARDZO się o was martwię od wczoraj:cool1: kiedy to przeczytałam w super expresie o ogarze polskim, który postrzelił swojego pana:razz: :diabloti: . Jedynie ukojenie znajduję w myśli, iż nie polujecie, a zatem nie macie strzelb w domkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To nie banialuki, to fakt, który wydarzył sie pewnemu Bośniakowi z miejscowości Banja Luki. Suka Gara, właściciel Milivoj Radoja. Czy ktoś zna tę linię ogarków??? Quote
Nugatowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja bym zatytułowała "szewc dratewka" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='idabo']Zagrajkowie i reszta ogaro-posiadaczy BARDZO się o was martwię od wczoraj:cool1: kiedy to przeczytałam w super expresie o ogarze polskim, który postrzelił swojego pana:razz: :diabloti: . Jedynie ukojenie znajduję w myśli, iż nie polujecie, a zatem nie macie strzelb w domkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ogary Polskie na listę ras niebezpiecznych :zly7:.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też kupiłam, wyjątkowo, ten super expres jak zobaczyłam na pierwszej stronie zdjęcie ogarka! Nie martw się Ida, broń pochowaliśmy, nawet noże kuchenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Nugatowa'] Ja bym zatytułowała "szewc dratewka" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: no proszę, Nugatowa nas odwiedziła :razz: Quote
samograj Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O MATEŃKO KOCHANA!!!!!! Muszę zacząć chodzić jak w zegarku, a nóż widelec, podpadnę mojej ŻMIŁECZCE i...... dwururka wystrzeli:2gunfire: :snipersm: Zabawy psów z bronią są bardzo niebezpieczne!!! Quote
aga1215 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='rekma'] W y k a d r o w a n e coraz częściej mam wrażenie, że Zagrajek pozuje do zdjęć:loveu: Witajcie Mmbbajki :multi: Quote
Żaneta Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='samograj'] O MATEŃKO KOCHANA!!!!!! Muszę zacząć chodzić jak w zegarku, a nóż widelec, podpadnę mojej ŻMIŁECZCE i...... dwururka wystrzeli:2gunfire: :snipersm: Zabawy psów z bronią są bardzo niebezpieczne!!! no to ja mam duży problem:razz: ,musze powiedzieć tacie żeby pochował broń:eek2: , i poważnie się zastanowić nad sobą,rzadko bywam w domu ale teraz jestem i miałam zdawać egzamin myśliwski w tym roku:diabloti: Witajcie Zagrajkowie:lol: p.s. ja miałam takie kapcie jak Zagrajek gryzie na zdjęciu(gdzieś zagineły):mad: Quote
Ania W Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wpadłam , żeby was uspokoić! To skopiowałam ze strony głównej dogomanii Myśliwy z Bośni o mało nie stracił nogi, postrzelony ze strzelby przez własnego psa, owczarka polskiego - napisał dziennik "Nezavisne Novine". 48-letni Milivoje Radoja został raniony na własnym podwórku we wsi Miloszevci w serbskiej części Bośni. Po polowaniu na lisy powiesił strzelbę na przyczepie od traktora. W pobliżu bawiła się pięciomiesięczna suka Gara. - Gara zainteresowała się, jak się kołysze strzelba, naskoczyła na nią, i Bóg jeden wie, w jaki sposób postrzeliła mnie w lewą nogę - opowiadał Radoja. W łydce myśliwego utknęły dwa pociski. Mężczyzna dopiero po godzinie leżenia bez przytomności we krwi zdołał zadzwonić po pomoc z telefonu komórkowego. Obecnie oczekuje na drugą operację w szpitalu w Banja Luce. JAk widać możemy spac spokojnie! My mamy w domu ogary polskie ( ja mam na to papier ;)) Pewnie palce w tym maczała Dogaja, która już kiedyś probowałą droga mutacji genetycznej stworzyć nową, polską rasę, żebyśmy mieli coś jeszcze do zarejestrowania:cool3: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Żaneta napisał(a): Witajcie Zagrajkowie:lol: p.s. ja miałam takie kapcie jak Zagrajek gryzie na zdjęciu(gdzieś zagineły):mad: Witaj Żanetko :lol: Skoro byłaś taka przywiązana do tych kapci to oddam ci swoje, ale one teraz mają już wiele "zanków szczególnych" :evil_lol: Ania W napisał(a): JAk widać możemy spac spokojnie! My mamy w domu ogary polskie ( ja mam na to papier ;)) No to my nadal nie możemy spać spokojnie, my papierów nie mamy ;) Ania W napisał(a): Pewnie palce w tym maczała Dogaja, która już kiedyś probowałą droga mutacji genetycznej stworzyć nową, polską rasę, żebyśmy mieli coś jeszcze do zarejestrowania:cool3: A właśnie... gdzie jest Dogaja? :hmmmm: Witam was w ten paskudny, ponury, deszczowy dzień :p Quote
Ania W Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 mmbbaj napisał(a): No to my nadal nie możemy spać spokojnie, my papierów nie mamy ;) No dobra, JESZCZE nie macie , ale skoro Zagraj był u Hani, to pewnie wie jak się z bronią (przynajmniej myśliwską ) bezpiecznie obchodzić :razz: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Ania W napisał(a):No dobra, JESZCZE nie macie , ale skoro Zagraj był u Hani, to pewnie wie jak się z bronią (przynajmniej myśliwską ) bezpiecznie obchodzić :razz: Zagraj posługuje się głównie nunczaku ( nie wiem jak się to pisze) i ma to opanowane do perfekcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do papierów to bardzo je lubi, wczoraj u weta zasłał strzępkami mądrych ulotek, pół przychodni :evil_lol: Quote
dogaja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 mmbbaj napisał(a): A właśnie... gdzie jest Dogaja? :hmmmm: Jestem od wczoraj wieczór, ale uaktywnię się dopiero za jakiś czas. Dzięki za pamięć. :lol::lol::lol: Quote
Hania Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ania W napisał(a):Myśliwy z Bośni o mało nie stracił nogi, postrzelony ze strzelby przez własnego psa, owczarka polskiego - napisał dziennik "Nezavisne Novine". 48-letni Milivoje Radoja został raniony na własnym podwórku we wsi Miloszevci w serbskiej części Bośni. Po polowaniu na lisy powiesił strzelbę na przyczepie od traktora. W pobliżu bawiła się pięciomiesięczna suka Gara. - Gara zainteresowała się, jak się kołysze strzelba, naskoczyła na nią, i Bóg jeden wie, w jaki sposób postrzeliła mnie w lewą nogę - opowiadał Radoja. W łydce myśliwego utknęły dwa pociski. Mężczyzna dopiero po godzinie leżenia bez przytomności we krwi zdołał zadzwonić po pomoc z telefonu komórkowego. Obecnie oczekuje na drugą operację w szpitalu w Banja Luce. Twardy facet. Po godzinie wykrwawiania się jeszcze był w stanie zadzwonić. I to jeszcze będąc nieprzytomny :evil_lol: . Ciekawe co to za ogar na fotce. Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ;)no pańcia chyba krzyczeć nie będziesz ...ja tylko dociskam podeszwę:p Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 mmbbaj napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mmbbaj napisał(a): Ale super! Ty to masz pomysły! :thumbs: Ja bym się w taką pogodę nie odważyła iść na Pola Mokotowskie :shake: Błocko takie, aż buty w nim zostają :razz: Ciekawam, jak doczyściłaś Niunisia :cool3: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ania W napisał(a): Myśliwy z Bośni o mało nie stracił nogi, postrzelony ze strzelby przez własnego psa, owczarka polskiego - a dlaczego na fotce jest OGAR ?? :evil_lol: :evil_lol: to tak jak pies kogoś pogryzie to zawsze dają bullowatego lub rottka :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 dogaja napisał(a):Jestem od wczoraj wieczór, ale uaktywnię się dopiero za jakiś czas.Dogaja to brzmi baaaardzo tajemniczo... :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) Behemot napisał(a): Ja bym się w taką pogodę nie odważyła iść na Pola Mokotowskie :shake: Błocko takie, aż buty w nim zostają :razz: Ciekawam, jak doczyściłaś Niunisia :cool3: Odważyłam się bo tylko tam mogłam go puścić żeby polatał, a i tak zrobiłam to z duszą na ramieniu ;) Na boisku błoto tragiczne, a do tego mnóstwo odpadków, które są PYSZNE :diabloti: A Niuniusia roznosi energia! W ogrodzie u Bei odpada też bo by się utaplały na amen :shake: Na Polach trochę błota, a trochę rozmarzającego lodu, śniegu i wody. Zagraj polatał z suczką setera irlandzkiego, najpierw się trochę bał, ale krótko :lol: Był zachwycony! Nie pytaj jak wyglądaliśmy oboje wracając:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślisz, że potem już był grzeczny? :roll: Przespał się godzinkę i nakręcony był do nocy :evil_lol: Dziś nie poszliśmy bo jednak błoto coraz większe, ale w ramach spaceru byliśmy w przychodni, zaopatrzyć się w Advantix. Kleszcze chyba robią pobudkę na takie ciepło :cool3: Vectra napisał(a):a dlaczego na fotce jest OGAR ?? :evil_lol: :evil_lol: to tak jak pies kogoś pogryzie to zawsze dają bullowatego lub rottka :evil_lol: dlatego napisałam już wcześniej:... :turn-l: mmbbaj napisał(a):Ogary Polskie na listę ras niebezpiecznych :zly7:.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania W Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 na fotce pewnie jest ogar bo....owczarka polskiego nie ma, a ogar też na "o" ;-) To teraz będzie pewnie tak, że jak jakiś pies postrzeli człowieka to będa dawali zdjęcie ogara :-) Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ania W napisał(a):na fotce pewnie jest ogar bo....owczarka polskiego nie ma, a ogar też na "o" ;-) To teraz będzie pewnie tak, że jak jakiś pies postrzeli człowieka to będa dawali zdjęcie ogara :-) buhahahahah to teraz uważajcie właściciele ogarów na podejrzliwe spojrzenia przechodniów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ania W napisał(a):na fotce pewnie jest ogar bo....owczarka polskiego nie ma, jak nie ma jak jest :evil_lol: Polski Owczarek Nizinny (PON) :evil_lol: Quote
Recommended Posts