Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagrajkowie i reszta ogaro-posiadaczy BARDZO się o was martwię od wczoraj:cool1: kiedy to przeczytałam w super expresie o ogarze polskim, który postrzelił swojego pana:razz: :diabloti: . Jedynie ukojenie znajduję w myśli, iż nie polujecie, a zatem nie macie strzelb w domkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='idabo']Zagrajkowie i reszta ogaro-posiadaczy BARDZO się o was martwię od wczoraj:cool1: kiedy to przeczytałam w super expresie o ogarze polskim, który postrzelił swojego pana:razz: :diabloti: . Jedynie ukojenie znajduję w myśli, iż nie polujecie, a zatem nie macie strzelb w domkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To nie banialuki, to fakt, który wydarzył sie pewnemu Bośniakowi z miejscowości Banja Luki. Suka Gara, właściciel Milivoj Radoja. Czy ktoś zna tę linię ogarków???

Posted

[quote name='idabo']Zagrajkowie i reszta ogaro-posiadaczy BARDZO się o was martwię od wczoraj:cool1: kiedy to przeczytałam w super expresie o ogarze polskim, który postrzelił swojego pana:razz: :diabloti: . Jedynie ukojenie znajduję w myśli, iż nie polujecie, a zatem nie macie strzelb w domkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ogary Polskie na listę ras niebezpiecznych :zly7:.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też kupiłam, wyjątkowo, ten super expres jak zobaczyłam na pierwszej stronie zdjęcie ogarka! Nie martw się Ida, broń pochowaliśmy, nawet noże kuchenne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Nugatowa']

Ja bym zatytułowała

"szewc dratewka" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye: no proszę, Nugatowa nas odwiedziła :razz:

Posted

O MATEŃKO KOCHANA!!!!!!
Muszę zacząć chodzić jak w zegarku, a nóż widelec, podpadnę mojej ŻMIŁECZCE i...... dwururka wystrzeli:2gunfire: :snipersm:
Zabawy psów z bronią są bardzo niebezpieczne!!!

Posted

[quote name='samograj']

O MATEŃKO KOCHANA!!!!!!
Muszę zacząć chodzić jak w zegarku, a nóż widelec, podpadnę mojej ŻMIŁECZCE i...... dwururka wystrzeli:2gunfire: :snipersm:
Zabawy psów z bronią są bardzo niebezpieczne!!!

no to ja mam duży problem:razz: ,musze powiedzieć tacie żeby pochował broń:eek2: , i poważnie się zastanowić nad sobą,rzadko bywam w domu ale teraz jestem i miałam zdawać egzamin myśliwski w tym roku:diabloti:

Witajcie Zagrajkowie:lol:
p.s. ja miałam takie kapcie jak Zagrajek gryzie na zdjęciu(gdzieś zagineły):mad:

Posted

Wpadłam , żeby was uspokoić! To skopiowałam ze strony głównej dogomanii
Myśliwy z Bośni o mało nie stracił nogi, postrzelony ze strzelby przez własnego psa, owczarka polskiego - napisał dziennik "Nezavisne Novine".
48-letni Milivoje Radoja został raniony na własnym podwórku we wsi Miloszevci w serbskiej części Bośni. Po polowaniu na lisy powiesił strzelbę na przyczepie od traktora. W pobliżu bawiła się pięciomiesięczna suka Gara.
- Gara zainteresowała się, jak się kołysze strzelba, naskoczyła na nią, i Bóg jeden wie, w jaki sposób postrzeliła mnie w lewą nogę - opowiadał Radoja. W łydce myśliwego utknęły dwa pociski. Mężczyzna dopiero po godzinie leżenia bez przytomności we krwi zdołał zadzwonić po pomoc z telefonu komórkowego. Obecnie oczekuje na drugą operację w szpitalu w Banja Luce.

JAk widać możemy spac spokojnie! My mamy w domu ogary polskie ( ja mam na to papier ;)) Pewnie palce w tym maczała Dogaja, która już kiedyś probowałą droga mutacji genetycznej stworzyć nową, polską rasę, żebyśmy mieli coś jeszcze do zarejestrowania:cool3:

Posted

Żaneta napisał(a):

Witajcie Zagrajkowie:lol:
p.s. ja miałam takie kapcie jak Zagrajek gryzie na zdjęciu(gdzieś zagineły):mad:

Witaj Żanetko :lol: Skoro byłaś taka przywiązana do tych kapci to oddam ci swoje, ale one teraz mają już wiele "zanków szczególnych" :evil_lol:

Ania W napisał(a):

JAk widać możemy spac spokojnie! My mamy w domu ogary polskie ( ja mam na to papier ;))

No to my nadal nie możemy spać spokojnie, my papierów nie mamy ;)

Ania W napisał(a):
Pewnie palce w tym maczała Dogaja, która już kiedyś probowałą droga mutacji genetycznej stworzyć nową, polską rasę, żebyśmy mieli coś jeszcze do zarejestrowania:cool3:

A właśnie... gdzie jest Dogaja? :hmmmm:

Witam was w ten paskudny, ponury, deszczowy dzień :p

Posted

mmbbaj napisał(a):

No to my nadal nie możemy spać spokojnie, my papierów nie mamy ;)

No dobra, JESZCZE nie macie , ale skoro Zagraj był u Hani, to pewnie wie jak się z bronią (przynajmniej myśliwską ) bezpiecznie obchodzić :razz:

Posted

Ania W napisał(a):
No dobra, JESZCZE nie macie , ale skoro Zagraj był u Hani, to pewnie wie jak się z bronią (przynajmniej myśliwską ) bezpiecznie obchodzić :razz:

Zagraj posługuje się głównie nunczaku ( nie wiem jak się to pisze) i ma to opanowane do perfekcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do papierów to bardzo je lubi, wczoraj u weta zasłał strzępkami mądrych ulotek, pół przychodni :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A właśnie... gdzie jest Dogaja? :hmmmm:

Jestem od wczoraj wieczór, ale uaktywnię się dopiero za jakiś czas.
Dzięki za pamięć. :lol::lol::lol:

Posted

Ania W napisał(a):
Myśliwy z Bośni o mało nie stracił nogi, postrzelony ze strzelby przez własnego psa, owczarka polskiego - napisał dziennik "Nezavisne Novine".
48-letni Milivoje Radoja został raniony na własnym podwórku we wsi Miloszevci w serbskiej części Bośni. Po polowaniu na lisy powiesił strzelbę na przyczepie od traktora. W pobliżu bawiła się pięciomiesięczna suka Gara.
- Gara zainteresowała się, jak się kołysze strzelba, naskoczyła na nią, i Bóg jeden wie, w jaki sposób postrzeliła mnie w lewą nogę - opowiadał Radoja. W łydce myśliwego utknęły dwa pociski. Mężczyzna dopiero po godzinie leżenia bez przytomności we krwi zdołał zadzwonić po pomoc z telefonu komórkowego. Obecnie oczekuje na drugą operację w szpitalu w Banja Luce.

Twardy facet. Po godzinie wykrwawiania się jeszcze był w stanie zadzwonić. I to jeszcze będąc nieprzytomny :evil_lol: . Ciekawe co to za ogar na fotce.

Posted

mmbbaj napisał(a):

Ale super! Ty to masz pomysły! :thumbs:
Ja bym się w taką pogodę nie odważyła iść na Pola Mokotowskie :shake: Błocko takie, aż buty w nim zostają :razz: Ciekawam, jak doczyściłaś Niunisia :cool3:

Posted

Ania W napisał(a):

Myśliwy z Bośni o mało nie stracił nogi, postrzelony ze strzelby przez własnego psa, owczarka polskiego -

a dlaczego na fotce jest OGAR ?? :evil_lol: :evil_lol:
to tak jak pies kogoś pogryzie to zawsze dają bullowatego lub rottka :evil_lol:

Posted

dogaja napisał(a):
Jestem od wczoraj wieczór, ale uaktywnię się dopiero za jakiś czas.
Dogaja to brzmi baaaardzo tajemniczo... :cool3:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;););)

Behemot napisał(a):

Ja bym się w taką pogodę nie odważyła iść na Pola Mokotowskie :shake: Błocko takie, aż buty w nim zostają :razz: Ciekawam, jak doczyściłaś Niunisia :cool3:

Odważyłam się bo tylko tam mogłam go puścić żeby polatał, a i tak zrobiłam to z duszą na ramieniu ;) Na boisku błoto tragiczne, a do tego mnóstwo odpadków, które są PYSZNE :diabloti: A Niuniusia roznosi energia! W ogrodzie u Bei odpada też bo by się utaplały na amen :shake: Na Polach trochę błota, a trochę rozmarzającego lodu, śniegu i wody. Zagraj polatał z suczką setera irlandzkiego, najpierw się trochę bał, ale krótko :lol: Był zachwycony! Nie pytaj jak wyglądaliśmy oboje wracając:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Myślisz, że potem już był grzeczny? :roll: Przespał się godzinkę i nakręcony był do nocy :evil_lol: Dziś nie poszliśmy bo jednak błoto coraz większe, ale w ramach spaceru byliśmy w przychodni, zaopatrzyć się w Advantix. Kleszcze chyba robią pobudkę na takie ciepło :cool3:

Vectra napisał(a):
a dlaczego na fotce jest OGAR ?? :evil_lol: :evil_lol:
to tak jak pies kogoś pogryzie to zawsze dają bullowatego lub rottka :evil_lol:

dlatego napisałam już wcześniej:... :turn-l:
mmbbaj napisał(a):
Ogary Polskie na listę ras niebezpiecznych :zly7:.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

na fotce pewnie jest ogar bo....owczarka polskiego nie ma, a ogar też na "o" ;-)
To teraz będzie pewnie tak, że jak jakiś pies postrzeli człowieka to będa dawali zdjęcie ogara :-)

Posted

Ania W napisał(a):
na fotce pewnie jest ogar bo....owczarka polskiego nie ma, a ogar też na "o" ;-)
To teraz będzie pewnie tak, że jak jakiś pies postrzeli człowieka to będa dawali zdjęcie ogara :-)

buhahahahah to teraz uważajcie właściciele ogarów na podejrzliwe spojrzenia przechodniów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ania W napisał(a):
na fotce pewnie jest ogar bo....owczarka polskiego nie ma,

jak nie ma jak jest :evil_lol: Polski Owczarek Nizinny (PON) :evil_lol: