Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas']
Najważniejsze, że Zagrajkowi nic nie jest.
Wycałuj go od nas :loveu:

No najważniesze, ale strachu się najadłam strasznie :shake: Ale dziś się chyba wyjaśniło... Zagrajek na tym śniegu podnosił dziś łapki do góry, zwłaszcza tylnie, muszą mu bardzo marznąć! Ja nawet pomyślałam czy przy takim mrozie ten śnieg go w łapki nie parzy :roll: Nie brałam dziś smyczy tylko długą linkę, żeby nie musiał iść, a mógł sobie w swoim tempie skakać i podbiegać, ale jak to pies musi się zatrzymywać bo zawsze jest coś ciekawego ;) I właśnie w takich momentach podnosi te nóżki. Wygląda to dość dziwacznie bo podnosi je wysoko, jakby chciał je za ucho założyć :evil_lol: Myślę, że wczoraj to było coś takiego, ale ja zaskoczona przestraszyłam się i wpadłam w panikę. No i wczoraj był na spacerze dość długo więc bardziej zmarzł, dziś jak tylko to zobaczyłam to wróciliśmy do domu, on ma jeszcze takie delikatne poduszeczki.. Na szczęście od jutra ma być cieplej :cool3:

[quote name='Katerinas'] Zdecydowanie lepiej mu w białym ;)

Ja też tak uważam ;) Dlatego przysposobiłam mu biały sweterek, ale i tak nie docenił moich wysiłków :evil_lol: Jednak wyszedł w sweterku i na dworze nie zwracał już na niego uwagi, tylko... nam nie sweterek, a buty potrzebne :evil_lol:

[quote name='Sabina1'] Najwspanialsza jest ta jeo mina zdobywcy serc :lol:

No popatrz jak mi dziecko dorośleje, niedługo za pannami będzie latał :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:oj świetne to jest

To dzieło Marka :lol:

[quote name='Vogue']Zagrajku!! Niunku!!!Pieknoto!!!:loveu:
Nie DENERWUJ swojej Panci!!!

Vogue, ja mu to przeczytam, może zadziała :lol:

[quote name='bea100']Witajcie z ranka, słoneczko+mróz dzisiaj, ciekawa jestem w którym sweterku wystąpi Zagrajek? W czerwonym?

Nie, w białym :lol: Głównie jednak dlatego, że cieplejszy i łatwiej go było przysposobić !

[quote name='bea100']Mmbbaj zakładaj sweterek tuż przed wyjściem, aby Zagraj sobie skojarzył go ze spacerem (już tu ktos o tym pisał), możesz zacząć od dzisiaj...:p

Tak zrobiłam, w przeciwnym razie nie miałby już w czym wychodzić :evil_lol: Zrobiłam zdjęcie to potem wstawię :cool3:

[quote name='bea100']Dunia rano zaczęła mi kuleć na ogrodzie na tylną łapę.

No to na pewno ten mrożony śnieg, tak samo jak u Zagrajka :cool1:

[quote name='bea100']Apel babci: Miastowi- nacierajcie psom poduszki (tak profilaktycznie ;) )

Jesssssu, niech się ta zima już skończy! Zagraj bez smarowania ustać spokojnie nie potrafi, a po wysmarowaniu to łapy pogubi, zanim z domu wyjdzie :evil_lol:

[quote name='Gosiek']cześć Gosiu
oj zimnica dzis okrutna.... koniecznie wysmaruj Zagrajkowi podusie.

taaak mmhhhhmmmm...:razz:

[quote name='Gosiek'] Ja zawsze używałam linomagu ale w tym roku jakoś nie kupiłam i wysmarowałam Axlowi łapki kremem zimowym dla narciarzy :lol: sprawdził się :multi:

A wcześniej dajesz mu "głupiego Jasia" czy stosujesz znieczulenie ogólne? :evil_lol:..;)

[quote name='Gosiek'] ps - przerobeczki super :thumbs:

Dzięki Gosiu :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye:a wiecie że ja dziś znalazlam w poście w galerii Marty Chmielewskiej który pisałam 5 kwietnia 2006 roku ......że u nas nadal prawdziwa zima ze śniegiem:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a wiecie że ja dziś znalazlam w poście w galerii Marty Chmielewskiej który pisałam 5 kwietnia 2006 roku ......że u nas nadal prawdziwa zima ze śniegiem:cool1:

Czy sugerujesz Alu, że jeszcze długa zima przed nami? :placz: I co ty u Marty Chmielewskiej archiwizację robisz? :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Czy sugerujesz Alu, że jeszcze długa zima przed nami? :placz: I co ty u Marty Chmielewskiej archiwizację robisz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szukalam pewnej fotki;)

Posted

[quote name='nathaniel']Czeeeść.
A gdzie zdjatka mojego ulubieńca?

:bigok:

Sweter założyła, a o butach zapomniała :cool1:

nigdzie nie idę :placz:

no jak ja wyglądam... :p

po spacerze..................

zdejmij mi to szybko!!!!! :diabloti:

no wreszcie mogę odpocząć :razz:

Posted

To skupienie w jego oczach jest po prostu genialne :lol:
No, w końcu takie gryzienie kapcia to bardzo odpowiedzialne zajęcie!

BTW: czy jemu kichawa zrobiła się bardziej czarna, czy mi się wydaje? :lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']ale to jest rozkoszny rozbójnik:loveu: :loveu:

To jest 40 rozbójników :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Behemot']

To skupienie w jego oczach jest po prostu genialne :lol:
No, w końcu takie gryzienie kapcia to bardzo odpowiedzialne zajęcie!

Noooo! :evil_lol: Tak myślę, czy nie zgłosić tego zdjęcia na konkurs :cool3::cool3::cool3:

[quote name='Behemot'] BTW: czy jemu kichawa zrobiła się bardziej czarna, czy mi się wydaje? :lol:

Trochę mu ściemniała, ale do czerni to daleko ;)

Posted

Behemot napisał(a):
Myśl, Małgosiu, myyyyyyyśl! :cool3:
:lol: tylko tytuł odpowiedni daj... coś w stylu: "mogę uszczknąć choć skraweczek?"
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: tylko tytuł odpowiedni daj... coś w stylu: "mogę uszczknąć choć skraweczek?"

A ja bym dała "Kapciuszek" albo jakoś tak :lol: (wiecie, że niby Kopciuszek :lol: Yyy... ale czy ktoś by załapał tę grę słów? :evil_lol:)

Posted

Behemot napisał(a):
Myśl, Małgosiu, myyyyyyyśl! :cool3:

Gosiek napisał(a):

Behemot napisał(a):
A ja bym dała "Kapciuszek" albo jakoś tak :lol: (wiecie, że niby Kopciuszek :lol: Yyy... ale czy ktoś by załapał tę grę słów? :evil_lol:)

Yyyyyyyyyyyyyyyyy... nabijacie się ze mnie :evil_lol:, nie zgłaszam :eviltong:

Vectra napisał(a):
wszystko jedząco -sweterkowy Zagrajek fantastyczny :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki Vectra :loveu: Jak widzisz nasze ciuchy też w niebezpieczeństwie :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Jak widzisz nasze ciuchy też w niebezpieczeństwie :evil_lol:

się przejmujesz;) przynajmniej masz pretekst,żeby kupić coś nowego:lol:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
się przejmujesz;) przynajmniej masz pretekst,żeby kupić coś nowego:lol:

Ooooo! To jest myśl :lol: Bo mogę mieć wieeeele pretekstów :evil_lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
Ależ słodki rozbójnik :loveu:

Czy z kapcia lub misia coś zostało? ;)

On jeszcze jest na etapie podszarpywania i dziamgania więc póki co kapeć i misio mają się dobrze, do czasu ..:evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']rozbójnik ale oczy anioła :loveu:

:evil_lol:

To tak dla lepszego kamuflażu :evil_lol: , ale wieczorem jak jest już TYLKO śpiący to już jest aniołeczkiem, takim przytulającym się i mruczącym z zadowolenia :loveu: