mmbbaj Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 samograj napisał(a):Byłam tu rano, zaczęłam przeglądać od 683 strony miałam zacytować fotki, te z zabawy ZAGRAJKA z MONIĄ ( ZAZNACZYŁAM CYTOWANIE), przerzucilam stronę i zastopowało następną, ani rusz, no to myślę: "pal sześć wcisnę od razu post ryplej" a tu znowu sie nie da, zero reakcji na myszkę. Weszłam teraz znowu, przeczytałam o przygodzie ZAGRAJA ( ale podżyłaś, nie zazdroszczę:shake: ) i chciałam przejrzeć , co mnie ominęło i znowu kliknięta strona się nię otwiera. Na szczęście zaryplejowało:p Ojej, nie wiem co się stało, że miałaś takie kłopoty :hmmmm:, mnie się otwiera wszystko! Aniu, jak wróciłam do domu to byłam jak galareta :shake: samograj napisał(a): NIUNIEK śliczny:loveu: , może Hania się wypowie o tym co mogło "złapać" ZAGRAJA . Też mam nadzieję, że Hania coś powie, ale teraz chyba jest jeszcze "wyjechana" :cool3: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a Zagrajek połknął tą kość czy udało się mu ją odebrać ? bo być może w żołądeczku go coś zabolało i stąd to zgięcie .... Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']a Zagrajek połknął tą kość czy udało się mu ją odebrać ? bo być może w żołądeczku go coś zabolało i stąd to zgięcie .... Nieee, ta kość była duża i ja mu ją zabrałam. To nie wyglądało jak dolegliwości żołądkowe :shake: Ja już sama nie pamiętam dobrze jak to wyglądało bo się przeraziłam, ale moją pierwszą myślą było, że skurcz albo paraliż Mój Niuniuś :loveu: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Już się tak nie przejmuj , czasu sie nie cofnie.Każdemu się zdarza ryknąc na psa , cholera przecież to nie ze złości bo zjadł tylko przez strach że zje i coś się stanie :( Ja pewnie też bym rykła ;) bo to nie wiadomo co leży i kto to zostawił , ile psów się już otruło .... Nic się nie stało i to najważniejsze , Zagrajek jak nowy rozrabia :D Nam łatwo tu pisać co się POWINNO zrobić jednak są chwile że nie ma czasu by dobrze pomyśleć człowiek działą jak automat .Łatwo jest doradzać , ganić - tak tak .... Pozdrawiam i przesyłam mizianko dla młodego. Quote
Behemot Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='mmbbaj'] Mój Niuniuś :loveu: Nie, nie :shake: MÓJ Niuniuś, TWÓJ jest Zagrajek :razz: [quote name='mmbbaj'] O, MÓJ Niuniuś wychodzi do mnie z ekranu :loveu: :loveu:Chodź, Niuniusiu do ciotuchny, chodź! :bigok: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Vectra napisał(a):Zagrajek jak nowy rozrabia :D A żebyś wiedziała :evil_lol: Vectra napisał(a): Nam łatwo tu pisać co się POWINNO zrobić jednak są chwile że nie ma czasu by dobrze pomyśleć człowiek działą jak automat .Łatwo jest doradzać , ganić - tak tak .... Wiem, ale jednak cenię sobie wasze rady, zawsze coś z nich zostaje ;) Vectra napisał(a): Pozdrawiam i przesyłam mizianko dla młodego. Dzięki Vectra! Młody już dzisiaj wymiziany do imentu :evil_lol:... :loveu: Behemot napisał(a):Nie, nie :shake: MÓJ Niuniuś, TWÓJ jest Zagrajek :razz: O przepraszam :lol: Behemot napisał(a): O, MÓJ Niuniuś wychodzi do mnie z ekranu :loveu: :loveu:Chodź, Niuniusiu do ciotuchny, chodź! :bigok: No i co? Jest już u ciebie? Bo ja jakieś chrupanie nadal słyszę :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='rekma'] :lol:...........:loveu::loveu::loveu::iloveyou: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Małgosiu, czytałam ... ale Zagrajek ci strachu napędził... dobrze ,że wszysko jest już ok:multi: Quote
Behemot Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='rekma'] :loveu: Ale fajny pomysł! :loveu: Quote
bea100 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='rekma'] Bardzo ładne portrety, coraz mniej żyrafa;) , coraz bardziej Ogar:multi: Mmbbaj: nie matrw się na zapas- niemniej obserwuj Zagrajka:cool1: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='rekma'] rewelacyjne :loveu: :loveu: świetnie sobie trzyma kijeczek :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='mmbbaj']:lol:... ;) Cóż za dandys! Mógłby grać w przedwojennych filmach :lol: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alka']Małgosiu, czytałam ... ale Zagrajek ci strachu napędził... dobrze ,że wszysko jest już ok:multi: Alu, bardzo się przestraszyłam, ale na szczęście już nie ma żadnych symptomów jakiejkolwiek choroby :loveu: [quote name='bea100'] coraz mniej żyrafa;) , coraz bardziej Ogar:multi: Zapomniałaś o kangurze :evil_lol:.. ;) [quote name='bea100']Mmbbaj: nie matrw się na zapas- niemniej obserwuj Zagrajka:cool1: Ja się na zapas nie martwię, wystraszyło mnie doraźne wydarzenie :cool1: Myślę, że wszystko dobrze, bawił się, je normalnie, jest wesoły, ale oczywiście będę czujna! Jeszcze jutro ma być mróz, raczej ograniczę mu spacer żeby nie marzł, tak więc będzie dom roznosił, a ja będę miała zajęcie :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='rekma'] REKMA :crazyeye:zadziwiasz mnie coraz bardziej ;) ... :loveu::loveu::loveu: PS. mam nadzieję, że Sabinka się ucieszy bo wczoraj narzekała, że w naszej galerii nie ma już przeróbeczek :lol: REKMA ma jedną łapkę :sweetCyb: Quote
Katerinas Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='mmbbaj'] Na naszej ulicy nagle Zagraj się podkulił i nie wiem jak to opisać, ale dla mnie w tamtym momencie wyglądało jakby go chwytał paraliż :-( kurcze... Małgosiu... przeczytałam i zamarłam :roll: [quote name='mmbbaj'] Po drugie, nie wiem czy spokojnie czekałabyś aż pies zje to co znalazł, wiedząc jakie świństwa ludzie wyrzucają :diabloti: Ja bym nie czekała i prawdopodobnie ryknęła... :roll: choć wiem, że to niewychowawcze. Ale cholercia... teraz po odejściu Saby mam taki uraz, że hej. Ludziska trują psy różnymi rzeczami. :roll: Najważniejsze, że Zagrajkowi nic nie jest. Wycałuj go od nas :loveu: [quote name='mmbbaj']Kupiłam Zagrajowi w ciucholandzie dwa urocze sweterki aby nie zmarzł kiedy chwycą zapowiadane wielkie mrozy :cool1: Zdecydowanie lepiej mu w białym :cool1: ;) [quote name='rekma'] Quote
Sabina1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 mmbbaj napisał(a): PS. mam nadzieję, że Sabinka się ucieszy bo wczoraj narzekała, że w naszej galerii nie ma już przeróbeczek :lol: Sabinka się ucieszyła bardzo, bardzo.Zagraj w cylinderku i jako walet, no, no tego jeszcze nie było. Najwspanialsza jest ta jeo mina zdobywcy serc :lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='rekma'] :multi::multi::multi:oj świetne to jest Quote
Vogue Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='rekma'] Zagrajku!! Niunku!!!Pieknoto!!!:loveu: :loveu: Nie DENERWUJ swojej Panci!!! Quote
bea100 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witajcie z ranka, słoneczko+mróz dzisiaj, ciekawa jestem w którym sweterku wystąpi Zagrajek? W czerwonym? Mmbbaj zakładaj sweterek tuż przed wyjściem, aby Zagraj sobie skojarzył go ze spacerem (już tu ktos o tym pisał), możesz zacząć od dzisiaj...:p Dunia rano zaczęła mi kuleć na ogrodzie na tylną łapę. Moja wina- powinnam posmarować jej (obu sukom) poduszki gliceryną lub linomagiem (nie było zimy/zapomniałam, że Dunia ma tą jedną ,,stopę" felerną/wrażliwą- zeszłej zimy chyba odmroziła czy uszkodziła+sól poszła z ulic- i teraz muszę dbać jak mróz a raczej mrożony śnieg). Apel babci: Miastowi- nacierajcie psom poduszki (tak profilaktycznie ;) ) Quote
agabass Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :evil_lol: no coś podobnego nawet taloe kart z Bajanem są dostępne w necie ten to ma łeb wie jak rozkręcić biznes Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cześć Gosiu oj zimnica dzis okrutna.... koniecznie wysmaruj Zagrajkowi podusie. Ja zawsze używałam linomagu ale w tym roku jakoś nie kupiłam i wysmarowałam Axlowi łapki kremem zimowym dla narciarzy :lol: sprawdził się :multi: ps - przerobeczki super :thumbs: Quote
Recommended Posts