Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina1']Wiecie, tak mi się nagle zamarzyło, ze jest ciepły letni wieczór, ja siedzę w ogrodzie Bei , przy ognisku, wokoło mnóstwo znajomych,przyjaznych twarzy z doGo, no i oczywiście psy. Rzucamy im kości z pieczonych na grillu żeberek i spiewamy: pieśni biesiadne,harcerskie, stare i nowsze......ech......

Sabina, no to do lata niedaleko :lol:, ale na kości z żeberek to ja się nie zgadzam :p

[quote name='Alicjarydzewska']
Gosiu z tego co piszesz teren fatalnie na szkoleni przygotowany ....tam gdzie ja chodziłam to teren na lotnisku od ulicy ogrodzony siatką , poza ty zawsze uprzątnięty a jak piesek zostawił pamiątkę to pańcio brał łopatę i zanosił pakunek do dołeczka;)

Aluś, teren jest w ogóle nie przygotowany :cool1: Ja już poprzednio, jak chodziliśmy z Bajankiem miałam zastrzeżenia, ale myślałam, że się coś zmieniło, ale niestety :diabloti:

[quote name='bea100']Eeeeech...

A ty co tak wzdychasz? Nie zaprosisz nas? ;)
[quote name='samograj']EEEEEEEEECCCCCCCCHHHHHHH!!!!!!!!!

Samograjko!!!!!!!!!! Wróciłaś? :multi:

[quote name='Vectra']o taki teren to by mnie zadowalał :p :p
echhhhhhhhhh ;)

Mnie też :lol: Pomyślę, może się przeniesiemy :cool3:

[quote name='dogaja']To jak będzie? :hmmmm:

A ty co? :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogaja']To jak będzie? :hmmmm:

[quote name='mmbbaj']

A ty co? :evil_lol:

To samo!

P.S. Samograjka po licznych a rzewnych pożegnaniach... powróciła na Dogo dziś o 6.53 (pierwszy pościk):crazyeye: i - jeśli się nie walnęłam w rachunkach - buszowała po Dogo PRZEZ CAŁY BOŻY DZIEŃ, wypisując dotąd 22 posty. :evil_lol: Chociaż to raczej nie posty, a straszne jakieś rozpasanie!

Jakże mi Cieeeeebie brak w tym więźniu...

Posted

[quote name='bea100']Eeeeech...

[quote name='mmbbaj']

A ty co tak wzdychasz? Nie zaprosisz nas? ;)

[quote name='bea100']Ja też milcząco....

Hihihihihi....:lying:
No wyglada na to, ze nie zaprosi :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Samograjko!!!!!!!!!! Wróciłaś? :multi:

JA JESTEM, milcząco, bo już choćbym chciała, to nie mogę, chociaż bardzo chcę, żeby móc i :eviltong: .......obalam CHCIEĆ TO MÓC!!!!! Nie w moim przypadku:shake: (mogę rzucic tylko kilka literek do postu - Gosiu, ja się teraz poświęcam, widzisz TY to:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: )
EEEEECCHHH!!!! SABINKO!!!! TEŻ SIE ROZMARZYŁAM!!!
SUPER TEN REPORTAŻ - czy ZAGRAJ przypadkiem nie urósł??? Nie dajecie mu za dużo...............dr..dży????

Pozdrawiam wszystkich miłosników ZAGRAJA, sorki, ale nie dam rady napisać juz ani słowa w innych galeriach !!! Do wyleczenie!!!:bye: :bye: :bye:

Posted

[quote name='dogaja']To samo!

P.S. Samograjka po licznych a rzewnych pożegnaniach... powróciła na Dogo dziś o 6.53 (pierwszy pościk):crazyeye: i - jeśli się nie walnęłam w rachunkach - buszowała po Dogo PRZEZ CAŁY BOŻY DZIEŃ, wypisując dotąd 22 posty. :evil_lol: Chociaż to raczej nie posty, a straszne jakieś rozpasanie!

Jakże mi Cieeeeebie brak w tym więźniu...

Jeszcze ostatkiem sił odpowiem:
Miałam odpoczywać, leczyc ramię, więc napisałam u siebie, że spadam na jakis czas -prosiłam o odwiedziny i zapewniłam, że będe sobie czytać wasze wpisy, ale:
1. Nie spodziewałam sie takich ciepłych słów i tyle troski!!!!:loveu:
2. Musiałam zasiegnąć porady innych userów.
3 .Oczywiście podziekować.:loveu: :loveu: :loveu:
4. Zadbać o powrót mojego ulubionego wątku , skradzionego z OFF-a, nie wrócił:shake: :-( , ale napisałam dziś jeszcze jeden wiersz na Administracji!!!!
5. Jako ordynator SANATORIUM POD KLEPSYDRĄ, czułam sie w obowiązku zdiagnozować jedną z kuracjuszek.

I TAK SIE UZBIERAŁO - dzięki DOGAJA za trud podsumowania moich wysiłków, własnie dlatego dzis już miałam nic nie pisać, ale sie nieda, no nie da się, qrcze, ........nigdy sie nie wyleczę.
Dogaja juz nic nie pisz na mój temat, miej litość, plissssss!!!!!:modla: :modla: :modla:
Bo będziesz mnie miała na sumieniu!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Sabina1']No wyglada na to, ze nie zaprosi :lol:
A to dobre...nie doczytałam:evil_lol: ...no to jutro się spotykamy :p

Samograjko- Ty oszczędzaj rękę (chyba, że piszesz lewą?:cool3: )

Posted

[quote name='Maga100']jestem milcząco :p

tak, tak, ja wiem, nie jesteś w temacie :cool1:

no i dobrze! Przynajmniej galerii mi nie zagadacie :eviltong:

[quote name='dogaja']

Fakt. :crazyeye: A który to?

ten co ma fiutka :evil_lol:

[quote name='Sabina1']No wyglada na to, ze nie zaprosi :lol:

echhhhhhh...

[quote name='samograj'] Gosiu, ja się teraz poświęcam, widzisz TY to:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: )

Och! Nie wiem jak dalej żyć z taką świadomością :flaming:

[quote name='samograj'] czy ZAGRAJ przypadkiem nie urósł??? Nie dajecie mu za dużo...............dr..dży????

Dajemy mu wyłącznie drożdże :p

[quote name='samograj']Jeszcze ostatkiem sił odpowiem:

Rany boskie :shock:

[quote name='samograj']Dogaja juz nic nie pisz na mój temat, miej litość, plissssss!!!!!:modla: :modla: :modla:

Dogaja, teraz to już możesz tylko na milcząco :roll:

[quote name='bea100']A to dobre...nie doczytałam:evil_lol: ...no to jutro się spotykamy :p

A żeberka masz? :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Och! Nie wiem jak dalej żyć z taką świadomością :flaming:
Rany boskie :shock:

Gosiu, nie miej wyrzutów, jeszcze żyję:multi: :multi: :multi:
Nie zamykaj ust Dogajce- ona takie inteligentne i wielce przydatne posty tworzy:cool3: ;) (łebsaka baba), przeczekam:p

Posted

[quote name='bea100']A to dobre...nie doczytałam:evil_lol: ...no to jutro się spotykamy :p

Bea, ja marzyłam o parnej,czerwcowej nocy,przy ognisku, w Twoim ogrodzie, A jutro, to ja jadę Fiestę oglądać. Podziwiam Was, wogóle, ze tak stoicie w tym ogrodzie i marzniecie, przyglądając się pieskom. Ja mogę tylko chodzić i to szybko, bo mnie jest od listopada zimno.

Posted

[quote name='Maga100']jestem milcząco :p

[quote name='samograj']JA JESTEM, milcząco, bo już choćbym chciała, to nie mogę, chociaż bardzo chcę, żeby móc i :eviltong: .......obalam CHCIEĆ TO MÓC!!!!! Nie w moim przypadku:shake:

Ciiiiiiiiiii... Czy to aby tylko ramię ramię, Samograjko?

[quote name='mmbbaj']

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Samograjko .

[quote name='mmbbaj']

ten co ma fiutka :evil_lol:

Ten?

Posted

Wczoraj spacerowaliśmy w Nadkolu, w okolicy rzeki Liwiec (mocno przybrała wody), a Zagrajek był szczęśliwy, że mógł swobodnie pobiegać. W domu odsypiał ten spacer do wieczora, a i w nocy spał smacznie.

Posted

[quote name='Behemot']

Niuniulek kochany..... :loveu: Strasznie rozczulające jest to zdjęcie... :oops:

Dzięki Behemotku :loveu:, ty jedna nas kochasz :lol:

Niuniek, na "swoim" fotelu ;)

Może za bardzo rozjaśniłam to zdjęcie, ale mój monitor przekłamuje :mad: Jednak mój kochany mąż obiecał mi nowy monitor :sweetCyb:

PS. Dziś spotkaliśmy dawno nie widzianą sąsiadkę... Ogląda Zagraja i mówi "Zagraj jak ty urosłeś! Rośniesz jak na drożdżach" :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór mmbajom :-)

Przepiękne zdjęcie ... :loveu:

Się wzięłam... i rozczuliłam :loveu: :loveu:

Niuniek, na "swoim" fotelu ;)

Jeszcze trochę i mu będzie mało miejsca w tym fotelu ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']
Jednak mój kochany mąż obiecał mi nowy monitor :sweetCyb:

PS. Dziś spotkaliśmy dawno nie widzianą sąsiadkę... Ogląda Zagraja i mówi "Zagraj jak ty urosłeś! Rośniesz jak na drożdżach" :evil_lol:

Jaki kochany mąż :p .

Drożdże są po prostu najlepsze :evil_lol: