Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
a tu chyba trenuje gimnastykę artystyczną;)

On sobie podskakuje :evil_lol:

[quote name='PIKA']gdzie? :crazyeye::diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rekma']

Wszystkie zdjęcia super :multi:
A miny to on stroi niesamowite :lol:
I prawie na wszystkich zdjęciach lata ;) :lol:

[quote name='mmbbaj']dog niemiecki[quote name='PIKA']gdzie? :crazyeye::diabloti: oj Pika, Pika :lol: wiedziałam że się odezwiesz :lol:

Posted

[quote name='rekma']

8.02.2007r Dzisiaj wszystkie zdjęcia bez podpisów. Słowo FRAJDA pasuje do wszystkich zdjątek.

10. 02. 2007 , czyli jutro rano miną trzy lata jak nasza FRAJDA Samograj odeszła za TM. Nieprzytomna podniosła na moment główke i merdnęła do mnie końcówką ogonka:-( i.........za moment już nie było jej wśród nas:-(
Przepraszam, nie piszę juz u Was , ale zaglądam (widzę jak ZAGRAJ się bawi , uczy, nabiera masy i dorośleje).
Fajne te fotki, mnie jakoś powaliło słowo FRAJDA napisane DUŻYMI LITERAMI :-(

Posted

[quote name='samograj']10. 02. 2007 , czyli jutro rano miną trzy lata jak nasza FRAJDA Samograj odeszła za TM. Nieprzytomna podniosła na moment główke i merdnęła do mnie końcówką ogonka:-( i.........za moment już nie było jej wśród nas:-(
...mnie jakoś powaliło słowo FRAJDA napisane DUŻYMI LITERAMI :-(
Samograjko :buzi: , nie smuć się, pamiętasz, kochasz ją i ona to wie... ech, a moja Harmoszka 3 dni temu (6go lutego) skończyła 2 lata i jej rodzeństwo: Hasta i Hultaj (całuski dla nich :loveu: )...jak ten czas leci...

Posted

[quote name='bea100']Samograjko :buzi: , nie smuć się, pamiętasz, kochasz ją i ona to wie... ech, a moja Harmoszka 3 dni temu (6go lutego) skończyła 2 lata i jej rodzeństwo: Hasta i Hultaj (całuski dla nich :loveu: )...jak ten czas leci...
Dziś już lepiej. Juz sie nie smucę - wypłakałam się!!!
A W PONIEDZIAŁEK MOJA ŻMIŁKA z Gończaków KOŃCZY 3 LATA (12.02) i MY MAMY ROCZNICĘ ŚLUBU, ŻMIŁKA TO PREZENT OD MAGDY-urodziła się o tej porze, kiedy braliśmy ślub - czyli przyszła na świat zaraz po odejściu FRAJDY.
Chociaż mieliśmy ogary tak cudowne, że trudno byłoby pomyśleć, że inny ogar może je zastąpić - jednak nadal trzymamy się tej rasy (obok haszczaków i grzywka goguni) i ŻMIŁKA nigdy nie była porównywana z RUDĄ, FRAJDĄ czy KORKIEM - jest sobą i jest tak samo kochana. Myślę, że podobnie jest z ZAGRAJEM. Żyje własnym ZAGRAJKOWYM życiem obok BAJANKOWYCH wspomnień.
To dla tych, którzy mają wątpliwości czy po stracie ukochanego psiaka brać drugiego tej samej rasy.
ZAGRAJ:

KOJARZY MI SIĘ Z CZŁONKEM :evil_lol:
KOMPANII HONOROWEJ WOJSKA POLSKIEGO,
PODCZAS MUSZTRY POKAZOWEJ NA PLACU ZWYCIĘSTWA
(taki chłopak z prezencją):
- Na lewo....patrz!!!!!!

BAJAN (to fotki ze ŚWIERKLAŃCA, które wczoraj znalazłam- wklejam je, bo jutro 11, a pojutrze 12 - dzień odejścia Jednego i narodzin Drugiej):

podrywający ŻMIŁKĘ

a raczej ona jego

I sam Bajan:

Posted

Samograj: Wspominając powinniśmy uśmiechać się z czułością (a nie płakać jak Ty napisałaś) chociaż ja wiem jak to trudno tęsknotę przekuć w uśmiech.
Zdjęcia Bajana które zamieściłaś-niech będą najczulszym wspomnieniem dla Mmbbaj i Rekmy. Ja Ci za nie dziękuję.
Pamiętam. Ty pamiętasz Frajdę i innych swoich przyjaciół, Marki Bajanka a za mną też stoi pamięć ukochanej Fleur i innych moich piesków-przyjaciół za TM. Niech biegają szczęśliwe i czekają na mnie, ja nie zamierzam teraz moimi łzami ich zasmucać. Dlatego proszę Wszystkich o wyciszenie i o czuły uśmiech i dzisiaj i jutro i pojutrze też...

Posted

Dzisiaj na szkoleniu (10.02.2007r) Było zimno, marzły ręce i policzki, a psom łapki, dupki i gołe brzuszki.
To nasza grupa:

Do mnie!

Zagryzę tą Charlie (z miłości):

Posted

bea100 napisał(a):
Samograj: Wspominając powinniśmy uśmiechać się z czułością (a nie płakać jak Ty napisałaś) chociaż ja wiem jak to trudno tęsknotę przekuć w uśmiech.
Zdjęcia Bajana które zamieściłaś-niech będą najczulszym wspomnieniem dla Mmbbaj i Rekmy. Ja Ci za nie dziękuję.
Pamiętam. Ty pamiętasz Frajdę i innych swoich przyjaciół, Marki Bajanka a za mną też stoi pamięć ukochanej Fleur i innych moich piesków-przyjaciół za TM. Niech biegają szczęśliwe i czekają na mnie, ja nie zamierzam teraz moimi łzami ich zasmucać. Dlatego proszę Wszystkich o wyciszenie i o czuły uśmiech i dzisiaj i jutro i pojutrze też...

Jak zuważyłaś mój post był raczej radosny (a nawet...dowcipny w podpisie ZAGRAJA)- od FRAJDY przeszłam zaraz do ŻMIŁKI i jej urodzin, a one z kolei połaczyły mnie z BAJANKIEM. Na co dzień żyjemy pełni radości z tego , że mamy obok siebie takie kochane zwierzaki, jednak od czasu do czasu trochę sobie popłaczemy na wspomnienie naszych bliskich za TM, szczególnie, gdy rany sa świeże lub jest ich trochę za dużo jak na taki krótki okres czasu, jak u mnie, chyba nie ma w tym nic złego???

Posted

Troszke mnie tu u Was nie bylo... wybaczcie,ale juz zaleglosci nadrobilam!!! Boziu - jak Wam to chlopisko wyroslo!!!! I "utyło" ! A jak sie 'blyska" !!! Buziaki dla Was i dla niego.
p.s. zdziebko mnie aura zaskoczyla... to jest to biale takie jakies dziwne - u nas WIOSNA!!!

Posted

samograj napisał(a):
Jak zuważyłaś mój post był raczej radosny (...), chyba nie ma w tym nic złego???

Cichaj, Samograjko nasza kochana.
Nikt Cię nie atakuje. :)

Posted

[quote name='dogaja']Cichaj, Samograjko nasza kochana.
Nikt Cię nie atakuje. :)
Ja tylko sobie tak refleksyjnie napisałam, nie żeby się bronić przed .......atakiem???? :crazyeye:
DOGAJA, no co TY???
CHYBA, ŻE MI JUŻ ŁATKĘ PRZYPIĘŁAŚ i...
STOISZ NA STRAŻY SPOKOJU ZAGRAJKOWYCH???:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='samograj']

BAJAN (to fotki ze ŚWIERKLAŃCA, które wczoraj znalazłam- wklejam je, bo jutro 11, a pojutrze 12 - dzień odejścia Jednego i narodzin Drugiej):

podrywający ŻMIŁKĘ

a raczej ona jego

I sam Bajan:

Aniu, strasznie ruszyły mnie te zdjęcia :-( To ciągle bardzo świeża rana.. Każdego dnia i każdej nocy tęsknię za Bajankiem, a wspomnień nie muszę przywoływać bo przychodzą same, czasem nagle..Są dni kiedy jest mi szczególnie źle i fatalnie sobie radzę z tym z czym jednak poradzić sobie muszę.. Wczoraj, dziś.. to właśnie takie dni. Oczywiście oboje doskonale pamiętamy o tym, że jutro mijają trzy miesiące.. Nie ma takich słów, którymi umiałabym się posłużyć żeby powiedzieć co czuję przez cały ten czas, ale myślę, że ty wiesz i wiele innych osób też.............
I dziękuję ci za te zdjęcia i za to, że pamiętasz..

Posted

bea100 napisał(a):

...
Zdjęcia Bajana ......-niech będą najczulszym wspomnieniem dla Mmbbaj i Rekmy.
...
Dlatego proszę Wszystkich o wyciszenie i o czuły uśmiech i dzisiaj i jutro i pojutrze też...

Ja wiem Mmbbaj, dlatego napisałam to co napisałam.

Posted

[quote name='samograj']Ja tylko sobie tak refleksyjnie napisałam, nie żeby się bronić przed .......atakiem???? :crazyeye:
DOGAJA, no co TY???
CHYBA, ŻE MI JUŻ ŁATKĘ PRZYPIĘŁAŚ i...
STOISZ NA STRAŻY SPOKOJU ZAGRAJKOWYCH???:mad: :mad: :mad:

Tylko spokojnie, dogaja, nie daj się sprowokować... Oddychaj głeboko...

Co ona tu napisała ta Samograjka? NIC NIE ROZUMIEM, coś słabo dziś widzę i nie mogę przeczytać...

Posted

[quote name='rekma']

Dzisiaj na szkoleniu (10.02.2007r) Było zimno, marzły ręce i policzki, a psom łapki, dupki i gołe brzuszki.

To nasza grupa:

Zagryzę tą Charlie (z miłości):

I vice versa

Posted

[quote name='dogaja']Tylko spokojnie, dogaja, nie daj się sprowokować... Oddychaj głeboko...

Co ona tu napisała ta Samograjka? NIC NIE ROZUMIEM, coś słabo dziś widzę i nie mogę przeczytać...

ZAGRAJE PORA USUNĄĆ TEGO NIEDOWIDZĄCEGO STRAŻNIKA!!!