Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='dogaja'] KILIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Oh yeah!!!!! Quote
Katerinas Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='rekma'] Historyjka zabawy z Monią, trwająca może minutę, jedną z wielu zabaw i gonitw: Uciekam ci: schowam się za zwalone drzewo: a kuk ku: jesteeem: dasz buzi? znowu ci ucieknę: czułośći: buahahah :lol: boskie :lol: A najlepsze jest "schowam się za zwalone drzewo" :lol: Quote
dogaja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Behemot']Oh yeah!!!!! LEPIEJ ??? Teraz spróbuj głęboko oddychać... Przeponą. PRZEPONĄ - MÓWIĘ!!!!!!!! [SIZE=3]Dobrze. Wyobraź sobie... Quote
Czoko Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Prześliczne są Wasze zdjęcia i historyjki zabaw Zagrajka i Moni. Zagrajek rośnie w oczach. Pozdrawiam Ewa Quote
Sabina1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Bajaneczko, co porabiasz razem ze swoim źrebaczkiem ? "Czy mnie jeeeeeszcze pamiętaaaaaasz? " Dzisiaj jest dobry dzień na harce w Beiowym ogrodzie prawda ? Quote
bigos Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Rzeczywiście! Troszkę mnie tu nie było i co?...Bajanek to już młodzieniec:cool3::cool3::cool3: u la,la :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hahahaha świetna fota :thumbs: oj Zagrajek łobuziakuje az miło na niego patrzeć - widać ta jego radosć i zywiołowosć na fotach :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Sabina1']Bajaneczko, co porabiasz razem ze swoim źrebaczkiem ? A usiłuję zrobić trochę porządków w domu, przerywając te wysiłki spacerami, zabawami i szkoleniem Zagrajka ;) [quote name='Sabina1'] "Czy mnie jeeeeeszcze pamiętaaaaaasz? " :roll:...............................Sabina1 ????????????????:bigok: [quote name='Sabina1'] Dzisiaj jest dobry dzień na harce w Beiowym ogrodzie prawda ? Właśnie wróciliśmy :lol: Psy wyszalane na maksa! A wcześniej spędziłam godzinę na zabawie z Zagrajem na boisku szkolnym! Też było super bo całe zapadane śniegiem, bielusieńko, tylko trochę ślisko. Zagrajkowi to jednak nie przeszkadzało mimo, że rozjeżdżał się co jakiś czas :evil_lol: On uwielbia takie zabawy na śniegu! [quote name='bigos']Rzeczywiście! Troszkę mnie tu nie było i co?...Bajanek to już młodzieniec:cool3::cool3::cool3: u la,la :loveu::loveu::loveu: ... my się też czasem mylimy Bigosku... A Zagrajek tak naprawdę jest mniejszy niż to się wydaje na zdjęciach, choć oczywiście urósł znacznie ;) To jeszcze dzieciak :lol: [quote name='Gosiek'] hahahaha świetna fota :thumbs: oj Zagrajek łobuziakuje az miło na niego patrzeć - widać ta jego radosć i zywiołowosć na fotach :loveu: Powiem ci Gosiu, że w tym smyku jest tyle radości i żywiołowości, że można by było obdzielić nią ze trzy psy :evil_lol: Quote
bea100 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mmbbaj, przesyłkę kurierską ( wielkie dzięki i polecam się na przyszłość!!!)-zeżarłam :multi: śledziki MNIAM MNIAM a sałatka jarzynowa PYYYCHA :loveu: Mam nadzieję, że Zagrajkowicz po tych dzisiejszych biegach teraz padł był :lol: i że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 bea100 napisał(a):Mmbbaj, przesyłkę kurierską ( wielkie dzięki i polecam się na przyszłość!!!)-zeżarłam :multi: śledziki MNIAM MNIAM a sałatka jarzynowa PYYYCHA :loveu: Bea, cieszę się, że smakowało :lol: bea100 napisał(a): Mam nadzieję, że Zagrajkowicz po tych dzisiejszych biegach teraz padł był :lol: i że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz: Zagrajek już odpadł był :evil_lol: Przespał się godzinkę, teraz wyszedł z Markiem na siq i jak wróci zapewne spać nie będzie ;) On tak w okolicach 20tej się wycisza :mdleje:, ale gdyby dać mu okazję do zabawy jest gotów ZAWSZE :evil_lol: Quote
dogaja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 bea100 napisał(a):Mmbbaj, przesyłkę kurierską ( wielkie dzięki i polecam się na przyszłość!!!)-zeżarłam :multi: śledziki MNIAM MNIAM a sałatka jarzynowa PYYYCHA :loveu: Mam nadzieję, że Zagrajkowicz po tych dzisiejszych biegach teraz padł był :lol: i że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz: Hmmm... Kurier to taki ktoś, kto okropnie się spieszy, żeby mi coś dostarczyć. I Polskę obskakuje w zasadzie w jeden dzień. To może by tak Mmbbajko się do mnie wyrobił, zanim te śledzie skisną?... :grins: :grins: :grins: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 bea100 napisał(a): Mam nadzieję, że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz: Właśnie wrócili, Zagraj zrobił kolejną qpę :crazyeye:... :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 dogaja napisał(a):Hmmm... Kurier to taki ktoś, kto okropnie się spieszy, żeby mi coś dostarczyć. I Polskę obskakuje w zasadzie w jeden dzień. To może by tak Mmbbajko się do mnie wyrobił, zanim te śledzie skisną?... :grins: :grins: :grins: Eeeee, do ciebie daleko :shake: Mogę ci wysłać śledzie kanyzowane w cukrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nie skisną ;) Quote
dogaja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 bea100 napisał(a):Mmbbaj, przesyłkę kurierską ( wielkie dzięki i polecam się na przyszłość!!!)-zeżarłam :multi: śledziki MNIAM MNIAM a sałatka jarzynowa PYYYCHA :loveu: Mam nadzieję, że Zagrajkowicz po tych dzisiejszych biegach teraz padł był :lol: i że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz: mmbbaj napisał(a):Eeeee, do ciebie daleko :shake: Mogę ci wysłać śledzie kanyzowane w cukrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nie skisną ;) A jak bym jednak lubiła, to co byś powiedziała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hahah rewelacja mały łebek dostał po łebku :lol: :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='dogaja']A jak bym jednak lubiła, to co byś powiedziała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że muszę najpierw polecieć po cukier :grins: Coś mówiłam ostatnio, że Zagrajka mogę wziąść na ręce? Mogę, ale z wielkim trudem :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A ja właśnie zauważyłam, że uszy Niuniusia na tym zdjęciu mają identyczny kształt jak wędzone uszy wołowe, które kupuję Soni :evil_lol: A zdjęcie pierwszoklaśne! :thumbs: Quote
Behemot Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='mmbbaj'] Coś mówiłam ostatnio, że Zagrajka mogę wziąść na ręce? Mogę, ale z wielkim trudem :evil_lol: Małgosiu, ale z Ciebie strong woman :lol: Boże, jaki ten Niuniek ogromniasty już jest :crazyeye: Quote
idabo Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gosiu pamiętaj, że to ostatni moment żeby Zagrajka ponosić na rękach:evil_lol: , bo dla nas...no cóż...ta chwila już minęła - chciałam dziś zważyć Charlie na wadze łazienkowej i było baaaardzo ciężko - maleństwo waży już 31kg:cool3: :-o Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Behemot'] Boże, jaki ten Niuniek ogromniasty już jest :crazyeye: Drożdże, drożdże :evil_lol:, a babcia ogórkowa kupiła nam nowy zapasik :sweetCyb: Quote
rekma Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zledwie 5 tygodni temu 23.12.2006r) odbieraliśmy Zagraja od Hani. Ważył chyba 13kg. Dzisiaj z trudem można go podnieść i nie wiadomo jak go utrzymać na rękach. Waży bliso 17kg Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 idabo napisał(a):Gosiu pamiętaj, że to ostatni moment żeby Zagrajka ponosić na rękach:evil_lol: , bo dla nas...no cóż...ta chwila już minęła - chciałam dziś zważyć Charlie na wadze łazienkowej i było baaaardzo ciężko - maleństwo waży już 31kg:cool3: :-o Ida!!!!:lol: No kiedy właśnie już nie za bardzo mogę go nosić bo strasznie ciężki jest :evil_lol: Sama byłam zaskoczona bo zdaje mi się, że zaledwie parę dni temu brałam go na ręce dużo łatwiej :cool3: Charlie 31kg??? :crazyeye: Rany.... :mdleje: Mam nadzieję, że się wreszcie na szkoleniu spotkamy to ją wreszcie zobaczę? Bo ostatnio się strasznie rozmijaliśmy, a Zagrajek szukał panny ;) Quote
rekma Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 idabo napisał(a):Gosiu pamiętaj, że to ostatni moment żeby Zagrajka ponosić na rękach:evil_lol: , bo dla nas...no cóż...ta chwila już minęła - chciałam dziś zważyć Charlie na wadze łazienkowej i było baaaardzo ciężko - maleństwo waży już 31kg:cool3: :-o Nie do wiary, że ma już 31kg:crazyeye: Mam nadzieję zobaczyć to na własne oczy w sobotę. Quote
dogaja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='mmbbaj'] Coś mówiłam ostatnio, że Zagrajka mogę wziąść na ręce? Mogę, ale z wielkim trudem :evil_lol: Uszka ma ZACHWYCAJĄCE!!!!!!!! [quote name='Behemot'] A ja właśnie zauważyłam, że uszy Niuniusia na tym zdjęciu mają identyczny kształt jak wędzone uszy wołowe, które kupuję Soni :evil_lol: A zdjęcie pierwszoklaśne! :thumbs: Zagrajki, nie zbliżajcie się z niuniusiem do tego potwora - Sońki. O matko, aż mi się gorąco zrobiło, bo sobie wyobraziłam Zagrajka bez uszu... Niuniuś, jak by co - to broń się jakoś! Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='dogaja'] Niuniuś, jak by co - to broń się jakoś! Ale wiesz dogajka... :roll:, tak sobie pomyślałam, że może toto (:shock::shock::shock:) to lepiej dać Soni... tyyyyyyle kłów :crazyeye:, a ona ma bidulka pościerane :cool3: Quote
Recommended Posts