Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rekma']

Historyjka zabawy z Monią, trwająca może minutę, jedną z wielu zabaw i gonitw:

Uciekam ci:

schowam się za zwalone drzewo:

a kuk ku:

jesteeem:

dasz buzi?

znowu ci ucieknę:

czułośći:

buahahah :lol: boskie :lol:
A najlepsze jest "schowam się za zwalone drzewo" :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Bajaneczko, co porabiasz razem ze swoim źrebaczkiem ?

A usiłuję zrobić trochę porządków w domu, przerywając te wysiłki spacerami, zabawami i szkoleniem Zagrajka ;)

[quote name='Sabina1'] "Czy mnie jeeeeeszcze pamiętaaaaaasz? "

:roll:...............................Sabina1 ????????????????:bigok:

[quote name='Sabina1'] Dzisiaj jest dobry dzień na harce w Beiowym ogrodzie prawda ?

Właśnie wróciliśmy :lol: Psy wyszalane na maksa! A wcześniej spędziłam godzinę na zabawie z Zagrajem na boisku szkolnym! Też było super bo całe zapadane śniegiem, bielusieńko, tylko trochę ślisko. Zagrajkowi to jednak nie przeszkadzało mimo, że rozjeżdżał się co jakiś czas :evil_lol: On uwielbia takie zabawy na śniegu!

[quote name='bigos']Rzeczywiście! Troszkę mnie tu nie było i co?...Bajanek to już młodzieniec:cool3::cool3::cool3: u la,la :loveu::loveu::loveu:

... my się też czasem mylimy Bigosku... A Zagrajek tak naprawdę jest mniejszy niż to się wydaje na zdjęciach, choć oczywiście urósł znacznie ;) To jeszcze dzieciak :lol:

[quote name='Gosiek']

hahahaha świetna fota :thumbs:

oj Zagrajek łobuziakuje az miło na niego patrzeć - widać ta jego radosć i zywiołowosć na fotach :loveu:

Powiem ci Gosiu, że w tym smyku jest tyle radości i żywiołowości, że można by było obdzielić nią ze trzy psy :evil_lol:

Posted

Mmbbaj, przesyłkę kurierską ( wielkie dzięki i polecam się na przyszłość!!!)-zeżarłam :multi: śledziki MNIAM MNIAM a sałatka jarzynowa PYYYCHA :loveu:
Mam nadzieję, że Zagrajkowicz po tych dzisiejszych biegach teraz padł był :lol: i że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz:

Posted

bea100 napisał(a):
Mmbbaj, przesyłkę kurierską ( wielkie dzięki i polecam się na przyszłość!!!)-zeżarłam :multi: śledziki MNIAM MNIAM a sałatka jarzynowa PYYYCHA :loveu:

Bea, cieszę się, że smakowało :lol:

bea100 napisał(a):
Mam nadzieję, że Zagrajkowicz po tych dzisiejszych biegach teraz padł był :lol: i że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz:

Zagrajek już odpadł był :evil_lol: Przespał się godzinkę, teraz wyszedł z Markiem na siq i jak wróci zapewne spać nie będzie ;) On tak w okolicach 20tej się wycisza :mdleje:, ale gdyby dać mu okazję do zabawy jest gotów ZAWSZE :evil_lol:

Posted

bea100 napisał(a):

Hmmm... Kurier to taki ktoś, kto okropnie się spieszy, żeby mi coś dostarczyć. I Polskę obskakuje w zasadzie w jeden dzień. To może by tak Mmbbajko się do mnie wyrobił, zanim te śledzie skisną?... :grins: :grins: :grins:

Posted

bea100 napisał(a):

Mam nadzieję, że mrożone orzechy mu nie zaszkodziły:razz:

Właśnie wrócili, Zagraj zrobił kolejną qpę :crazyeye:... :evil_lol:

Posted

dogaja napisał(a):
Hmmm... Kurier to taki ktoś, kto okropnie się spieszy, żeby mi coś dostarczyć. I Polskę obskakuje w zasadzie w jeden dzień. To może by tak Mmbbajko się do mnie wyrobił, zanim te śledzie skisną?... :grins: :grins: :grins:

Eeeee, do ciebie daleko :shake: Mogę ci wysłać śledzie kanyzowane w cukrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nie skisną ;)

Posted

bea100 napisał(a):

mmbbaj napisał(a):
Eeeee, do ciebie daleko :shake: Mogę ci wysłać śledzie kanyzowane w cukrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nie skisną ;)

A jak bym jednak lubiła, to co byś powiedziała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dogaja']A jak bym jednak lubiła, to co byś powiedziała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

że muszę najpierw polecieć po cukier :grins:

Coś mówiłam ostatnio, że Zagrajka mogę wziąść na ręce? Mogę, ale z wielkim trudem :evil_lol:

Posted

A ja właśnie zauważyłam, że uszy Niuniusia na tym zdjęciu mają identyczny kształt jak wędzone uszy wołowe, które kupuję Soni :evil_lol:

A zdjęcie pierwszoklaśne! :thumbs:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Coś mówiłam ostatnio, że Zagrajka mogę wziąść na ręce? Mogę, ale z wielkim trudem :evil_lol:

Małgosiu, ale z Ciebie strong woman :lol:
Boże, jaki ten Niuniek ogromniasty już jest :crazyeye:

Posted

Gosiu pamiętaj, że to ostatni moment żeby Zagrajka ponosić na rękach:evil_lol: , bo dla nas...no cóż...ta chwila już minęła - chciałam dziś zważyć Charlie na wadze łazienkowej i było baaaardzo ciężko - maleństwo waży już 31kg:cool3: :-o

Posted

[quote name='Behemot']
Boże, jaki ten Niuniek ogromniasty już jest :crazyeye:

Drożdże, drożdże :evil_lol:, a babcia ogórkowa kupiła nam nowy zapasik :sweetCyb:

Posted

Zledwie 5 tygodni temu 23.12.2006r) odbieraliśmy Zagraja od Hani. Ważył chyba 13kg.

Dzisiaj z trudem można go podnieść i nie wiadomo jak go utrzymać na rękach. Waży bliso 17kg

Posted

idabo napisał(a):
Gosiu pamiętaj, że to ostatni moment żeby Zagrajka ponosić na rękach:evil_lol: , bo dla nas...no cóż...ta chwila już minęła - chciałam dziś zważyć Charlie na wadze łazienkowej i było baaaardzo ciężko - maleństwo waży już 31kg:cool3: :-o

Ida!!!!:lol: No kiedy właśnie już nie za bardzo mogę go nosić bo strasznie ciężki jest :evil_lol: Sama byłam zaskoczona bo zdaje mi się, że zaledwie parę dni temu brałam go na ręce dużo łatwiej :cool3: Charlie 31kg??? :crazyeye: Rany.... :mdleje: Mam nadzieję, że się wreszcie na szkoleniu spotkamy to ją wreszcie zobaczę? Bo ostatnio się strasznie rozmijaliśmy, a Zagrajek szukał panny ;)

Posted

idabo napisał(a):

Nie do wiary, że ma już 31kg:crazyeye: Mam nadzieję zobaczyć to na własne oczy w sobotę.

Posted

[quote name='mmbbaj']

Uszka ma ZACHWYCAJĄCE!!!!!!!!

[quote name='Behemot']

A ja właśnie zauważyłam, że uszy Niuniusia na tym zdjęciu mają identyczny kształt jak wędzone uszy wołowe, które kupuję Soni :evil_lol:

A zdjęcie pierwszoklaśne! :thumbs:

Zagrajki, nie zbliżajcie się z niuniusiem do tego potwora - Sońki.
O matko, aż mi się gorąco zrobiło, bo sobie wyobraziłam Zagrajka bez uszu...
Niuniuś, jak by co - to broń się jakoś!

Posted

[quote name='dogaja']
Niuniuś, jak by co - to broń się jakoś!

Ale wiesz dogajka... :roll:, tak sobie pomyślałam, że może toto (:shock::shock::shock:) to lepiej dać Soni... tyyyyyyle kłów :crazyeye:, a ona ma bidulka pościerane :cool3: