dogaja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jo-jo napisał(a):Rety jaki on już duży :loveu: Drożdże, drożdże, drożdże!:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='dogaja']Jeden, ale za to przesuwa szafy!!! :cool3: Mylisz się dogajka! 1 czyli jedna ;) [quote name='jola.']No... Już tak dawno nie widziałam Zagrajka, że myślałam, że mu owe drożdże zaszkodziły :evil_lol: i dlatego nie przychodzi do przedszkola. Ale dzisiaj widziałam :multi: !!! Co prawda tylko przez siatkę, bo już jechaliśmy do domu, ale widziałam!!! Witaj Jolu :multi: Rozglądałam się wczoraj za wami! Mam nadzieję, że następnym razem się spotkamy ;) A my mieliśmy wagary :lol: [quote name='PIKA']Zagraj nogi myje :evil_lol: Pika u nas :crazyeye: Witaj Piko :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Gosiu co tam schowałaś ...... Boczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Justa'] ło raju.. ależ on zrudział :-o :cool3: w naturze jest ciemniejszy ;) Ale fakt, że się zmienia! [quote name='malawaszka'] hahaha ja tu codziennie jestem podziwiać Zagrajka :loveu: aaaa przepraszam, nie zauważyłam ;) [quote name='jo-jo']Rety jaki on już duży :loveu: Dobry Wieczór Moi Drodzy :calus: Dzień dobry jojku :lol: Mówisz o moim maluszku? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='rekma']Zagraj dzisiaj ładnie ćwiczył, bo pańcia miała najlepsze łakocie w okolicy – wszystkie psy się zleciały jak to zwąchały. I zabaweczkę Zagrajek miał godna pozazdroszenia. Uwielbiam takie psie spojrzenie jak u Zagrajka - trzeba widzieć i Pańcie i kumpa :loveu: Quote
dogaja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mmbbaj napisał(a):Mylisz się dogajka! 1 czyli jedna ;) Masz rację, wczoraj byłam kompletnie pomylona...:morning: Quote
jo-jo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dogaja napisał(a):Drożdże, drożdże, drożdże!:mdrmed::mdrmed::mdrmed: A już myślałam że coś innego :evil_lol: Ja na szczęście przepisu na te drożdże nie potrzebuje :evil_lol: :evil_lol: mmbbaj napisał(a):Dzień dobry jojku :lol: Mówisz o moim maluszku? :evil_lol: Jak najbardziej o nim :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mmbbaj napisał(a): Pika u nas :crazyeye: Witaj Piko :lol: ja u Was codzinnie jestem :razz: Tylko jak Wy gadacie o ogarzych sprawach to sie odzywam :oops: bo się nie znam :oops: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a): jak Wy gadacie o ogarzych sprawach to sie odzywam :oops: bo się nie znam :oops: :evil_lol:hahaha to tak jak ja :lol: cześć Zagrajki - jak tam humorki w ostatnie zimowe dni? Quote
nathaniel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 PIKA napisał(a):ja u Was codzinnie jestem :razz: Tylko jak Wy gadacie o ogarzych sprawach to sie odzywam :oops: bo się nie znam :oops: :evil_lol: Gosiek napisał(a):hahaha to tak jak ja :lol: cześć Zagrajki - jak tam humorki w ostatnie zimowe dni? I ja też się nie znam i rzadko piszę... :oops: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Małgosiu ...czyli boczek jest naj naj naj;) Quote
mmbbaj Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='PIKA'] jak Wy gadacie o ogarzych sprawach to sie odzywam :oops: bo się nie znam :oops: :evil_lol: [quote name='Gosiek']hahaha to tak jak ja :lol: [quote name='nathaniel']I ja też się nie znam i rzadko piszę... :oops: Tak, tak, rozumiem, bo Ogar Polski to w Polsce bardzo mało znana rasa :razz: Ale tak generalnie to rozmawiamy o naszym psie Zagraju ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Małgosiu ...czyli boczek jest naj naj naj;) Na razie tak ;), ale co ja jeszcze muszę wymyśleć to nie wiem.. Właśnie robiłam śledzie i Zagraj latał za mną jak opętany :lol: Wyobrażasz sobie mnie jak wyciągam na szkoleniu śledzika z kieszeni? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mmbbaj napisał(a):Na razie tak ;), ale co ja jeszcze muszę wymyśleć to nie wiem.. Właśnie robiłam śledzie i Zagraj latał za mną jak opętany :lol: Wyobrażasz sobie mnie jak wyciągam na szkoleniu śledzika z kieszeni? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż Małgosiu, to wyobraź sobie że ja latałam na szkolenia z torebeczką codziennie krojonego świeżego zielonego ogórka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szkoleniowcy na początku w szoku, a póxniej jak ktoś nowy przybywał i się dziwił to tłumaczyliśmy że Jojek za ogórka zrobi wszystko :evil_lol: Myśle że gdybyśmy teraz wrócili się szkolić to nadal bym to stosowała, więc jestem w stanie wyobraxić sobie śledzika jako przysmak :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mmbbaj napisał(a):Właśnie robiłam śledzie i Zagraj latał za mną jak opętany :lol: A jeszcze jakbyś mu do śledzika setuchnę dobrze zmrożonej wódeczki dodała...? :evil_lol: Swój chłop! Sonia też ubóstwia śledzie :lol: Jako i ja :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 jo-jo napisał(a):No cóż Małgosiu, to wyobraź sobie że ja latałam na szkolenia z torebeczką codziennie krojonego świeżego zielonego ogórka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jojku, ale świeży ogórek chociaż ładnie pachnie, a śledzik.. :evil_lol: Behemot napisał(a):A jeszcze jakbyś mu do śledzika setuchnę dobrze zmrożonej wódeczki dodała...? :evil_lol: Swój chłop! Sonia też ubóstwia śledzie :lol: Jako i ja :cool3: Behemotku, tobie bym pewno tym śledziem nie dogodziła jako i boczkiem :p Bo śledź jest w occie, z parzoną cebulą :cool1: Quote
Behemot Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mmbbaj napisał(a): Behemotku, tobie bym pewno tym śledziem nie dogodziła jako i boczkiem :p Bo śledź jest w occie, z parzoną cebulą :cool1: Pychota!!! Uwielbiam! :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Behemot napisał(a):Pychota!!! Uwielbiam! :loveu: Nie ekscytuj się, do octu dodaję cukier :diabloti:... :lol: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mmbbaj napisał(a):Jojku, ale świeży ogórek chociaż ładnie pachnie, a śledzik.. :evil_lol: No ale wiesz może nie którym ten zapaszek nie przeszkadza :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nadrobiłam! Super przedszkolak z niego!:loveu: Quote
Behemot Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mmbbaj napisał(a):Nie ekscytuj się, do octu dodaję cukier :diabloti:... :lol: Cukru...? :question: No dobra, niech będzie i z cukrem! :haha: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Behemot napisał(a):Cukru...? :question: No dobra, niech będzie i z cukrem! :haha: Smacznego, tylko proszę z daleka ode mnie z tym śledzikiem :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Behemot napisał(a):Cukru...? :question: No dobra, niech będzie i z cukrem! :haha: A cukru :p Bo ja gotuję marynatę: woda, ocet, listek laurowy, pieprz, ziele angielskie i cukier :diabloti: U nas zawsze taki śledź na wigilię jest, ale jakoś mi się zachciało teraz :-? Mój Marek nie bardzo lubi bo... cukier :evil_lol: No doooobra Behemot, przyjeżdżaj :siara: Quote
Katerinas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mmbbaj napisał(a):Właśnie robiłam śledzie i Zagraj latał za mną jak opętany :lol: Wyobrażasz sobie mnie jak wyciągam na szkoleniu śledzika z kieszeni? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: uuuu .... a jaki zapaszek by się ciągnął za Tobą :lol: Ależ on ma smaki ;) jo-jo napisał(a):No cóż Małgosiu, to wyobraź sobie że ja latałam na szkolenia z torebeczką codziennie krojonego świeżego zielonego ogórka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooo... proszę następny :lol: Quote
aga1215 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='mmbbaj']A cukru :p Bo ja gotuję marynatę: woda, ocet, listek laurowy, pieprz, ziele angielskie i cukier :diabloti: U nas zawsze taki śledź na wigilię jest, ale jakoś mi się zachciało teraz :-? Mój Marek nie bardzo lubi bo... cukier :evil_lol: No doooobra Behemot, przyjeżdżaj :siara: Wektor też bardzo lubi śledzie :evil_lol: BTW- taką marynatę też robię :p Witaj Gosiu:multi: :multi: :multi: Quote
Paula_i_Świst Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Za to ja mam w domu jabłuszkowego potworka :razz: Zdjęcia świetne :) Pozdrawiamy serdecznie, Quote
malawaszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 PIKA napisał(a):ja u Was codzinnie jestem :razz: Tylko jak Wy gadacie o ogarzych sprawach to sie odzywam :oops: bo się nie znam :oops: :evil_lol: Gosiek napisał(a):hahaha to tak jak ja :lol: cześć Zagrajki - jak tam humorki w ostatnie zimowe dni? hahaha a myślałam że jestem oryginalna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: alleee fuu śledzie :shock: hahaha Gosiu jakbyś ze śledzikiem na szkolenie śmigała to myślę że nie tylko Twój pies by za Tobą biegał :evil_lol: Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 malawaszka napisał(a):alleee fuu śledzie :shock: hahaha Gosiu jakbyś ze śledzikiem na szkolenie śmigała to myślę że nie tylko Twój pies by za Tobą biegał :evil_lol:Tiaaaaaaaa, za to człowieki biegły by w zgoła odwrotnym kierunku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
Recommended Posts