Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A Niuniuś ma łysego brzuchala! :bigcool: Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :multi::multi::multi:cześć Małgosiu:multi: ale zawadiaka z waszego syneczka;) Quote
mmbbaj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Behemot'] A Niuniuś ma łysego brzuchala! :bigcool: No ma! Bo jest jeszcze malutki :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Małgosiu:multi: ale zawadiaka z waszego syneczka;) Cześć Alu, no jest z niego ancymonek ;) Quote
Żaneta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='mmbbaj'] odgryzę ci ucho! zaraz cię złapię za tą nogę! co za terrorysta:evil_lol: pewnie Monia znowu wylizuje rany:mad: Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mmbbaj;30378 [B napisał(a):zaraz cię złapię za tą nogę! Witaj Malgosiu i Zagrajku!!! Mam pytanie Jak sie maja dzis lapki Moni po szalenstwach z Zagrajem? Quote
Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='mmbbaj']No ma! Bo jest jeszcze malutki :lol: KTO jest malutki? NIUNIUŚ jest malutki? :-o Przecież to już kawał chłopa jest! :evil_lol: i rośnie jak na... hekhem... Quote
mmbbaj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Żaneta napisał(a):co za terrorysta:evil_lol: pewnie Monia znowu wylizuje rany:mad: Vogue napisał(a):Witaj Malgosiu i Zagrajku!!! Mam pytanie Jak sie maja dzis lapki Moni po szalenstwach z Zagrajem? Witajcie Żaneta i Vogue :lol: Mam nadzieję, że dziś łapki Moni w stanie nienaruszonym bo pilnowaliśmy małego zbója :mad: Jak tylko Monia górą w przepychankach to wyciąga swojego asa w rękawie :diabloti: Quote
mmbbaj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Behemot']KTO jest malutki? NIUNIUŚ jest malutki? :-o Przecież to już kawał chłopa jest! :evil_lol: i rośnie jak na... hekhem... Na ręce jeszcze mogę go wziąść... choć już z większym trudem niż wcześniej ;) Quote
Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mmbbaj napisał(a):Na ręce jeszcze mogę go wziąść... choć już z większym trudem niż wcześniej ;) Ile Niunisko już waży? :lol: Z 15 kg? Quote
mmbbaj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Behemot napisał(a):Ile Niunisko już waży? :lol: Z 15 kg? W zeszłym tygodniu ważył 16,200 :lol: Quote
Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mmbbaj napisał(a):W zeszłym tygodniu ważył 16,200 :lol: No pacz pani, prawie zgadłam! :lol: Sie ma to oko! :cool3: Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='"mmbbaj"'] narada?;) :evil_lol: Witaj Gosiu! Quote
bea100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Łapki Harmoszki-nie gorzej niż było-czyli OK , ona jednak ma do Zagrajka świętą cierpliwość:lol: , sama go zresztą prowokuje do podgryzanej zabawy a ja obserwuję to wszystko i jakoś nie widzę, by Mońki cierpliwość gdzieś się kończyła:crazyeye: :evil_lol: A Zagraj- jest kochany i ostatnio bardzo urósł :p Quote
Żaneta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 bea100 napisał(a): A Zagraj- jest kochany i ostatnio bardzo urósł :p To prawda rośnie chłopak jak na .........:evil_lol: Quote
dogaja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Behemot'] Przecież to już kawał chłopa jest! :evil_lol: i rośnie jak na... hekhem... [quote name='Żaneta']To prawda rośnie chłopak jak na .........:evil_lol: No, więc co do drożdży to ja chciałam... O psia noga... wypowiedziałam... wypowiedziałam to! Nieeeeeeeee!!! Już się zmywam.:scared: Quote
Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Niuniuś powinien mieć przydomek hodowlany "Dróżdż" (liczba pojedyncza od "drożdże" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Quote
LAZY Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 On jest rewelacyjny! A lambada wiecznie aktualna! Jak juz opanujecie wszystkie kroki to zamawiam filmik:lol: Quote
rekma Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :turn-l: http://www.mmbbaj.za.pl/images/pies.gif Quote
bea100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='rekma']:turn-l: A to dobre :cool2: Quote
Katerinas Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 rany .... z dnia na dzień coraz większy :-) i widzę Bea u Ciebie też śnieżek znika :shake: Quote
bea100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Katerinas'] ...i widzę Bea u Ciebie też śnieżek znika :shake: Katerinas, tak się cieszę, że jesteś kochana z nami :loveu: Moje zaproszenie- cały czas w mocy:p -kiedy tylko dasz radę-CZEKAM. Zostaw Marka z maluchem i zapakuj Dorkę do samochodu i przyjeżdżaj skarbie, obie z Mmbbaj się dopasujemy i jakoś się zgramy czasowo, pamietaj o tym zaproszeniu bo ono przecież ze szczerego serca :p Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dzień doberek!!! jejku jak niesamowicie urósł Wam ten chłopak!!! Jaki piękny młodzian!!!!:lol: Quote
bea100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AlKil napisał(a):... jejku jak niesamowicie urósł Wam ten chłopak!!! Jaki piękny młodzian!!!!:lol: Rośnie bo wiesz Mmbbaj daje mu drożdże :smokin: Quote
Recommended Posts