Behemot Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ... Ciepła skarpeta z psiej łapy :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dogaja ale sie ubawiłam .....:evil_lol: Gosiu Zagraj pewno zachwycony na maxa i tak mu zostanie;) Fajnie ogladacie telewizję:p Quote
samograj Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 rekma napisał(a):To ci domowa paparazii, przekroczyła granice intymności publikując nasze męskie wieczorne czułości. ;):angryy::oops: ALE U WAS WESOŁO!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bea100 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 rekma napisał(a):To ci domowa paparazii, przekroczyła granice intymności publikując nasze męskie wieczorne czułości. ;):angryy::oops: E tam, zaraz ,,przekroczyła" :eviltong: Dzięki temu ta Galeria jest jedną z najbardziej odwiedzanych i najfajniejszych ;) Melduję, że na psim ogrodzie śniegu po moje kolana i wciąż sypie :evil_lol: Quote
dogaja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 samograj napisał(a): ALE U WAS WESOŁO!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Tobie ktoś ukradł avatara, czy to na znak protestu?:zly7: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cześć Zagrajki :p alez napadało śnieżku :-o w zeszłym roku ze tak powiem w najlepszych zimowych dniach tyle było... a tu raptem 2 dni opadów i taaakie ilosci sniegu. Alez bedzie potem chlapa :roll: Quote
dogaja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Gosiek napisał(a):cześć Zagrajki :p alez napadało śnieżku :-o w zeszłym roku ze tak powiem w najlepszych zimowych dniach tyle było... a tu raptem 2 dni opadów i taaakie ilosci sniegu. Alez bedzie potem chlapa :roll: Gosiek! Łap chwilę!!! Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bea100 napisał(a):E tam, zaraz ,,przekroczyła" :eviltong: Dzięki temu ta Galeria jest jedną z najbardziej odwiedzanych i najfajniejszych ;) Melduję, że na psim ogrodzie śniegu po moje kolana i wciąż sypie :evil_lol::cool3:Bea ...ile masz wzrostu:razz: Takie foty są najfajniejsze ;) Quote
Anja33 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:Bea ...ile masz wzrostu:razz: Takie foty są najfajniejsze ;) Ceść Małgosiu Marku Zagraju Zgadzam się z Mamusią takie foty najfajniejsze są:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Szukają skarpetek... ...a że takowych nie znaleziono, żagrajek zadbał o ciepłotę ciała i stópek :cool3::evil_lol::loveu: Pozdrawiam Was serdecznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 o jeny, chopak Wam rośnie jak na drożdżach :loveu: niech tylko białe dziadostwo stopnieje, to zwołujemy ekipę i na forty :multi: Quote
samograj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dogaja napisał(a):A Tobie ktoś ukradł avatara, czy to na znak protestu?:zly7: Tak , już gdzieś pisałam, że się oprotestowuję!!! Quote
bea100 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:Bea ...ile masz wzrostu:razz: ... 1,70 miałam ale teraz chyba się skurczyłam nieco :razz: A dzisiaj śniegu na psim ogrodzie to mam powyżej kolan (oraz już powyżej dziurek od nosa) :roll: Quote
samograj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dogaja napisał(a):"Precz z preczem", czy cóś kunkretnego? To taki minimalizm , odarcie się z niepotrzebnych środków wyrazu, na znak żałoby za moją mądrością, subtelnością, taktem , wyczuciem itp. itd.:-( :placz: Więcej nie dam rady napisać, bo bardzo cierpię (boli ramię:placz: ) Pozdrawiam gospodarzy i gości!!! Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dogaja napisał(a):Gosiek! Łap chwilę!!! :lol: łapię, łapię... Gooosiu - gdzie sie podziewasz? Quote
dogaja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Gosiek napisał(a): Gooosiu - gdzie sie podziewasz? No właśnie! Strasznie żeśmy się rozpanoszyli tutaj, pod nieobecność gospodarzy. Bo, jak wiadomo, kiedy gospodarzy nie ma - myszy grasują... :eviltong: :biggrina: :2gunfire::drinking::cunao: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):.........no i zasypało ..... Kogo? :crazyeye: bigos napisał(a):Szukają skarpetek... ...a że takowych nie znaleziono, żagrajek zadbał o ciepłotę ciała i stópek :cool3: Pozdrawiam Was serdecznie Szukają skarpetek całych! :p Bo u nas skarpetkami bardzo lubi zakmować się Zagrajek :evil_lol: Więc grzeje stópkę pana bo poczuł wyrzuty sumienia :evil_lol: I my ciebie Bigosku pozdrawiamy :loveu: Justa napisał(a):o jeny, chopak Wam rośnie jak na drożdżach Ach Justa! Co za oryginalne określenie :loveu: Jeszcze NIKT tak nie napisał :evil_lol: Justa napisał(a): niech tylko białe dziadostwo stopnieje, to zwołujemy ekipę i na forty O taaaak :cool3: Marzy mi się taka cudowna breja na fortach w połączeniu ze stadem dzikich psów, które będą chciały "wychować " moje maleństwo :evil_lol: Bęcki w błocie! Już nie mogę się doczekać :loveu: bea100 napisał(a):1,70 miałam ale teraz chyba się skurczyłam nieco Bea, jak ja stoję koło ciebie to nigdy nie mam wrażenia żebyś była skurczona :roll: bea100 napisał(a): A dzisiaj śniegu na psim ogrodzie to mam powyżej kolan (oraz już powyżej dziurek od nosa) No to w końcu powyżej czego? :evil_lol: I czemu ty na śnieg pomstujesz? :mad: Jutro przyjeżdżamy do ciebie i żeby mi grama śniegu nie ubyło! Zagrajek kocha duuuuuuuuuużo śniegu :evil_lol: samograj napisał(a):To taki minimalizm , odarcie się z niepotrzebnych środków wyrazu, na znak żałoby za moją mądrością, subtelnością, taktem , wyczuciem itp. itd. :cool1:... to znaczy, że teraz już nie jesteś mądra, subtelna, taktowna, z wyczuciem itp. itd.?....................szkoda awaterka :placz: samograj napisał(a): Więcej nie dam rady napisać, bo bardzo cierpię (boli ramię ) Ale palce cię nie bolą? :eviltong: samograj napisał(a): Pozdrawiam gospodarzy i gości!!! Gospodarze pozdrawiają :hand::hand: Gosiek napisał(a): Gooosiu - gdzie sie podziewasz? A bo ty moja kochana Gosieńko, nie pamiętasz, że mam w domu małe dziecko :evil_lol: Trzeba pobawić, nakarmić, na spacerek wyprowadzić, nie pozwolić domu zdemolować, lekcje z nim odrobić itp, itd :eviltong: Acha! No i mam męża :evil_lol: ..;) dogaja napisał(a):No właśnie! Strasznie żeśmy się rozpanoszyli tutaj, pod nieobecność gospodarzy. Bo, jak wiadomo, kiedy gospodarzy nie ma - myszy grasują... Ależ grasujcie tu sobie dogajka :lol: Bardzo miło grasujecie, nawet mod żaden was nie musi uspokajać :evil_lol: Quote
samograj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a): :cool1:... to znaczy, że teraz już nie jesteś mądra, subtelna, taktowna, z wyczuciem itp. itd.?....................szkoda awaterka :placz: Życie pokazało, że nie -chyba nigdy taka nie byłam??? TYLKO MI SIĘ WYDAWAŁO!!! (o naiwności) Gdzie się pojawię , tam zaraz robi się goraco, mam tego dosyć , mam siebie dosyć:placz: :grab::mdleje: Ale palce cię nie bolą? :eviltong: PALCE akurat nie:eviltong: - nawet gdyby bolały nie poddałabym się -naukowcy twierdzą, iż osoby piszące na maszynie (komputerze trochę mniej) czy grające na pianinie , drażnią te receptory, które odpowiadają za sprawność umysłową- dzięki temu można długo zachować jasny umysł!!! Może mnie w końcu oświeci, w czym tkwi mój problem:thinkerg: Gospodarze pozdrawiają :hand::hand: hej!!! Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bea100 napisał(a):1,70 miałam ale teraz chyba się skurczyłam nieco :razz: A dzisiaj śniegu na psim ogrodzie to mam powyżej kolan (oraz już powyżej dziurek od nosa) :roll::cool3:to musi faktycznie dużo sniegu u Ciebie ...bo mnie tak za kostkę sięga ...a mam 160:evil_lol: Hey Gosiu zamęczona przez Zagrajka:loveu: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 samograj napisał(a): Życie pokazało, że nie -chyba nigdy taka nie byłam??? TYLKO MI SIĘ WYDAWAŁO!!! Aniu, byłaś u psychoanalityka? :cool3: samograj napisał(a): Gdzie się pojawię , tam zaraz robi się goraco Aaaaaaaaaaa, to się chyab nazywa, że masz właściwości paranormalne :razz:...:evil_lol: samograj napisał(a): Może mnie w końcu oświeci, w czym tkwi mój problem:thinkerg: Może :roll: Będziemy trzymać :kciuki::kciuki: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Hey Gosiu zamęczona przez Zagrajka:loveu: I męża :p...:evil_lol: Hej Aluś :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 samograj napisał(a):Jakoś Mi Nie Do Smiechu!!! No i jak mam cię pocieszyć? :confused: Quote
Recommended Posts