Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rekma napisał(a):
To ci domowa paparazii, przekroczyła granice intymności publikując nasze męskie wieczorne czułości. ;):angryy::oops:

ALE U WAS WESOŁO!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

rekma napisał(a):
To ci domowa paparazii, przekroczyła granice intymności publikując nasze męskie wieczorne czułości. ;):angryy::oops:

E tam, zaraz ,,przekroczyła" :eviltong: Dzięki temu ta Galeria jest jedną z najbardziej odwiedzanych i najfajniejszych ;)

Melduję, że na psim ogrodzie śniegu po moje kolana i wciąż sypie :evil_lol:

Posted

cześć Zagrajki :p

alez napadało śnieżku :-o w zeszłym roku ze tak powiem w najlepszych zimowych dniach tyle było... a tu raptem 2 dni opadów i taaakie ilosci sniegu. Alez bedzie potem chlapa :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Zagrajki :p

alez napadało śnieżku :-o w zeszłym roku ze tak powiem w najlepszych zimowych dniach tyle było... a tu raptem 2 dni opadów i taaakie ilosci sniegu. Alez bedzie potem chlapa :roll:

Gosiek! Łap chwilę!!!

Posted

bea100 napisał(a):
E tam, zaraz ,,przekroczyła" :eviltong: Dzięki temu ta Galeria jest jedną z najbardziej odwiedzanych i najfajniejszych ;)

Melduję, że na psim ogrodzie śniegu po moje kolana i wciąż sypie :evil_lol:
:cool3:Bea ...ile masz wzrostu:razz:

Takie foty są najfajniejsze ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Takie foty są najfajniejsze ;)

Ceść Małgosiu Marku Zagraju
Zgadzam się z Mamusią takie foty najfajniejsze są:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Szukają skarpetek...

...a że takowych nie znaleziono, żagrajek zadbał o ciepłotę ciała i stópek :cool3::evil_lol::loveu:

Pozdrawiam Was serdecznie:loveu::loveu::loveu:

Posted

...

1,70
miałam ale teraz chyba się skurczyłam nieco :razz:

A dzisiaj śniegu na psim ogrodzie to mam powyżej kolan (oraz już powyżej dziurek od nosa) :roll:

Posted

dogaja napisał(a):
"Precz z preczem", czy cóś kunkretnego?

To taki minimalizm , odarcie się z niepotrzebnych środków wyrazu, na znak żałoby za moją mądrością, subtelnością, taktem , wyczuciem itp. itd.:-( :placz:
Więcej nie dam rady napisać, bo bardzo cierpię (boli ramię:placz: )
Pozdrawiam gospodarzy i gości!!!

Posted

Gosiek napisał(a):

Gooosiu - gdzie sie podziewasz?

No właśnie! Strasznie żeśmy się rozpanoszyli tutaj, pod nieobecność gospodarzy. Bo, jak wiadomo, kiedy gospodarzy nie ma - myszy grasują...
:eviltong: :biggrina: :2gunfire::drinking::cunao:

Posted

.........no i zasypało .....

Kogo? :crazyeye:

bigos napisał(a):
Szukają skarpetek...

...a że takowych nie znaleziono, żagrajek zadbał o ciepłotę ciała i stópek :cool3:

Pozdrawiam Was serdecznie

Szukają skarpetek całych! :p Bo u nas skarpetkami bardzo lubi zakmować się Zagrajek :evil_lol: Więc grzeje stópkę pana bo poczuł wyrzuty sumienia :evil_lol: I my ciebie Bigosku pozdrawiamy :loveu:

Justa napisał(a):
o jeny, chopak Wam rośnie jak na drożdżach

Ach Justa! Co za oryginalne określenie :loveu: Jeszcze NIKT tak nie napisał :evil_lol:

Justa napisał(a):
niech tylko białe dziadostwo stopnieje, to zwołujemy ekipę i na forty

O taaaak :cool3: Marzy mi się taka cudowna breja na fortach w połączeniu ze stadem dzikich psów, które będą chciały "wychować " moje maleństwo :evil_lol: Bęcki w błocie! Już nie mogę się doczekać :loveu:

bea100 napisał(a):
1,70
miałam ale teraz chyba się skurczyłam nieco

Bea, jak ja stoję koło ciebie to nigdy nie mam wrażenia żebyś była skurczona :roll:

bea100 napisał(a):
A dzisiaj śniegu na psim ogrodzie to mam powyżej kolan (oraz już powyżej dziurek od nosa)

No to w końcu powyżej czego? :evil_lol: I czemu ty na śnieg pomstujesz? :mad: Jutro przyjeżdżamy do ciebie i żeby mi grama śniegu nie ubyło! Zagrajek kocha duuuuuuuuuużo śniegu :evil_lol:

samograj napisał(a):
To taki minimalizm , odarcie się z niepotrzebnych środków wyrazu, na znak żałoby za moją mądrością, subtelnością, taktem , wyczuciem itp. itd.

:cool1:... to znaczy, że teraz już nie jesteś mądra, subtelna, taktowna, z wyczuciem itp. itd.?....................szkoda awaterka :placz:

samograj napisał(a):
Więcej nie dam rady napisać, bo bardzo cierpię (boli ramię )

Ale palce cię nie bolą? :eviltong:

samograj napisał(a):
Pozdrawiam gospodarzy i gości!!!

Gospodarze pozdrawiają :hand::hand:

Gosiek napisał(a):

Gooosiu - gdzie sie podziewasz?

A bo ty moja kochana Gosieńko, nie pamiętasz, że mam w domu małe dziecko :evil_lol: Trzeba pobawić, nakarmić, na spacerek wyprowadzić, nie pozwolić domu zdemolować, lekcje z nim odrobić itp, itd :eviltong: Acha! No i mam męża :evil_lol: ..;)

dogaja napisał(a):
No właśnie! Strasznie żeśmy się rozpanoszyli tutaj, pod nieobecność gospodarzy. Bo, jak wiadomo, kiedy gospodarzy nie ma - myszy grasują...

Ależ grasujcie tu sobie dogajka :lol: Bardzo miło grasujecie, nawet mod żaden was nie musi uspokajać :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

:cool1:... to znaczy, że teraz już nie jesteś mądra, subtelna, taktowna, z wyczuciem itp. itd.?....................szkoda awaterka :placz:

Życie pokazało, że nie -chyba nigdy taka nie byłam??? TYLKO MI SIĘ WYDAWAŁO!!! (o naiwności) Gdzie się pojawię , tam zaraz robi się goraco, mam tego dosyć , mam siebie dosyć:placz: :grab::mdleje:

Ale palce cię nie bolą? :eviltong:

PALCE akurat nie:eviltong: - nawet gdyby bolały nie poddałabym się -naukowcy twierdzą, iż osoby piszące na maszynie (komputerze trochę mniej) czy grające na pianinie , drażnią te receptory, które odpowiadają za sprawność umysłową- dzięki temu można długo zachować jasny umysł!!! Może mnie w końcu oświeci, w czym tkwi mój problem:thinkerg:

Gospodarze pozdrawiają :hand::hand:

hej!!!

Posted

bea100 napisał(a):
1,70
miałam ale teraz chyba się skurczyłam nieco :razz:

A dzisiaj śniegu na psim ogrodzie to mam powyżej kolan (oraz już powyżej dziurek od nosa) :roll:
:cool3:to musi faktycznie dużo sniegu u Ciebie ...bo mnie tak za kostkę sięga ...a mam 160:evil_lol:

Hey Gosiu zamęczona przez Zagrajka:loveu:

Posted

samograj napisał(a):

Życie pokazało, że nie -chyba nigdy taka nie byłam??? TYLKO MI SIĘ WYDAWAŁO!!!

Aniu, byłaś u psychoanalityka? :cool3:

samograj napisał(a):
Gdzie się pojawię , tam zaraz robi się goraco

Aaaaaaaaaaa, to się chyab nazywa, że masz właściwości paranormalne :razz:...:evil_lol:

samograj napisał(a):
Może mnie w końcu oświeci, w czym tkwi mój problem:thinkerg:

Może :roll: Będziemy trzymać :kciuki::kciuki: