bea100 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Monia nietulona w żalu po odjeżdzie ukochanego Zagrajka, siedzi w oknie biedna i czeka na niego z ulubionym przez Zagrajka kawałkiem ćwierćwałka i wygląda...już od 1/2 godziny...:shake: Quote
rekma Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='bea100']Monia nietulona w żalu po odjeżdzie ukochanego Zagrajka, siedzi w oknie biedna i czeka na niego z ulubionym przez Zagrajka kawałkiem ćwierćwałka i wygląda...już od 1/2 godziny...:shake: Kochana Monia. Ona jest taka opiekuńcza i cierpliwa. Mimo,że jej tak nadokuczał, pogryzł - to za nim tęskni. Obrabiam zdjęcia, to potem zamieszczę, bo Gos poszła do mamy. Quote
rekma Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 W domu, to już oklepane zabawy, Nie wybiegany z powodu złej pogody rozrabiał jak ... Więc postanowiliśmy pojechać do Moni i Duni, a Bea też się ucieszyła Quote
samograj Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 NOMINUJĘ DO ZDJĘCIA STYCZNIA!!! Mówili, w wiadomościach, że policja już nie będzie korzystała z przestarzałych radarów, ale że ZAGRAJ ma je zastapić, przemilczeli!!! Quote
Behemot Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 http://images13.fotosik.pl/19/e60dc5a4ab1e4c9f.jpg Łomatko, a co to jest??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proponuję tytuł "Orkan Kirył" :-) P.S. Masłgosiu, mała, "urzędowa" uwaga: zdjęcie jest trochę za duże ;-) Quote
mmbbaj Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Behemot']http://images13.fotosik.pl/19/e60dc5a4ab1e4c9f.jpg Łomatko, a co to jest??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proponuję tytuł "Orkan Kirył" :-) P.S. Masłgosiu, mała, "urzędowa" uwaga: zdjęcie jest trochę za duże ;-) Tak Behemotku, właśnie przyszłam i oglądam i też tak pomyślałam, że ciut za duże ;) Zaraz zmniejszę :lol: Tylko tego cytowanego nie :evil_lol: Quote
kalina. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Zagraj świetnie pozuje:)I jak tu nie zgłosic takich fot do konkursu...:lol: . Quote
mmbbaj Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 kalinaM napisał(a):Zagraj świetnie pozuje:)I jak tu nie zgłosic takich fot do konkursu...:lol: . Och Kalina :buzi:, zajrzałam, naprawdę zgłosiłaś :multi: Dziękujemy :lol: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cześć Gosia. :p Nadrobiłam. Zobaczyłam. Podziwiłam. Lecę dalej :p Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='mmbbaj'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehehe. Śmieszny jest:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 malgosiu, cudak wam sie trafił, ze hoho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wpadłam z pomidorkami wieczorową porą :eviltong: Quote
Sabina1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dzień dobry ! Jest zupełnie niezła pogoda. W Warszawie,drużyna małych łobuziaków,szykuje się pewnie do przedszkola.............................. Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ;)hey jak Ogóreczek i Dożynka w przedszkolu się dzis zachowywali:p Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 OJ coś czuję, że wieczorkiem będzie tu klęska......................... URODZAJU FOTKOWEGO!!! ZNOWU DOSTANIEMY OCZOPLĄSU!!! ALE TO MIŁY I OCZEKIWANY OCZOPLĄS:loveu: :loveu: :loveu: Quote
rekma Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tak to było jeszcze wczoraj przed spaniem: Quote
LAZY Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Chłopak warunki ma pierwsza klasa:) P.S. Jak paluszek? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='rekma']Tak to było jeszcze wczoraj przed spaniem: "no i co mi pstrykacie tym fleszem po moich pieknych oczach" :evil_lol: :loveu: Quote
rekma Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A tak dzisiaj na przedszkolakowym szkoleniu: Waruj... ślicznie! wykonane po raz enty. Siad! wykonuje bezbłędnie. Przywołanie "do mnie!" z rozproszeniem wśród innych piesków stojących wokół: W przerwie na zabawę wojował z innymi pieskami (to najprzyjemniejsze chwile szkolenia. Quote
rekma Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 c.d. Przywołanie w trakcie zabawy Przywołanie z taaak daleka:crazyeye: Zapięcie smyczy. Zabawa z patyczkiem dla wzbudzenia zainteresowania i skoncentrowaniu się na panci. Chodzenie przy nodze...ale to najtrudniejsze. Goś jak wróci od mamy, to chyba coś więcej napisze:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jakie cmokasiaste psy :loveu: i nagroda sie nalezy za posłuszenstwo ;) Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 JAKI ON JEST MĄDRY!!!! INŻYNIER ,jak pisała Dogaja, czy raczej.......dobrze ułożony artysta!!! (to byłby chyba precedens - kto widział poukładanego artystę????) Quote
rekma Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 samograj napisał(a):JAKI ON JEST MĄDRY!!!! - kto widział poukładanego artystę????) A JA WIDZIAŁEM Quote
samograj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='rekma']A JA WIDZIAŁEM KTO TO???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PIĘKNIE WYGLĄDA NA TEJ FOTCE I MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE TU WIDAĆ WYRAŹNIE JEGO PRZESIANIA NA GŁÓWCE I USZKACH, I JAKBY STOP JEST WYRAŹNIEJSZY ( czacha mu się rozwija jak trza :) ) Quote
mmbbaj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='samograj']KTO TO???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak to kto ;) REKMA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts