Alka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hej Małgosiu!:multi: Co tam u Zagrajka słychać ?daje pańci chwilę wytchnienia ?:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Witanko :multi: [quote name='Behemot']Tam zaraz o słabszych pęcherzach.... to bardzo szacowny konkurs jest :evil_lol: No i ja też się obśmiałam :evil_lol: i nie wiem na które głosować :placz: Bo chciałabym na wszystkie :lol: Aj i muszę regulamin przeczytać :cool3:... jak ja nie lubię regulaminów :diabloti: [quote name='Alka']Hej Małgosiu!:multi: Co tam u Zagrajka słychać ?daje pańci chwilę wytchnienia ?:evil_lol: Teraz śpi, ale zaraz idziemy na spacerek i na boisko pobawić się :lol: Jakiś dzień taki siaki, bo i ja senna i dla Zagrajka pora na spanie dość nietypowa :cool3: Quote
Alka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 mmbbaj napisał(a): Teraz śpi, ale zaraz idziemy na spacerek i na boisko pobawić się :lol: Jakiś dzień taki siaki, bo i ja senna i dla Zagrajka pora na spanie dość nietypowa :cool3: Małgosiu u nas też jakos nijako,słoneczko nie może się zdecydować, wychodzi tylko na krótko...;) miłego spacerku i zabawy:loveu: Quote
Ania W Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A ja dzisiaj widziałam Zagraja "na żywo" !!! Nic nie szkodzi że z okien jadącego autobusu, ale widziałam . Chyba był na spacerze...Pisze "chyba" bo spacer polegał na tym , że Zagraj siedział a jego pan stał obok. Najparwdopodobniej to element szkolenia ;-) Quote
bea100 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ania W napisał(a):...Chyba był na spacerze...Pisze "chyba" bo spacer polegał na tym , że Zagraj siedział a jego pan stał obok. Najparwdopodobniej to element szkolenia ;-) Buhahahaha :lol!: No Rekma, wydało się, żona sądzi, że Wy spacerujecie, a Wy tylko posiedzicie-postoicie przed trawniczkiem i co to za spacerek jest hmmm? :smokin: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Ania W']A ja dzisiaj widziałam Zagraja "na żywo" !!! Nic nie szkodzi że z okien jadącego autobusu, ale widziałam . Chyba był na spacerze...Pisze "chyba" bo spacer polegał na tym , że Zagraj siedział a jego pan stał obok. Najparwdopodobniej to element szkolenia ;-) :evil_lol: ćwiczyli luźną smycz :cool3: [quote name='bea100']Buhahahaha :lol!: No Rekma, wydało się, żona sądzi, że Wy spacerujecie, a Wy tylko posiedzicie-postoicie przed trawniczkiem i co to za spacerek jest hmmm? :smokin: a oni wychodzą na papieroska :lmaa: Quote
LAZY Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='mmbbaj']:evil_lol: ćwiczyli luźną smycz :cool3: a oni wychodzą na papieroska :lmaa: Fajne ćwiczenie luźnej smyczy:) Mam nadzieje, ze tego papieroska to Zagrajkowi darujecie:mad: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i wydalo się .... Zagrajek pali:razz: Quote
bea100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i wydalo się .... Zagrajek pali:razz: A jak chce chłopak śpiewać, to musi rzucić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie z rana, wiatry idą i mam meteomigrenkę:roll: - a co u Was? Quote
Alicja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='bea100']A jak chce chłopak śpiewać, to musi rzucić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie z rana, wiatry idą i mam meteomigrenkę:roll: - a co u Was?:cool3:ano musi ....tylko muszą go Rodzice przypilnować;) Ja się dziś obudzić nie potrafię ....a podobno zapowiadają mini huraganik:cool3: Quote
Poświata Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ....a podobno zapowiadają mini huraganik:cool3: Szczególy w RMF o 9:00 :crazyeye: . Quote
mmbbaj Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Witajcie [quote name='bea100'] Witajcie z rana, wiatry idą i mam meteomigrenkę:roll: - a co u Was? Ja mam dzisiaj doła :flop: [quote name='Alicjarydzewska'] ....a podobno zapowiadają mini huraganik:cool3: no właśnie chyba nie taki mini bo mówili, że lepiej z domu nie wychodzić :roll: [quote name='Poświata']Szczególy w RMF o 9:00 :crazyeye: . no i co? bo nie słuchałam.. :razz: Quote
Alka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dzisiaj to dopiero mamy przedsmak tego co nas będzie jutro i pojutrze czekać ...:cool3: rano nie było u nas najgorzej;) ale wiatrzycho się wzmaga:cool3: Małgosiu, pogoń tego doła :mad:,sądzę ,że Zagrajek w tym pomoże :loveu: pozdrawiamy was cieplutko!:loveu: Quote
Sabina1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja niby nie mam doła, ale taka jestem zdenerwowana przez ten wiatr. Cieszcie się, ze nie macie kota. Pies wyczuwa zły nastrój i pociesza, a kot, czyli GRUBCIA robi na złość. Usiłuję zszyć dwa kawałki puchatego materiału dla niej na poduszeczkę i za każdym razem ,jak na chwile robotę odkładam, ona się na tym układa. Jest złośliwą tłustą kocicą. Quote
Behemot Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 mmbbaj napisał(a): Ja mam dzisiaj doła :flop: Ja trochę też, to tego czuję się okropnie rozbita - może to rzeczywiście przed tą nadciągającą wichurą? Na razie nic się nie dzieje, ale wahania ciśnienia pewnie już są... Quote
Poświata Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='mmbbaj']no i co? bo nie słuchałam.. :razz:No i ma wiać :roll: , najbardziej w górach - "Nad Podkarpaciem, Małopolską, Śląskiem i województwem świętokrzyskim w ciągu najbliższej doby przejdzie wichura. Prędkość wiatru może dochodzić nawet do 120 kilometrów na godzinę, co oznacza, że będzie wiało sześć razy mocniej niż przeciętnie." Mam nadzieję, że u nas aż tak nie będzie :roll: , ale tak czy inaczej każą uważać, nie parkować pod drzewami, zwracać uwagę na latające przedmioty, porządnie okna pozamykać, doniczki pozdejmować z parapetów itp. itd. Quote
Sabina1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Poświata napisał(a): zwracać uwagę na latające przedmioty . To trzeba mieć refleks:lol: . Bo ja mam zwyczaj wpatrywać się spokojnie, jak coś leci w moją stronę i nic. Tak było zawsze z piłką ręczną w szkole, jak ktoś do mnie podał :evil_lol: Quote
dogaja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 mmbbaj napisał(a): Ja mam dzisiaj doła :flop: Na doła najlepszy jest KATAR!!! Ja mam taki katar i ból gardła od dwóch dni, że żaden doł się przez nie nie przedrze. MIEJCIE KATAR (oczywiście tylko wtedy, kiedy nie chcecie mieć doła)! Sabina1 napisał(a):Ja niby nie mam doła, ale taka jestem zdenerwowana przez ten wiatr. Mój dom otoczony jest wielkimi, starymi drzewami, które tańczą, jak im to wietrzycho zagra, ale najbardziej przerażają mnie dwa potężne świerki od nawietrznej. Zastanawiam się poważnie, z której strony domu się ulokować? Naprawdę wieje...grozą... :eek2: Sabina1 napisał(a):Cieszcie się, ze nie macie kota. Pies wyczuwa zły nastrój i pociesza, a kot, czyli GRUBCIA robi na złość. Usiłuję zszyć dwa kawałki puchatego materiału dla niej na poduszeczkę i za każdym razem ,jak na chwile robotę odkładam, ona się na tym układa. Jest złośliwą tłustą kocicą. Behemot napisał(a):Ja trochę też, to tego czuję się okropnie rozbita - może to rzeczywiście przed tą nadciągającą wichurą? A Ty Behemocie ma oblicze pieska, ale imię kocie :confused::confused::confused: Quote
Behemot Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dogaja napisał(a): A Ty Behemocie ma oblicze pieska, ale imię kocie :confused::confused::confused: Ano... :lol: Ale moja Sonia jest trochę kocia, jeśli chodzi o osobowość, więc wszystko się zgadza :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Witaj Małgosiu :multi: Przyszłam się przywitac i przeslac buziaczki i mizianka dla Zagrajka :loveu: :loveu: oraz zyczyc milego dnia mimo fatalnej, przygnebiajacej pogody :buzi: Quote
Sabina1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dogaja napisał(a):Zastanawiam się poważnie, z której strony domu się ulokować? W piwniczce, najlepiej zainstalować się w zaopatrzonej piwniczce :evil_lol: .Tak jak nasi pradziadowie, kiedy już nie mogli iść w pole, do boju lub orki :lol: Quote
bea100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Zaleski w radio mówił, że w Niemczech juz wieje wietrzycho do 200km/h a wiatr pod Dreznem przewrócił 2 ciężarówki ...ranyyyy...mówią o Orkanie KIRYŁ...Dogaja trzymaj się cieplutko i szykuj i ogacaj piwniczkę...najgorzej ma być na Wybrzeżu i w Górach...a jutro nie ma bata i przywieje toto do nas z prędkością do 120km/h (w górach już dzisiaj zamiecie śnieżne- na Śnieżce i Kasprowym). Niemcy mają fatalnie, spodziewają się powodzi (fale mają mieć nawet 3,5 m wysokości:-o )- to byłby kataklizm :-( Ja tylko mam nadzieje, że ten Kirył zanim do nas dotrze- to już wyhamuje. Quote
Behemot Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 bea100 napisał(a):mówią o Orkanie KIRYŁ... Aaaa no właśnie, KIRYŁ, a ja zrozumiałam "fuhrer", kiedy mówili o nim w radiu :oops: :evil_lol: A gdybyście miały ochotę pogadac o huraganie i o tym, jak nasze psiaki się czują w związku z nim, to w dziale WoP założyłam wątek na ten temat. Zapraaaaszam :lol: Bea100, pozwoliłam sobie tę informację przekopiować do WoP, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu? Quote
mmbbaj Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Alka']Dzisiaj to dopiero mamy przedsmak tego co nas będzie jutro i pojutrze czekać ...:cool3: rano nie było u nas najgorzej ale wiatrzycho się wzmaga:cool3: U nas też na razie zbytnio nie wieje, ale leje deszcz. I widzę, że najgorsza pogoda będzie na sobotę i niedzielę, jak my mamy szkolenie. Jak będzie tak podle to pewno nie pojedziemy :cool1: [quote name='Alka'] Małgosiu, pogoń tego doła :mad:,sądzę ,że Zagrajek w tym pomoże Trochę pogoniłam... A Zagrajek, o tak on dba o to żeby pańcia nie miała czasu na nic, nawet na doły :evil_lol: [quote name='Sabina1'] Usiłuję zszyć dwa kawałki puchatego materiału dla niej na poduszeczkę i za każdym razem ,jak na chwile robotę odkładam, ona się na tym układa. Jest złośliwą tłustą kocicą. 1. nie odkładaj tylko skończ robotę :eviltong: 2. nie jest złośliwa tylko sama powiedziałaś, że poduszeczka jest dla NIEJ :p [quote name='Behemot']Ja trochę też, to tego czuję się okropnie rozbita - może to rzeczywiście przed tą nadciągającą wichurą? a może u ciebie grypa nadciąga? :cool1: Kawkę piłaś? [quote name='Poświata']No i ma wiać :roll: , najbardziej w górach - "Nad Podkarpaciem, Małopolską, Śląskiem i województwem świętokrzyskim w ciągu najbliższej doby przejdzie wichura. Prędkość wiatru może dochodzić nawet do 120 kilometrów na godzinę, co oznacza, że będzie wiało sześć razy mocniej niż przeciętnie." Beata, jesteś lepsza niż Zalewski z eko-radio :evil_lol: I dobrze, że my nie w górach :eviltong: [quote name='Sabina1']To trzeba mieć refleks:lol: . Bo ja mam zwyczaj wpatrywać się spokojnie, jak coś leci w moją stronę i nic. Tak było zawsze z piłką ręczną w szkole, jak ktoś do mnie podał :evil_lol: No czy nie mówiłam, że z ciebie prawdziwy stoik? :evil_lol: [quote name='dogaja']Na doła najlepszy jest KATAR!!! Ja mam taki katar i ból gardła od dwóch dni, że żaden doł się przez nie nie przedrze Jeszcze nas tu pozarażasz :shake: [quote name='dogaja'] Mój dom otoczony jest wielkimi, starymi drzewami Oooo! To pięknie masz :loveu: Ja też bym tak chciała :razz: [quote name='dogaja'] Zastanawiam się poważnie, z której strony domu się ulokować? Gdziekolwiek się ulokujesz, pamiętaj, zabierz ze sobą komputer :p [quote name='dogaja'] Naprawdę wieje...grozą... :eek2: napięcie rośnie... :errrr: [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Małgosiu :multi: Przyszłam się przywitac i przeslac buziaczki i mizianka dla Zagrajka :loveu: oraz zyczyc milego dnia mimo fatalnej, przygnebiajacej pogody :buzi: Witaj Dagusiu :loveu: Dawno cię nie było, jak miło, że wpadłaś. Wiem, że masz mało czasu! [quote name='Sabina1']W piwniczce, najlepiej zainstalować się w zaopatrzonej piwniczce :evil_lol: .Tak jak nasi pradziadowie, kiedy już nie mogli iść w pole, do boju lub orki Pod warunkiem, że w tej piwniczce będzie miała internet :p I donoszę: 1. Podczas spaceru wpadłam z Zagrajem do przychodni i zważyłam go... waga pokazała 15,200 :crazyeye: W zeszłym tygodniu było coś 13 z hakiem. Teraz nie wiem kiedy go zważyłam źle, bo przecież niemożliwe żeby w ciągu tygodnia przytył prawie 2kg :cool1: 2. W trakcie zabawy Zagrajek przegryzł Markowi palec łącznie z paznokciem :diabloti: Niechcący :p Quote
dogaja Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sabina1 napisał(a):W piwniczce, najlepiej zainstalować się w zaopatrzonej piwniczce :evil_lol: .Tak jak nasi pradziadowie, kiedy już nie mogli iść w pole, do boju lub orki :lol: To jest myśl! Chociaż po większe zapasy mąki, czy kaszy już nie zdążę wyskoczyć, bo nas może... rozdzielić ten Kirył. A jak ja potem zbiorę te ziarenka z całej okolicy?!!! Ale słoiki z tym i owym w piwnicy już są: to znaczy z zagrychą! Resztę weźmiemy ze sobą i jakoś się przeczeka! bea100 napisał(a):Zaleski w radio mówił, że w Niemczech juz wieje wietrzycho do 200km/h a wiatr pod Dreznem przewrócił 2 ciężarówki ...ranyyyy...mówią o Orkanie KIRYŁ...Dogaja trzymaj się cieplutko i szykuj i ogacaj piwniczkę...najgorzej ma być na Wybrzeżu i w Górach...a jutro nie ma bata i przywieje toto do nas z prędkością do 120km/h (w górach już dzisiaj zamiecie śnieżne- na Śnieżce i Kasprowym). Niemcy mają fatalnie, spodziewają się powodzi (fale mają mieć nawet 3,5 m wysokości:-o )- to byłby kataklizm :-( Ja tylko mam nadzieje, że ten Kirył zanim do nas dotrze- to już wyhamuje. NIE HAMUJE, skubany, ino przyspieeeeeeeeeesza!!!!!! :scared: Nie wiem, czy jeszcze napiszę, może to przedostatnie wieści od nas, z Zachodu. Idzie na Was. Okopujcie się. Warszawkoooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts