nathaniel Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale wy tu duuuużo gadacie... :evil_lol: Quote
bea100 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] no jak pięknie śpiewa ....aż u mnie w Rybniku słychać:p Bo to nie jest Zagraj tylko Zaśpiewaj :lol: :lol: :lol: Ja tam duuuuużo nie gadam, Zatkało mnie. Wymiękłam...!!! Quote
Sabina1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Wszyscy jacyś małomówni od wczoraj. Bo nas faktycznie zatkało........od tych fotek :loveu: Quote
samograj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sabina1 napisał(a):Wszyscy jacyś małomówni od wczoraj. Bo nas faktycznie zatkało........od tych fotek :loveu: Fakt, fotki zapierają dech w piersiach zarówno ich jakość jak i ilość. Kiedy Wy macie czas , żeby to wszystko obrobić???:crazyeye: P.s. Jeśli Sabinko1 brakuje Ci gorących wypowiedzi to wal śmiało, mogę w tri miga napisać coś co rozrusza towarzystwo:razz: i da Tobie i innym powód do ciętej riposty :razz: :cool3: :loveu: Jestem w tym dobra!!! Quote
Sabina1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 samograj napisał(a):Jeśli Sabinko1 brakuje Ci gorących wypowiedzi to wal śmiało, mogę w tri miga napisać coś co rozrusza towarzystwo:razz: i da Tobie i innym powód do ciętej riposty :razz: :cool3: :loveu: Jestem w tym dobra!!! Wal Samograjko ! W tri miga !!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='dogaja'] Jeśli mogę coś podpowiedzieć: jego imię JUŻ brzmi jak pseudonim artystyczny... :siara: Przyznaj się, że chciałabyś zostać jego menagerem :evil_lol: [quote name='Anka12']Witam Ludkowie i Piesz Chwilkę mnie nie było i co kłótnie czy zagraj jest Ogarem czy nim nie jest a jakie to ma znaczenie:???: :???: Jest kochanym berbeciem wspaniałym psem. I nową miłością Małgosi i Marka a co z niego wyrośnie czas pokarze. Mnie się on strasznie podobuje i kropka nawet jak wyrośnie na pudla;) ;) ;) ;) ;) Masz rację Anka :lol: I oczywiście, że wyrośnie na pudla :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] no jak pięknie śpiewa ....aż u mnie w Rybniku słychać:p W Rybniku to z radia, bo my już płyty nagrywamy :evil_lol: [quote name='Behemot'] Oooo soooole mioooooo!!! :shake: on śpiewał "móóóóóóój jest ten kawałek podłogi" :eviltong: [quote name='bea100']Zatkało mnie. Wymiękłam...!!! :loveu: [quote name='Sabina1']Wszyscy jacyś małomówni od wczoraj. Bo nas faktycznie zatkało........od tych fotek :loveu: no to dziś fotek nie będzie! Może was odetka :evil_lol: [quote name='samograj']Fakt, fotki zapierają dech w piersiach zarówno ich jakość jak i ilość. Kiedy Wy macie czas , żeby to wszystko obrobić???:crazyeye: no właśnie nie mamy czasu :grins: [quote name='samograj'] P.s. Jeśli Sabinko1 brakuje Ci gorących wypowiedzi to wal śmiało, mogę w tri miga napisać coś co rozrusza towarzystwo:razz: i da Tobie i innym powód do ciętej riposty :razz: :cool3: :loveu: Jestem w tym dobra!!! :nono: Quote
LAZY Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Heloł! Zdjecia zaje...no wiecie jakie:) A sam Zagraj cudny:) Moja Ida włąśnie dokazuje;/ Biega z koreczkiem od butelki i wrzuca go specjalnie po dmeble po czym kaze wyciagać i tak w kółko:mad: Quote
dogaja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a):Przyznaj się, że chciałabyś zostać jego menagerem :evil_lol: Przyznaję, żę przemknęła mi taka myśl przez głowę... Myślę, że się jakoś dogadamy, co? :glaszcze: Rozmarzyłaś się, nie? Bo to i :Rose:,i :klacz:, i można będzie o nim :czytaj:, a i ze sceny (jak tradycja każe) będzie przecież chciał przede wszystkim podziękować mamusi... Eh... :huh: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:jaki tu ruch u Zagrajka;) wszystkich ponoć zatkało :shake: [quote name='LAZY'] Moja Ida włąśnie dokazuje;/ Biega z koreczkiem od butelki i wrzuca go specjalnie po dmeble po czym kaze wyciagać i tak w kółko:mad: A nasz Zagraj właśnie śpi i puszcza straszne bąki :evil_lol: PS. wcześniej szalał jak opętany :lol: Quote
Katerinas Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a): no to dziś fotek nie będzie! Może was odetka :evil_lol: eeee.... protestuję :mad: ;) ja tam nie jestem zatkana :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a):My też :lol: Madziu, jak patrzę na twój awatarek to się ślinię, nie wiesz dlaczego? :evil_lol:...;) no własnie nie wiem :cool3: wszyscy sie wykłocali, czy to mandarynki czy cytrynki czy pomarańczki :cool3: to se kfiotka walnęłam :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 dogaja napisał(a):Przyznaję, żę przemknęła mi taka myśl przez głowę... jakie strategiczne posunięcia :evil_lol: dogaja napisał(a):Rozmarzyłaś się, nie? Bo to i :Rose:,i :klacz:, i można będzie o nim :czytaj:, a i ze sceny (jak tradycja każe) będzie przecież chciał przede wszystkim podziękować mamusi... Eh... :huh: No! :loveu: To chyba zaczniemy od "szansy na sukces", tam śpiewać każdy może :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Katerinas napisał(a):eeee.... protestuję :mad: ;) ja tam nie jestem zatkana :razz: Nie będę ryzykować :p Ledwo co was odetkało :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):no własnie nie wiem :cool3: wszyscy sie wykłocali, czy to mandarynki czy cytrynki czy pomarańczki :cool3: to se kfiotka walnęłam :evil_lol: Śliczny kfiotek :loveu: A wcześniej to chyba pomidorki też miałaś? ;) Lubię pomidorki :sabber: Quote
Sabina1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a): No! :loveu: To chyba zaczniemy od "szansy na sukces", tam śpiewać każdy może :evil_lol: Albo od "Od przedszkola do Opola" :lol: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Sabina1 napisał(a):Albo od "Od przedszkola do Opola" :lol: Chyba wystąpimy w Sopocie :multi: Mandaryna dowiodła, że tam też wszyscy mogą ....ten...noooo, śpiewać :cool3: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a): :shake: on śpiewał "móóóóóóój jest ten kawałek podłogi" :eviltong: Małgosiu, a wiesz, co ja zaraz zrobię z tym zdjęciem? I z tym tytułem? Myśl, myyyyyyyśl..... :eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot']Małgosiu, a wiesz, co ja zaraz zrobię z tym zdjęciem? I z tym tytułem? Myśl, myyyyyyyśl..... :eviltong: O ja cię!!! :lol: Wiem, wiem, wiem :multi: pierwszy raz ktoś nas nominuje :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='mmbbaj']O ja cię!!! :lol: Wiem, wiem, wiem :multi: pierwszy raz ktoś nas nominuje :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cóż za dedukcja, mój drogi Watsonie :lol: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot']Cóż za dedukcja, mój drogi Watsonie :lol: Nooooo! :lol: I... widziałam! Widziałam... JEST :Cool!: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a): Śliczny kfiotek :loveu: A wcześniej to chyba pomidorki też miałaś? ;) Lubię pomidorki :sabber: pomidorki były też fajniaste tylko gdzies wywaliłam :oops: :eviltong: ale człowiek patrzy i wcina oczami :cool3: Quote
dogaja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ty wstrętny Behemocie: zajrzałam na stronę z Twojego odsyłacza: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37262 i tak mnie bolą mięśnie gładkie, a nawet te pofałdowane, że z trudem dzisiaj zasnę. :megagrin::megagrin::megagrin: LUDZIEEEE!!!!!!!!!!!! Idźcie tam koniecznie :scared: (ale tych o słabszych pęcherzach uprasza się o wcześniejszą wizytę w toalecie)! Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 o rany czy to kolejna galeria przed wejściem do której trzeba iść na siq:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dogaja']Ty wstrętny Behemocie: zajrzałam na stronę z Twojego odsyłacza: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37262 i tak mnie bolą mięśnie gładkie, a nawet te pofałdowane, że z trudem dzisiaj zasnę. :megagrin::megagrin::megagrin: LUDZIEEEE!!!!!!!!!!!! Idźcie tam koniecznie :scared: (ale tych o słabszych pęcherzach uprasza się o wcześniejszą wizytę w toalecie)! Tam zaraz o słabszych pęcherzach.... to bardzo szacowny konkurs jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts