mmbbaj Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Waruj :lol: a orzeszka dasz? :cool3: dobranoc :evil_lol: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mmbbaj napisał(a):I przy tej okazji jeszcze raz zaznaczę, że jeśli Zagrajek okaże się bokserem, amstaffem czy wilczarzem, a nawet mixem ich wszystkich to i tak będziemy go kochać! No i to jest najważniejsze :loveu: . Jak Gawra dorastała to ciągle słyszałam - oddaj ją, mogłabyś mieć inną sukę na jej miejsce itp. Ale ja nie mogłam jej oddać - bo to był mój wybrany kochany psiak. I niewiele mnie obchodziło czy przejdzie przegląd czy nie. Zakładałam, że jak przejdzie to będzie ok, a jak nie przejdzie to też będzie ok. W miedzyczasie miała poważną operacje kolana, która jeszcze bardziej nas związała. I jestem pewna, że ze wszystkich moich psów to właśnie ona najbardziej mnie kocha i jest do mnie najbardziej przywiązana ( no Kontrze do niej niewiele brakuje ;) ). P.S. Jak dożyczce podobało się w przedszkolu? Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Urzekające spojrzenie :loveu: Małgosiu, gratuluję sukcesów w szkoleniu! :thumbs: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='mmbbaj'] czy nie jestem słodki? :loveu: Aaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ;)fajnie Gosiu ze macie ASTmana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: melduję sie , jutro poczytam dokładnie i napiszę coś wiecej:p Quote
mmbbaj Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Hania napisał(a):No i to jest najważniejsze :loveu: . Jak Gawra dorastała to ciągle słyszałam - oddaj ją, mogłabyś mieć inną sukę na jej miejsce itp. Ale ja nie mogłam jej oddać - bo to był mój wybrany kochany psiak. I niewiele mnie obchodziło czy przejdzie przegląd czy nie. Zakładałam, że jak przejdzie to będzie ok, a jak nie przejdzie to też będzie ok. W miedzyczasie miała poważną operacje kolana, która jeszcze bardziej nas związała. I jestem pewna, że ze wszystkich moich psów to właśnie ona najbardziej mnie kocha i jest do mnie najbardziej przywiązana ( no Kontrze do niej niewiele brakuje ;) ). Haniu i tak jest i u nas :lol: Nikt nas nie zmuszał do wzięcia Zagrajka, ale chcieliśmy go i kochamy go bardzo :loveu: Dla nas najważniejsze aby był zdrowy i szczęśliwy. Przybył do nas w bardzo trudnym i smutnym okresie i dzięki niemu zachciało nam się żyć, dla niego :loveu: To też nas bardzo łączy. Poza tym to wspaniały piesek, cudnie okazuje swoją miłość, jest uroczy,mądry, zresztą wiesz sama ;) Hania napisał(a): P.S. Jak dożyczce podobało się w przedszkolu? Bardzo jej się podobało :lol: Tyyyyyle fajnych piesków, ale Zagrajek i tak najfajniejszy :evil_lol: Też będzie chodziła do przedszkola z nami :lol: Behemot napisał(a): Małgosiu, gratuluję sukcesów w szkoleniu! :thumbs: Dzięki Behemotku :loveu: A może i wy byście też? :cool3: Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mmbbaj napisał(a): A może i wy byście też? :cool3: Yyyyy..... eeee..... czekaj, chyba coś mi się przypala w kuchni :scared: Quote
mmbbaj Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='bea100']No to teraz przekładaj targetowanie na inne czynności: czyli WARUJ-KLIK/YES-SMAKOŁYK (dla uproszczenia to się zwykle pisze tak:komenda-KS czyli kliksmakołyk jako działanie równoczesne i natychmiastowe) :cool3: bardzo proste :roll: [quote name='bea100'] Pies wykonuje i jest taki ułameczek sekundy, że patrzy Gosiu na Ciebie (szuka potwierdzenia czy o to chodziło) i to jest ten ułamek gdy natychmiast z Twojej strony ma KS. ułameczek sekundy powiadasz? :evil_lol: [quote name='bea100'] O, i ostrożnie z miodem-uczula !!! dobrze! to były orzeszki w miodzie, takie z puszki :lol: [quote name='nathaniel'] Ćwiczenia na świadomość zadu są fajne :loveu: :-?... świadomość zadu?...:-?:-?:-? [quote name='LAZY'] Ida tez jest nakręcona, ale dzisiaj po raz kolejny pokazała mi, ze zdecydowanie woli moje towarzystwo niz inengo pda. Siedziął grzecznie i czekałą na komende podczas gdy inny pies koło niej chodził. No widzisz? :lol: Jaka grzeczna dziewczynka, a ty , że ADHD :eviltong: [quote name='Katerinas'] A mieszkam w miarę ;) blisko. Nooo.... bliżej niż na Ursynów czy Mokotów ;) Pod warunkiem, że Bea mieszka tam gdzie kiedyś... i pod warunkiem, że Bea mnie lub nas jeszcze kojarzy :oops: ;) [quote name='bea100']Mieszkam i czekam na Was z otwartymi ramionami :multi: No widzisz Katerinas? Czuję, że się niedługo spotkamy :multi: [quote name='Hania'] mmbaj Super macie w tym przedszkolu :p . No! :lol: [quote name='Hania'] A co do nienormalności - to jak Kontra nie śpi przytulona do mnie tylko w nogach to sprawdzam w nocy, czy jest wszystko ok. A jak stwierdza, że śpi na posłaniu to ręka mi tam zwisa. No to widzę, że więcej nas w klubie nienormalnych :evil_lol: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mmbbaj napisał(a): :-?... świadomość zadu?...:-?:-?:-? Większość psów nie wie, że ma zad :evil_lol: . Tzn nie wie, ze może nim świadomie coś robić - zadem, czy tylną łapą. Dlatego są specjalne ćwiczenia uczące psa świadomości zadu i tylnych łap - np targetowanie tylną łapą itp. Ja teraz z Gawrą ćwiczę świadomość ucząc ją wchodzenia tylnymi łapami na szorstką wycieraczkę. Quote
Katerinas Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='mmbbaj'] czy nie jestem słodki? :loveu: To zdjęcie mnie powaliło. :loveu: Normalnie mała przesłodka dzidzia :loveu: [quote name='mmbbaj'] No widzisz Katerinas? Czuję, że się niedługo spotkamy :multi: Noo :smile: Coś wykombinujemy :smile: i może jakoś uda się zgrać :smile: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='mmbbaj']Waruj :lol: a orzeszka dasz? :cool3: dobranoc :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: jejkuuu jakie on ma magiczne spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: Małgosiu tak się cieszę, że Zagraj jest z Wami :loveu: Quote
Hania Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Katerinas napisał(a):To zdjęcie mnie powaliło. :loveu: Normalnie mała przesłodka dzidzia :loveu: No własnie - tylko butelki ze smoczkiem brak :loveu: Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='mmbbaj']zagryzłem się :evil_lol: aaaaa hahaha boski jest!!!!! iiii.... ROŚNIE JAK NA DROŻDŻACH :loveu: :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Wiecie co,ja chyba nienormalna jestem :cool1: Obudziłam się wcześnie nad ranem i spojrzałam gdzie jest Zagraj. Widzę, że leży na boczku w nogach .. Podniosłam się i patrzę na niego i ... nie widzę że oddycha, nie słyszę, ani on nie zareagował na moje poruszenie :shock:Serce stanęło mi w gardle! Pogłaskałam go, a on jeszcze przez moment NIC :shock:.. I po chwili.. podniósł łepeczek :loveu: Tak mocno spał :loveu::loveu::loveu: Przeżyłam chwilę grozy :mdleje: bhahaha ja też to mam często - zrywam się w nocy i lece sprawdzać bo w ciemności wydaje mi się że nie oddycha :oops: Quote
dogaja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jak na ratlerka, skrzyżowanego z bokserem (z lekką domieszką pudla) - Zagrajek jest strasznie miniasty... ...dupiasty... ...uszasty... ...i okropnie kościsty! A tu mi przypomina mojego kolegę z dzieciństwa, który wyrósł... na całkiem przystojnego inżyniera: Tak więc nie wiadomo dokładnie, co z niego wyrośnie... Ale głupi nie będzie, bo by się tak nie patrzył: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Hania']Większość psów nie wie, że ma zad :evil_lol: . Tzn nie wie, ze może nim świadomie coś robić - zadem, czy tylną łapą. Dlatego są specjalne ćwiczenia uczące psa świadomości zadu i tylnych łap - np targetowanie tylną łapą itp Acha! To znaczy, że my teraz trenujemy tylko przód? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] Małgosiu tak się cieszę, że Zagraj jest z Wami :loveu: My też :lol: Madziu, jak patrzę na twój awatarek to się ślinię, nie wiesz dlaczego? :evil_lol:...;) [quote name='malawaszka'] ROŚNIE JAK NA DROŻDŻACH :loveu: :evil_lol: :mad:...... :evil_lol: [quote name='dogaja'] A tu mi przypomina mojego kolegę z dzieciństwa, który wyrósł... na całkiem przystojnego inżyniera: Tak więc nie wiadomo dokładnie, co z niego wyrośnie... Dogajka, to myślisz, że z Zagraja też może być inżynier? :multi: A komentarze super :klacz::klacz: Najbardziej podoba mi się dupiasty i kościsty :evil_lol: no i pudelek oczywiście :p Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dogaja i ja się ubawiłam Twoimi komentarzami :megagrin::megagrin::megagrin: Witaj Małgosiu !:multi: Piekny, słoneczny dzionek nam się zapowiada :loveu: Quote
aga1215 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='mmbbaj'] Zagrajek jest muzykalny :multi: :multi: :multi: Quote
dogaja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='dogaja'] A tu mi przypomina mojego kolegę z dzieciństwa, który wyrósł... na całkiem przystojnego inżyniera: Tak więc nie wiadomo dokładnie, co z niego wyrośnie... [quote name='mmbbaj'] Dogajka, to myślisz, że z Zagraja też może być inżynier? :multi: No, wiesz... na pewno będzie przystojny... Może nie będzie inżynierem budownictwa, ale taki INŻYNIER-DEMOLKA? Czemu nie? Ponieważ rośnie, jak na drożdżach :evil_lol: , jako odpowiedzialni rodzice, już powiniście zastanawiać się nad jego przyszłością i - nie żeby się narzucać, czy próbować spełniać SWOJE marzenia - ale z lekka POPYCHAć go w DOBRYM kierunku. Jeśli mogę coś podpowiedzieć: jego imię JUŻ brzmi jak pseudonim artystyczny... :siara: Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witam Ludkowie i Piesz Chwilkę mnie nie było i co kłótnie czy zagraj jest Ogarem czy nim nie jest a jakie to ma znaczenie:???: :???: Jest kochanym berbeciem wspaniałym psem. I nową miłością Małgosi i Marka a co z niego wyrośnie czas pokarze. Mnie się on strasznie podobuje i kropka nawet jak wyrośnie na pudla;) ;) ;) ;) ;) Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no jak pięknie śpiewa ....aż u mnie w Rybniku słychać:p Quote
Sabina1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Anka12 napisał(a):Mnie się on strasznie podobuje i kropka nawet jak wyrośnie na pudla;) ;) ;) ;) ;) Na mojego Bolusia na przykład. Niestety, chyba Zagrajek różni sie trochę, chociaż może w dzieciństwie byli podobni :evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sabina1 napisał(a):Na mojego Bolusia na przykład. Niestety, chyba Zagrajek różni sie trochę, chociaż może w dzieciństwie byli podobni :evil_lol: Wszystkie pszy som podobne wspólnego przodka majom:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
samograj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Anka12']Mnie się on strasznie podobuje i kropka nawet jak wyrośnie na pudla;) ;) ;) ;) ;) MNIE RÓWNIEŻ!!! JEST ROZBRAJAJĄCY:loveu: :loveu: :loveu: Choć to ratlerek ,skrzyżowany z bokserem z domieszką pudla i... odrobiną słonia (ma uszy jak DAMBO) oraz krokodyla Quote
Recommended Posts