Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Małgosiu, uwielbiam patrzec na Zagraja. Oczy ma niesamowite!

Ależ patrz do woli :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - nie bedę chyba zbyt oryginalna, jeżeli napiszę, że Zagraj jest CUDNY :loveu:

Ano nie będziesz :eviltong:

[quote name='nathaniel']

Bombowski :loveu:

Nooo! Bombę też przed chwilą wyprodukował :evil_lol:

[quote name='Behemot']

Boskie! :loveu:
Niuniuś wygląda tu tak, jakby tylko na chwilkę się przebudził, żeby zrobić siusiu :loveu:

Jak go namawiam w nocy na siku to mu się nie chce wstać więc go brałam na ręce i do przedpokoju, a ten uparciuch kładł mi się na ręczniku i pokazywał jak śpiący :evil_lol:

[quote name='Behemot'] P.S. Kiedy mój mąż widzi, że jak ta głupia uśmiecham się do komputera, od razu wie, że oglądam zdjęcia Zagrajka :-)

Pozdrów męża :lol:

[quote name='bea100']Mnie też :multi:

Zagraj na nich jest taki bardzo...hmmm... ,,ogarzy" :p

No, a ja jak na niego patrzę to ciągle widzę GP :eviltong: :evil_lol: ;) i mówię do niego czasem "mój murzynku" :lol:

Zrobiliśmy sobie drzemkę po południu. Zagraj jak śpi to lubi mieć dużo miejsca i chłodniej, ale po przebudzeniu uwielbia się pokokosić z nami :lol:

Posted

bea100 napisał(a):
Mnie też :multi:

Zagraj na nich jest taki bardzo...hmmm... ,,ogarzy" :p

Właśnie dlatego mi się podobają - te fałdki mu się pod szyją robią, te fafle ze zmarszczkami i wogóle...

Posted

mmbbaj, to pachnie kryminałem, przecież tu nieletni zaglądają

A do tego jeszcze złamanie międzynarodowych konwencji regulujących pracę nieletnich, pod które z pewnością podpada układ "spryskiwacz+szmata i szoruj chłopie podłogę...

...może dostaniesz jeść"

A fe, :mad:

Posted

Dzień dobry Małgosiu! Wstałas już ? Ja też leżałam rano w objeciach jakiegoś pstrokatego, mruczącego wyżłunie i cieplutkiej, tłuściutkiej, biszkoptowej starej panny, która się obraziła, że nie lpoleciałam na ten deszcz "daleko, daleko", tylko sie wymigałam krótkim wyjściem.

Posted

Witajcie, witajcie :multi:

[quote name='Behemot']

Jaki on już dorosły!
To już nie jest Niuniuś, to jest Niuń! :evil_lol: :loveu:

Eeee, on tylko tak udaje, do zdjęcia :lol:, ale jeszcze Niuniuś :loveu:

[quote name='zurdo']mmbbaj, to pachnie kryminałem, przecież tu nieletni zaglądają

A do tego jeszcze złamanie międzynarodowych konwencji regulujących pracę nieletnich, pod które z pewnością podpada układ "spryskiwacz+szmata i szoruj chłopie podłogę...

...może dostaniesz jeść"

A fe, :mad:

Oj poczekaj, poczekaj Zurdo, ja się odgryzę jak pojawią się foteczki w twojej galerii, a mam nadzieję, że stanie się to niedługo ;) :evil_lol: A co do jedzonka... uważasz, że nie jest pyszne? Zobacz jak mu smakuje :evil_lol:

[quote name='samograj']
No, odkręcił kurek mocno!!!
Ale jaki grzeczny, rozbrajający:loveu:

I ten kurek odkręca dość często :eviltong: A stara się być grzeczny kiedy go energia nie rozpiera za mocno ;)

[quote name='Alka']

jak cudownie Wam razem :loveu:

No! I jeszcze było obgryzanie z miłości :lol:

[quote name='Sabina1']Dzień dobry Małgosiu! Wstałas już ? Ja też leżałam rano w objeciach jakiegoś pstrokatego, mruczącego wyżłunie i cieplutkiej, tłuściutkiej, biszkoptowej starej panny, która się obraziła, że nie lpoleciałam na ten deszcz "daleko, daleko", tylko sie wymigałam krótkim wyjściem.

Witaj kochana! Wstałam oczywiście, ale na spacerku z Zagrajkiem był Marek, zawsze on wychodzi rano. Pogoda jakaś dziś senna bo Zagrajek nie rozrabia jak zwykle tylko zwinął się w kuleczkę i śpi :cool3: To pierwszy raz odkąd u nas jest! Oczywiście kiedy poszłam do komputera zaraz przeniósł się za mną, ale też po to żeby ułożyć się do spanka. Wczoraj wieczorem była u nas Hania i zaszczepiła go więc może to też jest trochę przyczyną :cool3:, choć mówiła, że nie powinien czuć się źle.. No,ale może po prostu jest śpiący :razz:
Sabinko, dostałam od Hani wczoraj ten biuletyn..:-(

Posted

Hej Malgosie Marki i Zagraje
Zagraj na fotach jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A moj malp choc kupilam mu duuuzy ponton to i tak uwaza ze podloga pod drzwiami lub kafelki przy schodach to do spania super miejsca to po co wydawalam prawie 2 stowy:smhair2: :flaming:

Posted

Małgosiu, czy może znalazłas u siebie w domku moja śliczna , kolorową rękawiczkę ? Jedną wyjełam Zagrajkowi z zębów, a drugiej mi brakuje. Jeśli nie, bądź łaskawa obserwować pieseczka na spacerkach przez najbliższe dni, bo tak sobie myślę,że ona jest do odzyskania :diabloti:

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, czy może znalazłas u siebie w domku moja śliczna , kolorową rękawiczkę ? Jedną wyjełam Zagrajkowi z zębów, a drugiej mi brakuje. Jeśli nie, bądź łaskawa obserwować pieseczka na spacerkach przez najbliższe dni, bo tak sobie myślę,że ona jest do odzyskania :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Sabinko ...myślisz że Zagrajek odda:razz:

Taraz spokojnie ogladam fotki ...jaki on tutaj dorosły wygląda , taki już poważny facio;)

Posted

Sabina1 napisał(a):
Małgosiu, czy może znalazłas u siebie w domku moja śliczna , kolorową rękawiczkę ? Jedną wyjełam Zagrajkowi z zębów, a drugiej mi brakuje. Jeśli nie, bądź łaskawa obserwować pieseczka na spacerkach przez najbliższe dni, bo tak sobie myślę,że ona jest do odzyskania :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, czy może znalazłas u siebie w domku moja śliczna , kolorową rękawiczkę ? Jedną wyjełam Zagrajkowi z zębów, a drugiej mi brakuje. Jeśli nie, bądź łaskawa obserwować pieseczka na spacerkach przez najbliższe dni, bo tak sobie myślę,że ona jest do odzyskania :diabloti:

:evil_lol: Nie martw się o swoją śliczną, kolorową rękawiczkę! Jest ci ona w moim posiadaniu, a była u Zagraja w budzie, też mu się podobała :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Sabinko ...myślisz że Zagrajek odda:razz:

i myśli chyba, że w stanie nienaruszonym :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'] Taraz spokojnie ogladam fotki ...jaki on tutaj dorosły wygląda , taki już poważny facio;)

Przyjedź do nas i zobacz jaki dorosły :evil_lol: ;) Ale fakt, była wczoraj Hania i mówiła, że urósł!

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - duze wyzwanie przed Tobą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Haniu, zapewniam cię, że ta cenna rękawiczka nie uszłaby mojej uwadze :p

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, czy może znalazłas u siebie w domku moja śliczna , kolorową rękawiczkę ? Jedną wyjełam Zagrajkowi z zębów, a drugiej mi brakuje. Jeśli nie, bądź łaskawa obserwować pieseczka na spacerkach przez najbliższe dni, bo tak sobie myślę,że ona jest do odzyskania :diabloti:
Sabinko - dziecku będziesz zabawkę odsbierać??????;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='mmbbaj']:evil_lol: Nie martw się o swoją śliczną, kolorową rękawiczkę! Jest ci ona w moim posiadaniu, a była u Zagraja w budzie, też mu się podobała :lol:
i myśli chyba, że w stanie nienaruszonym :evil_lol:
Haniu, zapewniam cię, że ta cenna rękawiczka nie uszłaby mojej uwadze :p
:mdleje: :roflt: :roflt: :roflt:

wreszcie udało mi się "wedrzeć" na DG - okropnie ślamazarzy u mnie dzisiaj:angryy: :angryy: :angryy:
a jeszcze Felek stwierdził, że najlepsze miejsce do spania to biurko ze wskazaniem kabla od myszy ..........
[quote name='mmbbaj']
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Czy ja dziś coś pisałam o tym, że Zagraj jest senny? :roll:.....................................................................................już daaaaaaaawno nie jest :evil_lol:

Posted

Z jednej strony dobrze, ze ta rekawiczka była jednak w Zagrajkowej budzie, z drugiej strony fajnie byłooby obserwować jej odzyskiwanie przez Małgosie;)

Posted

LAZY napisał(a):
fajnie byłooby obserwować jej odzyskiwanie przez Małgosie;)

Ona jest koloru......taki czerwono-żółto-zielony melanż, więc specjalne uprzedzałam,żeby Małgosia nie padła z przerażenia przy odzyskiwaniu. Ale już w porządku. Dowód zabezpieczony :lol:

Posted

A jako Monia pięknie uczyła Zagrajka bawic się w ogryzanie zabaweczki.
Pokazała mu gryzaczka

i zaczęła ogryzać

pozwoliła się zbliżyć...

a on obserwował...

z każdej strony przyglądał sie.

odważył się jej odebrać...

i sam ogryzał zadowolony

patrząc, co na to Monia, która sie przyglądała, ale nie przeszkadzała