Sabina1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie mówmy o Bolusiu, bo na szczęscie dla niego śpi i chwilowo nic mu z mojej strony nie grozi.:angryy: :angryy: :angryy: Quote
LAZY Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale się wspaniale szkolicie! Sabinko nie maltretuj zdolnego Bolusia:) Quote
goldenka245 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witamy Pani Gosiu! :) My tutaj pierwszy raz się wpisujemy, ale od czasu do czasu po cihcutku zaglądaliśmy :) Cieszymy się, że ma Pani Zagrajka:loveu: Jest piękny a szczególnie ta fotka z tymi oczkami :loveu: w dwie inne strony mu "poszyły" ;-) hihi :-)Pozdrawiamy :) Quote
nathaniel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Sabinko , ale targetowanie to dotykanie łapą, nosem, brodą danego przedmiotu a nie branie go w pysk ;)Co do tego , że jeden potwór się wystraszył, spróbuj zawinąć kliker/zszywacz czy co tam masz w jakąś ściereczke to stłumi dźwięk. A po za tym same przyznajcie ,że to świetna zabawa patrzeć jak pies kombinuje :multi: Mbbbaj to ja zapraszam http://szkoleniepsow.fora.pl Ps. myśmy sobie obrali ambitne zadanie noszenie koszyczka w pysku :diabloti::diabloti: zajmie nam to jakieś dwa miesiące , ale jest fajnie mi się to podoba i jemu się podoba. :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='goldenka245']Witamy Pani Gosiu! :) My tutaj pierwszy raz się wpisujemy, ale od czasu do czasu po cihcutku zaglądaliśmy :) Cieszymy się, że ma Pani Zagrajka:loveu: Jest piękny a szczególnie ta fotka z tymi oczkami :loveu: w dwie inne strony mu "poszyły" ;-) hihi :-)Pozdrawiamy :) Och jak mi miło na sercu :loveu: Cieszę się bardzo, że zaglądacie i mam nadzieję, że nie przestaniecie? :lol: A "my" to znaczy? Goldenka245 i...??? ;) A oczka Zagrajowi faktycznie się rozjechały, taki mały zezik zrobił :evil_lol: [quote name='nathaniel'] Mbbbaj to ja zapraszam http://szkoleniepsow.fora.pl Ps. myśmy sobie obrali ambitne zadanie noszenie koszyczka w pysku :diabloti::diabloti: zajmie nam to jakieś dwa miesiące , ale jest fajnie mi się to podoba i jemu się podoba. :loveu: Bardzo dziękuję nathaniel :loveu:, oczywiście zajrzę tam! A zadanie faktycznie macie ambitne :lol: Muszę wam powiedzieć, że dziś byłam z Zagrajem w zoologu, oczywiście strasznie mu się tam podoba bo to i zapaszki i pani bardzo miła, która chętnie częstuje ;) Ponieważ jest to już moja zaprzyjaźniona pani, a obok jest piekarnia, poprosiłam czy mogę Zagrajka zostawić u niej na minutkę i kupić pieczywo. Z Zagrajem niewykonalne bo zaraz wpadłby mi w jakieś bułki :evil_lol: Tak też zrobiłam i byłam pewna, że mały nawet nie zauważy mojej nieobecności. I bardzo się pomyliłam! Zagraj cały czas chciał pędzić za mną, żadne smakołyki go nie interesowały, miła pani też :lol: Nie było mnie może 2 minutki, a zgotował mi takie powitanie jakby nie było mnie rok :loveu::loveu::loveu: Quote
nathaniel Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No to świetny malec Ci się trafił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gruby jakos tak sam z siebie od obcyhc smaków nie bierze, chyba , że ja komuś je dam i zachęca psa do tego :roll: Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ile miłości w oczach tych Panów :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Zagraj, na dobranoc :sleep2: :lol:...............:hand: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:czy te oczy mogą kłamać :loveu::loveu::loveu: Małgosiu jestem zakoffana :p Quote
mmbbaj Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu:czy te oczy mogą kłamać :loveu::loveu::loveu: Małgosiu jestem zakoffana :p :lol::lol::lol: jest rozbrajający :loveu: A ja jak z pola walki, palac zaklejony plastrem i pogryzione ucho aż krew poszła! Zagryziona z miłości :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: jest rozbrajający :loveu: A ja jak z pola walki, palac zaklejony plastrem i pogryzione ucho aż krew poszła! Zagryziona z miłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:miłość wymaga ofiar;) Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hahahahha nie mogę - normalnie uwielbiam te oczęta :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania W Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Umarłam jak zobaczyłam siusiającego Zagraja!:roflt: Ale się skupił...Chyba nawet te wielkie "oczęta" ma przymknięte :lol: I jaką ma pojemność! Proporcjonalną chyba do przyspieszenia ;-) Bawią mnie psy robiące siusiu jak panienka...Bard prawie do roku kucał (teraz na płaskim czasami też, ale skoro to płaskie to po co podnosić nogę ?:razz:)Przeszedł też etap podnoszenia nie tej nogi...czyli podchodził do drzewa i zamiast na nie, "podpisik rzucał" zupełnie w przeciwnym kierunku... Quote
Vogue Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='mmbbaj']Zagraj, na dobranoc :sleep2: :lol:...............:hand: UROCZY:loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='mmbbaj'] ale szczęśliwy pies :multi: :multi: :multi: dba, żeby Pańcia miała co sprzątać;) :evil_lol: DOBRANOC :hand: Quote
bigos Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jakie śliczne i niewinne:diabloti: oczka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe co Pańcia trzyma w dłoni:evil_lol: Przyjaźń z miskiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Czoko Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wróciłam i znowu jestem z Wami. Wtedy w piątek przed Świętami wyszłam z pracy dopiero tuz przed 18:00.. Na Wigilię u Teściowej ledwo zdążyłam. Narazie po 2 tygodniach nieobecności w biurze muszę walczyć z kolejnymi dokumentami i terminami - w Galeriach nie ujawniam się oprócz swojej - tylko rano przeglądam subskrypcje i muszę znikać...właśnie się dowiedziałam że jestem oddelegowana na kilka dni na inwentaryzację i mam się postarać pogodzić z nią swoją pracę.... argument - wieloletnie doświadczenie kiedyś w pracy w księgowości... Rozbroił mnie całkowicie baardzo skupiony siusiający Zagrajek... Wszystkich serdecznie pozdrawiam i w Nowym Roku życzę Wszystkiego Najlepszego Ewa Quote
mmbbaj Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='sota36']Kurcze jaki on jest fajny!!!! Noooo! Słodka pirania :evil_lol: [quote name='Ania W']Umarłam jak zobaczyłam siusiającego Zagraja!:roflt: Ale się skupił...Chyba nawet te wielkie "oczęta" ma przymknięte :lol: I jaką ma pojemność! Proporcjonalną chyba do przyspieszenia ;-) Bawią mnie psy robiące siusiu jak panienka...Bard prawie do roku kucał (teraz na płaskim czasami też, ale skoro to płaskie to po co podnosić nogę ?:razz:)Przeszedł też etap podnoszenia nie tej nogi...czyli podchodził do drzewa i zamiast na nie, "podpisik rzucał" zupełnie w przeciwnym kierunku... Aniu, ale przecież wszystkie szczeniaki i młode psy kucają ;) A Zagraj czasem się skupia, a nieraz nie ma czasu, zaczyna siusiu na ręcznik i biegnie gubiąc resztę po drodze :evil_lol: Nie mogę tego udokumentować zdjęciem, ale jak robi kupala to stęka :evil_lol: A podnoszenie nóżki... Bajanek czasem podnosił nóżkę do drzewka i tracił równowagę, odchodził wtedy z miną "dobra, to nie będę tu siusiał" ;) A kucać zdarzało mu się jeszcze i teraz..też właśnie na płaskim terenie [quote name='bigos']Jakie śliczne i niewinne:diabloti: oczka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe co Pańcia trzyma w dłoni:evil_lol: Oczywiście aparat :lol: Zagrajowi bardzo się podoba, a zwłaszcza paseczek od niego, baaaardzo chciałby się nim pobawić :diabloti: [quote name='Czoko'] Rozbroił mnie całkowicie baardzo skupiony siusiający Zagrajek... Wszystkich serdecznie pozdrawiam i w Nowym Roku życzę Wszystkiego Najlepszego Ewa Siusiający Zagraj ma powodzenie :evil_lol: I tobie Ewuniu życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a przede wszystkim zdrowia dla całej rodzinki :loveu: I powodzenia w pracy! A ja z Zagrajem czekamy na odwiedziny Sabiny1 :multi: Ciekawe w jakim stanie wróci do domu :evil_lol: Do moich ran doszła na brodzie, Zagrajek mnie dzisiaj pogłaskał, po ogarzemu :evil_lol: ;) Życzę wszystkim miłego dnia :lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Małgosiu, uwielbiam patrzec na Zagraja. Oczy ma niesamowite! Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Małgosiu - nie bedę chyba zbyt oryginalna, jeżeli napiszę, że Zagraj jest CUDNY :loveu: Quote
rekma Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A mnie się podobają jeszcze dwa, takie zdjęcia. Quote
Behemot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Boskie! :loveu: Niuniuś wygląda tu tak, jakby tylko na chwilkę się przebudził, żeby zrobić siusiu :loveu: P.S. Kiedy mój mąż widzi, że jak ta głupia uśmiecham się do komputera, od razu wie, że oglądam zdjęcia Zagrajka :-) Quote
Recommended Posts