Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Pani Gosiu! :) My tutaj pierwszy raz się wpisujemy, ale od czasu do czasu po cihcutku zaglądaliśmy :) Cieszymy się, że ma Pani Zagrajka:loveu: Jest piękny a szczególnie ta fotka z tymi oczkami :loveu: w dwie inne strony mu "poszyły" ;-) hihi :-)Pozdrawiamy :)

Posted

Sabinko , ale targetowanie to dotykanie łapą, nosem, brodą danego przedmiotu a nie branie go w pysk ;)Co do tego , że jeden potwór się wystraszył, spróbuj zawinąć kliker/zszywacz czy co tam masz w jakąś ściereczke to stłumi dźwięk.

A po za tym same przyznajcie ,że to świetna zabawa patrzeć jak pies kombinuje :multi:

Mbbbaj to ja zapraszam http://szkoleniepsow.fora.pl

Ps. myśmy sobie obrali ambitne zadanie noszenie koszyczka w pysku :diabloti::diabloti:
zajmie nam to jakieś dwa miesiące , ale jest fajnie mi się to podoba i jemu się podoba. :loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Witamy Pani Gosiu! :) My tutaj pierwszy raz się wpisujemy, ale od czasu do czasu po cihcutku zaglądaliśmy :) Cieszymy się, że ma Pani Zagrajka:loveu: Jest piękny a szczególnie ta fotka z tymi oczkami :loveu: w dwie inne strony mu "poszyły" ;-) hihi :-)Pozdrawiamy :)

Och jak mi miło na sercu :loveu: Cieszę się bardzo, że zaglądacie i mam nadzieję, że nie przestaniecie? :lol: A "my" to znaczy? Goldenka245 i...??? ;)
A oczka Zagrajowi faktycznie się rozjechały, taki mały zezik zrobił :evil_lol:

[quote name='nathaniel']

Mbbbaj to ja zapraszam http://szkoleniepsow.fora.pl

Ps. myśmy sobie obrali ambitne zadanie noszenie koszyczka w pysku :diabloti::diabloti:
zajmie nam to jakieś dwa miesiące , ale jest fajnie mi się to podoba i jemu się podoba. :loveu:

Bardzo dziękuję nathaniel :loveu:, oczywiście zajrzę tam! A zadanie faktycznie macie ambitne :lol:

Muszę wam powiedzieć, że dziś byłam z Zagrajem w zoologu, oczywiście strasznie mu się tam podoba bo to i zapaszki i pani bardzo miła, która chętnie częstuje ;) Ponieważ jest to już moja zaprzyjaźniona pani, a obok jest piekarnia, poprosiłam czy mogę Zagrajka zostawić u niej na minutkę i kupić pieczywo. Z Zagrajem niewykonalne bo zaraz wpadłby mi w jakieś bułki :evil_lol: Tak też zrobiłam i byłam pewna, że mały nawet nie zauważy mojej nieobecności. I bardzo się pomyliłam! Zagraj cały czas chciał pędzić za mną, żadne smakołyki go nie interesowały, miła pani też :lol: Nie było mnie może 2 minutki, a zgotował mi takie powitanie jakby nie było mnie rok :loveu::loveu::loveu:

Posted

No to świetny malec Ci się trafił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Gruby jakos tak sam z siebie od obcyhc smaków nie bierze, chyba , że ja komuś je dam i zachęca psa do tego :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu:czy te oczy mogą kłamać :loveu::loveu::loveu:
Małgosiu jestem zakoffana :p

:lol::lol::lol: jest rozbrajający :loveu: A ja jak z pola walki, palac zaklejony plastrem i pogryzione ucho aż krew poszła! Zagryziona z miłości :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: jest rozbrajający :loveu: A ja jak z pola walki, palac zaklejony plastrem i pogryzione ucho aż krew poszła! Zagryziona z miłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:miłość wymaga ofiar;)

Posted

Umarłam jak zobaczyłam siusiającego Zagraja!:roflt:
Ale się skupił...Chyba nawet te wielkie "oczęta" ma przymknięte :lol: I jaką ma pojemność! Proporcjonalną chyba do przyspieszenia ;-)
Bawią mnie psy robiące siusiu jak panienka...Bard prawie do roku kucał (teraz na płaskim czasami też, ale skoro to płaskie to po co podnosić nogę ?:razz:)Przeszedł też etap podnoszenia nie tej nogi...czyli podchodził do drzewa i zamiast na nie, "podpisik rzucał" zupełnie w przeciwnym kierunku...

Posted

Wróciłam i znowu jestem z Wami.
Wtedy w piątek przed Świętami wyszłam z pracy dopiero tuz przed 18:00.. Na Wigilię u Teściowej ledwo zdążyłam. Narazie po 2 tygodniach nieobecności w biurze muszę walczyć z kolejnymi dokumentami i terminami - w Galeriach nie ujawniam się oprócz swojej - tylko rano przeglądam subskrypcje i muszę znikać...właśnie się dowiedziałam że jestem oddelegowana na kilka dni na inwentaryzację i mam się postarać pogodzić z nią swoją pracę.... argument - wieloletnie doświadczenie kiedyś w pracy w księgowości...
Rozbroił mnie całkowicie baardzo skupiony siusiający Zagrajek...
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i w Nowym Roku życzę Wszystkiego Najlepszego
Ewa

Posted

[quote name='sota36']Kurcze jaki on jest fajny!!!!

Noooo! Słodka pirania :evil_lol:

[quote name='Ania W']Umarłam jak zobaczyłam siusiającego Zagraja!:roflt:
Ale się skupił...Chyba nawet te wielkie "oczęta" ma przymknięte :lol: I jaką ma pojemność! Proporcjonalną chyba do przyspieszenia ;-)
Bawią mnie psy robiące siusiu jak panienka...Bard prawie do roku kucał (teraz na płaskim czasami też, ale skoro to płaskie to po co podnosić nogę ?:razz:)Przeszedł też etap podnoszenia nie tej nogi...czyli podchodził do drzewa i zamiast na nie, "podpisik rzucał" zupełnie w przeciwnym kierunku...

Aniu, ale przecież wszystkie szczeniaki i młode psy kucają ;) A Zagraj czasem się skupia, a nieraz nie ma czasu, zaczyna siusiu na ręcznik i biegnie gubiąc resztę po drodze :evil_lol: Nie mogę tego udokumentować zdjęciem, ale jak robi kupala to stęka :evil_lol: A podnoszenie nóżki... Bajanek czasem podnosił nóżkę do drzewka i tracił równowagę, odchodził wtedy z miną "dobra, to nie będę tu siusiał" ;) A kucać zdarzało mu się jeszcze i teraz..też właśnie na płaskim terenie

[quote name='bigos']Jakie śliczne i niewinne:diabloti: oczka:loveu::loveu::loveu:
Ciekawe co Pańcia trzyma w dłoni:evil_lol:

Oczywiście aparat :lol: Zagrajowi bardzo się podoba, a zwłaszcza paseczek od niego, baaaardzo chciałby się nim pobawić :diabloti:

[quote name='Czoko']
Rozbroił mnie całkowicie baardzo skupiony siusiający Zagrajek...
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i w Nowym Roku życzę Wszystkiego Najlepszego
Ewa

Siusiający Zagraj ma powodzenie :evil_lol: I tobie Ewuniu życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a przede wszystkim zdrowia dla całej rodzinki :loveu: I powodzenia w pracy!

A ja z Zagrajem czekamy na odwiedziny Sabiny1 :multi: Ciekawe w jakim stanie wróci do domu :evil_lol: Do moich ran doszła na brodzie, Zagrajek mnie dzisiaj pogłaskał, po ogarzemu :evil_lol: ;)

Życzę wszystkim miłego dnia :lol:

Posted

Boskie! :loveu:
Niuniuś wygląda tu tak, jakby tylko na chwilkę się przebudził, żeby zrobić siusiu :loveu:

P.S. Kiedy mój mąż widzi, że jak ta głupia uśmiecham się do komputera, od razu wie, że oglądam zdjęcia Zagrajka :-)