Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
pewnie robi tez w domku i ...oni sa z tego powodu szczesliwi - hihihi

ach, ten upojny zapach psich kupek w domu :evil_lol:
Kiedy Sonia jeszcze załatwiała się w domu, kupowałam hektolitry olejków do aromaterapii i tony kadzidełek, żeby pozbyć się tego zapachu, już na korytarzu pod naszymi drzwiami pachniało jak w budyjskiej świątyni :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):

Takie słodkie dzieciątko macie w domu, Małgosiu, Marku :loveu:
A jak tam kupalki? :cool3:

Noooo :lol: jest strasznie słodki :loveu:

sota36 napisał(a):
pewnie robi tez w domku i ...oni sa z tego powodu szczesliwi - hihihi

:evil_lol:

Behemot napisał(a):
ach, ten upojny zapach psich kupek w domu :evil_lol:
Kiedy Sonia jeszcze załatwiała się w domu, kupowałam hektolitry olejków do aromaterapii i tony kadzidełek, żeby pozbyć się tego zapachu, już na korytarzu pod naszymi drzwiami pachniało jak w budyjskiej świątyni :evil_lol:

No żebyście wiedziały :eviltong: A kupalki są i na dworze i w domu, siki też :evil_lol: Nauczy się, prędzej czy później, Bajanek w jego wieku robił tylko w domu bo był jeszcze na kwarantannie i przeżyliśmy :lol: Kadzidełek nie stosuję bo nie będę mu smrodzić :evil_lol: Aaaa....jeszcze oprócz kupali, jak puści bąkala to to jest dopiero czad :huh:.....:angel:................:evil_lol: Ale jak się do mnie przytula :loveu::angel::loveu:

Posted

Monia ma nieprawdobodobną cierpliwość do Zagraja- znosi gryzienie po faflach i uszach nawet i zagryzanie w kołnierz i nawet szczypanie w ogon i nawet gryzienie w tylne nogi- a Zagrajek nie robi tego zbyt delikatnie hehe...widać, że wiele mu wolno i że Harmosia pokochała go od pierwszego wejrzenia (jestem zadziwiona bo nawet bym nie pomyslała, że Monia tak się sprawdzi w roli cierpliwej przedszkolanki :evil_lol: ) za to u Duni? Jdla przeciwwagi-Zagraj ma dość króciutkie pole manewru :evil_lol: .
Zagraj jest wielce inteligentnym oraz dzielnym chłopczykiem z tych co to tutaj podgryzają ale zaraz całują a tu swoje i tak zrobią hihi :lol:

Ja też czekam na więcej fotek, ale Mmbbaje nie mają czasu na siedzenie przy kompie i obrabianie zdjęć:p Zagraj jest tzw żywe srebro :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):

No żebyście wiedziały :eviltong: A kupalki są i na dworze i w domu, siki też :evil_lol: Nauczy się, prędzej czy później, Bajanek w jego wieku robił tylko w domu bo był jeszcze na kwarantannie i przeżyliśmy :lol: Kadzidełek nie stosuję bo nie będę mu smrodzić :evil_lol: Aaaa....jeszcze oprócz kupali, jak puści bąkala to to jest dopiero czad :huh:.....:angel:................:evil_lol: Ale jak się do mnie przytula :loveu::angel::loveu:
no i to jest bezstesowe wychowanie i cierpliwosc rodzicielska! A do kupek i baczkow - wazne,ze sa!!!! Bo bysmy tu wszyscy sie martwili! A wiec - Zagrajku- kupkaj i bączkuj!!!

Posted

sota36 napisał(a):
no i to jest bezstesowe wychowanie i cierpliwosc rodzicielska! A do kupek i baczkow - wazne,ze sa!!!! Bo bysmy tu wszyscy sie martwili! A wiec - Zagrajku- kupkaj i bączkuj!!!

Tak jest! Bączki są wręcz pożądane! :loveu: A jeszcze jak się szczeniarkowi porządnie odbije po jedzeniu, to już pełnia szczęścia! :loveu:

Posted

Dziwny z nas gatunek - na zapach baczkow, kupek, siuskow i odbic my wariujemy z radochy! A i koniunkture fabrykom recznikow papierowych nakrecamy - no i kreci sie ta nasza gospodarka!
A wiec - do nastepnej kupki - byle "fajnej"!
:drinking:

Posted

[quote name='sota36']Dziwny z nas gatunek - na zapach baczkow, kupek, siuskow i odbic my wariujemy z radochy! A i koniunkture fabrykom recznikow papierowych nakrecamy - no i kreci sie ta nasza gospodarka!
A wiec - do nastepnej kupki - byle "fajnej"!
:drinking:
Myślałam,żę tak mam tylko ja, uwielbiam psie.......pierdy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
GOSIU, MARKU!!!
ZAGRAJ to przesympatyczne BABY, ale miał radochę u BEI !!!
A ja nie leniuchowałam w świeta -wczoraj rozgryzłam niektóre "myki" w PSP
Efekty TUTAJ :multi: :multi: :multi:

Posted

samograj napisał(a):
Myślałam,żę tak mam tylko ja, uwielbiam psie.......pierdy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
GOSIU, MARKU!!!
ZAGRAJ to przesympatyczne BABY, ale miał radochę u BEI !!!

Jesteśmy nieżle walnięci :evil_lol:

Radocha była i wiesz, że cały czas żałuje, że my mamy tak daleko do siebie nawzajem :cool3:
Samograjko: A co z Dogają? Wiesz? Nie widzę jej od jakiegoś czasu i juz się martwię :shake:

Posted

bea100 napisał(a):
Jesteśmy nieżle walnięci :evil_lol:

Radocha była i wiesz, że cały czas żałuje, że my mamy tak daleko do siebie nawzajem :cool3:
Samograjko: A co z Dogają? Wiesz? Nie widzę jej od jakiegoś czasu i juz się martwię :shake:

TAK BYM CHCIAŁA TO WIDZIEĆ NA WŁASNE OCZY ( ta odległość :placz: )
BEA, nie wiem, dogaja i wielu innych gdzieś zniknęło!!!

Posted

Gosiu, wierz lub nie, ale jak oglądam, jak się śmiejesz, to ja sama od razu się uśmiecham.
I powtórzę jeszcze raz: NAWET NIE WIECIE JAK SIĘ CIESZĘ, ŻE MACIE ZAGRAJA :p

Posted

Vogue napisał(a):

Witajcie w ten swiateczny dzien!!!!

Monia i Dunia tlumacza malemu zasady dobrego zachowania:evil_lol:
A ZAGRAJEK jak pilnie slucha:loveu:
a maly i tak SWOJE WIE!!!!

Posted

witanko!!
A wiecie ,że ja jeszcze sie nie położyłam, jestem zawzięta i już prawie opanowałam to co było jeszcze 2 dni temu żabą nie do przełknięcia:mad: :mad: :mad:
ZAGRAJKU, TERAZ CIOCIA ANIA BEDZIE ROBIĆ DLA CIEBIE PRZERÓBECZKI:loveu:
GRZECZNY BYŁEŚ DZIŚ W NOCY???

Posted

bea100 napisał(a):

Zostałam wprawdzie wywołana do tablicy, ale to ja chyba ściągnęłam Cię, Bea, telepatycznie, bo właśnie tuż przed Świętami wgryzłam się w wątek i zbierałam się do pisania.
Mimo różnych zawirowań i tego, że nowiutki komputerek rozsypywał mi się co i rusz, właśnie wtedy, kiedy miałam… te trzy i pół minuty, żeby siąść i odpowiedzieć - jestem z Wami i radość mnie rozpiera!!!
Jeśli jeszcze ktoś się odważy powiedzieć, że Mikołaja nie ma albo, że nie jest ŚWIĘTY – to go znajdę (bo przecież każdego można znaleźć, co – jako żywo – udowodniła Bea) i zaraz to na Dogo odszczeka!!!

Mmbajko-Rekmy, turlające się nieustannie po podłodze (z krótkimi: 15-20 minutowymi przerwami) i Wy wszyscy inni - między kutią, śledziem, pierogami i suszeniem zalanego sokiem laptopa - przybliżcie się, Kochani, bo chcę Wam coś powiedzieć, a głos mam już nieco zachrypnięty od kolęd:

JESTEŚCIE WSPANIAŁĄ RODZINĄ – ŻYWYM DOWODEM NA TO, ŻE TE NAJBARDZIEJ RODZINNE ŚWIĘTA MOGĄ BYĆ ZAWSZE, PRZEZ CAŁY ROK!

ŻYCZMY SOBIE, Z OKAZJI ŚWIĄT I NOWEGO ROKU:

NIECH JUŻ TAK ZOSTANIE!

Życzę Wam również: słońca w sercach, cierpliwości do ludzi i zwierząt, zdrowia i Światła na Drodze!

Posted

Gosiu i Marku witajcie!!
Ale sie strasznie ciesze, ze macie nowego domownika:multi: Dlugo nie wchodzilam do galerii i mam troche zaleglosci. Sliczny pies! Dobrze, ze znalazl nowy domek:loveu:

Posted

Witam Was wszystkich cieplutko, świątecznie. Nie byliśmy dzisiaj na ogarkowym spacerku, ale odwiedziła nas córka ze swoją Charlie (15-cie miesięczna) prawie rówieśnica Zagrajka, ale większa, bo to przecież dog niemiecki. Zagryzały się do upadłego i szeleństwu nie było końca. Dwa czarne diabełki. Gosia poszła teraz do chorszej mamy, a mnie udało się obrobić trochę zdjęć z dzisiejszej wizyty, a jest ich ponad setka i zaspokoić Wasze oczekiwania i zdokumentować kolejne wydarzenia.
Wybaczcie, że nas tu od rana nie ma, ale cudnie, że Wy tu jesteście, to tak cieplutko na serduchu się robi. Goś wieczorkiem coś jeszcze napisze od siebi.
C.d. nastąpi...